Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αλόχα κι από μένα

Πάπαλα τα φπα, ότι εισπράξαμε εισπράξαμε :cool:

Εσείς οι χρυσοχέρες που φτιάχνετε μπομπονιέρες μόνες σας, αν βρείτε σε μαγαζί με υλικά ηλεκτρικές κιθάρες παρακαλώ ενημερώστε

Φιλώ σας

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ante bre koritsiaaaa σασ βρηκα.....ευχαριστω Κωνσταντινα μου...πωπω...μα μηνεσ τωρα..μασ εψαχνα αλλα καθε φωρα δεν ηταν στα μπροστινα θεματα και τζιφος....

¨)

τι κανετε κοριτσια μουυυυυυ

ελπιζω ολες οι μαμαδεσ και τα παιδακια υπεεεροχα...

κανει και σουπεσ ημερεσ τωρα...(μεχρι αυριο τουλαχιστων)..και φανταζομαι ολες τα εχουμε τρελανει στις βολτες τα μικρα μασ...που δεν ειναι και τοσο μικρα...αχαχαχα

..κοριτσια ψαρι τουσ δωσατε???...

μακια πολλααα πολλααα

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Καλησπέρα...

Το μυαλό μου τις τελευταίες 2 μέρες τριγυρίζει γύρω από το σκηνικό της Κυριακής!!Δεν μπορώ να το ξεχάσω....Το βραχυκύκλωμα λόγω διακοπής ρεύματος θα το εξηγούσε αλλά και πάλι,άντε να ανάψει μόνο,όχι και να πλύνει!!!...βασικά κόλλησα γιατί μου λέει ο Κώστας ότι έχουμε "επισκέψεις"...την γιαγιά μου!!Έχω χεστεί πάνω μου...μάλλον είμαστε για ευχέλαιο!!!Ίσως είμαι υπερβολική αλλά.....Χτες εκεί που έπαιζα με την μικρή στο σαλόνι ξαφνικά πήρε το μάτι μου την άκρη από το ριχτάρι του καναπέ να κουνιέται ενώ εγώ ήμουν στην άλλη άκρη και τα παράθυρα όλα κλειστά!Σήμερα είχαμε 1 βιβλίο της μικρής που σε κάθε σελίδα έχει ένα ζώο και τον αντίστοιχο ήχο και ενώ ήμουν στο άλλο δωμάτιο χλιμίντρισε!!!!Μην γελάτε.....μ'έλουσε κρύος ιδρώτας!!!!

Αυτά από το στοιχειωμένο σπίτι!!!!Φιλιά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

γεια σας κοριτσια!!!!!!

μερες εχω να συνδεθω και να γραψω κατι, αλλα εδω επικρατει ο απολυτος πανικος!!!!!

και στη δουλεια (βοηθαω απο το σπιτι), και με τα παιδια, και με τα τρεχαματα του γαμου και της βαπτισης!!!!!

πρωτη φορα στη ζωη μου αισθανομαι τετοια κουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λεω στον αντρα μου οτι ειμαι ετοιμη να καταρρευσω και το μονο που μπορει να μου πει ειναι... "ελα ηρεμησε"...

εχει μεινει και εκεινος μονος του στο γραφειο και τρεχει και δε φτανει αλλα και παλι...

ΠΩΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ????????????????????????????

εσυ εχεις μονο τη δουλεια... εγω τρεχω για τα παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για τη δουλεια, για το σπιτι, για τις δουλειες του σπιτιου, για τα παιδια, για τα τρεχαματα του γαμου και της βαπτισης... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

μια ειμαι!!!!!!!!!!!

αφου καθε νυχτα, ξυπναω στις 2-3 τα ξημερωματα και μετα δεν ξανακοιμαμαι!!!

μου φαινεται οτι εχω φτασει, για να μην πω οτι εχω ξεπερασει πλεον τα ορια μου... :(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα...

Το μυαλό μου τις τελευταίες 2 μέρες τριγυρίζει γύρω από το σκηνικό της Κυριακής!!Δεν μπορώ να το ξεχάσω....Το βραχυκύκλωμα λόγω διακοπής ρεύματος θα το εξηγούσε αλλά και πάλι,άντε να ανάψει μόνο,όχι και να πλύνει!!!...βασικά κόλλησα γιατί μου λέει ο Κώστας ότι έχουμε "επισκέψεις"...την γιαγιά μου!!Έχω χεστεί πάνω μου...μάλλον είμαστε για ευχέλαιο!!!Ίσως είμαι υπερβολική αλλά.....Χτες εκεί που έπαιζα με την μικρή στο σαλόνι ξαφνικά πήρε το μάτι μου την άκρη από το ριχτάρι του καναπέ να κουνιέται ενώ εγώ ήμουν στην άλλη άκρη και τα παράθυρα όλα κλειστά!Σήμερα είχαμε 1 βιβλίο της μικρής που σε κάθε σελίδα έχει ένα ζώο και τον αντίστοιχο ήχο και ενώ ήμουν στο άλλο δωμάτιο χλιμίντρισε!!!!Μην γελάτε.....μ'έλουσε κρύος ιδρώτας!!!!

Αυτά από το στοιχειωμένο σπίτι!!!!Φιλιά....

Μπιζελακι... μην κανεις τετοιες σκεψεις...

Απο τους μονους που δεν... "κινδυνευουμε" ειναι απο τους πεθαμενους!

Πηγαινε σε μια εκκλησια οπως και να ΄χει (αφου σου εχει κολλησει αυτο) και αναψε ενα κερακι...

Οσο για το πλυντηριο που λες, απο τοτε που ηρθαμε στο καινουριο σπιτι ειχαμε συχνα διακοπη ρευματος...

Ενα βραδυ αρχισε να πλενει το πλυντηριο απο μονο του!!!!!!

Τελικα, ειχα ξεχασει να το βαλω στο οφ... οταν εβγαλα τα πλυμενα, εβαλα ηδη μια πλυση απλυτα να τα βαλω την αλλη μερα και εκλεισα το πορτακι!!

οταν λοιπον διακοπηκε το ρευμα και ξαναηρθε, αυτο αρχισε και επλενε στο προγραμμα που ηδη ειχα μεσα!!!!!

ως εδω ολα καλα...

η καφετιερα ομως που ειχα ετοιμη απο το βραδυ και δεν ειχα πατησει το κουμπι (φυσικα το παταω το πρωι) πως ενεργοποιηθηκε και ηταν ετοιμος και ο καφες??????????

μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λιζάκι το μόνο που έχω να σου πω είναι υπομονή!;)

Μπιζελάκι....κοίτα αφού το έχει πάθει κ η Λίζα με το πλυντήριο ίσος να επηρεάστηκες με ότι σου είπε ο άντρας σου κ γι'αυτό βλέπεις διάφορα....αλλά κ να έχεις 'επισκέψεις' δεν νομίζω ότι έχεις να φοβηθείς κάτι από τη γιαγιάκα σου....στο χωριό μου λένε ότι οι ψυχές γυρίζουν σε σπίτια αγαπημένων τους προσώπων 40 μέρες για να τους αποχαιρετήσουν....αναψε της ένα κεράκι κ όλα καλά....:)

Λίζα ένα φαντασμα να μου έχει κ εμένα έτοιμο τον καφέ το πρωί πολύ θα το ήθελα! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kορίτσια μου καλησπέρα!!!!Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ που αλλάξατε τη συνάντηση για να σας δω κι εγώ επιτέλους περιμένω πως και πως!!!!Ανεβαίνω αύριο το βράδυ και θα πάρω μαζί μου τα 2 μικρά με το Γιάννη βέβαια!!

Σήμερα κανόνισα το στολισμό της εκκλησίας προσκλητήρια θα κάνουμε στον Καβαλιέρο που έχει βγάλει πολύ όμορφα!!

Στην εκκλησία που θα βαφτιστεί το μπεμπάκι μου είχα βαφτιστεί κι εγώ!!

Κανονίσαμε και το τραπέζι της βάφτισης το μόνο που λείπει είναι τα προδκλητήρια και να βρω ρούχα τους άντρες μου τους έχω τακτοποιήσει και αν το πιστεύετε έχω πολύ άγχος για εκείνη τη μέρα..δεν θέλω να κλαίει πολύ το μπεμπάκι μου!!!

Φιλάκια κούκλες και ραντεβού το Σάββατο!!!!!;)

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Ante bre koritsiaaaa σασ βρηκα.....ευχαριστω Κωνσταντινα μου...πωπω...μα μηνεσ τωρα..μασ εψαχνα αλλα καθε φωρα δεν ηταν στα μπροστινα θεματα και τζιφος....

¨)

τι κανετε κοριτσια μουυυυυυ

ελπιζω ολες οι μαμαδεσ και τα παιδακια υπεεεροχα...

κανει και σουπεσ ημερεσ τωρα...(μεχρι αυριο τουλαχιστων)..και φανταζομαι ολες τα εχουμε τρελανει στις βολτες τα μικρα μασ...που δεν ειναι και τοσο μικρα...αχαχαχα

μακια πολλααα πολλααα

εχμ...σουπερ ηθελα να πω...χεχεχεχ..

Κι έλεγα που είσαι τόσο καιρό, μας βαρέθηκες!

Ψάρι έχω δώσει εδώ κι ένα μήνα στον δικό μου αλλά είναι κι από τους μεγαλύτερους του γκρουπ, πότε σου είπε εσένα ο γιατρός;

Το μυαλό μου τις τελευταίες 2 μέρες τριγυρίζει γύρω από το σκηνικό της Κυριακής!!Δεν μπορώ να το ξεχάσω..
Έχασα επεισόδια ε;

μου φαινεται οτι εχω φτασει, για να μην πω οτι εχω ξεπερασει πλεον τα ορια μου... :(

Σου πω κοπελιά, κάνε μια μέρα απεργία να συνέλθεις! Σπίτι άστο ακατάστατο, φάτε πίτσα, μη βοηθήσεις στο γραφείο και μην ασχοληθείς παρά με τα απολύτως απαραίτητα. Πάρε τον μικρό και βγες έξω βόλτα να ηρεμήσεις. Συνταγή γιατρού! Είπα κι ελάλησα

Μπετόβεν θα είσαι το Σάββατο; ΣούπεΣ (χαχαχαχα ντουντου)

WN6Op3.png

γεια σας κοριτσια!!!!!!

μερες εχω να συνδεθω και να γραψω κατι, αλλα εδω επικρατει ο απολυτος πανικος!!!!!

και στη δουλεια (βοηθαω απο το σπιτι), και με τα παιδια, και με τα τρεχαματα του γαμου και της βαπτισης!!!!!

πρωτη φορα στη ζωη μου αισθανομαι τετοια κουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λεω στον αντρα μου οτι ειμαι ετοιμη να καταρρευσω και το μονο που μπορει να μου πει ειναι... "ελα ηρεμησε"...

εχει μεινει και εκεινος μονος του στο γραφειο και τρεχει και δε φτανει αλλα και παλι...

ΠΩΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ????????????????????????????

εσυ εχεις μονο τη δουλεια... εγω τρεχω για τα παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για τη δουλεια, για το σπιτι, για τις δουλειες του σπιτιου, για τα παιδια, για τα τρεχαματα του γαμου και της βαπτισης... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

μια ειμαι!!!!!!!!!!!

Για σου Λιζα...φροντισε να ξεκουραζεσαι...γιατι μια σε εχουνε..και πολυτιμη..μην παθεις τιποτα βρε συ...:):):) παιρνε τουλαχιστον καμια βιταμινη...

Διαφημίσεις

Φυσικα και δεν σασ βαρεθηκα :) ..η αληθεια ειναι πωσ ακομη δεν εχουμε ηρεμησει εντελως με τον αντρουλη μου..ακομη πλακονωμαστε που και που...

...ειμαι σε φαση διεκδηκισης του προσωπικου χωρου και χρονου μου..των προσωπικων μου ελευθεριων ντε...:):):) χεχεχ..

..και ειναι ζορι η κατασταση... το οτι παντως οντας παντρεμενη θα αναγκαζομουν να κανω ολοκληρη επανασταση για να διεκδικησω καποια δικαιωματα μου ε αυτο δεν το περιμενα...χεχεχεχεχ..

επρεπε να μεινω απλως αρραβωνιασμενη..χεχεχ...αλλα που μυαλο..:):)

ο γιατρος ειπε πωσ μπορω πλεον να του δωσω ψαρακι μπακαλιαρο σουπα..1 φορα την εβδομαδα μαξιμουμ..και ντοματουλα επισεισ...την ντοματα την φοβαμαι λιγο..οσο για το ψαρακι μου ειπε πωσ μονο αν ειναι τωρα που δεν εχει καλοκαιριασει γιατι ποτε δεν δηνουμε ψαρι καλοκαιριατικα σε μωρα...για ξεκινημα...

και φυσικα του εχω δωσει και ψωμακι, μπροκολο εδω και καιρο.. τι αλλο καινουριο τους δωσατε?

74 ποντοι και 10.250

Κασσιανη...

εμενα μια χαρα φαινεται το παιδακι σου απλωσ ειναι μεγαλοσωμοσ...ε και τι εγεινε...δεν ημαστε ολοι μικροκαμομενοι...

και ο Αντωνακης μασ..ειναι 9 μηνων παρα μια εβδομαδα.. ειναι 73 εκατοστα και 9,800 γραμμαρια...και ο γιατροσ τον βρηκε θεο..γεροδεμενο υγιεστατο παιδακι..

μην τρελαινεσαι με διαιτεσ απο τωρα..τα παιδακια θα περπατησουν και θα αδυνατισουν πολυ απο μονα τους...

1151362cxffz35a82.gif

dudu καλως μας βρηκες και παλι!

Μπιζελακι, αυτο με τα παιχνιδια συμβαινει συχνα. Κι εγω ακουω συχνα απο το δωματιο των παιδιων, αλογα να χλιμιντριζουν, μηχανες να μαρσαρουν, συνηθισμενο φαινομενο!:mrgreen:

Και η δικη μου γιαγια πεθανε χθες, οπως επισης και ο πατερας ενος φιλου μου. Η μαμα μου θα παει στο χωριο για την κηδεια, οποτε τα κεφαλια μεσα μεχρι να γυρισει.

Αντε να΄ρθει το Σαββατο να ξελαμπικαρουμε λιγο!:-D

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια;)

TARA ζωή σε σας...ήταν μεγάλη η γιαγιά σου?

Σήμερα έχω το τραπέζι...και έχω πάρει φωτιά...:tongue:

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και καμιά σχέση με τα κιλά που συζητάτε...είναι αδυνατούλης...:rolleyes:...και μου αρέσουν τα παχουλά μωράκια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...