Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρήνη μου δε μου έχει πάρει ποτέ χρήματα για επανεξέταση.

Αλλαξα πάλι γνώμη για τις μπομπονιέρες...όπως λέω και στον άντρα μου, θα περάσει η βάπτιση και θα ψάχνω ακόμη τι σχέδιο θα φτιάξω!!!:tongue::tongue: Λοιπόν, για τους μεγάλους θα κάνω μπρελόκ, όπως της Μαριάννας :oops::oops:, :oops:, θα κρεμάσω λεπτές κορδελίτσες στα ίδια χρώματα και σε μια από αυτές θα βάλω τα κουφέτα, κάπως έτσι δηλ:

http://www.magikesstigmes.gr/girl/mpomponieres/kremasta-karabakia

Για τις παιδικές θα έχω τα γνωστά φαναράκια, όπως της Smouts -αλλά σε εκρού- με τυλιγμένη κορδελίτσα στο επάνω μέροςκαι ίσως ένα πολύ μικρό μπαλόνι και μέσα διαφανές σακουλάκι με φρουτένια κουφέτα.

Αυτά προς το παρόν, θα ξαναλλάξω γνώμη σύντομα!!!:evil::evil::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω εγω αυτες τις μερες παραλιγο να αλλαξω γνωμη για ολη τη βαφτιση:tongue:

Ετσι μου ρχεται να παω να κλεισω μια ημερομηνια εδω στον αγ. διονυσιο που παντρευτηκα και να μην κανω ουτε τραπεζια ουτε τιποτα.

Φταιει που ειδα ειδησεις παλι και με εχει παρει απο κατω:confused:

yey2p2.png BN4cp2.png

Ετσι μου ρχεται να παω να κλεισω μια ημερομηνια εδω στον αγ. διονυσιο που παντρευτηκα και να μην κανω ουτε τραπεζια ουτε τιποτα.

εγω ενω πολυ θα ηθελα να κανω τραπεζι δε μπορω... ειναι πολλα τα ατομα, μακαρι να ειχα και να εκανα, αλλα δε γινεταιιιιιιιι

ολο κοιταω διακοσμησεις... γιατι τις βλεπω???

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Σήμερα που σηκώθηκα νωρίς και έβλεπα τηλεόραση, στα παιδικά και την πρωινή μελέτη :tongue::tongue: κατέληξα...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ πια να βλέπω ειδήσεις, παθαίνω ταχυκαρδία :(:(:(:(

Βρε Κας, τώρα τα έχεις κανονίσει όλα...ξέρω κι' εγώ??? Δε μου πέφτει κανένας λόγος, αλλά η ιδέα του Αγ. Διονυσίου μ΄αρέσει περισσότερο.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κι εμείς περιμένουμε να περάσει και το Πάσχα και να καταλήξουμε μετά στο τι ακριβώς θα κάνουμε πάντως.... Η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται πια με την τηλεόραση και τις ειδήσεις!!!!! Εγώ το έκοψα γιατί παθαίνω κατάθλιψη :(:(:(:(

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς περιμένουμε να περάσει και το Πάσχα και να καταλήξουμε μετά στο τι ακριβώς θα κάνουμε πάντως.... Η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται πια με την τηλεόραση και τις ειδήσεις!!!!! Εγώ το έκοψα γιατί παθαίνω κατάθλιψη :(:(:(:(

Eσυ πρεπει να κανεις beach party στο Σπαθι!!! Ολα τα λεφτα!!!

Πολινακι πολυ ομορφες οι μπομπονιερες, αν και τα φαναρακια παραειναι συνηθισμενα νομιζω.

age.png age.png

Βρε μια χαρα θα μπορουσα να τα ξεκανονισω ολα, μονο τις μπομπονιερες ειμαι υποχρεωμενη να παρω γιατι τις εχω πληρωσει και τις εχει παραλαβει αυτος.

Το θεμα ειναι οτι ο αντρας μου επιμενει για Βολο.

Ενταξει απο μια αποψη θα χαρουνε και οι γονεις μου.

Τωρα με πηρε και η κουμπαρα. Καλα που το θυμηθηκε.

Μαλιστα δεν ξερω και αν το θυμηθηκε, γιατι ηθελε και νομικες συμβουλες:rolleyes:

Τεσπα θα παω τη Δευτερα για τις προσκλησεις και την Τριτη θελει η νονα να παμε μαζι για τα βαφτιστικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Πολινακι πολυ ομορφες οι μπομπονιερες, αν και τα φαναρακια παραειναι συνηθισμενα νομιζω.

Μμμμμ.... καλή ιδέα κι αυτή :cool::cool::cool::cool:

dWXVp3.png

YqUap3.png

εγω ενω πολυ θα ηθελα να κανω τραπεζι δε μπορω... ειναι πολλα τα ατομα, μακαρι να ειχα και να εκανα, αλλα δε γινεταιιιιιιιι

ολο κοιταω διακοσμησεις... γιατι τις βλεπω???

Αμ εμενα που ειναι στανταρ εκατο ατομα?

Παντως διακοσμησεις κλπ στην εκκλησια δεν προκειται να κανω.

Θα ειναι διακοσμημενος ο χωρος του φαγητου απο το ιδιο το μαγαζι. Το κανουν πολυ ωραιο.

Και ουτε διασκεδαστη θα φερω για τα παιδακια.

Εδω στην Αθηνα για κατι τετοιο μου ζητανε 70-100 ευρω και στο Βολο θελουν 250!!!

Εχουμε ξεφυγει τελειως.

Και μου την εχει δωσει και με τα τραπεζια κλπ.

Οταν εκανα τη βαφτιση της δεσποινας στη Χαλκιδα, αναγκαστηκα να κανω τραπεζι γιατι σκεφτομουν αυτους που θα ερχοντουσαν απο αθηνα και κυριως απο βολο.

Τελικα απο βολο δεν ηρθε κανεις!

Τελος παντων να μην το μουρμουραω...

Ταρα συμφωνω εν μερει γι αυτα με τους διαιτολογους, αλλα μην συγκρινεις τον Μουλινο με αλλους.

Δεν ξερουν ολοι απο διατροφη και οι περισσοτεροι δινουν την ιδια διαιτα σε ολους (μια πολυ κλασσικη που τη βρισκεις και στο ιντερνετ) και δυστυχως εχω διαπιστωσει να αγνοουν πολυ βασικα πραγματα, ειδικα οταν συνυπαρχουν πιο ιδιαιτερες καταστασεις.

Τι να πω για το διαιτολογο γνωστου αντικαρκινικου νοσοκομειου που εδινε καθημερινα κοκκινο κρεας στους εγχειρισμενους???

Ειδικος κι αυτος κατα τ' αλλα...:confused:

yey2p2.png BN4cp2.png

Σ' ευχαριστώ πολύ! Και για το πμ σου. Οταν αποφασίσω τι να κάνω, θα σου πω...

Τα φαναράκια είναι πάρα πολύ συνηθισμένα, αλλά από την άλλη δεν είναι αυτά τα κλασσικά χαζοπαιχνίδια, είναι ρομαντικά-ταιριάζουν με το concept της βάπτισης- και είναι εύκολα να τα φτιάξω!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Μια άλλη ιδέα είναι το στεφάνι - ονειροπαγίδα

http://www.maimou.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=62

Σας αρέσει περισσότερο??? Και αυτή μπορώ να τη φτιάξω με στεφανάκι απο φελιζόλ, αλλά δεν θα έχω το αλουμινένιο στολίδι...μέχρι εκεί δεν φτάνει η υπομονή και η γνώση μου...:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κορίτσια;)

Έχω τρελαθεί στο μαγείρεμα, αύριο γιορτάζει ο σύζυγος και περιμένω 40+ άτομα για τραπέζι...τουλάχιστον στην βάπτιση θα μαγειρέψουν άλλοι...:tongue:

Ο πιτσιποπάκος χτες κοιμήθηκε στις 00:30...λύσσαξε στην κούνια του...στριφογύρναγε συνέχεια και γέλαγε...λέτε να μου βγει χαζούλης και σέξυ?...

Μμμμμ.... καλή ιδέα κι αυτή :cool::cool::cool::cool:

Mπαρμπεκιου, παγωμενα ποτα, δαδες αναμμενες στην παραλια, τα παιδια θα παιζουν χωρις να ενοχλουν, μια χαρα!

Ταρα συμφωνω εν μερει γι αυτα με τους διαιτολογους, αλλα μην συγκρινεις τον Μουλινο με αλλους.

Δεν ξερουν ολοι απο διατροφη και οι περισσοτεροι δινουν την ιδια διαιτα σε ολους (μια πολυ κλασσικη που τη βρισκεις και στο ιντερνετ) και δυστυχως εχω διαπιστωσει να αγνοουν πολυ βασικα πραγματα, ειδικα οταν συνυπαρχουν πιο ιδιαιτερες καταστασεις.

Τι να πω για το διαιτολογο γνωστου αντικαρκινικου νοσοκομειου που εδινε καθημερινα κοκκινο κρεας στους εγχειρισμενους???

Ειδικος κι αυτος κατα τ' αλλα...:confused:

Ε καλα! Κι εγω πηγαινα σε διαιτολογο, μου΄πε οτι εχω μεταβολισμο 50αρας, και οτι δε φταιει αυτη που δεν εχανα κιλα, αλλα εγω που δεν τρωω κρεας, ψαρι και κοτοπουλο!

Τα φαναράκια είναι πάρα πολύ συνηθισμένα, αλλά από την άλλη δεν είναι αυτά τα κλασσικά χαζοπαιχνίδια, είναι ρομαντικά-ταιριάζουν με το concept της βάπτισης- και είναι εύκολα να τα φτιάξω!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μονη σου θα τα φτιαξεις ε? Θα εχεις πολλα παιδακια?

Μια άλλη ιδέα είναι το στεφάνι - ονειροπαγίδα

http://www.maimou.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=62

Σας αρέσει περισσότερο??? Και αυτή μπορώ να τη φτιάξω με στεφανάκι απο φελιζόλ, αλλά δεν θα έχω το αλουμινένιο στολίδι...μέχρι εκεί δεν φτάνει η υπομονή και η γνώση μου...:tongue::tongue:

Ωραιο ειναι και το στεφανι, και οι ανεμομυλοι για παιδικες, ή χωνακια με γλυφιτζουρια μεσα (σαν αυτα που ειχα στη βαφτιση του Αντωνη), ευκολα σαν ιδεα.

age.png age.png

Ειναι σε ρομαντικο υφος η βαφτιση της Καρολινας, οποτε νομιζω οτι ταιριαζουν τα φαναρακια και οι ονειροπαγιδες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Το τσακίσαμε το παντζάρι! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πιτσιπομαμά σιγά μην καθόμουν να μαγειρέψω για 40 άτομα με μωρό παιδί....μα είσαι με τα καλά σου?????? :tongue::tongue::oops::oops::oops:

Πωλίνα κ εμείς κρεμαστές σε δέντρα είχαμε έτσι με κορδέλες,δεμένα ένα ένα τα κουφέτα κ μπρελόκ....πολύ όμορφες αλλά μπερδεύονται μεταξύ τους πολύ εύκολα δεν θα τις ξαναέκανα:?...τα φαναράκια εμένα γιατί δεν μου αρέσουν για παιδάκια???? Θα πρότεινα την ονειροπαγίδα για τα παιδάκια κ θήκη ρεσώ για τους μεγάλους.....:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...