Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Pola, μου φαίνονται πολλά τα χρήματα, τόσο περιζητητη είναι πια...??:rolleyes::rolleyes:

Ο Μουλίνος φαντάζομαι λιγότερα θα παίρνει, που είναι και φίρμα, ε Tara..?

Έγινα ρόμπα σήμερα στο γυμναστήριο, στην τελευταία άσκηση μ' έπιασε ζάλη και ύστερα έχασα τον κόσμο από τα μάτια μου, τρόμαξα να συνέλθω μετά από 2 χυμούς κι ένα κουταλάκι ζάχαρη.. μπλιαχ...!!! Μάλλον, φταίει που είμαι αδιάθετη...:evil::evil:

Κασσιανή, υδροχόος....??? Ωωωωωχχχχ....!!!! Ο άντρας σου...??

Δεν ξερω την αμοιβη του Μουλινου, αλλα ξερω πολλες φιρμες διαιτολογους, οι οποιοι σου δινουν διατροφη και πληρωνονται ΜΙΑ φορα το μηνα και οχι καθε εβδομαδα.

Ο αντρας μου Σκορπιος:confused:

Ταιριαζουν οι σεληνες μας ομως...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εγώ μέσα αν ξεκινήσετε τη γυμναστική μπιρίμπα-τάβλι!:tongue::tongue::tongue:

Mantinop μη νομίζεις όλη την ώρα μπουσουλάμε μαζί της αλλά είναι τόσα πολλά αυτά που μπορουν να γίνουν επικίνδυνα που ενώ δεν πάει το μυαλό σου τα βλέπεις στη πορεία! Γι'αυτό λέω να πετάξω όλα τα έπιπλα κ να καθόμαστε στο πάτωμα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τώρα τι κάνει το θηρίο μου? Πέρνει τα παιχνίδια της μπουσουλάει κ τα πάει σε ένα σημείο στη μέση του σαλονιού πάνω στο χαλί ....εγώ τι τα πλένω κάθε 3 κ λίγο αυτά τα παιχνίδια ήθελα να ξερα?!:evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α κ όσο για τη διατρφή εγώ έφτασα τα -3 σε σχεδόν ένα μήνα...καλά είναι νομίζω....πρωί-βράδυ δημητριακά στις 1 τρ΄΄ω ότι έχει αφήσει η μικρή από φρουτόκρεμα ,μεσημεριανό κανονικά όπως κ ότι μεγείρευα κ πριν κ το απόγευμα τρώω ένα από τα advance της μικρής! :tongue::tongue::tongue::tongue: Σουκού μία μέρα ελεύθερη να σαβουριάσω ότι μου ρθει :twisted::twisted::twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια ,

το Σαββατο βραδυ είχαμε έξοδο με τον αντρούλη μου και ο μικρος μας κοιμήθηκε στη μαμα μου μια χαρα ουτε γκρινια ουτε τίποτα να συνηθίζει κιολας γιατι απο Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά και θα είναι με την γιαγιακα του,η αληθεια είναι πως το πρωι που ξύπνησα ενιωθα καπως που δεν ηταν σπίτι μου ελειπε πολύ.

Ουτε εμεις μπουσουλαμε ακόμα αλλα θέλει να τον κρατάω και να είναι ορθιος,βηχει και ο δικός μου και μετα γελάει και οταν εχουμε μουσικη κουνιεται μπρος πισω ακομα και στις διαφημισεις στην τv.

Για διαιτες λετε παλι ε? αχ και γω μόνη μου προσπαθω και έχασα ενα ολόκληρο κιλό.

καλό μεσημέρι σε όλες.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Άσχετο, είδα ότι άλλαξε μέρα η συνάντηση, είναι πολύ πιθανό να έρθω...!!

Θέλω πολύ να σας γνωρίσω κι από κοντά..! Το θέμα είναι να μπορεί η μανούλα μου να κρατήσει το μικρό..

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλοι και οι διαιτολογοι, δε λεω, ειδικα αν θελεις καποιον να σε ελεγχει, αλλα αν δεν πειθαρχησεις απο μονη σου, δε γινεται τιποτα τελικα.

Παντως κι εγω αφηνω σιγουρα μια μερα ελευθερη να τρωω ο,τι θελω.

Με βοηθαει ψυχολογικα, να εχω κατι να περιμενω:D

Να πω την αληθεια με βοηθησε και η νηστεια τωρα.

Ολες τις αμαρτιες τις εκανα με κρεας εγω.

Σουβλακια, κεμπαπ, πιτσες με προσουτο κλπ.

Οποτε τωρα που δεν τρωω κρεας λογω νηστειας αναγκαζομαι να ειμαι πιο συμμαζεμενη.

Εμενα το φαγητο ειναι κατι σαν ψυχοθεραπεια, οποτε μου ειναι δυσκολο να το ελεγξω.

Χαιρομαι? θελω να φαω κατι να διασκεδασω.

Λυπαμαι? θελω να φαω κατι να το ξεχασω.:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Τα πιο πεταμένα λεφτά θεωρώ ότι είναι αυτά που δίνονται στους διαιτολόγους και συμφωνώ απόλυτα με την Κασσιανή ότι όλοι ξέρουμε τι και πόσο πρέπει να φάμε για να χάσουμε κιλά. Η καλύτερη ιδέα είναι της Πόλας με τα λεφτά που γλυτώνεις ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα που μετά την δίαιτα σίγουρα χρειάζεται.

Αχ, είστε όλες μακρυά για μπιρίμπια και τουρνουά ταβλιού, που ήσασταν όταν έμενα Αθήνα?

Άσχετο, είδα ότι άλλαξε μέρα η συνάντηση, είναι πολύ πιθανό να έρθω...!!

Θέλω πολύ να σας γνωρίσω κι από κοντά..! Το θέμα είναι να μπορεί η μανούλα μου να κρατήσει το μικρό..

Αλλαξαμε καλε?

Δεν πηρα ειδηση...

Να ερθεις βεβαια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τα πιο πεταμένα λεφτά θεωρώ ότι είναι αυτά που δίνονται στους διαιτολόγους και συμφωνώ απόλυτα με την Κασσιανή ότι όλοι ξέρουμε τι και πόσο πρέπει να φάμε για να χάσουμε κιλά. Η καλύτερη ιδέα είναι της Πόλας με τα λεφτά που γλυτώνεις ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα που μετά την δίαιτα σίγουρα χρειάζεται.

Αχ, είστε όλες μακρυά για μπιρίμπια και τουρνουά ταβλιού, που ήσασταν όταν έμενα Αθήνα?

Ελευθερες, γυρνουσαμε δεξια αριστερα:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Η δουλειά μου εκτός από το εργοτάξιο στο Κορωπί ήταν στην πλατεία Καραϊσκάκη...είχα γυρίσει όλα τα καφενεία του Μεταξουργείου για τάβλι...και θυμάμε ήσαντε κάτι παρακμιακά της συμφοράς...αλλά εγώ και οι συνάδελφοι είχαμε τρελαθεί στο τάβλι...αμέτρητες ώρες...άπειρες ημέρες...όταν φυσικά όταν δεν είχα μαθήματα για το master και διάβασμα. Φοβερή εποχή...αξέχαστα χρόνια...:tongue:

Καλησπερα ομορφες!

Κωνσταντινα μου σε ματιασα μου φαινεται!:oops: Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα, και μακαρι να μπορεσεις να ερθεις το Σαββατο να γνωριστουμε!

Πολινακι, σ΄αυτους τους χαλεπους καιρους, βρηκες την εξυπνη που παιρνει 200 ευρω το μηνα απο τον καθε πελατη της? Αν ειναι δυνατον!:evil:

Στον Μουλινο παω καθε 3 εβδομαδες, φυσιολογικα δηλαδη, καμια φορα κανω και μηνα να παω αν δε με βολευουν τα ραντεβου.

Δε θεωρω πεταμενα τα λεφτα στον διαιτολογο, γιατι η διατροφη που δινει, οι συνδυασμοι που κανει, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα φαμε μονες μας. Στην τελικη αν ηταν τοσο απλο το θεμα, δε θα υπηρχε και το αναλογο επαγγελμα, ετσι δεν ειναι? Μην ισοπεδωνουμε τα παντα! Αυτος ειναι ο ειδικος στο θεμα διατροφη. Βεβαια, και παλι εξαρταται απο τον διαιτολογο, γιατι εχω παει και σε αλλους, οπου η λεξη φαντασια δεν υπηρχε στη διατροφη που εδιναν, ετσι ωστε να μη βαριεσαι κιολας βρε παιδι μου! Εκτος αυτου, ο καθενας μας εχει διαφορετικη πειθαρχια. Εγω αν δεν εχω προγραμμα, δεν υπαρχει περιπτωση να χασω κιλα. Το εχω δοκιμασει, και παντα, μα παντα, θα παρασυρθω αργα ή γρηγορα. Πρεπει να τηρω ενα προγραμμα, να ξερω οτι θα παω, θα με ζυγισει, θα κανω λιπομετρηση καθε φορα, οταν κολλησω θα με βοηθησει με ειδικη διατροφη, και οταν με το καλο φτασω στο στοχο μου, θα με βοηθησει να κανω συντηρηση, γιατι κι αυτο ειναι παρα πολυ σοβαρο.

Ταβλι παιζω κι εγω μανιωδως! Αν ειχα που να αφησω τα παιδια, θα επαιρνα μερος στο τουρνουα που κανει το Bat city την αλλη βδομαδα!

Και η κορη μου βηχει, της λεμε Χριστουλης, και συνεχιζει να βηχει για να τ΄ακουει!

age.png age.png

καλησπερα κοριτσια!!!!

Επίσης είμαι πολύ στενοχωρημένη αφού πρέπει να μετακομίσω άμεσα,

αχ βρε κοριτσι μου τι τραβασ κ εσυ...ευχομαι να βρεθει ενα σπιτακι οπωσ το θελεισ κ ακομα καλυτερο!!!οσο για το δωματιο του φατσακιου κριμα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα τησ φτιαξεισ ακομα πιο ωραιο!!

Την κυριακη ειχαμε παιδιατρο για εμβολιο.

Ντρεπομαι και να πω ποσο βαρος εχει.

Δε βρισκανε ζυγαρια να τον χωραει:rolleyes:

Η μαια που βοηθουσε το γιατρο τρελαθηκε να τσιμπαει μπουτακια...

Λοιπον... 74 ποντοι και 10.250:confused:

Και φυσικα του κανω διαιτα.

Του δινω μονο φρουτα και το μεσημεριανο του. Μετα μονο θηλασμο.

Θα αρχισουμε και τα γιαουρτακια τωρα, αλλα κρεμες κλπ κομμενα.

μπραβο στον υπεροχο ντρουλη!!!!τσιμπησε τα και μια για μενα...πλιζζζζζ!!!!απο μικροσ ο καημενουλησ στα βασανα με διαιτεσ!!!

μπιζελακι απο οτι μου εχει πει και ο αντρασ μου(βλεπεισ ειμαι και συζηγοσ ηλεκτρολογου..)καμια φορα αν γινει διακοπη ή πεσει η ταση ,οταν ξαναελθει το ρευμα μπορει να αναψει κατι...αλλα αυτο μου το ειχε πει συγκεκριμενα για ενα φωτιστικο(αναψε ξαφνικα στο σπιτι των γονιων μου..:confused:)μου ειχε εξηγησει το πωσ γινεται αλλα δεν θυμαμαι να στο αναλυσω...

αλλα για πληντυριο δεν μου ειπε!!!:tongue::tongue::tongue:παιζει να ειχεσ κατα λαθοσ κανενα προγραμμα με χρονοδιακοπτη?

βρε μαριαννακι για ρωτα και τον δικο σου συζηξ μηπωσ ξερει να μασ εξηγησει...

οταν σχολασει ο δικοσ μου το βραδυ θα τον ρωτησω αν γινεται με πληντυρια....θα με κοροϊδευει παλι!!!!:tongue::tongue::tongue::rolleyes::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπερα ομορφες!

Κωνσταντινα μου σε ματιασα μου φαινεται!:oops: Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα, και μακαρι να μπορεσεις να ερθεις το Σαββατο να γνωριστουμε!

Πολινακι, σ΄αυτους τους χαλεπους καιρους, βρηκες την εξυπνη που παιρνει 200 ευρω το μηνα απο τον καθε πελατη της? Αν ειναι δυνατον!:evil:

Στον Μουλινο παω καθε 3 εβδομαδες, φυσιολογικα δηλαδη, καμια φορα κανω και μηνα να παω αν δε με βολευουν τα ραντεβου.

Δε θεωρω πεταμενα τα λεφτα στον διαιτολογο, γιατι η διατροφη που δινει, οι συνδυασμοι που κανει, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα φαμε μονες μας. Στην τελικη αν ηταν τοσο απλο το θεμα, δε θα υπηρχε και το αναλογο επαγγελμα, ετσι δεν ειναι? Μην ισοπεδωνουμε τα παντα! Αυτος ειναι ο ειδικος στο θεμα διατροφη. Βεβαια, και παλι εξαρταται απο τον διαιτολογο, γιατι εχω παει και σε αλλους, οπου η λεξη φαντασια δεν υπηρχε στη διατροφη που εδιναν, ετσι ωστε να μη βαριεσαι κιολας βρε παιδι μου! Εκτος αυτου, ο καθενας μας εχει διαφορετικη πειθαρχια. Εγω αν δεν εχω προγραμμα, δεν υπαρχει περιπτωση να χασω κιλα. Το εχω δοκιμασει, και παντα, μα παντα, θα παρασυρθω αργα ή γρηγορα. Πρεπει να τηρω ενα προγραμμα, να ξερω οτι θα παω, θα με ζυγισει, θα κανω λιπομετρηση καθε φορα, οταν κολλησω θα με βοηθησει με ειδικη διατροφη, και οταν με το καλο φτασω στο στοχο μου, θα με βοηθησει να κανω συντηρηση, γιατι κι αυτο ειναι παρα πολυ σοβαρο.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Σιγά μη με μάτιασες, παιδί μου...!!

Από το πρωί είχα ατονία, βάλε και το ότι είμαι αδιάθετη και κουρασμένη, δε θέλει και πολύ ο άνθρωπος..!! Μια χαρά είμαι τώρα, σ' ευχαριστώ..!! ;):D

Συμφωνώ με τα περί διαιτολόγου, κι εγώ χωρίς επίβλεψη, δεν.....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...