Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μπιζελάκι εμένα το κάνει αυτό όταν ουρεί, σαν να ανατριχιάζει! Άλλα όχι και 15 φορές τη μέρα! Κανένα κολπάκι θα είναι κι αυτό, όσο μεγαλώνουν κάνουν διάφορα!Εμένα τώρα κάνει ψέμματα ότι βήχει για να την προσέξουμε και να γελάσουμε. Στην αρχή κι εγώ φοβήθηκα μέχρι να σιγουρευτώ ότι κάνει ψέμματα! Έχει πολύ γέλιο. Όταν την κοιτάς και γελάς το σταματάει αμέσως και γελάει κι αυτή!:rolleyes: Πολύ πονηρά φατσάκια...τι να πεις?:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mpizelaki και μενα το κανει οταν βιαζεται να κανει κατι , οταν αργει το κουταλι για παραδειγμα να πλησιασει στο στομα της.... νομιζω αντιδραση και παιχνιδακι ειναι ...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Θέλω να σας ρωτήσω για κάτι που κάνει η μικρή να μου πείτε τί είναι αυτό.....λοιπόν...πριν από 2-3 μέρες έσφιξε όλο το σωματάκι της και έκανε σαν να τρέμει,το έκανε 1-2 φορές και σταμάτησε.Χτες πάλι το έκανε περίπου 10-15 φορές...δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή στην συμπεριφορά της ή στην ψυχολογία της και επιμένω να λέω στον Κώστα ότι είναι κάτι που απλώς έμαθε ότι μπορεί να κάνει και το κάνει έτσι απλά...ο Κώστας πάλι λέει μήπως είναι κάτι νευρολογικό (είναι πολύ φοβιτσιάρης μ'αυτά!!)...έχει τύχει σε καμία κάτι ανάλογο????

Επίσης βγάζουμε τα πάνω 4 δόντια όλα μαζί!!!!Μόνο που το 1 μπροστινό δεν βγαίνει ακόμα...κάπου χάθηκε στον δρόμο....

Θα επανέλθω αργότερα να σας πω τί πάθαμε Κυριακή πρωί...ελπίζω να μου απαντήσετε επί του θέματος...

Φιλιά!!

Η αληθεια ειναι οτι τα μωρα κανουν πολλες κινησεις επαναλαμβανομενες, οι οποιες μοιαζουν σαν πχ καποιο νευρικο τικ.

Καταρχην ειναι φυσιολογικο και σχεδον ολα τα μωρα κανουν κατι παρομοιο.

Εμενα πχ η δεσποινα για μια περιοδο οταν ηταν μωρο χτυπουσε το κεφαλι της ή καποια αλλη περιοδο το εκανε δεξια αριστερα συνεχεια.

Ο μικρος πιανει το αφτι του οταν ειναι νευρικος και σαν να το τραβαει.

Δε νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Απλά, κουραστικό είναι, αλλά μ' αρέσει....!!! Την 1η μέρα να δεις πιάσιμο, τώρα συνήθισα. Καλά, μη φανταστείς ακραίες καταστάσεις, λόγω τομής με προσέχει πολύ η γυμνάστρια..!

Δεν είναι δύσκολο το πιλάτες, Τάρα πού πήγες και σου φάνηκε δυσκολο; Μάλιστα το πιο αποτελεσματικό για τους αρχάριους είναι το πιλάτες με όργανα (κυρίως το ριφορμερ), βλέπεις άμεσα αποτελέσματα μετά από λίγους μήνες. Εμένα που θηλάζω και ως εκ τούτου δεν έχω για πολλές ώρες σωστή στάση σώματος με βοήθησε. Μάλιστα ενώ έχω περισσότερα κιλά απ' ότι μετά την πρώτη εγκυμοσύνη, φαίνομαι λιγότερο γιατί "μαζεύει" αρκετά το σώμα.

Την κυριακη ειχαμε παιδιατρο για εμβολιο.

Ντρεπομαι και να πω ποσο βαρος εχει.

Δε βρισκανε ζυγαρια να τον χωραει:rolleyes:

Η μαια που βοηθουσε το γιατρο τρελαθηκε να τσιμπαει μπουτακια...

Λοιπον... 74 ποντοι και 10.250:confused:

Και φυσικα του κανω διαιτα.

Του δινω μονο φρουτα και το μεσημεριανο του. Μετα μονο θηλασμο.

Θα αρχισουμε και τα γιαουρτακια τωρα, αλλα κρεμες κλπ κομμενα.

Και ο δικός μου από σήμερα δίαιτα!!! Ότι του δίνεις ανοίγει στο στόμα και το τρώει, για μεσημεριανό λοιπόν σήμερα θα φάει τη φρουτόκρεμα και φαγητό το απόγευμα.

Καλή εβδομάδα κορίτσια! Εμείς συνεχίζουμε με τη γρίππη, παρόλα αυτά χθες τα έβγαλα τα πιτσιρίκια για βόλτα, ομολογουμένως είχε πολύ κρύο, βράχνιασα κι εγώ. Πήγαμε σε ένα μουσείο μελέτης νεώτερης κεραμικής τέχνης στην πλατεία Ασωμάτων όπου είχε αφήγηση παραμυθιού και ζωγραφική σε πήλινα πιατάκια. Βέβαια νόμιζα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ότι θα έχει χειροτεχνίες με πηλό αλλά τελικά, δυστυχώς, δεν είχε.

Το απόγευμα πήγαμε με μια φίλη που είχε εδώ και δυο μήνες αγοράσει τα εισητήρια, καθώς είναι δυσεύρετα, και είδαμε το "τρίτο στεφάνι" στο Εθνικό θέατρο. Πολλές ώρες η παράσταση αλλά εξαιρετική... Τί να κάνουμε πλέον έχουμε μοιράσει τα απογεύματα του σαββατοκύριακου, ακόμα δεν εμπιστεύομαστε σε κάποιον και τα δύο παιδιά, από του χρόνου που ο μπέμπης θα έχει μεγαλώσει, ευελπιστώ ότι θα είναι καλύτερα...

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.....πήρα τον Κώστα και του τα είπα και ηρέμησε κι αυτός...εγώ βέβαια το έλεγα ότι είναι απλά ένα κολπάκι που έμαθε και κάνει....Προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει ότι έχω και το αλάνθαστο (πολλές φορές!!) ένστικτο της μάνας...αν ήταν κάτι σοβαρό θα το καταλάβαινα αμέσως!!

fatsaki,αυτό με τον βήχα το έκανε κι η δικιά μου για να μου τραβήξει την προσοχή...πολύ γέλιο όντως!!Τώρα τελευταία δεν μας αφήνει να μιλάμε στο τηλέφωνο...φωνάζει και μας κυνηγάει από πίσω,η περίεργη,όλα θέλει να τα ξέρει!!!

Κασσιανή,για το τικ που λες,η δικιά μου ξύνει το κεφάλι της πίσω χαμηλά στο σβερκάκι και πιο πολύ το κάνει όταν νυστάζει...

Λοιπόν κορίτσια να σας πω τί πάθαμε χτες το πρωί....κάποια στιγμή μέσα στην νύχτα είχαμε διακοπή ρεύματος...ξυπνάω κατά τις 6.40 το πρωί,μαύρα σκοτάδια και απόλυτη ησυχία...ξυπνάω κατά τις 8 πάλι ακούγοντας ένα πλυντήριο να δουλεύει..."καλά,λέω,έβαλε πρωί πρωί η από-πάνω μας πλυντήριο??και ακούγεται τόσο πολύ???" ξανακοιμάμαι....ξυπνάω πάλι μετά από 2 λεπτά.."μπα,λέω,πολύ ακούγεται"...σηκώνομαι,πάω στην κουζίνα και....δούλευε το δικό μας!!!Σοκ!!!Κοιτάω το ρολόι,το ρεύμα είχε περίπου 30' που είχε έρθει. και το πλυντήριο είχε μόλις 10' που δούλευε...και ρωτώ....ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ??????πάω μέσα λέω στον άντρα μου αυτό κι αυτό...γούρλωσε τα μάτια...μετά όταν ξυπνήσαμε κατά τις 10.00 μου λέει "με φώναξες εσύ το πρωί??", "όχι,του λέω,γιατί??", "σαν να άκουσα μια φωνή που με φώναξε,λέει,σήκωσα το κεφάλι αλλά δεν ήταν κανένας κι εσύ κοιμόσουν και μετά με ξύπνησες για το πλυντήριο"!!!!Από περιέργεια σήμερα πάτησα την "εκκίνηση" στο πλυντήριο και το άφησα να δω τί θα γίνει....ε,έκλεισε μετά από 10'...και ξαναρωτώ...Πώς έγινε και το πλυντήριο άναψε,επέλεξε πρόγραμμα πλύσης (και μάλιστα το 2ωρο!!) και ξεκίνησε χωρίς να πατήσει κάποιος την "έναρξη/παύση" (χωρίς αυτό δεν ξεκινάει!!)?????????

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλοσορίζω τον νέο φπα....! :mad:

Η δικιά μου έχει πάρει φόρα με το μπουσούλημα κ πάει παντού δεν ξέρω τι να πρωτομαζέψω....έτσι μου έρχετε να πετάξω τα πάντα να είναι άδειο τελείως το σπίτι μπας κ είναι ασφαλές:tongue:

Αννούλα ο παιδίατρος μου είπε ότι όταν ο πιτσιποπάκος φτάσει σε αυτήν την φάση κάποιος από μας να μπουσουλίσει όλο το σπίτι και να δει τα επικίνδυνα σημεία πχ πρίζες, κόγχες από τραπέζια κλπ και να πάρουμε τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας. Ήδη αγοράσαμε ασφάλειες για τις πρίζες και ειδικά αυτοκόλλητα για τις γωνίες των τραπεζιών και του γραφείου. Όταν ξεκινήσει το μπουσούλημα θα πάρω και ασφάλειες για τα ντουλάπια της κουζίνας. Προτιμότερο είναι ένα άδειο σπίτι παρά κάποιο ατύχημα.

Εμένα τώρα κάνει ψέμματα ότι βήχει για να την προσέξουμε και να γελάσουμε. Στην αρχή κι εγώ φοβήθηκα μέχρι να σιγουρευτώ ότι κάνει ψέμματα! Έχει πολύ γέλιο. Όταν την κοιτάς και γελάς το σταματάει αμέσως και γελάει κι αυτή!:rolleyes: Πολύ πονηρά φατσάκια...τι να πεις?:tongue:

Ο πιτσιποπάκος κάνει έναν ψεύτικο βήχα που μοιάζει με τσιγαρόβηχα...και κάθε φορά ο άντρας μου με αγριοκοιτάει και μου λέει...δεν πιστεύω να του έδωσες καμιά τζούρα...:tongue:

Λοιπόν κορίτσια να σας πω τί πάθαμε χτες το πρωί....κάποια στιγμή μέσα στην νύχτα είχαμε διακοπή ρεύματος...ξυπνάω κατά τις 6.40 το πρωί,μαύρα σκοτάδια και απόλυτη ησυχία...ξυπνάω κατά τις 8 πάλι ακούγοντας ένα πλυντήριο να δουλεύει..."καλά,λέω,έβαλε πρωί πρωί η από-πάνω μας πλυντήριο??και ακούγεται τόσο πολύ???" ξανακοιμάμαι....ξυπνάω πάλι μετά από 2 λεπτά.."μπα,λέω,πολύ ακούγεται"...σηκώνομαι,πάω στην κουζίνα και....δούλευε το δικό μας!!!Σοκ!!!Κοιτάω το ρολόι,το ρεύμα είχε περίπου 30' που είχε έρθει. και το πλυντήριο είχε μόλις 10' που δούλευε...και ρωτώ....ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ??????πάω μέσα λέω στον άντρα μου αυτό κι αυτό...γούρλωσε τα μάτια...μετά όταν ξυπνήσαμε κατά τις 10.00 μου λέει "με φώναξες εσύ το πρωί??", "όχι,του λέω,γιατί??", "σαν να άκουσα μια φωνή που με φώναξε,λέει,σήκωσα το κεφάλι αλλά δεν ήταν κανένας κι εσύ κοιμόσουν και μετά με ξύπνησες για το πλυντήριο"!!!!Από περιέργεια σήμερα πάτησα την "εκκίνηση" στο πλυντήριο και το άφησα να δω τί θα γίνει....ε,έκλεισε μετά από 10'...και ξαναρωτώ...Πώς έγινε και το πλυντήριο άναψε,επέλεξε πρόγραμμα πλύσης (και μάλιστα το 2ωρο!!) και ξεκίνησε χωρίς να πατήσει κάποιος την "έναρξη/παύση" (χωρίς αυτό δεν ξεκινάει!!)?????????

Μπιζελάκι μήπως με την διακοπή ρεύματος απορυθμίστηκε και ξεκίνησε το πρόγραμμα πλύσης? Η μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού όταν επανέρχεται το ρεύμα από διακοπή ανάβει και μάλιστα η ένταση του ήχου στο τέρμα:rolleyes:

Κορίτσια η δική μου αγαπημένη γυμναστική είναι η μπιρίμπα και το τάβλι:tongue:...θα χάσω γρήγορα λέτε τα κιλά?

Κριμα να μη σ' εχω κοντα για μερικες παρτιδες μπιριμπα...

Παντως απο το να κανετε ολο το σπιτι ασφαλες, θα ελεγα να προτιμησετε να πηγαινετε εσεις κοντα οπου παει το μωρο και να του δειχνετε τους κινδυνους.

Οταν ηταν η κορη μου μωρο ειχα σκεφτει να μπλοκαρω και να ασφαλισω τα παντα.

Αυτοματα μου ηρθε στο μυαλο η σκεψη "τι θα γινει ομως αν παμε σε ενα αλλο σπιτι?".

Ετσι προτιμησα να την ακολουθω παντου και ηρεμα να της λεω τι ειναι επικινδυνο και τι οχι.

Το αποτελεσμα ηταν καλο.

Οταν πηγαμε στο σπιτι της μαμας μου η δεσποινα ηξερε ηδη οτι δεν πιανουμε πχ τα απορρυπαντικα και τα φαρμακα.

Γενικα παντως πρεπει να εισαι απο πισω τους συνεχεια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω παιδιά σήμερα έχω τσακωθεί με όλο τον κόσμο. Τα νεύρα μου τσατάλια:?

Και έτσι για να μην ξεχνιέμαι...πήρε πάλι ο σποτονοικοκύρης και με έπρηξε για το σπίτι! Πόσο γκάου μπορεί να είναι κάποιος? Αρκεί να γίνει το δΙκό του ρε φούστη μου. Κι εγώ με μωρό παιδί να τρέχω να βρω σπίτι χειμωνιάτικα!

Κασσιανή να σε ρωτήσω κάτι? Μου είπε μια γνωστή μου ότι αν μου κάνει έξωση θέλει περίπου 1 για να με βγάλει έξω, ενώ αν κάνει αγωγή περίπου 2-3 μήνες. Αληθεύει? Sorry που σε πρήζω και πρήζω και τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά έχω τρομερό πρόβλημα ρε γμτ.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Kορίτσια καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!

Μπιζελάκι μήπως έχετε φαντάσματα στο σπίτι????:tongue::tongue:

Λοιπόν, αποφάσισα να σταματήσω τη διαιτολόγο γιατί η γυναίκα είναι κλέφτρα!!! Αλλά καλά κάνει, από τη στιγμή που υπάρχουν κορόιδα σαν εμένα!!!:mrgreen::mrgreen: Παίρνει φιλικά, χαριστικά και χωρίς απόδειξη 50 ευρώ την εβδομάδα δηλ. 200 το μήνα!!! Είμαστε σοβαροί??? Εχω δώσει δηλ 100 ευρώ για να χάσω 1.5 κιλό!!!!:evil::evil::evil: Μουτζώνομαι και ξαναμουτζώνομαι!!!!Θα το ράψω, θα τα χάσω μόνη μου και θα πάρω καινούργια ρούχα!!! Ε, μα πια!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Pola, μου φαίνονται πολλά τα χρήματα, τόσο περιζητητη είναι πια...??:rolleyes::rolleyes:

Ο Μουλίνος φαντάζομαι λιγότερα θα παίρνει, που είναι και φίρμα, ε Tara..?

Έγινα ρόμπα σήμερα στο γυμναστήριο, στην τελευταία άσκηση μ' έπιασε ζάλη και ύστερα έχασα τον κόσμο από τα μάτια μου, τρόμαξα να συνέλθω μετά από 2 χυμούς κι ένα κουταλάκι ζάχαρη.. μπλιαχ...!!! Μάλλον, φταίει που είμαι αδιάθετη...:evil::evil:

Κασσιανή, υδροχόος....??? Ωωωωωχχχχ....!!!! Ο άντρας σου...??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Πω πω παιδιά σήμερα έχω τσακωθεί με όλο τον κόσμο. Τα νεύρα μου τσατάλια:?

Και έτσι για να μην ξεχνιέμαι...πήρε πάλι ο σποτονοικοκύρης και με έπρηξε για το σπίτι! Πόσο γκάου μπορεί να είναι κάποιος? Αρκεί να γίνει το δΙκό του ρε φούστη μου. Κι εγώ με μωρό παιδί να τρέχω να βρω σπίτι χειμωνιάτικα!

Κασσιανή να σε ρωτήσω κάτι? Μου είπε μια γνωστή μου ότι αν μου κάνει έξωση θέλει περίπου 1 για να με βγάλει έξω, ενώ αν κάνει αγωγή περίπου 2-3 μήνες. Αληθεύει? Sorry που σε πρήζω και πρήζω και τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά έχω τρομερό πρόβλημα ρε γμτ.

Εμενα δε με πρηζεις καθολου παντως.

Οι χρονοι πουσου ειπανε ειναι πολυ σχετικοι και μπορεις να τους "τραβηξεις" ευκολα.

Επιπλεον θα του στοιχισει κιολας.

Καντου λοιπον μια προταση λογικη να σου δωσει ενα χρονικο διαστημα να βρεις αλλο σπιτι.

Εξηγησε του οτι αν δε σου δωσει αυτος προθεσμια, θα δωσει το δικαστηριο (ειδικα λογω μωρου) και ετσι και τα εξοδα θα εχει κανει και χρονο θα εχει χασει.

Kορίτσια καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!

Λοιπόν, αποφάσισα να σταματήσω τη διαιτολόγο γιατί η γυναίκα είναι κλέφτρα!!! Αλλά καλά κάνει, από τη στιγμή που υπάρχουν κορόιδα σαν εμένα!!!:mrgreen::mrgreen: Παίρνει φιλικά, χαριστικά και χωρίς απόδειξη 50 ευρώ την εβδομάδα δηλ. 200 το μήνα!!! Είμαστε σοβαροί??? Εχω δώσει δηλ 100 ευρώ για να χάσω 1.5 κιλό!!!!:evil::evil::evil: Μουτζώνομαι και ξαναμουτζώνομαι!!!!Θα το ράψω, θα τα χάσω μόνη μου και θα πάρω καινούργια ρούχα!!! Ε, μα πια!!!

Εγω παντως εχασα αλλο ενα κιλο (το τι χαρα εχω δε λεγεται) και λεφτα σε διαιτολογο δε δινω.

Νομιζω οτι στην εποχη μας ολοι ξερουμε τι πρεπει και τι δεν πρεπει να τρωμε για να κανουμε μια σωστη διατροφη και για να αδυνατισουμε.

Το σωστο ειναι να ακολουθεις μια υγιεινη διατροφη με λιγοτερες θερμιδες για να χασεις.

Κοινως σωστες τροφες, αλλα και ραψιμο το στοματακι.

Η πιο καλη διατροφη ειναι αυτη του μωρου.

Ενα γαλα το πρωι, φρουτα για δεκατιανο, πρωτεινη με λαχανικα για μεσημερι και ενα γιαουρτι για βραδινο.

Και ισορροπημενο ειναι και αν προσεξεις και τις ποσοτητες, χανεις σιγουρα.

Αφου εχασα εγω με θυρεοειδη, χωρις περιοδο και θηλασμο, σιγουρα πιανει το κολπο:P

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...