Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τισ μανουλες και περαστικα στα μπεμπακια

Ο μπεμπουλακος μας λεει να μας τρελανει!!!!!!!!!!!!!

Το κουκλακι μου εχει βαρεθει το relax και τετνωνει την μεση του για να σηκωθει..........

ετσι κι εγ αφου δεν αγορασαμε ακομη παρκο του στρωσα κουβερτουλες κατω του βαλα και το γυμναστηριο για να παιζει.

ο κολοτουμπας μου ομως παραταει τα παιχνιδακια του και γυρναει μπρουμητα

και ξαφνικα οταν για λιγο δεν τον εβλεπα ειχε συρθει απο τις κουβρετουλες εφτασε το χαλ και το εγλειφε!!!!!!!!!!!!!!!!!τον σηκωσα αμεσως και τον επλυνα με νερακι

κριμα που δεν πηρα την φωτογραφικη............να απαθανατησω την στιγμη ειχε τοσο πλακα!!

Επισης τον εχει πιασει μια μανια με τα χειλακια του τα εχει κλειστα φυσαει και μας φτυνει.........

Νομιζω οτι απο δω και περα τα καλυτερα ερχονται και εμεις τρελαινομαστε ολο και πιο πολυ!!!

και η δικια μου αυτο κανει!!!επισης βγαζει τη γλωσσα της και φυσαει.εκει να δεις φτυσιμο! αν τρελαινομαστε λεει........!!!!!

κοριτσια τι γινεται?ολα τα μωρακια κατι εχουν! εμας το αιμα συνεχιζεται και την αλλη βδομαδα θα παμε να μας δει παιδογαστρεντολογος.χτες πηρα φυστικοβουτυρο και ριζογκοφρετες.πεντανοστιμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια!!!!!

μετά απο τόσο καιρό κατάφερα να μπώ απο την δουλειά, γιατι συνήθως πήζω!!!!!!!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά απο την τελευταία βλέπω οτι αναφέρεστε σε ιώσεις... Περαστικά Αννα και Λίζα στα μωράκια σας!!!!!

Αλήθεια οι παιδίατροί σας σας πρότειναν εμβόλιο για H1N1?? Εμάς όχι!! Ούτε κάν για εμάς τους ίδιους.

Εμείς την άλλη εβδομάδα παμε παιδίατρο και τότε θα μας πεί πότε θα ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα..Ξεκίνησε κανενα μωράκι κρεμούλες??

γεια σου ευακι!!!καλα εισαι?αυτεσ τισ μερεσ σε ειχα στο μυαλο μου γιατι ειδα οτι χαθηκεσ και ηθελα να ρωτησω αν ηξερε καμια κοπελα νεα σου.....

ευχομαι ολα καλα!!!!!

Σήμερα κλείνουμε 4 μήνες!!!!!!!!!Ζήτωωωωωωωωωω

να ζησετε!!!να τουσ χιλιασει!!!!!!

περαστικα σε ολα τα μπεμπακια!!!

κυριακουλα πωσ παει το ανηψι?να τα εκατοστησει κ ο γιοκασ σου!!!να τον χαιρεσαι!!!!!

αννουλα σου ειπε τιποτα ο γιατροσ?ειχαμε καμια διαγνωση ή παλι στο μπορει εμεινε?

εγω κοριτσια ειμαι φουλ κρυωμενη...ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα και τωρα χαλια!!!!ηθελα να ρωτησω το κρυωμα κολαει?εφοσον δεν εχω καποια ιωση ή κατι αλλο μπορει να κολησω την αγγελικουλα μου?προσεχω βεβαια ,αλλα οσο κ να προσεξω εφοσον μονεσ μασ παλευουμε ολη μερα φοβαμαι μην την κολλησω...

βλεπετε χτεσ πηγα στην πεθερα και πριν προλαβω να βγω απο την πορτα να το κρυωμα....!!!!!!χα χα!!!!το πηρα πεσκεσι!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αννούλα τι είπε η γιατρός?!?!?!

Ρε κορίτσια όσες θηλάζετε και έχετε αδιαθετήσει μετά την εγκυμοσύνη, είχατε διαφορά στη ροή? Εγώ πριν είχα μέτρια τις πρώτες μέρες και μετά ελάχιστη και τώρα δεν προλαβαίνω να τρέχω στην τουαλέτα να αλλάζω σερβιέτα (sorry κιόλας δεν έχουμε και ντροπαλό emoticon!!!) Αφήστε που μια οι θηλασμοί, μια η ακατανόμαστη ήρθα και σέρνομαι από την αδυναμία η γυναίκα!!!!! Για διαφωτίστε με οι παλιές......

Λοιπόν το απόγευμα το περάσαμε με μάθημα ιστορίας με τη γοργονίτσα. Την κάθισα στα γόνατά μου και της μίλαγα για το Πολυτεχνείο και μετά της έβαλα και τα αντίστοιχα τραγούδια (Λοϊζο, Ξυλούρη κλπ.) για να μαθαίνει :) - περιττό να σας πω ότι ο Βασίλης που μας κοίταγε από τον καναπέ είχε ψοφήσει στο γέλιο και τρελλή με ανέβαζε τρελλή με κατέβαζε... Εγώ πάλι είμαι της λογικής ότι πρέπει να ξέρει κάθε μέρα, εποχή κλπ. του χρόνου που είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες και ότι υπάρχει γύρω από αυτή δηλ. τραγούδια, ιστορία κλπ. Το ίδιο άλλωστε θα κάνουμε και τα Χριστούγεννα. Μήπως έχει δίκιο ο άντρας μου και το χάνω σιγά σιγά η δόλια μάνα?!?!!? χιχιχιχιχιχιιχι

dWXVp3.png

YqUap3.png

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!Περασαμε καλα το μεσημερι...

Μαριαλενα εγω που ειχα περιοδο πριν 10 μερες περιπου ηταν ακριβως οπως παλια.2-3 μερες φουλ και μετα 2-3 μερες ελαχιστο αιμα.Ο γιατρος μου αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει τη δευτερη φορα μετα τη γεννα θα εχω πολυ αιμα.Οταν ξαναερθει θα σε ενημερωσω.

Ο μπεμπης της αδελφης μου βγηκε σημερα το απογευμα και ειναι σπιτι το πουλακι μου.Θελει πολυ προσοχη και καθαριοτητα καλη της ειπαν οι γιατροι .Θα παιρνει αντιβιωση για εξι μηνες....τωρα παραξενο μου φαινεται αυτο.Θα ξαναρωτησω την αδερφη μου μηπως δεν καταλαβα εγω καλα ή αυτη.

Κοριτσακια σας φιλω παω για υπνο γιατι σερνομαι .Σας ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας ....τα λεμε αυριο.

ΥΓ.ρε Μαριαλενα ελεος τι του κανεις του παιδιου?:-)))))

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, όλα καλά?

Πέρυσι τέτοια μέρα ήταν η πρώτη φορά που είδα τον πιτσιποπάκο στον υπέρηχο...βέβαια ήταν μια μικρή κουκίδα που δεν είχε ακόμα καρδιακή λειτουργία...και σήμερα είναι ένας παίδαρος κούκλος και απαιτητικός...φαγάνας και γκρινιαρογατούλης...δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα...τόση χαρά και τόοοοσο άγχος για να πάνε όλα καλά...

Κατά τα άλλα το μικρουλάκι μου είναι μια χαρά και έχουμε τρελαθεί στις βόλτες και στις καροτσάδες...ευτυχώς δεν έχουμε τίποτα,ούτε μπούκωμα...και εξακολουθεί να μην μας αρέσει καθόλου το μπανάκι...

Καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

Εμεις καλα, περασαμε ενα υπεροχο τριημερο στην Λιμνη Πλαστηρα με τελειο καιρο, σας το συστηνω ανεπιφυλακτα να πατε, ειναι υπεροχο το μερος. Καναμε και την διαδρομη προς Περτουλι και Ελατη , φανταστικα μερη επισης, ειναι τυχεροι οσοι ειναι απο αυτα τα μερη. Το μωρακι ηταν πολυ ησυχο ευτυχως ακολουθουσε το προγραμμα χωρις γκρινια, παρολο που ηταν ψιλοκρυωμενος, οι μικρες μου αφηνιασαν και τους αρεσε πολυ. Το μονο αρνητικο ηταν η κινηση της επιστροφης στην εθνικη καναμε 6μιση ωρες να γυρισουμε , οσες εχετε περασει τωρα που κανουν εργα θα ξερετε, που μας κουρασε πολυ. Το επομενο σβκ εχουμε παλι εξοδο στο χωριο του αντρα μου για το μαζεμα των ελιων οποτε παλι εχω ετοιμασιες αυτην την εβδομαδα. Κατα τα αλλα οι κορες μου εχουν αρχισει να ρωτανε ποτε θα στολισουμε το δεντρο απο τωρα, εσεις ποτε περιπου σκοπευετε να στολισετε?Εμεις μαλλον σε καμια 15 μερες. Καλο βραδυ και ευχομαι περαστικα στα μωρακια που ειναι αρρωστα!

q5ybp2.png

καλο βραδυ και απο εμενα κοριτσακια! Ευχομαι να ειναι ηρεμο και ξεκουραστο για ολους μας.

Περαστικα στα μικρα που ταλαιπωρουνται και αγχωνουν τις μανουλες τους.

BdN1p3.png

καλησπέρα κορίτσια....έχω μέρες να μπωωωωω.ελπίζω να είστε όλες καλά...παρήγγειλα laptop και περιμιμένω πως και πως γιατί πάλι δανείστηκα για λίγο του κουνιάδου μου...η μικρή μου μεγαλώνει και τρώει συνέχεια γαλατάκι από το στήθος...θα τα πούμε ξανά σε λίγες μέρες..περαστικά σε όσα παιδάκια είναι αρρωστούλικα...φιλάκια και με λείψατε πολύ!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

μπηκα να σας πω στα γρηγορα μια καλησπερα και ισως και καληνυχτα μαζι...

ο μπεμπινος ευτυχως κοιμηθηκε λιγο μετα το μπανακι γιατι ολη μερα ηταν αρκετα ανησυχος και μονιμως με τα μασητηρια και τα χερια του στο στομα...

εγω ειμαι "υπο καταρρευση" ενα πραμα!!!!

τον ασταματητο ολη μερα...

αυριο εχω και ραντεβου στο γυναικολογο για το παπ τεστ, μετα την εγκυμοσυνη... μπλιιιαααχ!!!

αφου το βραδυ ονειρευομουν οτι πηγα και μου ειπε οτι δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τεστ γιατι και καλα ημουν παλι 20 ημερων εγκυος!!!!!!!!!!!!!

ξυπνησα εντρομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

staxioforina... ευχομαι ολα να πανε καλα με το παιδακι και να εχουν καλα αποτελεσματα!!!!!

αλλα απο τι το κρινανε οτι το παιδακι πασχει απο καποιο συνδρομο ???

τελικα νομιζω οτι στην Ευρωπη που πανε να βαλουνε την αμνιο ή τη ληψη τροφοβλαστης στο στανταρ προγεννητικο ελεγχο... καλα κανουν!!!

όταν γεννήθηκε το κλάμα ήταν σαν νιαούρισμα,δεν κουνάει χέρια ούτε πόδια..το καημένο είναι στην μονάδα με οξυγόνο και τρέφεται με σωληνάκι από το στόμα...Πέμπτη θα βγουν αποτελέσματα...ο Θεός να βάλει το χέρι του Παναγιά μου

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, όλα καλά?

Πέρυσι τέτοια μέρα ήταν η πρώτη φορά που είδα τον πιτσιποπάκο στον υπέρηχο...βέβαια ήταν μια μικρή κουκίδα που δεν είχε ακόμα καρδιακή λειτουργία...και σήμερα είναι ένας παίδαρος κούκλος και απαιτητικός...φαγάνας και γκρινιαρογατούλης...δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα...τόση χαρά και τόοοοσο άγχος για να πάνε όλα καλά...

Κατά τα άλλα το μικρουλάκι μου είναι μια χαρά και έχουμε τρελαθεί στις βόλτες και στις καροτσάδες...ευτυχώς δεν έχουμε τίποτα,ούτε μπούκωμα...και εξακολουθεί να μην μας αρέσει καθόλου το μπανάκι...

εγώ πέρσι τέτοια μέρα έκανα το τεστ και ήταν θετικό και έκανα πάνω κάτω το σπίτι κοιτώντας βουρκωμένη το τεστ και μη μπορώντας να το πιστέψω!!!!!

μπράβο που είστε καλά και περνάτε καλά mantinopακι και πιτσιπόπ!!!!

Κατα τα αλλα οι κορες μου εχουν αρχισει να ρωτανε ποτε θα στολισουμε το δεντρο απο τωρα, εσεις ποτε περιπου σκοπευετε να στολισετε?Εμεις μαλλον σε καμια 15 μερες. Καλο βραδυ και ευχομαι περαστικα στα μωρακια που ειναι αρρωστα!

Εμείς το πρώτο ΣΚ του Δεκέμβρη θα μετατραπούμε σε Χριστουγεννιάτικο χωριό, αλλά ανυ[πομονώ από τώρα. Σαν τα παιδάκια στη διαφήμιση του JUMBO κι εγώ μετράω μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!

Κοριτσάρες καληνύχτα, η γοργονίτσα μόλις ξεράθηκε υπό τους ήχους Queen διασκευασμένων σε νανούρισμα και πάω κι εγώ να την πέσω να ξεκουραστώ. Άννα θα περιμένω να διαβάσω τα νέα σας αύριο, ελπίχω όλα να είναι καλά. Φιλιά:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμεις καλα, περασαμε ενα υπεροχο τριημερο στην Λιμνη Πλαστηρα με τελειο καιρο, σας το συστηνω ανεπιφυλακτα να πατε, ειναι υπεροχο το μερος. Καναμε και την διαδρομη προς Περτουλι και Ελατη , φανταστικα μερη επισης, ειναι τυχεροι οσοι ειναι απο αυτα τα μερη.

Ειμαστε ειμαστε (φατσουλα που καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι) Μονο που εχω να παω καιρο με την εγκυμοσυνη και την γεννα. Απο ανοιξη που θα μεγαλωσει λιγο το μωρακι θα παμε σιγουρα. Επισης ειναι πανεμορφα τα χωρια του Ασπροποταμου.

ziZip2.png BhAqp2.png

Ειμαστε ειμαστε (φατσουλα που καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι) Μονο που εχω να παω καιρο με την εγκυμοσυνη και την γεννα. Απο ανοιξη που θα μεγαλωσει λιγο το μωρακι θα παμε σιγουρα. Επισης ειναι πανεμορφα τα χωρια του Ασπροποταμου.

Καλησπέρα τι κάνετε Ρουλάκι;Ο μπεμπάκος;

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Καλυτερα. Δεν εχει πυρετο τωρα αλλα θελει πιστευω 2-3 μερες να συνελθει τελειως. Εσεις τι κανετε?

Αποψε εχω πονακια χαμηλα στην κοιλια. Λετε να με γυροφερνει η ακατονομαστη?

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλυτερα. Δεν εχει πυρετο τωρα αλλα θελει πιστευω 2-3 μερες να συνελθει τελειως. Εσεις τι κανετε?

Σήμερα είναι καλύτερα από το μπούκωμα που είχε ο καυμένος θήλαζε με διακοπές!!Εγώ μόλις κάθισα από τις 9 το πρωί προσπαθώ με τις δουλειές του σπιτιού έκανα τα εξωτερικά μετά μέσα και σίδερο τι να κάνω πια η μάνα μου λεει να πάρω μια γυνίκα αλλά δεν θέλω με το μωρό!!Εγώ είχα πόνους έτσι χαμηλά και στη μέση πριν καμιά εβδομάδα και έλεγα τώρα θα ρθει τώρα θα ρθει αλλά τη γλίτωσα!!!!

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...