Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερουδια!!!!!!!!!!!

εμεις καθε μερα ξυπναμε 6.30-7!:)

χτες πηγαμε θεσσαλονικη στοον θειο μου.ωραια περασαμε.ειχε κ αλλα παιδακια κ η μικρη μου ηταν πολυ χαρουμενη! δεν ακουστηκε καθολου! η δικια δεν μπουσουλαει καθολου.:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

To καθε παιδι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης. Η Μαριαλενα δε σηκωνεται μονη της ακομα. Τη βαζω εγω ορθια και στηριζεται στο τραπεζακι του σαλονιου με τα παιχνιδια της εκει, και μενει πολλη ωρα ετσι. Ο Αντωνης ειχε σηκωθει μονος του πριν κλεισει τους 8 μηνες, και υποτιθεται οτι τα αγορια εχουν πιο αργη αναπτυξη. Μουφα! Και στο θεμα ομιλιας, 19 μηνων μιλουσε τελεια, και 22 μηνων ελεγε ποιηματα. Εξαρταται απο το παιδι κατα τη γνωμη μου, και οχι απο το φυλο.

age.png age.png

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου TARA, το κάθε παιδί θέλει τον χρόνο του και είναι κακό να τα συγκρίνουμε...άλλωστε μπορεί να μην μπουσουλάμε ακόμα αλλά σκάμε φοβερά χαμόγελα και χορεύουμε τσαχπίνικα στον ρυθμό της στράτας...:tongue:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου TARA, το κάθε παιδί θέλει τον χρόνο του και είναι κακό να τα συγκρίνουμε...άλλωστε μπορεί να μην μπουσουλάμε ακόμα αλλά σκάμε φοβερά χαμόγελα και χορεύουμε τσαχπίνικα στον ρυθμό της στράτας...:tongue:

:mrgreen: Σαν τη δικια μου! Μολις ακουσει μουσικη, αρχιζει και κινειται σα ρομποτακι!

age.png age.png

Bonjour.....!!!!

Καλά τα λέτε, το κάθε παιδάκι θα μπουσουλήσει, περπατήσει, μιλήσει κτλ, όποτε γουστάρει.......!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Σχετικά με το θέμα της εκκλησίας, εννοείται ότι εξαρτάται από το γονιό, απλά ρώτησα, μήπως υπάρχει κάποια παράδοση, όπως με τις 3 Κυριακές μετά τη βάπτιση....!! :-D:-D;);)

Έχει απίστευτο ήλιο.....!!!

Αν δεν είχα Pilates, θα τον έβγαζα κατευθείαν βόλτα...!! 8)8):cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Bonjour.....!!!!

Καλά τα λέτε, το κάθε παιδάκι θα μπουσουλήσει, περπατήσει, μιλήσει κτλ, όποτε γουστάρει.......!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Σχετικά με το θέμα της εκκλησίας, εννοείται ότι εξαρτάται από το γονιό, απλά ρώτησα, μήπως υπάρχει κάποια παράδοση, όπως με τις 3 Κυριακές μετά τη βάπτιση....!! :-D:-D;);)

Έχει απίστευτο ήλιο.....!!!

Αν δεν είχα Pilates, θα τον έβγαζα κατευθείαν βόλτα...!! 8)8):cool:

Δεν υπαρχει παραδοση σ΄αυτο.

Κανεις pilates βρε θηριο? Εμενα μου φαινεται τρομερα δυσκολο!

age.png age.png

Δεν υπαρχει παραδοση σ΄αυτο.

Κανεις pilates βρε θηριο? Εμενα μου φαινεται τρομερα δυσκολο!

Απλά, κουραστικό είναι, αλλά μ' αρέσει....!!! Την 1η μέρα να δεις πιάσιμο, τώρα συνήθισα. Καλά, μη φανταστείς ακραίες καταστάσεις, λόγω τομής με προσέχει πολύ η γυμνάστρια..!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Απλά, κουραστικό είναι, αλλά μ' αρέσει....!!! Την 1η μέρα να δεις πιάσιμο, τώρα συνήθισα. Καλά, μη φανταστείς ακραίες καταστάσεις, λόγω τομής με προσέχει πολύ η γυμνάστρια..!

2-3 φορες ειχα κανει παλια pilates, και νομιζα πως θα΄μενα εκει, στο πατωμα, δε θα ξανασηκωνομουν! Προτιμω την αεροβια ασκηση. Τωρα κανω 45΄ποδηλατο, 150 κοιλιακους, ραχιαιους και στηθος, 3-4 φορες την εβδομαδα. Δυστυχως δεν εχω χρονο για περισσοτερα. Στοχος μου ομως ειναι να αποκτησω τη φυσικη κατασταση που ειχα παλια, για να κανω power aerobic. Ηδη σκεφτομαι να παρακολουθησω ενα μαθημα μεσαιας εντασης, να δω πως θα τα παω.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλοσορίζω τον νέο φπα....! :mad:

Η δικιά μου έχει πάρει φόρα με το μπουσούλημα κ πάει παντού δεν ξέρω τι να πρωτομαζέψω....έτσι μου έρχετε να πετάξω τα πάντα να είναι άδειο τελείως το σπίτι μπας κ είναι ασφαλές:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσάκια μου. Άλλο ένα δύσκολο ΣΚ πέρασε!

Όλη μέρα με το φατσάκι ήμουν και από δουλειές ελάχιστες , αφού δεν κάθεται ούτε λεπτό μόνη της. Θέλει αγκαλιές και να τρίβει το κεφαλάκι της επάνω μου. Μαριάννα τι έλεγες για προσκόληση της μικρής επάνω σου??????

Επίσης είμαι πολύ στενοχωρημένη αφού πρέπει να μετακομίσω άμεσα, πριν διαολοστείλω κανένα σπιτονοικοκοίρη!!!:mad: Η ηλίθια κόρη του ήρθε από Ιταλία και επιμένει με τηλεφωνήματα και επισκέψεις στο σπίτι μου να φύγουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα για να μείνει αυτή! Εξωφρενική συμπεριφορά:twisted: Λες και δεν ήξερε όταν αγόρασε το σπίτι ότι είναι νοικιασμένο! Έχω ψάξει γύρω γύρω να βρω κάτι αλλά τίποτα. Φθσικά δεν είμαι διατεθημένη να μείνω όπου να'ναι με μωρό παιδί!Όταν βρω αυτό που θέλω , θα φύγω και αμα γουστάρει ας παει δικαστικώς. Αυτή θα χάσει!

Τώρα που διάβαζα για τα δωμάτια που λέγατε το ΣΚ σκεφτόμουν με πόση χαρά ετοίμαζα το δωμάτιο της μπέμπας και τώρα δεν θα προλάβει να μείνει...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Έχουμε καμιά υδροχοϊνα εδώ μέσα.....????

Τί θα γίνει με σας τους υδροχόους....?????

Γιατί δε μπορώ να συνεννοηθώ....??? :evil:

Η μάνα μου υδροχόος, σας έγραψα τα σχετικά, ο άντρας μου το ίδιο, ο αδερφός μου..... και δε συμμαζεύεται.....!!

Υδροχοος εδω!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Nadine οι υδροχόοι είναι λίγο φευγάτοι αλλά πολύ γοητευτικοί τύποι...:tongue:

Ευχαριστουμε:tongue:

Τρελοί για δέσιμο είναι, Μαριάννα....!!!!

Κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι άλλο: Όσες έχετε ήδη βαφτίσει τα μικρά, κάθε πότε τα πάτε να κοινωνήσουν; Πρέπει κάθε Κυριακή; Το προσπαθώ να τον κοινωνάω συχνά, αλλά κάθε εβδομάδα είναι δύσκολο....

Ειμαστε ωραιοι τρελοι ομως. Και συμφωνα με τα ζωδια, πολυ καλοι ως φιλοι.

Οποτε θελεις να πηγαινεις για κοινωνια.

Η θρησκεια δεν επιβαλει τιποτα.

Εμενα πιλατες και γιογκα ειναι η αγαπημενη μου γυμναστικη.

Την κυριακη ειχαμε παιδιατρο για εμβολιο.

Ντρεπομαι και να πω ποσο βαρος εχει.

Δε βρισκανε ζυγαρια να τον χωραει:rolleyes:

Η μαια που βοηθουσε το γιατρο τρελαθηκε να τσιμπαει μπουτακια...

Λοιπον... 74 ποντοι και 10.250:confused:

Και φυσικα του κανω διαιτα.

Του δινω μονο φρουτα και το μεσημεριανο του. Μετα μονο θηλασμο.

Θα αρχισουμε και τα γιαουρτακια τωρα, αλλα κρεμες κλπ κομμενα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσάκια μου. Άλλο ένα δύσκολο ΣΚ πέρασε!

Όλη μέρα με το φατσάκι ήμουν και από δουλειές ελάχιστες , αφού δεν κάθεται ούτε λεπτό μόνη της. Θέλει αγκαλιές και να τρίβει το κεφαλάκι της επάνω μου. Μαριάννα τι έλεγες για προσκόληση της μικρής επάνω σου??????

Επίσης είμαι πολύ στενοχωρημένη αφού πρέπει να μετακομίσω άμεσα, πριν διαολοστείλω κανένα σπιτονοικοκοίρη!!!:mad: Η ηλίθια κόρη του ήρθε από Ιταλία και επιμένει με τηλεφωνήματα και επισκέψεις στο σπίτι μου να φύγουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα για να μείνει αυτή! Εξωφρενική συμπεριφορά:twisted: Λες και δεν ήξερε όταν αγόρασε το σπίτι ότι είναι νοικιασμένο! Έχω ψάξει γύρω γύρω να βρω κάτι αλλά τίποτα. Φθσικά δεν είμαι διατεθημένη να μείνω όπου να'ναι με μωρό παιδί!Όταν βρω αυτό που θέλω , θα φύγω και αμα γουστάρει ας παει δικαστικώς. Αυτή θα χάσει!

Τώρα που διάβαζα για τα δωμάτια που λέγατε το ΣΚ σκεφτόμουν με πόση χαρά ετοίμαζα το δωμάτιο της μπέμπας και τώρα δεν θα προλάβει να μείνει...

Αν εχει λιγο μυαλο θα ξερει οτι ειναι προτιμοτερο να σας δωσει οικειοθελως πχ ενα εξαμηνο περιθωριο να φυγετε παρα να σας παει δικαστικως.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αν εχει λιγο μυαλο θα ξερει οτι ειναι προτιμοτερο να σας δωσει οικειοθελως πχ ενα εξαμηνο περιθωριο να φυγετε παρα να σας παει δικαστικως.

Κι εγώ εκεί ποντάρω και φυσικά αν με ξαναπάρει τηλ. θα βριστούμε σίγουρα! Της είπα ότι θα φύγω όταν βρω σπίτι, δεν της είπα ότι δεν φεύγω :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια...

Θέλω να σας ρωτήσω για κάτι που κάνει η μικρή να μου πείτε τί είναι αυτό.....λοιπόν...πριν από 2-3 μέρες έσφιξε όλο το σωματάκι της και έκανε σαν να τρέμει,το έκανε 1-2 φορές και σταμάτησε.Χτες πάλι το έκανε περίπου 10-15 φορές...δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή στην συμπεριφορά της ή στην ψυχολογία της και επιμένω να λέω στον Κώστα ότι είναι κάτι που απλώς έμαθε ότι μπορεί να κάνει και το κάνει έτσι απλά...ο Κώστας πάλι λέει μήπως είναι κάτι νευρολογικό (είναι πολύ φοβιτσιάρης μ'αυτά!!)...έχει τύχει σε καμία κάτι ανάλογο????

Επίσης βγάζουμε τα πάνω 4 δόντια όλα μαζί!!!!Μόνο που το 1 μπροστινό δεν βγαίνει ακόμα...κάπου χάθηκε στον δρόμο....

Θα επανέλθω αργότερα να σας πω τί πάθαμε Κυριακή πρωί...ελπίζω να μου απαντήσετε επί του θέματος...

Φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...