Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια απο το πρωί κάνω δουλειές και είπα τωρα να κάτσω λίγο στο pc ευτυχώς είναι ήσυχος και κάνω τις δουλίτσες μου με διαλείμματα βεβαια.Για το θέμα του ύπνου απο δυο μηνών τον πήγα στο δωμάτιο του στο κρεββατι του και κοιμομουν και εγω εκει σε ενα μονό κρεββάτι που έχω,έχει κανένα μήνα που κοιμάτε μόνος του , εκει που τον αφηνα το βράδυ επαιζε και κοιμόταν μόνος του έχει μια εβδομάδα που θελει ή να κοιματε αγκαλίτσα μου ή να τον χαιδευω μεχρι να κοιμηθεί δεν μένοχλει ομως μ'αρεσει οταν κοιμαται αγκαλίτσα.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τατιανακι εμεις απο αυριο βαζουμε το μπριταξ εβολβα στο αυτοκινητο γιατι ο ντρουλης δεν χωραει πλεον στο βρεφικο καθισμα που θα εφτανε δηθεν μεχρι 15 μηνων:rolleyes:

Τι να τον κανω βρε κοριτσια? διαιτα?

Το καημενο χτες τη νυχτα απο τις μυξες που του εχουν μεινει, εβηχε συνεχεια και δεν μπορουσε να κοιμηθει.

Καθε φορα που ξυπνουσε, τσιμπουσε και λιγο:tongue:

Φευγω αγαπητες.

Καλο σαββατοκυριακο σε ολες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τατιανακι εμεις απο αυριο βαζουμε το μπριταξ εβολβα στο αυτοκινητο γιατι ο ντρουλης δεν χωραει πλεον στο βρεφικο καθισμα που θα εφτανε δηθεν μεχρι 15 μηνων:rolleyes:

Τι να τον κανω βρε κοριτσια? διαιτα?

Το καημενο χτες τη νυχτα απο τις μυξες που του εχουν μεινει, εβηχε συνεχεια και δεν μπορουσε να κοιμηθει.

Καθε φορα που ξυπνουσε, τσιμπουσε και λιγο:tongue:

Φευγω αγαπητες.

Καλο σαββατοκυριακο σε ολες.

καλα κ ο δικος μου 10 κιλακια αρνακι ειναι...:P δεν πολυχωραγαμε κ εμεις στο παλιο το καθισμα, αλλα στο μπριταξ φαινεται τοσοδουλησ..:tongue: εμας αλλου ηταν το θεμα, δεν με εβλεπε κ εκλαιγε στο αμαξι...

εγω, κοριτσια, μαλλον θα παω για δουλεια, δεν ηθελα απο τοσο νωρις, γιατι δεν εχω που να αφησω το βλασταρι μου.. αλλα εχω μια καλη προταση σε μια ναυτιλιακη.. θα αναγκαστει η μανουλα μου η καλη να τα παρατησει ολα κ να ερθει να κατσει με τον Θανουλη... μεχρι να μεγαλωσει λιγο να τον στειλω παιδικο...

αχ, μολις ειπε "μπαμπα", θα κατουρηθει ο αντρουλης μου απο τη χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!:D

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά εγώ του κάνω "δίαιτα", δεν του δίνω πλέον, πάνω από 200ml στα γεύματα(το πολύ να ξεφύγει λίγο στη χορτόσουπα), εάν δε φάει φρούτα, δεν έχει συμπλήρωμα γάλα και μείωσα το γάλα σταδιακά από τα 300ml στα 240. Μετά από υπόδειξη της 2ης παιδιάτρου, μιας και η βασική μας λέει να τρώει, όσο θέλει. Μέσα σ' ένα μήνα, άλλαξε η όρεξή του και τρώει κανονικά. Ελπίζω μόνο να μην επηρεάζει την ανάπτυξή του..

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Εμεις τωρα εχουμε αντιθετο "προβλημα..."

Θελει η δεσποινα δικο της κρεβατι και δεν εχουμε ακομα και φευγει και παει και κοιμαται στο σαλονι, γιατι λεει δεν μπορει στο δικο μας κρεβατι "δε βλεπετε οτι δε χωραμε? ειμαι μεγαλη σας λεω θελω μονη μου".

Το καθυστερω τωρα γιατι σκεφτομαι αντι να της παρω ενα παιδικο κρεβατακι, να αλλαξω ολο το παιδικο δωματιο φτιαχνοντας το απο την αρχη με μια κατασκευη απο τη νεοσετ πχ που α καλυπτει και τα δυο παιδια μεχρι να τελειωσουν το δημοτικο.

Ειναι ενα μονο παιδικο δωματιο και λεω να βαλω στον εναν τοιχο μια κατασκευη που να εχει ενα κρεβατι και αλλο ενα να βγαινει απο κατω συρταρωτα και γυρω γυρω ραφια, ντουλαπια και συρταρια.

Σε μια γωνια του δωματιου ενα γραφειο με δικα του ραφια κλπ, ωστε να μεινει ο υπολοιπος χωρος ελευθερος για παιχνιδι.

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!!Μάλλον θα ανέβω την Πέμπτη Αθήνα για να δούμε θα καταφέρω να δω καμία σας;Κασσιανή μου κι εγώ τέτοιο δωμάτιο έχω κάνει μιας κι έχουμε ένα!!Δεν ήθελα διώροφο να είναι πολύ ψηλό γιατί δεν ξέρεις τι μπορούν να κάνουν τα αγόρια...από τον Spiderman μέχρι τον Superman έτσι κάναμε ημιδιώροφα κρεβάτια το ένα βγαίνει από κάτω και έχει και συρτάρια οτι πρέπει για να πάρουμε μια ανάσα από άποψη χώρου με τόσα παιδιά!!Από τα κρεβάτια βγαίνουν 2 γραφεία!Φτιάξαμε μια βιβλιοθήκη με γραφείο!!Το δωμάτιο είναι αρκετά συμμαζεμένο και έχουν και χώρο για παιχνίδι!!:P

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Καλησπεραααα!!!!

Μιλατε για κρεβατια βλεπω....εμεις πριν μια εβδομαδα βαλαμε κουκετα στα αγορια γιατι δυστυχως δεν ειχαμε αλλο χωρο!Πηραμε μια με τρια κρεβατια .το τριτο ειναι συρομενο και σηκωνεται με ειδικο μηχανισμο και γινεται ανεξαρτητο κρεβατι........τα παιδια οντως εχουν μεγαλο χωρο!γηπεδο κανονικα!Τωρα εννοειται οτι ψιλοφοβαμαι αλλα τι να εκανα.....ελλειψη χωρου βλεπετε....το πηρα απο τη νεοσετ .....στις εκτωσεις....τρελλαθηκαν τα μικρα....τωρα οταν μεγαλωσει η μικρη μας βλεπω να αλλαζουμε σπιτι αλλα και ενα μονο χωραει ακομα μεσα στα αγορια.Θα ηθελα ομως να εχει το δικο της δωματιο και να το φτιαξω οπως μου αρεσει!Μια την εχω .....:rolleyes:

1v0n7ypa5y9lur77.png

γεια!!!!!!!!! εφτιαξα ενα 2πλο ελληνικο χωρις καφεινη κ εκατσα να διαβασω τα νεα σας!

μπετυ ειμαι της αποψης να μην τα πιεζουμε να φανε! υπομονη κανουμε...

τατιανα αφου μπορει να ερθει η μαμα σου μια χαρα!

εγω ευτυχως ταιριαζω πολυ με τη μαμα μου.μπορω να της αφησω τη μικρη και να'μαι ησυχη.κανει οτι της λεω και δεν διαφωνει ποτε!ειναι τελεια!:tongue:

κοριτσια το πατωμα με τι το πλενετε?

Ουφ σχόλασα στις 1 πήγα λαική γύρισα σκούπισα-σφουγκάρισα-έπλυνα μπάνιο-έβαλα ενα πλυντήριο κ έκατσα :rolleyes: κομμάτια πονάει η μέση μου κ η κοιλιά μου τρελά!!!

Ρε ποιος είπε ότι μετά τη γεννα δεν πονάς στη περίοδο??!!!! Εγώ πριν γεννήσω δεν ποναγα κ τώρα με σκίζει.....:cry::cry::cry::cry:

Το πάτωμα εγώ το κάνω με αρκάδι!!! Το μπάνιο όμως χλωρίνη φουλ! :oops:

Για τις μαμάδες λέγατε ε???? Αχ κ η δικιά μου περίπτωση....ρε μάνα μην πλένεις τα πιάτα στο χέρι δεν γεμίζει το πλυντήριο μετά να το βάλω....εεεε εκεί αυτή μέχρι κ το κουταλάκι που θα φτιάξει καφε θα το πλύνει!:twisted: Λύσαξε να πάρω της μικρής μιλουπα γάλα γιατί στην εποχή της αυτό ήταν το καλύτερο....ε δεν το τρώει φυσικά η μικρή κ αυτό....μου λέει εεεε δεν τα κάνουν καλά τώρα τα γάλατα όπως παλια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ουφ σχόλασα στις 1 πήγα λαική γύρισα σκούπισα-σφουγκάρισα-έπλυνα μπάνιο-έβαλα ενα πλυντήριο κ έκατσα :rolleyes: κομμάτια πονάει η μέση μου κ η κοιλιά μου τρελά!!!

Ρε ποιος είπε ότι μετά τη γεννα δεν πονάς στη περίοδο??!!!! Εγώ πριν γεννήσω δεν ποναγα κ τώρα με σκίζει.....:cry::cry::cry::cry:

Το πάτωμα εγώ το κάνω με αρκάδι!!! Το μπάνιο όμως χλωρίνη φουλ! :oops:

Για τις μαμάδες λέγατε ε???? Αχ κ η δικιά μου περίπτωση....ρε μάνα μην πλένεις τα πιάτα στο χέρι δεν γεμίζει το πλυντήριο μετά να το βάλω....εεεε εκεί αυτή μέχρι κ το κουταλάκι που θα φτιάξει καφε θα το πλύνει!:twisted: Λύσαξε να πάρω της μικρής μιλουπα γάλα γιατί στην εποχή της αυτό ήταν το καλύτερο....ε δεν το τρώει φυσικά η μικρή κ αυτό....μου λέει εεεε δεν τα κάνουν καλά τώρα τα γάλατα όπως παλια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/quote

Aννούλα καλησπέρα θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά να αλλάξουμε τηλ!!!Θα στο στείλω στο face!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια;)

Όλη την ημέρα έραβα και σιδέρωνα την καινούργια κουρτίνα για το παιδικό δωμάτιο...γεμάτη αυτοκινητάκια, όπως και το σετ της κούνιας και η γιρλάντα περιμετρικά του τοίχου.

Εμείς κορίτσια έχουμε 3 κρεβατοκάμαρες, μία για μας, μία για τον πιτσιποπάκο (όταν θα πάει) και η τρίτη είναι το γραφείο μου με το γραφείο, τον υπολογιστή και την τεράστια βιβλιοθήκη με τα άπειρα βιβλία μου:) αν ποτέ κάνω 2ο παιδάκι δεν θα χωράμε...:tongue:

Ο πιτσιποπάκος κοιμάται στο δωμάτιό μας, έχω ακόμα την κούνια μέσα και σκεύτομαι το ΣΚ να τον μετακομίσω...εγώ δεν θέλω αλλά ο άντρας μου επιμένει...:?

Στο παιδικό έχω μέσα και έναν φοβερά χουχουλιάρη καναπέ (ξέμεινε από το παλιό μου εργένικο σαλόνι) και με βλέπω στο μέλλον να κοιμάμαι εκεί:tongue:

Η δική μου μαμά γενικά ακολουθεί τις οδηγίες μου με την διαφορά ότι συνέχεια προσπαθεί να μπουκώσει τον πιτσιποπάκο...επειδή εγώ ως μωρό δεν έτρωγα καθόλου προσπαθεί τώρα να βγάλει τα απωθημένα της με τον φαγανό μικρούλη μου...:rolleyes:

Εγώ πάντως κορίτσια λατρεύω την χλωρίνη...την χρησιμοποιώ παντού εκτός από το φαγητό...:tongue:

Εμείς κορίτσια έχουμε 3 κρεβατοκάμαρες, μία για μας, μία για τον πιτσιποπάκο (όταν θα πάει) και η τρίτη είναι το γραφείο μου με το γραφείο, τον υπολογιστή και την τεράστια βιβλιοθήκη με τα άπειρα βιβλία μου:) αν ποτέ κάνω 2ο παιδάκι δεν θα χωράμε...:tongue:

Κι εμεις ακριβως ετσι, εντωμεταξυ το δωματιο-γραφειο ειναι μεγαλυτερο απο το παιδικο. Πως την πατησα ετσι...

Κοριτσια, επιτελους ανεβασα φωτο στο φατσοβιβλιο με τις μπομπονιερες που εχω φτιαξει. Κλεινω προς το αριθμητηριο για παιδική και το πουγκι για τους μεγαλους ή τον ανεμομυλο για παιδική και το φαναρακι για τους μεγαλους. Βοηθηστε με σας παρακαλω. Πειτε γνωμες πλιζζζζζζζζζζζζζζ

4Rnfp3.png

Οι μπομπονιέρες είναι όλες υπέροχες!!!!!Όλες μ'αρέσουν!!!!Αν ήταν όμως να διαλέξω θα διάλεγα οπωσδήποτε το αριθμητήριο για τα παιδάκια και για τους μεγάλους μάλλον το πουγκάκι που είναι και κλασικό...αν και μου άρεσε και το κουβαδάκι....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εμείς έχουμε 2 κρεβ/μαρες οπότε και το 2ο με την μικρή στο ίδιο δωμάτιο θα είναι...

Μας ήρθε σήμερα και το δωμάτιο που κέρδισα από το περιοδικό και βάλαμε την σιφινιέρα στο παιδικό για αποθηκευτικό χώρο πιο πολύ....αργότερα όταν κάνουμε και 2ο θα βάλουμε και το κρεβατάκι...άμα φτάσει 5-6 η μικρή και δεν χωράει στο κρεβατάκι της θα πάρουμε κάτι σαν κουκέτα (μάλλον με συρόμενο κρεβάτι,φοβάμαι τα ύψη) ή θα μετακομίσουμε.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...