Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!

σημερα δεν καταφερα καθολου να συνδεθω... δουλειες στο φουλ εδω μεσα!

για τον υπνο μιλατε?

εγω και τα 3 παιδια, μεχρι 40-50 ημερων τα επαιρνα μαζι μου στο κρεβατι, μετα τα εβαζα στην κουνια τους αλλα και αυτη ηταν μεσα στο δωματιο μας!!

Νadine... μου θυμησες τη μανα μου τωρα!!!!

Κανει τα παντα εκτος απο αυτα που ειναι υποχρεωτικα να γινουν!!

Ουτε και εγω συννενουμε με τη μανα μου!! Τα παμε καλα, αντε το πολυ τις 2 πρωτες μερες, μετα αρχιζουν τα οργανα!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμάς πάντως που από 40 ημερών κοιμάται στο δωμάτιό της έχει 10 μέρες τώρα που κατά τις 4 το πρωί ξυπνάει και την παίρνουμε στο κρεβάτι μας. Δεν έχω θέμα μην κακομάθει, συμφωνώ με την Κασσιανή σε γενικές γραμμές απλά επειδή έχω συνηθίσει να είμαι αγκαλιά με το Βασίλη, τώρα που τη βάζουμε στη μέση δεν καλοκοιμάμαι...... (εγωίστρια?!?!?!?!? :)) Γενικά πάντως είμαι χαλαρή με το θέμα, δε νομίζω ότι κερδίζουμε τίποτα αν μέσα στη μαύρη νύχτα την αφήνω να κλαίει....άσε που δεν μπορώ με τίποτα!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ετσι κι εμενα.

Της λεω (αν ποτε κλεισει ο εβραιος το μαγαζι και ερθει:rolleyes:) κανε μου αυτη τη δουλεια.

Οοοοο,τι αλλο θελετε θα κανει εκτος απο αυτο.

Μη βαζεις χλωρινες, δε χρησιμοποιω τετοια παργματα μαμα.

Γυριζω στο σπιτι και βρωμαει ο τοπος.

Μη βαζεις αλατι μαμα, η λυσσα η ιδια. Βγαινουμε εξω για φαγητο.

Τι να κανουμε... αυτη εχουμε και την αγαπαμε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κι εμάς πάντως που από 40 ημερών κοιμάται στο δωμάτιό της έχει 10 μέρες τώρα που κατά τις 4 το πρωί ξυπνάει και την παίρνουμε στο κρεβάτι μας. Δεν έχω θέμα μην κακομάθει, συμφωνώ με την Κασσιανή σε γενικές γραμμές απλά επειδή έχω συνηθίσει να είμαι αγκαλιά με το Βασίλη, τώρα που τη βάζουμε στη μέση δεν καλοκοιμάμαι...... (εγωίστρια?!?!?!?!? :)) Γενικά πάντως είμαι χαλαρή με το θέμα, δε νομίζω ότι κερδίζουμε τίποτα αν μέσα στη μαύρη νύχτα την αφήνω να κλαίει....άσε που δεν μπορώ με τίποτα!!!!!

Δε νομιζω οτι προκειται για εγωισμο:P

Φυσιολογικο δεν ειναι να θελεις να εισαι αγκαλια με τον αντρα σου?

Τοτε γιατι τον παντρευτηκες?

Ουτε εμεις το καναμε ως καποια "θυσια" για τα παιδια μας και γι αυτο θεωρουμε οτι δηθεν ειμαστε καλυτεροι γονεις.

Απλα ετσι μας βγηκε αυθορμητα.

Και δεν μπορουσε κανενας μας να αφηνει το μωρο να κλαιει για να μαθει.

Ειπαμε και οι δυο με μια φωνη, οταν ειναι ωρα θα μαθει και απλα εληξε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Ετσι κι εμενα.

Της λεω (αν ποτε κλεισει ο εβραιος το μαγαζι και ερθει:rolleyes:) κανε μου αυτη τη δουλεια.

Οοοοο,τι αλλο θελετε θα κανει εκτος απο αυτο.

Μη βαζεις χλωρινες, δε χρησιμοποιω τετοια παργματα μαμα.

Γυριζω στο σπιτι και βρωμαει ο τοπος.

Μη βαζεις αλατι μαμα, η λυσσα η ιδια. Βγαινουμε εξω για φαγητο.

Τι να κανουμε... αυτη εχουμε και την αγαπαμε.

:lol::lol::lol::lol:

Αυτό με τη χλωρίνη το κάνει και η δική μου, μιλάμε για λατρεία....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Εμεις τωρα εχουμε αντιθετο "προβλημα..."

Θελει η δεσποινα δικο της κρεβατι και δεν εχουμε ακομα και φευγει και παει και κοιμαται στο σαλονι, γιατι λεει δεν μπορει στο δικο μας κρεβατι "δε βλεπετε οτι δε χωραμε? ειμαι μεγαλη σας λεω θελω μονη μου".

Το καθυστερω τωρα γιατι σκεφτομαι αντι να της παρω ενα παιδικο κρεβατακι, να αλλαξω ολο το παιδικο δωματιο φτιαχνοντας το απο την αρχη με μια κατασκευη απο τη νεοσετ πχ που α καλυπτει και τα δυο παιδια μεχρι να τελειωσουν το δημοτικο.

Ειναι ενα μονο παιδικο δωματιο και λεω να βαλω στον εναν τοιχο μια κατασκευη που να εχει ενα κρεβατι και αλλο ενα να βγαινει απο κατω συρταρωτα και γυρω γυρω ραφια, ντουλαπια και συρταρια.

Σε μια γωνια του δωματιου ενα γραφειο με δικα του ραφια κλπ, ωστε να μεινει ο υπολοιπος χωρος ελευθερος για παιχνιδι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ναι κι εμείς έτσι το αντιμετωπίζουμε. Άλλωστε τη χαμογελαστή φατσούλα πρωί πρωί δεν την αλλάζουμε με τίποτα, ούτε εγώ ούτε ο Βασίλης :)

Ax αυτό το γέλιο το πρωί είναι όλα τα λεφτά :-D :-D :-D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

Αυτό με τη χλωρίνη το κάνει και η δική μου, μιλάμε για λατρεία....!!

"Ξερεις μαμα η χλωρινη ειναι ανθυγιεινη, το αλατι στα μωρα δεν κανει για τα νεφρα τους, ζαχαρη και μελι δεν επιτρεπεται μεχρι ενος ετους κλπ"

" Ποιος τις λεει αυτες τις αηδιες? οι γιατροι? αυτοι ειναι ολοι ηλιθιοι. ευτυχως που δεν εγινες κι εσυ γιατρος να λες τετοιες βλακειες στον κοσμο (παστα φλωρα υφος). το παιδι γιατι να το βλεπει καθε μηνα παιδιατρος? 50 ευρω χωρις λογο για ενα τσιμπημα? καντο στο πικπα το εμβολιο (ο εβραιος εμπορος)

Επεξεργάστηκαν by kassiani
ορθογραφια

yey2p2.png BN4cp2.png

"Ξερεις μαμα η χλωρινη ειναι ανθυγιεινη, το αλατι στα μωρα δεν κανει για τα νεφρα τους, ζαχαρη και μελι δεν επιτρεπεται μεχρι ενος ετους κλπ"

" Ποιος τις λεει αυτες τις αηδιες? οι γιατροι? αυτοι ειναι ολοι ηλιθιοι. ευτυχως που δεν εγινες κι εσυ γιατρος να λες τετοιες βλακειες στον κοσμο (παστα φλωρα υφος). το παιδι γιατι να το βλεπει καθε μηνα παιδιατρος? 50 ευρω χωρις λογο για ενα τσιμπημα? καντο στο πικπα το εμβολιο (ο εβραιος εμπορος)

Και το κερασάκι στη τούρτα "..Γιατί, εσύ μια χαρά δε μεγάλωσες; Έπαθες τίποτα;.." :lol::lol:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Όλες οι μανούλες έτσι είναι δυστυχώς.Επιμένουν να κάνουν τα δικά τους και πες εσύ ότι θέλεις. Τι να κάνεις όμως που τις έχουμε ανάγκη. Η δικιά μου επιμένει να μπουκώνει τη μπέμπα να τρώει ποσότητα. Κάθε μέρα για αυτο τσακωνόμαστε. Κατά τα άλλα όμως καλύτερη νταντά δεν θα μπορούσα να έχω για το φατσάκι! Όλη μέρα τραγουδάνε, παίζουνε ... θα μιλήσει γρήγορα η δικιά μου με τόσο μπλα μπλα!:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα, κοριτσακια!!! οπως παντα δεν προλαβαινω να γραφω, μεχρι να σας διαβασω, παει, ξυπναει ο γιοκας μου...

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

εγω ειμαι στο τρεξιμο οπως παντα... βοηθεια καμια.. ο συζυξ ολη την ημερα μαγαζι κ η πεθερα αφαντη...

ακομα δεν μπορουμε να αποφασισουμε αν θα κανουμε τη βαφτηση ή γαμοβαφτηση ( πολιτικο καναμε πριν 5 χρονια )... δεν θελω ουτε εγω να κανουμε τραπεζια, γιατι τα οικονομικα μας ειναι χαλια... δεν ξερω, εγω θα εκανα το μυστηριο του γαμου κ της βαφτησησ, σεμνα κ ωραια, κ μετα τραπεζι για γονεις κουμπαρους..αλλα ο αντρας μου φοβαται μην παραξεγηθει καποιος κτλ.. τα νευρα μου...

για το θεμα του υπνου του παιδιου, εμεις κοιμομαστε με τον μικρο μαζι απο 5,5 μηνων, ο αντρας μου αποχωρησε κ κοιμαται στο παιδικο... τι να κανουμε.. ο μικρος κανει πολυ ανησυχο υπνο, καποιες νυχτες δεν μπορω να κοιμηθω καθολου γιατι ολο στρυφογυρναει, βογγαει, χανει τη πιπιλα, θελει στηθος κτλ...

γενικως γκρινιαζουμε πολυ, δεν καθεται ουτε λεπτο μονος του, μολις τον αφηνω στο καρεκλακι του να παω τουαλετα π.χ. σπαραζει στο κλαμα..

Κασ, πηρα το britax evolva, τον βαζω το μικρο απο τωρα, σε ευχαριστω, πολυ ωραιο καθισμα, γλυτωσα τουλαχιστον τα κλαμματα στο αμαξι...

τι αλλα???

τρωμε φρουτοκρεμες, σουπιτσες με οτι λαχανικο εχει η μαμα στο ψυγειο ( ετσι μασ λεει η παιδιατρος) κ κρεμα βανιλια ή φαριν λακτε το βραδυ.. γιαουρτι απο τον ογδοο ειπε..κ ενδιαμεσα κι στηθος οποτε θελουμε..

ο δικος μου καθεται εδω κ κανα μηνα πολυ σταθερα στον πωπο του, αλλα δεν μπουσουλαει..λεει μαμα, παπα, αττααττα, ντα... και αμα του λεμε οχι οχι οχι κουναει το κεφαλι του αρνητικα.. αυτααααααααααααααααα...

Επεξεργάστηκαν by tatianaki

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Και το κερασάκι στη τούρτα "..Γιατί, εσύ μια χαρά δε μεγάλωσες; Έπαθες τίποτα;.." :lol::lol:

Βασικη ατακα αυτη. Ατρανταχτο επιχειρημα:P

Όλες οι μανούλες έτσι είναι δυστυχώς.Επιμένουν να κάνουν τα δικά τους και πες εσύ ότι θέλεις. Τι να κάνεις όμως που τις έχουμε ανάγκη. Η δικιά μου επιμένει να μπουκώνει τη μπέμπα να τρώει ποσότητα. Κάθε μέρα για αυτο τσακωνόμαστε. Κατά τα άλλα όμως καλύτερη νταντά δεν θα μπορούσα να έχω για το φατσάκι! Όλη μέρα τραγουδάνε, παίζουνε ... θα μιλήσει γρήγορα η δικιά μου με τόσο μπλα μπλα!:mrgreen:

Η αληθεια ειναι οτι οι προθεσεις ειναι καλες, οποτε τι να κανεις?

Σκεφτομαι κι εγω τον εαυτο μου ως μητερα οταν με το καλο μεγαλωσουν τα παιδια και φτιαξουν τη δικη τους ζωη (ελπιζω να ζω ακομα) και αναρωτιεμαι κατα ποσο θα μπορω να συγκρατω το στομα μου και να μη λεω τη γνωμη μου.

Δεν ειναι κι ευκολο να το βουλωνεις εδω που τα λεμε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...