Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γιαυτο ρωταω ετσι.. επειδη δεν εχω παρκοκρεβατο ποια και λεω να καταληξω εκει... για πειτε τωρα ποιο εχετε εσεεις? να ειναι καλο τουλαχιστον... εχει ψωνισει καμια απο το argos.co.uk???

εγω για το σπιτι των γονιων μου (ευτυχως) ειχα παρει ενα φτηνο απο το τζαμπο 50 ευρω γιατι ελαχιστα το εχουμε χρησιμοποιησει τελικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια :)

Έχω ένα θέμα με το φατσάκι μου! Δεν θέλει να κοιμάται στην κούνια της, θέλει μαζί μου. όταν τη βάζω στην κούνια ξυπνάει και κλαίει για ώρα απαρηγόρητη!:? Εχθές το έπαιξα σκληρή και την άφησα να κλαίει περίπου για 10 λεπτά. Ε ... φυσικά μετά δεν άντεξα άλλο και την πήρα αγκαλίτσα. Εκείνη σταμάτησε αμέσως το κλάμα και με πήρε αγκαλιά με τα μικρά της χεράκια και έχωσε το προσωπάκι της στο λαιμό μου. όταν κοιμήθηκε την έβαλα πάλι στην κούνια και πάλι έκανε τα ίδια. Στο τέλος την λυπήθηκα και την πήρα στο κρεβάτι μου και με αγκάλιασε και κοιμήθηκε μέχρι το πρωί!!!

Τι να είναι αυτό? Φοβάται ή έχει κακομάθει? Από την Κυριακή το ξεκίνησε αυτό το κόλπο!:?

Τι με συμβουλεύετε να κάνω?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια :)

Έχω ένα θέμα με το φατσάκι μου! Δεν θέλει να κοιμάται στην κούνια της, θέλει μαζί μου. όταν τη βάζω στην κούνια ξυπνάει και κλαίει για ώρα απαρηγόρητη!:? Εχθές το έπαιξα σκληρή και την άφησα να κλαίει περίπου για 10 λεπτά. Ε ... φυσικά μετά δεν άντεξα άλλο και την πήρα αγκαλίτσα. Εκείνη σταμάτησε αμέσως το κλάμα και με πήρε αγκαλιά με τα μικρά της χεράκια και έχωσε το προσωπάκι της στο λαιμό μου. όταν κοιμήθηκε την έβαλα πάλι στην κούνια και πάλι έκανε τα ίδια. Στο τέλος την λυπήθηκα και την πήρα στο κρεβάτι μου και με αγκάλιασε και κοιμήθηκε μέχρι το πρωί!!!

Τι να είναι αυτό? Φοβάται ή έχει κακομάθει? Από την Κυριακή το ξεκίνησε αυτό το κόλπο!:?

Τι με συμβουλεύετε να κάνω?

Σα να βλεπω την κατασταση μας την τελευταια εβδομαδα, και ελεγα και γω οτι το κανει επειδη φοβηθηκε απ το νοσοκομειοοο και τα ξυπνηματα για φαρμακα... αλλα απο οτι βλεπω ειναι γενικο το θεμα.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Welcome to my world!!!!Εδώ και 4 μήνες (μην είναι και παραπάνω??) κοιμόμαστε 3άδα στο κρεβάτι μας.....Αν την πήρες κανα-δυο φορές και κοιμήθηκε μαζί σου αυτό ήταν....έμπλεξες!!!!Εμένα η δικιά μου ξυπνούσε συνέχεια το βράδυ και έψαχνε στήθος κια 1 βράδυ που ήμουν τελείως κομμάτια από την αυπνία την πήρα μαζί μου στο κρεβάτι και τελείωσε...από τότε ούτε λόγος να κοιμηθεί μόνη της....αν την αφήσω απλά θα ξυπνάει κάθε 1 ώρα και δεν θα κοιμηθώ εγώ μετά!!Έχεις 2 επιλογές..ή να ξαναμάθεις να κοιμάται μόνη της ή να κοιμάστε πλέον όλοι μαζί για όσο καιρό κρατήσει....

Καλημέρα!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Ολα τα μωρα (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων για τις οποιες κρατω μια επιφυλαξη) επιθυμουν να κοιμουνται με τη μαμα τους.

Υπαρχουν απειρες θεωριες που υποστηριζουν οτι ειναι απλα το φυσιολογικο εξαιτιας της ανωριμοτητας με την οποια γεννιουνται τα μωρα των ανθρωπων.

Τι εννοουν?

Αν παρατηρησετε στη φυση τα περισσοτερα ζωα γεννιουνται σε πολυ πιο προχωρημενο σταδιο απο τα μωρα τα δικα μας, δηλ γεννιουνται και ειναι ηδη ικανα να περπατησουν, να φανε μονα τους κλπ.

Τις βασικες αυτες ικανοτητες ενα ανθρωπινο μωρο τις ολοκληρωνει περιπου στα 3 του χρονια.

Συμφωνα λοιπον με τους οπαδους αυτης της παιδοψυχολογιας, το μωρο μεχρι 3 ετων δεν πρεπει με το ζορι να υποχρεωνεται να κοιμαται μακρια απο τη μητερα του. Υποστηριζουν δε οτι τα μωρα τα οποια λαμβανουν αυτη την ασφαλεια απο τη μαμα τους, γινονται πιο ανεξαρτητα και απο μονα τους αναζητουν περιπου στα 3 την ανεξαρτησια τους, επιθυμωντας να τρωνε, να κοιμουνται και γενικα να αυτοεξυπηρετουνται.

Συμφωνα επισης με την ιδια θεωρια, αν πιεστει το μωρο να αποχωριστει τη μητερα του, θα αναπτυξει πιο εντονες ανασφαλειες και ειδικα στο θεμα του υπνου, μπορει και να ζηταει τη μαμα τα βραδια μεχρι πιο προχωρημενη ηλικια.

Το πως θα φερθει βεβαια η καθεμια ειναι προσωπικο της θεμα, απλα εγω απο την προσωπικη μου εμπειρια εχω να καταθεσω οτι εμεις εφαρμοσαμε την παραπανω θεωρια και μας βγηκε ολοσωστη.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Είναι δύσκολο αυτό με τον ύπνο.Αν λίγο ξεγελαστείς και τα πάρεις στο κρεβάτι σου καμιά φορά αμέσως μαθαίνουν και δεν θέλουν το δικό τους κρεβάτι.Ευτυχώς η δικιά μου δεν θέλει καθόλου το κρεβάτι μας και όσες φορές μετά απο κλάμα της ορισμένες φορές που την πήρα να την ηρεμήσω στο δικό μας και προσπάθησα να κοιμηθεί κιόλας αλλά με τίποτα.Οταν την πήγα στο δικό της κοιμήθηκε αμέσως.Εχει μάθει τώρα πια αφού κοιμάται απο 3 μηνών στο κρεβάτι της.Το μόνο μου πρόβλημα στον ύπνο είναι το έξω.Δεν κοιμάται στο καρότσι καθόλου εύκολα.Τι κι'αν παίρνω μαζί την κουβερτούλα της,αφτή που κρατάει για να κοιμηθεί,τι παίρνω ενα πανάκι με ενα αρκουδάκι που έχει που παλιότερα κοιμόταν μόνο με αυτό τίποτα.Τι βόλτες κάνουμε για να κοιμηθεί.Στο τέλος μου κοιμάται μετά απο πολύ κλάμα και αφού έχει νυστάξει τόσο που δεν πάει άλλο.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Είναι δύσκολο αυτό με τον ύπνο.Αν λίγο ξεγελαστείς και τα πάρεις στο κρεβάτι σου καμιά φορά αμέσως μαθαίνουν και δεν θέλουν το δικό τους κρεβάτι.Ευτυχώς η δικιά μου δεν θέλει καθόλου το κρεβάτι μας και όσες φορές μετά απο κλάμα της ορισμένες φορές που την πήρα να την ηρεμήσω στο δικό μας και προσπάθησα να κοιμηθεί κιόλας αλλά με τίποτα.Οταν την πήγα στο δικό της κοιμήθηκε αμέσως.Εχει μάθει τώρα πια αφού κοιμάται απο 3 μηνών στο κρεβάτι της.Το μόνο μου πρόβλημα στον ύπνο είναι το έξω.Δεν κοιμάται στο καρότσι καθόλου εύκολα.Τι κι'αν παίρνω μαζί την κουβερτούλα της,αφτή που κρατάει για να κοιμηθεί,τι παίρνω ενα πανάκι με ενα αρκουδάκι που έχει που παλιότερα κοιμόταν μόνο με αυτό τίποτα.Τι βόλτες κάνουμε για να κοιμηθεί.Στο τέλος μου κοιμάται μετά απο πολύ κλάμα και αφού έχει νυστάξει τόσο που δεν πάει άλλο.

σορρυ για το αφτή ήθελα να το γράψω με υ αλλά κεκτημένη ταχύτητα.

SI5Yp3.png

Thank's για τις απαντήσεις σας κορίτσια!

Κασσιανή εσείς δηλαδή κοιμόσασταν μαζί με την Δέσποινα όλο αυτό τον καιρό? Και τώρα που μεγάλωσε λίγο πηγαίνει στο κρεββάτι της?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Thank's για τις απαντήσεις σας κορίτσια!

Κασσιανή εσείς δηλαδή κοιμόσασταν μαζί με την Δέσποινα όλο αυτό τον καιρό? Και τώρα που μεγάλωσε λίγο πηγαίνει στο κρεββάτι της?

Εμεις την αφησαμε τελειως ελευθερη σε αυτο το θεμα και πρεπει να σου πω οτι κοιμαται μεν μαζι μας, αλλα δεν το εχει χαρακτηρισει ποτε κρεβατι της, στο σταθμο κοιμαται μονη χωρις προβλημα και μολις εγινε 3 μας ειπε δε θελω αλλο να κοιμαμαι στο κρεβατι σας, θελω να εχω δικο μου.

Με την ιδια ελευθερια ειχαμε αντιμετωπισει και το θεμα του φαγητου και τρωει τα παντα και μαλιστα μονη της απο 15 μηνων και με τις πανες, οπου τις εβγαλε μονη της 2,5 χρονων και μετα απο λιγο καιρο και τη νυχτερινη.

Εμενα μου βγηκε καλα ολο αυτο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Παντως φιλες μου που ακολουθησα πολυ αυστηρα το να κοιμαται το μωρο μονο του απο την πρωτη κιολας ημερα αφιξης του στο σπιτι, δεν καταφεραν να γλιτωσουν τις νυχτερινες επισκεψεις οταν πια το παιδι εφτασε σε ηλικια που μπορουσε να πηδαει απο την κουνια και να πηγαινει στη μαμα.

Να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι αυτο μπορεις να το γλιτωσεις και εντελως ο,τι κι αν τελικα επιλεξεις να κανεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Koρίτσια καλησπέρα!!

Ειρηνούλα εάν πάρεις παρκοκρέββατο θα σου μείνει και για τα ταξίδια (δυστυχώς δεν έχουν όλα τα ξενοδοχεία/ενοικιαζόμενα). Απο το Argos, μόνο όταν ήμουν Σκωτία. Στέλνει Ελλάδα??

Και εμείς μαζί κοιμόμαστε...δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα...(γενικά με αυτό το μωρό είμαι πολύ πιο "χαλαρή", σε αντίθεση με τον βαγγέλη που τα έκανα όλα "by the book")

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Pola δεν κοιταξα αν στελνει ελλαδα ακομα, νομιζω γραφει οχι αλλα θα στειλω email , εχει καλες τιμες...

telika εστειλα δεν στελνουν ελλαδα γρρρρ

Επεξεργάστηκαν by irene77

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα, κορίτσια...!!!

Τα νεύρα μου έχω σήμερα...:evil::evil:

Ίσως φταίει που περιμένω ν' αδιαθετήσω, ίσως που ώρες-ώρες συνεννοούμαι καλύτερα με την πεθερά μου, παρά με τη μητέρα μου.... δεν ξέρω...!!

Ήρθε η μανούλα μου να κρατήσει το μικρό, για να πάω στο γυμναστήριο και της λέω "έχω ρούχα απλωμένα, μάζεψέ τα καλύτερα, μήπως βρέξει". Γυρνάω από το γυμναστήριο, τάϊζε το μικρό, έξω ψιχάλιζε, τα ρούχα απλωμένα, αλλά κατά τ'άλλα, οι βεράντες γύρω-γύρω άστραφταν από καθαριότητα, εκανε του κόσμου τις δουλειές ΕΚΤΟΣ από το να μαζέψει τα ρούχα.... ήμαρτον.....!!!!!

Και βγήκα μούσκεμα στον ιδρώτα να τα μαζέψω, με τον αέρα να φυσάει, αν δεν πάθω πάλι καμια ψύξη, τυχερή θα είμαι......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμείς κοιμόμαστε κανονικά στο κρεββατάκι μας, πολύ σπάνια έρχεται στο δικό μας, όταν ξυπνήσει πολύ πρωί και πονάει...!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...