Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας

νυχτοπουλι εχω γινει δεν με πιανει υπνος...

Αννουλα μην στεναψωριεσαι ο δικος μου εδω κι ενα μηνα το κανει αυτο

τον βαζω για υπνο και αυτος σηκωνεται και αρχιζει το μουρμουτητο

δαγκωνει τα καγκελα

τραβαει το περιστρεφομενο

φωναζει μαμαμαμαμα

και αλλα τετοια

ναι πεφτει προς τα πισω αλλα εχω την παντα και τον προστατευει αλλα και μερικες φορες χτυπαει λιγακι..

οσο περναει ο καιρος μαθαινει να πεφτει με προσοχη και αποκτα την αισθηση της ισσοροπιας

δεν αφηνει χερια απο καγκελο αν δεν θελει να καθισει φοβαται

νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις να βγαλεις τα καγκελα και να βαλεις τα αλλα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο μπεμπουλινος μου γινεται πολυ λιχουδης

εκατσε ο μπαμπας του να φαει και πηγε ο μικρος και τον τραβουσε απο το παντελονι για να τον παρει αγκαλια

το πρωι του δωσα ενα κουλουρι σουσαμενιο κι εγινε ΧΑΜΟΣ αν του το επερνες απο το χερι κοκκονιζε απο τα νευρα του!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μην τον πειραξε στην αλλεργια του..??

επισης του αρεσει παρα πολυ να "τρωει" το κρεββατι μας...ειναι σιδερενιο και "μασαει" τα σιδερα ο κουταλιανος!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

2371449n3uiiu454h.jpg

Καλημερα κοριτσια!

Η Μαριαλενα τσακισε ζυμωτο ψωμακι της γιαγιας χθες. Μες στην τρελη χαρα ηταν! Κι εγω θα΄μουν βεβαια αν μπορουσα να φαω ζεστο ζεστο με βουτυρακι, αλλα δεν πειραζει. Της ειπα να παρει αλευρι ολικης αλεσης και να μου φτιαξει κι εμενα ενα καρβελακι την επομενη φορα που θα ζυμωσει!

Εριξα μια ματια στο ιντερνετ χθες για το παιδικο μουσειο. Μονο με αυτοκινητο κατεβαινεις εκει απο οτι καταλαβα ε? Πολυ μακρια ειναι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εριξα μια ματια στο ιντερνετ χθες για το παιδικο μουσειο. Μονο με αυτοκινητο κατεβαινεις εκει απο οτι καταλαβα ε? Πολυ μακρια ειναι.

Καλημέρα! Μπορείς να κατέβεις με το ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα και να πας περπατώντας δεν είναι πολύ μακριά και είναι πολύ ωραία βόλτα:P:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα! Μπορείς να κατέβεις με το ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα και να πας περπατώντας δεν είναι πολύ μακριά και είναι πολύ ωραία βόλτα:P:p

Θα περπατησει ολη αυτη την αποσταση ο Αντωνης ή θα τον κουβαλαω στο τελος?:rolleyes:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βατραχάκι η δικιά μου κάνει πλάγια βηματάκια κ πάει πιο πέρα από τη μπάντα κ σίγουρα κάπου ανάμεσα στη κουβέρτα-σεντόνι θα μπερδευτεί κ θα πέσει! :rolleyes:

Αδιαθέτησα πάλι αυτή τη φορά στα φυσιολογικά 37 μέρες κύκλος....πρέπει να κάνω κ ορμονολογικές να δω τι απέγινε ο υποθυρεοειδισμός αν κ το ότι μου ήρθε περίοδος φυσιολογικά είναι καλό σημάδι!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εκτος απο το συνταγμα μπορεις να κατεβεις και στη σταση ακροπολη, οπου η βολτα ειναι υπεροχη και ολο πεζοδρομημενη.

Αυτο το σαββατο εχει δραστηριοτητα με θεμα τα μεσα μεταφορας, το επομενο για τα λουλουδια και τον κηπουρο και το μεθεπομενο για τα εθιμα του πασχα και σχετικες χειροτεχνιες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον πειτε μου την γνωμη σας , εχω μια κουνια απ το ικεα που ειναι το κρεβατι της μικρης, μια κουνια μεγαλυτερη που εχει γινει μινι παιδικο κρεβατακι για τον κωνσταντινο, και ενα παρκο που παιζει η μικρη οχι παρκοκρεβατο, ειχα και παρκοκρεβατο αλλα το διελυσε ο αντρας μου προσπαθωντας να το κλεισει.

Πρεπει να παρω κατι για να κοιμαται η μικρη στην μανα μου κανα βραδυ.

τι να παρω παρκοκρεβατο?

οταν ηταν ο Κωνσταντινος ειχα στην κουνια του ικεα , λεω γιατι να παρω παρκοκρεβατο αφου τα κρεβατακια του ικεα ειναι οικονομικα και θα ειναι κρεβατι και οχι παρκο

αλλα τωρα παλι τριτη κουνια τι να την κανω τωρα?

τι λετε ? τι προτεινεται?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Πραγματι ειναι τοσο οικονομικες οι κουνιες απο το ικεα, που ειναι σαν να παιρνεις παρκοκρεβατο.

Το θεμα ομως ειναι να σκεφτεις και τι συμφερει απο πρακτικης πλευρας.

Δηλαδη ή παιρνεις μια ακομα κουνια απο ικεα και την εχει η μικρη στη γιαγια και κοιμαται ή παιρνεις ενα παρκοκρεβατο το οποιο θα μπορεις να χρησιμοποιεις και σε ενα ταξιδι, εαν κανετε ταξιδια με τα παιδια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Πραγματι ειναι τοσο οικονομικες οι κουνιες απο το ικεα, που ειναι σαν να παιρνεις παρκοκρεβατο.

Το θεμα ομως ειναι να σκεφτεις και τι συμφερει απο πρακτικης πλευρας.

Δηλαδη ή παιρνεις μια ακομα κουνια απο ικεα και την εχει η μικρη στη γιαγια και κοιμαται ή παιρνεις ενα παρκοκρεβατο το οποιο θα μπορεις να χρησιμοποιεις και σε ενα ταξιδι, εαν κανετε ταξιδια με τα παιδια.

Γιαυτο ρωταω ετσι.. επειδη δεν εχω παρκοκρεβατο ποια και λεω να καταληξω εκει... για πειτε τωρα ποιο εχετε εσεεις? να ειναι καλο τουλαχιστον... εχει ψωνισει καμια απο το argos.co.uk???

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...