Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε??σημερα ειχα επισκεψη στον ενδοκρινολογο-διαβητολογο!!ολα μια χαρα!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η δικιά μου παιδίατρος είπε κατσικίσιο-πρόβειο γιαουρτάκι γιατί τα επιδόρπια είναι στη λίστα με τα μεταλαγμένα....εμείς advance τρώμε βέβαια αλλά πήρα πάλι πρόβειο να της δοκιμάσω μπας κ το φάει τώρα:rolleyes:

Η κόρη μου συγκάηκε άσχημα χθες .... έκανε 2 φορές πολλά κακά 'κρεμα' (να ναι επειδή έφαγε πρώτη φορά φασολάκια????) κ αμέσως συγκάηκε κ ποναγε η καημένουλα μου ακόμα κ με το βαμβάκι που την καθάριζα! :(

δεν θα το πιστεψεισ κ η αγγελικουλα μολισ χτεσ εφαγε φασολακια και εκεινη μια απο τα ιδια!!!!!!!!:confused::confused::confused:

Καλημέρα κορίτσια;)

Μόλις τέλειωσα το καθάρισμα από τον εμετό που έκανε πάλι ο πιτσιποπάκος:cry: έχει μυξούλες και βήχα αλλά όχι πυρετό. Μάλλον είναι από τα δόντια που βγάζει.

Ξανθή να σου ζήσει το ανίψι...γερό και τυχερό να είναι:)

Ο πιτσιποπάκος δεν τρώει τα φρούτα καθόλου...χτες απελπίστηκα και τηλεφώνησα στον παιδίατρο, μου είπε για 5 μέρες να μην του τα δίνω και να αντικαταστήσω το γεύμα των φρούτων με γάλα, μετά θα ξαναεπιχειρήσω να του δώσω...αλλά αν δεν τα τρώει πάλι να πάρω έτοιμη φρουτόκρεμα. Εγώ δεν θέλω να τρώει τα έτοιμα, προτιμώ τα βιολογικά φρουτάκια που του βάζω αλλά στην ανάγκη θα το κάνω:confused: από το να μην τρώει φρούτα καθόλου...

Ειρήνη τι κάνει το μωρό στην κοιλίτσα?

Οι ετοιμασίες για την βάπτιση καλά κρατούν, όταν μπορέσω θα σας βάλω φωτο των προσκλήσεων και των μπομπο στο φατσοβιβλίο.

περαστικακια στον πιτσι!!!!!!!

μια χαρα και το εσω μωρο μαντυ μου!!σευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!:)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια οποια ερθει απο επαρχια, απλα να το πει και να κανονισουμε μια συναντηση και να βρεθουμε οσες θελουμε.

Το μια φορα το μηνα ειναι απλα ενα στανταρ, απο εκει και περα κανονιζουμε οποτε, οπου και οσες θελουμε.

Πχ ειχαμε πει οταν φτιαξει ο καιρος να βρεθουμε και με τα μωρα ας πουμε στον εθνικο κηπο.

Ουτε αυτο αναιρει την καθιερωμενη συναντηση και οσες θελουν συμμετεχουν.

Τα λεω καλα???:tongue:

Mια χαρά τα λες!!!!:tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τάρα σε είδα σε φώτο στο fb μαζί με τον άντρα σου και τα μωρά σου (εντάξει είναι κουκλιά και τα δύο) αλλά για σένα θέλω να πω είσαι κουκλάρα και μπράβο σου (μακάρι να βρούμε την δύναμη σου όλες μας)

Ευχαριστω Ρανια, αλλα απλα ειμαι συνεπης στις εντολες του διαβητολογου. Να χασω δηλαδη πολλα κιλα και να γυμναζομαι αν ειναι δυνατον, καθημερινα. Φυσικα ειναι δυσκολο το ολο εγχειρημα, αλλα δε ρισκαρω με τιποτα να αποκτησω διαβητη μονιμα. Εχω ισχυρο κινητρο και πιστευω οτι θα τα καταφερω. Ακους Μαντινοπακι?;) Τσ τσ τσ...πιπερι!:tongue:

γεια σας κοριτσια! :)

Ταρα... αυτη την αλοιφη απο κερι, την εφτιαχνε η γιαγια μου (ο παππους μου ειχε μελίσσια) και τωρα συνεχιζει και τη φτιαχνει η θεια μου!

Παντα οποτε παω στο χωριο μου δινει ενα βαζακι!!!

Που να δειτε τι θαυματα κανει στον επιχειλιο ερπη!!!!!!!

Μαθε τη συνταγη ρε κοπελιαααααααααα!!!

μαστογραφια δεν εχω κανει ποτε...

σε καθε τεστ παπ, μου κανει και ψηλαφιση στο στηθος και υπερηχο!

εκανε μια ξαδερφη μου που ειχα παει μαζι της και την ακουγα απ΄εξω που φωναζε!!

τοσο πολυ ποναει ??? :confused::o:-|

Η ψηφιακη δεν ενοχλει καθολου. Η απλη ποναει.

Επειδή θα πάω μέσω ασφαλιστικής (από την δουλεία μου δεν ξέρω ακόμα αλλά νομίζω ότι ψηφιακή είναι καλύτερη). Και εγώ ανησυχώ λίγο αν κα μια φίλη μου (με πονεμένη ιστορία δικού της ανθρώπου) μου λέει ότι αφού πονάς να μην ανησυχείς.

Πολυ καλα σου τα΄πε!

Η ψηφιακη σε σχεση με την απλη μαστογραφια, ειναι σα να συγκρινεις την εικονα που εχει μια οθονη τηλεορασης LCD 37'' με μια απλη 14''... Και φυσικα εχει ελαχιστη ακτινοβολια.

Άπ' ότι ξέρω το κατσικίσιο είναι ανώτερο ποιοτικά από το αγελαδινό. 'Οταν θα σταματήσουμε το θηλασμό θα δίνω κατσικίσιο γάλα στον μπέμπη. Ανάλογα και το κατσικίσιο ή πρόβειο γιαούρτι είναι καλύτερα, έχω βρει ένα βιολογικό από την "εβολ" ή από τη "φάρμα παπαμαρίνου" και δίνω στον μικρό του αρέσει είτε σκέτο είτε ανακατεμένο με ρυζάκι ή ψιλικομμένο καρότο, πατάτα.

Κι εγω βιολογικο κατσικισιο και προβειο της ΕΒΟΛ της δινω Ελενη. Περαστικα σας!

age.png age.png

Διαφημίσεις

tara... θα ρωτησω τη θεια μου να μου πει τη συνταγη...

αν και αυτη παιρνει το κερι απο πρωτο χερι (βλ. μελισσια) αλλα κατι θα κανουμε!! ;)

οσο για τη μαστογραφια, καλο ειναι να την κανουμε... ποναει, ξε-ποναει...

Μαντι... οι μπομπονιερες σου μου αρεσαν πολυ!!!!!

Και εγω σε τετοιο στυλ επελεξα, κουτακι σατεν εκρου με τυρκουαζ φιογκο χωρις στολιδακι ομως...

μονο που εφτιαξα και παιδικες χωνακια με καραμελωτα μεσα, και καποια αλλα κρεμαστα τοιχου σαν ονειροπαγιδες μονο που αντι για φτερα κρεμονται αυτα τα μεταλλικα που κανουν "θορυβο" οταν φυσαει ή οταν κουνιουνται!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω σε τετοιο στυλ επελεξα, κουτακι σατεν εκρου με τυρκουαζ φιογκο χωρις στολιδακι ομως...

μονο που εφτιαξα και παιδικες χωνακια με καραμελωτα μεσα, και καποια αλλα κρεμαστα τοιχου σαν ονειροπαγιδες μονο που αντι για φτερα κρεμονται αυτα τα μεταλλικα που κανουν "θορυβο" οταν φυσαει ή οταν κουνιουνται!!!

Ωραία Λιζάκι, να παίρνουμε καμμιά ιδέα για τις παιδικές!!!:D Νομίζω ότι λέγονται "μελωδοί" :-D:-D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ωραία Λιζάκι, να παίρνουμε καμμιά ιδέα για τις παιδικές!!!:D Νομίζω ότι λέγονται "μελωδοί" :-D:-D

ναι γεια σου!!!!!!!

γιατι οτιδηποτε αλλο, ουτε παιζουν τα παιδια ουτε τιποτα!

ασε που χαλανε με το που τα παιρνουν στα χερια τους!!!!

αυτα ειναι κατι που μπορεις ανετα να το κρεμασεις στο δωματιο τους και ειναι ομορφο!! :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

πριν απο κανα μισαωρο εφυγε απο δω και ο υπευθυνος του catering για το γαμο και τη βαπτιση!

επιλεξαμε τα χρωματα του στολισμου (τουρτα, ρανερ, κορδελες, χρωματιστο νερο κλπ κλπ), μου εδωσε το πλανο της αιθουσας και πρεπει σιγα σιγα να συναρμολογω τους καλεσμενους σε ροτοντες...

πολυ δουλειαααα...

αντε να συναρμολογησεις ευκολα τις παρεες...

ασε που πρεπει να ξερω και τα προσωπικα του καθενος, ποιος δε μιλαει με ποιον, ποιος δε χωνευει ποιον μην κανω καμια γκαφα και εχουμε σκοτωμους εκεινο το βραδυ!!!:lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Τα γλυκά στην εκκλησία θα είναι βαζάκι με γλυκό κουταλιού και κουταλάκι για τους μεγάλους και χωνάκια με καραμέλες και γλειφιτζούρια για τα μικρά παιδάκια. Απλά αυτά δεν τα έχω φτιάξει ακόμα οπότε θα βάλω εν καιρώ φωτογραφίες. Έχω κάνει κάτι δοκιμαστικά αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει...:tongue:

Ειρήνη λες να ήμαστε αδελφές ψυχές???? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Το κάρμα(τη σειρα) το βλέπεις??????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε λεσ??:confused::confused:δεν το βλεπω παντωσ...

αλλα οσο για το συγκαμα των μπουμπουκιων μασ δεν νομιζω να ηταν απο τα φασολακια ε?λαχανικο ειναι ξερω γω?

πριν απο κανα μισαωρο εφυγε απο δω και ο υπευθυνος του catering για το γαμο και τη βαπτιση!

επιλεξαμε τα χρωματα του στολισμου (τουρτα, ρανερ, κορδελες, χρωματιστο νερο κλπ κλπ), μου εδωσε το πλανο της αιθουσας και πρεπει σιγα σιγα να συναρμολογω τους καλεσμενους σε ροτοντες...

πολυ δουλειαααα...

αντε να συναρμολογησεις ευκολα τις παρεες...

ασε που πρεπει να ξερω και τα προσωπικα του καθενος, ποιος δε μιλαει με ποιον, ποιος δε χωνευει ποιον μην κανω καμια γκαφα και εχουμε σκοτωμους εκεινο το βραδυ!!!:lol::lol:

αχ τι ωραιεσ ετοιμασειεσ!!!αντε με το καλο λιζακι!!!!!

οσο για τα τραπεζια ...ασε πονεμενη ιστορια!!και αντε να ταιριαξεισ παρεεσ που να βγενουν τζαστ 10 ατομα(τοσοι δεν καθονται σε ροτοντα αν θυμαμαι καλα ε?)..

στον γαμο μου θυμαμαι που με ειδοποιησαν 1 μερα πριν τον γαμο να παω να τα τσεκαρουμε!!ετρεχα κι εγω σαν την τρελη (μεσα σε ολα τα αλλα που ειχα...)..και ωσ το τελοσ οι ηλ...θιοι αλλαξαν την διαμορφωση και μου εβαλαν κατι ασχετουσ πιο κοντα απο τα σογια!!!!(και να τυχει κιολασ να ειναι σογια του πεθερου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)τελοσ παντων!!!!ασε που σε 2 τραπεζια εγινε ανταλλαγη και οι μισοι εκατσαν στων αλλων μισων τα τραπεζια γιατι ηταν πιο γνωριμοι αναμεταξυ τουσ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη τώρα.Απο το πρωί τρέξιμο.Να μαγειρέψω στη μικρή,μετά το μεσημεράκι πήγαμε οικογενειακώς μια βόλτα απο το Ικέα,τελικά άλλα θέλαμε άλλα πήραμε.Πολύ ξεμιαλήστρα αυτό το μαγαζί και δεν περίμενα να έχει κόσμο σήμερα λόγω απεργίας αλλά είχε αρκετό για Πέμπτη.Μετά γυρίσαμε και επειδή η μικρή μάλλον ξαγρύπνησε γιατί δεν κοιμήθηκε καλά στο αυτοκίνητο άργησε να μου κοιμηθεί.Ούφ,τώρα λέω να πάω κι'εγώ να ξαπλώσω σιγά-σιγά.

SI5Yp3.png

Πιτσιπομαμα πολύ όμορφες οι μπομπονιέρες σας!!! Με το καλό να κάνετε τη βάπτισή σας κ το βασικότερο χωρίς παρατράγουδα!!!!:D

Κορίτσια εκτός του ότι η κόρη μου άρχισε να μπουσουλάει κ πέρνει δρόμο κ πάει σε άσχημα σημεία(από αύριο ξεκινάω επιχείρηση 'ασφάλες σπίτι'),μου κάνει κ το άλλο το πρωί ξύπνησε κ σκαρφάλωσε στα κάγκελα της κούνιας κ πριν που την έβαλα για ύπνο ξαφνικά ακούω ένα τακ τακ κ πάω κ τη βλέπω όρθια πάλι να κάνει ντα το κάγκελο....άμα κάνει πως παραπαταει κ πέσει πίσω θα χτυπήσει άσχημα.... τι να κάνω???? Λέγαμε τώρα με τον άντρα να βγάλουμε τα κάγκελα να κατεβάσουμε τελείως κάτω το κρεβάτι κ να βάλουμε αυτά τα χαμηλά κάγκελάκια κ από κάτω ένα πάπλωμα σε περίπτωση που πέσει να πέσει στα μαλακά....:confused::confused::rolleyes::rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...