Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

μαστογραφια δεν εχω κανει ποτε...

σε καθε τεστ παπ, μου κανει και ψηλαφιση στο στηθος και υπερηχο!

εκανε μια ξαδερφη μου που ειχα παει μαζι της και την ακουγα απ΄εξω που φωναζε!!

τοσο πολυ ποναει ??? :confused::o:-|

εμενα με πηρε τηλεφωνο πριν απο λιγο ο υπευθυνος του catering και θα ερθει γυρω στις 4 σημερα, να κανονισουμε το στολισμο, τα χρωματα και γενικως το πλανο των τραπεζιων...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω εχω ραντεβου με τον γυναικολογο σημερα και για ελεγχο ρουτινας, αλλα και για να επαναλαβουμε το τεστ παπ που το σεπτεμβριο ειχε βγει λιγο "περιεργο".

Θα μου κοιταξει βεβαια και το στηθος το οποιο ειναι γεματο σημαδια, γιατι ο γιος μου εχει αποφασισει να με τσιμπαει και να με κοιταει γελωντας:rolleyes:

Επισης αρχισε να δαγκωνει στο θηλασμο, με αποτελεσμα να με πονανε οι θηλες.

Δεν το επαθα στο σαραντισμα, το παθαινω τωρα.

Παντως κι εγω νιωθω στο πλαι του στηθους και κατω απο τη μασχαλη καποιο τραβηγμα ενιοτε και ομολογω οτι ανησυχω.

Ψηφιακη θα κανεις Ρανια?

Κας κάπως έτσι το νιώθω και εγώ και σαν να είναι «κάτι βουλωμένο» και λέω ότι επειδή έκανε πολύ καιρό να μου κοπεί το γάλα (πάνω από 2 μήνες) από όταν σταμάτησα να θηλάζω να δω τι συμβαίνει.

Επειδή θα πάω μέσω ασφαλιστικής (από την δουλεία μου δεν ξέρω ακόμα αλλά νομίζω ότι ψηφιακή είναι καλύτερη). Και εγώ ανησυχώ λίγο αν κα μια φίλη μου (με πονεμένη ιστορία δικού της ανθρώπου) μου λέει ότι αφού πονάς να μην ανησυχείς.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλημέρα!!!!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου???

Ράνια, μην ανησυχείς δεν θα είναι κάτι...Καλό είναι να κάνεις μαστογραφία, δε χάνεις απολύτως τίποτα! Ωραία ακούγονται όλα τα της βάπτισης!!!:D Με το καλό!!!

Smouts που είναι οι φωτογραφίες???

Προς το παρόν αυτό που έχω σκεφτεί για τις μπομπό είναι λιλά λινά πουγκιά δεμένα με κορδέλα γκρο ή κορδόνι (εκρού) και ένα ασημένιο κρεμαστό. Όλα στη φαντασία μου βέβαια γιατί δεν έχω βρει ακόμη τα πουγκιά (ούτε έχω κατέβει κέντρο βέβαια). Σκεφτόμουν να φτιάξω και charm, αντί του κρεμαστού, αλλά και πολύς κόπος είναι και φοβάμαι μη τη "φορτώσω" πολύ..

Πάντως παρήγγειλα ήδη τα κουφέτα (choco almond) και τα τούλια για να τα τυλίξω...:tongue::tongue:

Εκεί που κολλάω είναι στις παιδικές!!!! Δεν έχω ιδέαααααα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

elle η μικρη εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα.ο γαστρεντερολογος μας ειπε να αρχισουμε με κατσικι+πατατα,ρυζι και την αλλη βδομαδα να βαλω καροτο.αλλα λαχανικα δεν μπορω να βαλω ακομα.

Άπ' ότι ξέρω το κατσικίσιο είναι ανώτερο ποιοτικά από το αγελαδινό. 'Οταν θα σταματήσουμε το θηλασμό θα δίνω κατσικίσιο γάλα στον μπέμπη. Ανάλογα και το κατσικίσιο ή πρόβειο γιαούρτι είναι καλύτερα, έχω βρει ένα βιολογικό από την "εβολ" ή από τη "φάρμα παπαμαρίνου" και δίνω στον μικρό του αρέσει είτε σκέτο είτε ανακατεμένο με ρυζάκι ή ψιλικομμένο καρότο, πατάτα.

Τσααααα!!!Καλησπέρα!!!!Τι κάνετε;

Εμείς εδώ προσπαθούμε ο μικρός μες στη γκρίνια ετοιμαζόμαστε για δοντάκι,δεν θέλει να κάθεται πουθενά παρά μόνο να μπουσουλάει και να αλωνίζει το σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα και να παραφυλάω μην μου χτυπήσει!!

Κανονίσαμε τη βάφτισή μας στις 24 Απριλίου την ημέρα της γιορτής μου μετά από κάτι αναποδιές(θα τα γράψω κάποια στιγμή)και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανέβω Αθήνα για τα προσκλητήρια και να ντύσω το θεικό κορμί μου(τρομάρα μου)!!!!:tongue:

Προσκλητήρια θα πάρω από τον Καβαλιέρο έχει πολύ όμορφα!!

Για να δούμε θα καταφέρω να δω καμία σας;:rolleyes:

Κι εμένα μόνο να μπουσουλάει θέλει, με ψάχνει μάλιστα σε όποιο δωμάτιο βρίσκομαι και μόλις με βρει ακινητοποιήται και φωνάζει κλαίγοντας.

Αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε όταν έρθεις και να κανονίσουμε μια μίνι συνάντηση για όποια θέλει στο fb.

Θελω πολυ να συναντηθουμε αλλα πρεπει να το κανονισετε Κυριακη ωστε να μπορω να αφησω τη μικρη στον αντρα μου!Που θα παει ομως θα τα καταφερω καποια στιγμη.Μην ξεχνας εχω και το θηλασμο......δεν γιναμε ανεξαρτητες ακομα!!!!;)

Κάποια φορά που θα έρθεις μπορούμε να μεταφέρουμε τη συνάντηση για την Κυριακή που θα είσαι εδώ, αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες.

Εσεις οι Αθηναιες μπορειτε να μου πειτε καποιο καλο μαγαζι

(οικονομικο) με βραδυνα φορεματα μπας και ανεβω να ριξω καμια ματια;

Ένα κατάστημα με ωραία βραδινά ρούχα είναι το New voice στη μέση περίπου της Ερμού καταβαίνοντας από Σύνταγμα στη δεξιά πλευρά.

Τελικα μετα απο τοσο καιρο, ανακαλυψα το καλυτερο φαρμακο για τετοιες περιπτωσεις. Αφου δοκιμασα τα παντα, το μονο που ξεκοκκινιζει τον πωπο της κορης μου, ειναι το σπαθολαδο (απο σπαθοχορτο). Μου το ειπε η συμπεθερα μας που γνωριζει πολλες πρακτικες συνταγες, και ειναι οντως θαυματουργο.

Το σπαθόχορτο είναι επίσης ευργετικό ως ρόφημα τσαγιού για πόνους στο στομάχι ή την κοιλιά.

Ο μπέμπης μας ξενύχτησε, από τα ξημερώματα ήταν ξύπνιος καθώς τον ενοχλεί που είναι μπουκωμένος και βήχει, αχ αυτές οι λευκές νύχτες πόσο θα κρατήσουν ακόμη... Τη μικρή αν και ακόμα βήχει και είναι κρυωμένη την έστειλα σήμερα σχολείο, πόσο να μείνει ακόμη κλεισμένη στο σπίτι, βαρέθηκε και η ίδια, πράγμα απροσδόκητο μέχρι πρότινος.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια οποια ερθει απο επαρχια, απλα να το πει και να κανονισουμε μια συναντηση και να βρεθουμε οσες θελουμε.

Το μια φορα το μηνα ειναι απλα ενα στανταρ, απο εκει και περα κανονιζουμε οποτε, οπου και οσες θελουμε.

Πχ ειχαμε πει οταν φτιαξει ο καιρος να βρεθουμε και με τα μωρα ας πουμε στον εθνικο κηπο.

Ουτε αυτο αναιρει την καθιερωμενη συναντηση και οσες θελουν συμμετεχουν.

Τα λεω καλα???:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Βέβαια όποια έρχεται μας το λέει και κανονίζουμε που θα βρεθούμε στο fb.

Μετά το Πάσχα όπως έχουμε πει ξεκινάει το πρόγραμμα: "Ανακαλύπτουμε τις πιο ωραίες παιδικές χαρές της Αθήνας".

(Na ενημετωθεί και η γραμματέας του fb...).

Επεξεργάστηκαν by elle

Βέβαια όποια έρχεται μας το λέει και κανονίζουμε που θα βρεθούμε στο fb.

Μετά το Πάσχα όπως έχουμε πει ξεκινάει το πρόγραμμα: "Ανακαλύπτουμε τις πιο ωραίες παιδικές χαρές της Αθήνας".

Τέλεια !!! :lol:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Μια χαρα τα λες!!!

Elle και εμενα το ιδιο κανει οσο ειναι μονος του ειναι μια χαρα, οταν με βλεπει βαζει τα κλαμματα και περιμενει να τον παρω

Έρωτας αγιάτρευτος!!!

Ας τον χαρούμε τουλάχιστον λίγο τώρα γιατί αργότερα που θα μεγαλώσουν θα παρακαλούμε για ένα γλυκό τους κοίταγμα...

Επισης εγω καθε σαββατο πρωι απο εδω και μπρος θα πηγαινω στο παιδικο μουσειο οπου εχει ωριαια προγραμματα για παιδια 3-6 ετων.

Οποια θελει να ερθει παρεα, ας μου πει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Το παιδικό μουσείο στην Πλάκα αρέσει πολύ στα παιδάκια, η δική μου τα προηγούμενα χρόνια ενθουσιαζόταν στο δωμάτιο μαστορικής και δεν προλαβαίναμε ποτέ να συμμετέχουμε στα όμορφα κατά τ' άλλα προγράμματα του μουσείου.

Καλημέρα!!!!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου???

Ράνια, μην ανησυχείς δεν θα είναι κάτι...Καλό είναι να κάνεις μαστογραφία, δε χάνεις απολύτως τίποτα! Ωραία ακούγονται όλα τα της βάπτισης!!!:D Με το καλό!!!

Smouts που είναι οι φωτογραφίες???

Προς το παρόν αυτό που έχω σκεφτεί για τις μπομπό είναι λιλά λινά πουγκιά δεμένα με κορδέλα γκρο ή κορδόνι (εκρού) και ένα ασημένιο κρεμαστό. Όλα στη φαντασία μου βέβαια γιατί δεν έχω βρει ακόμη τα πουγκιά (ούτε έχω κατέβει κέντρο βέβαια). Σκεφτόμουν να φτιάξω και charm, αντί του κρεμαστού, αλλά και πολύς κόπος είναι και φοβάμαι μη τη "φορτώσω" πολύ..

Πάντως παρήγγειλα ήδη τα κουφέτα (choco almond) και τα τούλια για να τα τυλίξω...:tongue::tongue:

Εκεί που κολλάω είναι στις παιδικές!!!! Δεν έχω ιδέαααααα!!!

εγω σκεφτομαι στα παιδακια να βαλω τα ξυλινα κρεμαστρακια που εχουν μορφη ζωων κ.α.
Βρε κοριτσια οποια ερθει απο επαρχια, απλα να το πει και να κανονισουμε μια συναντηση και να βρεθουμε οσες θελουμε.

Το μια φορα το μηνα ειναι απλα ενα στανταρ, απο εκει και περα κανονιζουμε οποτε, οπου και οσες θελουμε.

Πχ ειχαμε πει οταν φτιαξει ο καιρος να βρεθουμε και με τα μωρα ας πουμε στον εθνικο κηπο.

Ουτε αυτο αναιρει την καθιερωμενη συναντηση και οσες θελουν συμμετεχουν.

Τα λεω καλα???:tongue:

yeap!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Επισης εγω καθε σαββατο πρωι απο εδω και μπρος θα πηγαινω στο παιδικο μουσειο οπου εχει ωριαια προγραμματα για παιδια 3-6 ετων.

Οποια θελει να ερθει παρεα, ας μου πει.

Το παιδικό μουσείο στην Πλάκα αρέσει πολύ στα παιδάκια, η δική μου τα προηγούμενα χρόνια ενθουσιαζόταν στο δωμάτιο μαστορικής και δεν προλαβαίναμε ποτέ να συμμετέχουμε στα όμορφα κατά τ' άλλα προγράμματα του μουσείου.

Για πειτε λεπτομερειες!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...