Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια!!!!!

μετά απο τόσο καιρό κατάφερα να μπώ απο την δουλειά, γιατι συνήθως πήζω!!!!!!!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά απο την τελευταία βλέπω οτι αναφέρεστε σε ιώσεις... Περαστικά Αννα και Λίζα στα μωράκια σας!!!!!

Αλήθεια οι παιδίατροί σας σας πρότειναν εμβόλιο για H1N1?? Εμάς όχι!! Ούτε κάν για εμάς τους ίδιους.

Εμείς την άλλη εβδομάδα παμε παιδίατρο και τότε θα μας πεί πότε θα ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα..Ξεκίνησε κανενα μωράκι κρεμούλες??

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες τισ μανουλες και περαστικα στα μπεμπακια

Ο μπεμπουλακος μας λεει να μας τρελανει!!!!!!!!!!!!!

Το κουκλακι μου εχει βαρεθει το relax και τετνωνει την μεση του για να σηκωθει..........

ετσι κι εγ αφου δεν αγορασαμε ακομη παρκο του στρωσα κουβερτουλες κατω του βαλα και το γυμναστηριο για να παιζει.

ο κολοτουμπας μου ομως παραταει τα παιχνιδακια του και γυρναει μπρουμητα

και ξαφνικα οταν για λιγο δεν τον εβλεπα ειχε συρθει απο τις κουβρετουλες εφτασε το χαλ και το εγλειφε!!!!!!!!!!!!!!!!!τον σηκωσα αμεσως και τον επλυνα με νερακι

κριμα που δεν πηρα την φωτογραφικη............να απαθανατησω την στιγμη ειχε τοσο πλακα!!

Επισης τον εχει πιασει μια μανια με τα χειλακια του τα εχει κλειστα φυσαει και μας φτυνει.........

Νομιζω οτι απο δω και περα τα καλυτερα ερχονται και εμεις τρελαινομαστε ολο και πιο πολυ!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα και απο εμενα

Μολις γυρισαμε απο παιδιατρο , καναμε τα εμβολια αλλα το δυσαρεστο ειναι οτι ο μπεμπης δεν πηρε γραμμαριο, μου αλλαξε το γαλα και μου συστησε το frisolac comfort και πρεπει να κανουμε γενικη και καλλιεργεια ουρων για να αποκλεισουμε την ουρολοιμωξη ......

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

η δικη μας παιδιατρος ειπε οχι για το εμβολιο της γριπης

αν μπορει λεει και η ιδια να το αποφυγει θα ηταν καλυτερο

παντως στην πολη μας υπαρχουν πολλα κρουσματα τι να κανουμε αποφευγουμε τους κλειστους χωρους και λεω σε οποιον πιανει το μωρο πρωτα να πλυνει τα χερια του...

το ξερω οτι με βλεπουν με μισο ματι αλλα ουτε που με νοιαζει!!!!!!!!!!!

Μηπως θα μπορουσε καποια να με βοηθησει?Δεν μπορω να βαλω την υπογραφη

εκανα τα ιδια βηματα με πριν αλλα δεν βγαινει

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Aννα... ναι σωστα!!! χαχαχα

Το βραδυ... υπολειτουργω...

Οσο για την παιδιατρο, μου κανει εντυπωση!!

Τι θα πει χιλιαδυο ?? Να πας να τη δει και να σου πει τι ακριβως πιστευει οτι ειναι και τι να κανεις!!!

Με κοντα 10 μερες τωρα το μωρο με διαρροια... επιβαλεται να παει σε γιατρο!!!

τωρα τελευταια εχω αρχισει και τα παιρνω πολυ αγρια με τους παιδιατρους!!!!!!!

Μου είπε χαρακτηριστικά....μπορεί να είναι δόντια,μπορεί να είναι ουρολοίμωξη,μπορεί να έστρωσε το εντερό της από κει που ήταν δυσκοίλια περάσαμε στο άλλο άκρο,μπορεί να είναι ίωση μπορεί κ κάτι άλλο θα το δούμε αναλόγως πως θα πάει τις επόμενες μέρες...κ έχουμε φτάσει στην 9η μέρα χωρίς να ξέρω ακριβώς...οκ είπα μπορεί να είναι γαστρεντερίτιδα γιατί είχα κ εγώ συμπτώματα για 1,5 μέρα περίπου αλλά εμένα έτσι κ αλλιώς τα έχει παίξει το έντερό μου απ΄όταν γέννησα οπότε πάλι έχω τις αμφιβολίες μου αν είχα γαστρεντερίτιδα....

Καλημερα και απο εμενα

Μολις γυρισαμε απο παιδιατρο , καναμε τα εμβολια αλλα το δυσαρεστο ειναι οτι ο μπεμπης δεν πηρε γραμμαριο, μου αλλαξε το γαλα και μου συστησε το frisolac comfort και πρεπει να κανουμε γενικη και καλλιεργεια ουρων για να αποκλεισουμε την ουρολοιμωξη ......

Από πότε δεν πήρατε γραμμάριο???Για έναν μήνα?Κ γιατί πήγατε σε κόμφορτ το γάλα?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Αυτα τα "quote" είναι λίγο μπέρδεμα, δέν ξέρω ποιά λέει τί.. :) :)

Πάντως Αννα να είσαι αυστηρή με την παιδίατρο!!! Τί π@π@ριές είναι αυτές??? Υποθέσεις μπορείς να κάνεις και μόνη σου!! Απο τον γιατρό περιμένεις εμπεριστατωμένη άποψη!!

Και εμείς την άλλη εβδομάδα έχουμε το επαναληπτικό act hib. Το οτι δέν κάνει πυρετό μετά τα εμβόλια είναι καλό ή κακό σημάδι ? Γνωρίζετε?

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

τον περασμενο μηνα ειμασταν 7.200 και σημερα ακριβως ενα μηνα μετα ειμαστε ακριβως το ιδιο ουτε εχασε ουτε πηρε .Μου εδωσε το frisolac comfort λογω της παλλινδρομησης που εχουμε πριν επινε το Νοvalac AR αλλα δεν βελτιωθηκε η κατασταση και πρεπει να κανουμε και την εξεταση της ουρολοιμωξης γιατι αν υπαρχει ευθυνεται για τη στασιμοτητα βαρους

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Το οτι δέν κάνει πυρετό μετά τα εμβόλια είναι καλό ή κακό σημάδι ? Γνωρίζετε?

Καλό σημάδι είναι! Γιατί να είναι κακό?

Μηπως θα μπορουσε καποια να με βοηθησει?Δεν μπορω να βαλω την υπογραφη

εκανα τα ιδια βηματα με πριν αλλα δεν βγαινει

Από ποιό site την έφτιαξες?

Πρέπει καταρχάς να επιλέξεις το σωστό link από αυτά που σου δίνει.

Αυτό που λέει πως είναι για forums που δεν υποστηρίζουν HTML...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Και τώρα το απίστευτο εκεί που μιλάμε για τα δόντια που βγάζουν ή ενδέχεται να βγάλουν τα μπεμπάκια μας βγάζω κι εγώ το φρονιμίτη μήπως γι αυτό έχω γκρίνια και μου φταίνε όλα;

Καλημερα-καλησπερα! Εγω δεν εβγαλα ποτε και στα 23 πηγα και εκανα χειρουργειο για να τους αφαιρεσω αφου ποτε δεν θα εμφανιζοντουσαν. Ισως γι'αυτο ποτε δεν φρονιμευσα(λενε οταν βγουν οι φρονημητες κοβονται οι τρελλες)!!!

Κοριτσια μερικες ξυπνατε πολυ νωρις. Δεν τα ξαναβαζεται για υπνο τα bebe σας μετα το πρωτο πρωινο γευμα; Εγω επειδη νυσταζω τρελλά τον βαζω για νανι και πεφτω και εγω!!

Αργ7 να χαιρεσαι τον μικρο σου!!

BdN1p3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα κλείνουμε 4 μήνες!!!!!!!!!Ζήτωωωωωωωωωω

να τους χιλιασεται!κοριτσια τρελαθηκα! ειχα τον μικρο για υπνο στο ρηλαξ και του ειχα ριξει ενα κουβερτακι. ξυπνησε και μεχρι να του ετοιμασω το γαλα η κουρερτουλα ηταν στην μουρη του και προσπαθουσε να την πεταξει απο το προσωπο του...Πρεπει να εχω ματια και στην πλατη.

BdN1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να 'στε καλά!! Εγώ χάθηκα, γιατί τις τελευταίες μέρες είχα πρόβλημα με τη σύνδεσή μου. Περαστικά σε όσες έχουν άρρωστα μωράκια.

Εμείς είμαστε καλά και ο μπέμπης μου είναι όλα τα λεφτά με τα καμώματα που κάνει.. κάθε μέρα και από κάτι καινούριο κι εγώ τρελαίνομαι!!!!

Το απόγευμα θα πάω κομμωτήριο μετά από 14 μήνες για ανακατασκευή του μαλλιού, αφού είχα καταντήσει σαν την μπαμπόγρια.. φυσικά θα 'χω και τον υιό μου μαζί και να δω πώς θα τα καταφέρω!?! Τεσπά καλό απόγευμα σε όλες θα τα ξαναπούμε..

PYqip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...