Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Το σπαθολαδο ειναι το εκχυλισμα του σπαθοχορτου, ανακατεμενο με ελαιολαδο (οπως φτιαχνουμε το χαμομηλολαδο). Θα το βρεις στη λαϊκη φανταζομαι. Θα ρωτησω τη μαμα μου και θα σου πω το μεσημερακι που θα επιστρεψω.

Πιστευω οτι ολες αυτες οι πρακτικες συνταγες ειναι θαυματουργες, και απορω γιατι δεν εχουν χρησιμοποιηθει στη φαρμακευτικη. Οπως μια καταπληκτικη αλοιφη που φτιαχνουν καποιες γιαγιαδες βασισμενη στο κερι, τη βαζεις σε εγκαυμα, ακομη και 3ου βαθμου, και σε λιγες εβδομαδες εχει εξαφανιστει καθε σημαδι! Το΄χω δει με τα ματια μου αυτο, το΄χω δοκιμασει, και δεν το πιστευα! Ποιος ξερει να τη φτιαχνει ομως?

καλημερα αυτη τη φορα απο τη δουλεια

Σπαθολαδο παιρνει ο γαμπρος μου απο τη Τζια αν θες τον ρωταω απο ποιον

Αυτο με το εγκαυμα εχει τυχει στη μαμα μου και της εβαλε μια γιαγια αυτο το κερι και πραγματικα ουτε σημαδι δεν της εχει μεινει και φαντασου της ειχε πεσει στο χερι εκεινο το κερι αποτριχωσης που το ζεσταιναμε στο γκαζακι

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα ο αντρας μου επειδη η εταιρεια του ηταν παλια κομματι της Εμπορικης, και εχουν κρατησει τις παροχες, γι αυτο παιρνει 215 ευρω για παιδικο.

Εγω πρεπει να παρω στο ΙΚΑ να ρωτησω η στον εργοδοτη? Μπορουμε να παιρνουμε και οι δυο επιδομα?

Επιδομα δινει μονο το ασφαλιστικο ταμειο του ενος γονιου, αυτου που εχει ασφαλισει το παιδι.

βρε κοριτσια ελεος!!!!

δεν προκειται να βγαλω ποτε ακρη με τους παιδιατρους και τη διατροφη!!!!!

για παραδειγμα ο δικος μου, μου εχει πει να βαζω ολα τα λαχανικα (εποχης μονο) εκτος απο σπανακι και παντζαρι, το οποιο θα βαλω μονο οταν κλεισει χρονο!!!

για το γιαουρτι παλι μου εχει πει να του δινω τα advance ή τετοιου τυπου τελος παντων, γιατι ειναι εμπλουτισμενα με σιδηρο και το γαλα τους ειναι τροποποιημενο ειδικα για βρεφη (οπως η σκονη που τους δινουμε) και οχι το απλο το οποιο το μονο που περιεχει ειναι ασβεστιο, λιπαρα και φρεσκο γαλα το οποιο δεν ενδεικνυται για βρεφη!!!

αν το μωρο μου ειπε θηλαζε, δεν θα ειχε αναγκη απο σιδηρο, οποτε δεν θα χρειαζοταν και τροφες οι οποιες να ειναι εμπλουτισμενες μ΄αυτο το στοιχειο!!!

εχω καταμπερδευτει...

μεγαλωσα δυο παιδια και αυτη τη στιγμη τα ΄χω ελαφρως χαμενα!!!

επισης, ψαρι μονο οταν κλεισει τον 9ο οπως και το αυγο και αυτο μονο τον κροκο (σφιχτα βρασμενο) 3 φορες την εβδομαδα!!!

μελι απαγορευτικο μεχρι 12 μηνων... γιατι σε μικροτερα βρεφη ειναι τοξικο... κλπ κλπ...

καλα για ζαχαρη και αλατι δεν συζηταμε... εκει ειναι καθετος ΟΧΙ!!!!!!!!

επισης,

ενω αλλοι παιδιατροι, ειναι σχεδον καθετοι, να βγαινουν τα παιδια απο το δωματιο των γονιων για να μην πω απο την πρωτη μερα, εκεινος μου ειπε μετα το χρονο και υποστηριζει οτι οχι απλα ειναι λαθος να βαζουμε τα παιδια σ΄αλλο δωματιο, αλλα σκετη ανοησια, γιατι τα μωρακια εχουν αναγκη την παρουσια μας και ειδικοτερα της μαμας τους πρωτους δωδεκα μηνες της ζωης τους...

αυτο βεβαια το τηρησα γιατι και εγω το θελω και αισθανομαι πολυ καλυτερα που εχω το μωρο διπλα μου :)

αυτααααα

τα ειπα και ξεθυμανα... :rolleyes:

Εγω παντως και ο παιδιατρος μου συμφωνουμε σε ολα τα παραπανω.

Σπανακι ομως και παντζαρι δινω κανονικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα αυτη τη φορα απο τη δουλεια

Σπαθολαδο παιρνει ο γαμπρος μου απο τη Τζια αν θες τον ρωταω απο ποιον

Αυτο με το εγκαυμα εχει τυχει στη μαμα μου και της εβαλε μια γιαγια αυτο το κερι και πραγματικα ουτε σημαδι δεν της εχει μεινει και φαντασου της ειχε πεσει στο χερι εκεινο το κερι αποτριχωσης που το ζεσταιναμε στο γκαζακι

Ξανθή κι εσύ με Τζιά πάρε δώσε?!?!?! Τι θα γίνει όλες γειτόνισσες θα βγούμε?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Διαβάζω τα νέα σας αλλά ένεκα των δουλειών που χρόνος να κάτσω να σας γράψω.

Και εμείς ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την βάπτιση μας.

Προσκλητήρια βρήκαμε και θα είναι παραμυθάκι.

Μπομπονιέρες επίσης για τους μεγάλους θα κάνω κρεμαστή γιατί μου αρέσει και σαν διακόσμηση (αντί σε καλάθι θα είναι κρεμαστές από ένα σιδερένιο «δεντράκι»).

Αποφασίσαμε για τα μικρά κοριτσάκια να κάνουμε μπομπονιέρα ξύλινη μολυβοθήκη (πολύ ρομαντική) και εκκρεμεί ακόμα να διαλέξω κάτι για τα μικρά αγοράκια.

Τέλος τις μπομπονιέρες θα τις δώσουμε στο τραπέζι και όχι στην εκκλησία.

Φόρεμα βρήκα συμπαθητικό (βασικό είναι ότι με καλύπτει αρκετά) και οικονομικό πάνω από όλα.

Στον στολισμό είμαστε τώρα και τελειώνουμε. Για γιρλάντα της κολυμπήθρας έχω κολλήσει με μια που είναι με γαλάζια ορτανσία και με κάτι άλλο (έχει ξένο όνομα και δεν το θυμάμαι) το οποίο είναι σε πράσινη-κίτρινή απόχρωση και μου ταιριάζει πολύ με τα χρώματα του προσκλητηρίου.

Σας ζάλισα ε? Κατά τα άλλα είμαστε στο στάδιο που μπουσουλάμε και μιλάμε ασταμάτητα (πολύ μου αρέσει αυτό το στάδιο αφού τον βλέπω και το κάνω χάζι), και εδώ και 2 εβδομάδες σταδιακά σταματάμε το άλεσμα και τρώμε και ριζάκι και τραχανά και μακαρόνακι σποράκι.

Τάρα σε είδα σε φώτο στο fb μαζί με τον άντρα σου και τα μωρά σου (εντάξει είναι κουκλιά και τα δύο) αλλά για σένα θέλω να πω είσαι κουκλάρα και μπράβο σου (μακάρι να βρούμε την δύναμη σου όλες μας)

Φιλία σε όλες σας.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Τί κάνετε??

Εμείς πήγαμε παιδίατρο χτες,κάναμε το τελευταίο μας εμβόλιο για τώρα...το επόμενο τον Αύγουστο...η μικρή έχει πάρει 250 γρ. και 2 πόντους και πλέον είμαστε 9350 και 72!Από θέμα φαγητού μας είπε να της δίνω πλέον από το δικό μας φαγητό αφού δεν θέλει τα δικά της (αναγκαστικά λοιπόν θα μαγειρεύω με λιγότερο αλάτι και μπαχαρικά) και όχι σε:αυγό,ψάρι,μέλι,γιαούρτι,γαλακτοκομικά γενικότερα λόγω αλλεργίας μέχρι τον 1ο χρόνο και μας έγραψε να δοκιμάσουμε καινούρια κρέμα για το απόγευμα την Houmana μήλο (γύρισα 3 φαρμακεία και 1 s/m για να την βρω και τελικά δεν την βρήκα)....μετά βλέπουμε...μου ανέφερε και τον Π.Ο.Υ που λέει να εισάγονται οι στερεές τροφές μετά τον πρώτο χρόνο του μωρού οπότε δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα που δεν τρώει...μας αύξησε το σίδηρο σε 7 σταγόνες/ημέρα και όταν την ρώτησε ο άντρας μου τί επιπτώσεις έχει ο σίδηρος στον οργανισμό της μικρής απάντησε καμία επίπτωση παρά μόνο στο έντερο που όντως τώρα τελευταία κάνει πολύ πράσινα (κυπαρισσί να μην πω) κακά...

Αυτά τα λίγα από'μας...πάω να βάλω πλυντήριο!!Μαζεύτηκαν τα άτιμα.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

γεια σας κοριτσια! :)

Κασσιανη... χαιρομαι που βρηκα συμφωνο και το δικο σας παιδιατρο...

κατι ειναι και αυτο!!! στο σπανακι και το παντζαρι ας διαφωνουν!!:P

Ταρα... αυτη την αλοιφη απο κερι, την εφτιαχνε η γιαγια μου (ο παππους μου ειχε μελίσσια) και τωρα συνεχιζει και τη φτιαχνει η θεια μου!

Παντα οποτε παω στο χωριο μου δινει ενα βαζακι!!!

Που να δειτε τι θαυματα κανει στον επιχειλιο ερπη!!!!!!!

Ρανια... ο γιατρος σου ειπε για μαστογραφια ? Δεν φτανει ενας απλος υπερηχος για αρχη??? Και μενα με ποναει λιγο ...δεν ειναι ακριβως πονος... κατι σαν ενοχληση σαν τραβηγμα...

Μπιζελακι... για τις στερεες τροφες και μενα μου ειπε απο το χρονο με προυποθεση να θηλαζα, διαφορετικα απο 6 μηνων...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι αφου εχει η αδελφη μου σπιτι εκει κοντα στις πισσες και παμε οποτε μπορουμε

Α! Τέλεια το καλοκαίρι θα γνωρίσω το Μάριο δηλαδή?!?!?!?!?!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! :)

Κασσιανη... χαιρομαι που βρηκα συμφωνο και το δικο σας παιδιατρο...

κατι ειναι και αυτο!!! στο σπανακι και το παντζαρι ας διαφωνουν!!:P

Ταρα... αυτη την αλοιφη απο κερι, την εφτιαχνε η γιαγια μου (ο παππους μου ειχε μελίσσια) και τωρα συνεχιζει και τη φτιαχνει η θεια μου!

Παντα οποτε παω στο χωριο μου δινει ενα βαζακι!!!

Που να δειτε τι θαυματα κανει στον επιχειλιο ερπη!!!!!!!

Ρανια... ο γιατρος σου ειπε για μαστογραφια ? Δεν φτανει ενας απλος υπερηχος για αρχη??? Και μενα με ποναει λιγο ...δεν ειναι ακριβως πονος... κατι σαν ενοχληση σαν τραβηγμα...

Μπιζελακι... για τις στερεες τροφες και μενα μου ειπε απο το χρονο με προυποθεση να θηλαζα, διαφορετικα απο 6 μηνων...

Είναι και η ειδικότητα του αυτή και μου είπε για μαστογραφία γιατί είμαι 38 και η περίοδος μου έχει ξεκινήσει από τα 10 και θεωρεί ότι είναι καλύτερα μια μαστογραφία έτσι και αλλιώς. Να σου πω και την αλήθεια μου και εγώ το προτιμώ.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Εγω εχω ραντεβου με τον γυναικολογο σημερα και για ελεγχο ρουτινας, αλλα και για να επαναλαβουμε το τεστ παπ που το σεπτεμβριο ειχε βγει λιγο "περιεργο".

Θα μου κοιταξει βεβαια και το στηθος το οποιο ειναι γεματο σημαδια, γιατι ο γιος μου εχει αποφασισει να με τσιμπαει και να με κοιταει γελωντας:rolleyes:

Επισης αρχισε να δαγκωνει στο θηλασμο, με αποτελεσμα να με πονανε οι θηλες.

Δεν το επαθα στο σαραντισμα, το παθαινω τωρα.

Παντως κι εγω νιωθω στο πλαι του στηθους και κατω απο τη μασχαλη καποιο τραβηγμα ενιοτε και ομολογω οτι ανησυχω.

Ψηφιακη θα κανεις Ρανια?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...