Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

2371442rq184aylf0.jpg

Καλημερα κοριτσια!

Μπετουλα, γιατι δεν ερχεσαι σε 2 εβδομαδες που εχουμε και τη συναντηση?

Τελικα στο μονο που συμφωνουν οι παιδιατροι ειναι στο μελι...:rolleyes:

Αποψε εχει ποδοσφαιρο παλι. Ευτυχως ο δικος μου θα παει στο γηπεδο, οποτε θα δω καμια ταινιουλα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η δικιά μου παιδίατρος είπε κατσικίσιο-πρόβειο γιαουρτάκι γιατί τα επιδόρπια είναι στη λίστα με τα μεταλαγμένα....εμείς advance τρώμε βέβαια αλλά πήρα πάλι πρόβειο να της δοκιμάσω μπας κ το φάει τώρα:rolleyes:

Η κόρη μου συγκάηκε άσχημα χθες .... έκανε 2 φορές πολλά κακά 'κρεμα' (να ναι επειδή έφαγε πρώτη φορά φασολάκια????) κ αμέσως συγκάηκε κ ποναγε η καημένουλα μου ακόμα κ με το βαμβάκι που την καθάριζα! :(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα.Εξακολουθω να ποναω στην πλατη αλλα οχι τοσο πολυ.Εβαλα ενα λεοντος το απογευμα αλλα τα ξημερωματα δεν αντεξα το καψιμο και ειπα του αντρα μου να το βγαλει!

Για να ακουσω ...τι μαγειρευουμε σημερα;Να παρω και καμια ιδεα!Αν και για φακες το εχω βαπτισει λεω να παρω και αλλες γνωμες!

Τα ζουζουνια μου τα μικρα κοιμουνται ακομα και απολαμβανω καφεδακι!

Εσεις οι Αθηναιες μπορειτε να μου πειτε καποιο καλο μαγαζι

(οικονομικο) με βραδυνα φορεματα μπας και ανεβω να ριξω καμια ματια;

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η δικιά μου παιδίατρος είπε κατσικίσιο-πρόβειο γιαουρτάκι γιατί τα επιδόρπια είναι στη λίστα με τα μεταλαγμένα....

Το ελεγα στη Λιζα αυτο χθες.

Η κόρη μου συγκάηκε άσχημα χθες .... έκανε 2 φορές πολλά κακά 'κρεμα' (να ναι επειδή έφαγε πρώτη φορά φασολάκια????) κ αμέσως συγκάηκε κ ποναγε η καημένουλα μου ακόμα κ με το βαμβάκι που την καθάριζα! :(

Τελικα μετα απο τοσο καιρο, ανακαλυψα το καλυτερο φαρμακο για τετοιες περιπτωσεις. Αφου δοκιμασα τα παντα, το μονο που ξεκοκκινιζει τον πωπο της κορης μου, ειναι το σπαθολαδο (απο σπαθοχορτο). Μου το ειπε η συμπεθερα μας που γνωριζει πολλες πρακτικες συνταγες, και ειναι οντως θαυματουργο.

age.png age.png

Εσεις οι Αθηναιες μπορειτε να μου πειτε καποιο καλο μαγαζι

(οικονομικο) με βραδυνα φορεματα μπας και ανεβω να ριξω καμια ματια;

Στο stock της Lucille εχει πολυ ομορφα βραδυνα φορεματα, σε παρα πολυ καλες τιμες.

Περαστικα Κυριακη! Αντε κανονισε να ερθεις κι εσυ στη συναντηση!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια;)

Μόλις τέλειωσα το καθάρισμα από τον εμετό που έκανε πάλι ο πιτσιποπάκος:cry: έχει μυξούλες και βήχα αλλά όχι πυρετό. Μάλλον είναι από τα δόντια που βγάζει.

Ξανθή να σου ζήσει το ανίψι...γερό και τυχερό να είναι:)

Ο πιτσιποπάκος δεν τρώει τα φρούτα καθόλου...χτες απελπίστηκα και τηλεφώνησα στον παιδίατρο, μου είπε για 5 μέρες να μην του τα δίνω και να αντικαταστήσω το γεύμα των φρούτων με γάλα, μετά θα ξαναεπιχειρήσω να του δώσω...αλλά αν δεν τα τρώει πάλι να πάρω έτοιμη φρουτόκρεμα. Εγώ δεν θέλω να τρώει τα έτοιμα, προτιμώ τα βιολογικά φρουτάκια που του βάζω αλλά στην ανάγκη θα το κάνω:confused: από το να μην τρώει φρούτα καθόλου...

Ειρήνη τι κάνει το μωρό στην κοιλίτσα?

Οι ετοιμασίες για την βάπτιση καλά κρατούν, όταν μπορέσω θα σας βάλω φωτο των προσκλήσεων και των μπομπο στο φατσοβιβλίο.

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Τι να πω με τους παιδιάτρους, όντως ο καθένας λέει τα δικά του και καλό είναι να ακολουθούμε τους βασικούς κανόνες και από κει και πέρα ότι λέει το ένστικτό μας και όπως μας πάει το παιδάκι μας;):tongue:;):tongue:

Αχ εμείς σήμερα είπαμε να συνδυάσουμε την εβδομαδιαία συνάντηση με τους φίλους μας με το ματς και έτσι έχουμε μίτινγκ Πέμπτης στο σπίτι μας. Ευτυχώς θα φέρει ο καθένας από κάτι κι έτσι έχω μόνο 2-3 πραγματάκια να μαγειρέψω, μεζεδάκια για τσιμπητά!!!! Λιζάκι καμιά γρήγορη ιδέα?:-D:-D:-D:-D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα, κορίτσια....!!!

Ξανθή, να σου ζήσει το ανηψάκι....!!!! :-D

Mantinopaki, περαστικά στον πιτσιποπάκο, να μου τον φιλήσεις, έχει γίνει πολύ γλύκας...!! :-D

Στο θέμα των φαγητών, που επιτρέπονται, ο καθένας λέει τα δικά του, μέχρι στιγμής ακολουθώ-σχεδόν πιστά- ό,τι λέει η γιατρός μας.

Εμάς προβάλει και 2ο δοντάκι, δίπλα στο κάτω αριστερά, πόσο κάνουν να μεγαλώσουν και να φαίνονται κανονικά....???

Επίσης, ακόμη δεν καθόμαστε χωρίς υποστήριξη, ακόμη και με μαξιλάρια γύρω-γύρω από κάπου θα βρει να πέσει...!!! Θέλει ή μπρούμυτα ή να κάνει το βαρελάκι πάνω στο κρεβάτι....!! :rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Μαριάννα τι είναι το σπαθόλαδο????Κ που το βρήσκω???:confused:

Πιτσιπομαμα χθες σε σκεφτόμουν κ γέλαγα μόνη μου...ο άντρας μου νομίζει ότι τα χω χάσει....πήρα ένα γάλα το aptamil2 plus που γράφει ότι είναι για δύσκολα κ αχόρταγα μωρά κ σκεφτόμουν να σου γράψω σήμερα ότι αυτό είναι ότι πρέπει για τον πιτσιποπάκο κ αμα θες να περάσατε να σας κεράσουμε ένα γαλατάκι ;);):tongue::tongue::tongue: περαστικούλια του....μα έχει περάσει άραγε εβδομάδα που να μην είναι άρρωστο κάποιο μωράκι μας?:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Στο stock της menupop.gifLucille εχει πολυ ομορφα βραδυνα φορεματα, σε παρα πολυ καλες τιμες.

Περαστικα Κυριακη! Αντε κανονισε να ερθεις κι εσυ στη συναντηση!

Ευχαριστω κοριτσακι για την αμεση ανταποκριση!Θελω πολυ να συναντηθουμε αλλα πρεπει να το κανονισετε Κυριακη ωστε να μπορω να αφησω τη μικρη στον αντρα μου!Που θα παει ομως θα τα καταφερω καποια στιγμη.Μην ξεχνας εχω και το θηλασμο......δεν γιναμε ανεξαρτητες ακομα!!!!;)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα τσούπρες!!!! Τι κάνετε???

Άντε να βγάλει λίγο ήλιο να πάμε καμιά menupop.gifβόλτααααααααα....

Βολτααααα;Εδω περιμενω να βγαλει ηλιο να απλωσω τα αμετρητα πλυμμενα.....Θελω στεγνωτηριο........!!!:(

Πιτσιπομαμα χθες σε σκεφτόμουν κ γέλαγα μόνη μου...ο άντρας μου νομίζει ότι τα χω χάσει....πήρα ένα γάλα το aptamil2 plus που γράφει ότι είναι για δύσκολα κ αχόρταγα μωρά κ σκεφτόμουν να σου γράψω σήμερα ότι αυτό είναι ότι πρέπει για τον πιτσιποπάκο κ αμα θες να περάσατε να σας κεράσουμε ένα γαλατάκι ;);):tongue::tongue::tongue: περαστικούλια του....μα έχει περάσει άραγε εβδομάδα που να μην είναι άρρωστο κάποιο μωράκι μας?:confused:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:δεν παιζεσαι πρωι πρωι!!!!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Το σπαθολαδο ειναι το εκχυλισμα του σπαθοχορτου, ανακατεμενο με ελαιολαδο (οπως φτιαχνουμε το χαμομηλολαδο). Θα το βρεις στη λαϊκη φανταζομαι. Θα ρωτησω τη μαμα μου και θα σου πω το μεσημερακι που θα επιστρεψω.

Πιστευω οτι ολες αυτες οι πρακτικες συνταγες ειναι θαυματουργες, και απορω γιατι δεν εχουν χρησιμοποιηθει στη φαρμακευτικη. Οπως μια καταπληκτικη αλοιφη που φτιαχνουν καποιες γιαγιαδες βασισμενη στο κερι, τη βαζεις σε εγκαυμα, ακομη και 3ου βαθμου, και σε λιγες εβδομαδες εχει εξαφανιστει καθε σημαδι! Το΄χω δει με τα ματια μου αυτο, το΄χω δοκιμασει, και δεν το πιστευα! Ποιος ξερει να τη φτιαχνει ομως?

age.png age.png

Μόνο οι γιαγιάδες μας ξέρουν κάποια κ να σου πω την αλήθεια μου η δικιά μου ξέρει πολλά 85χρονών είναι αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ να τα μάθω:rolleyes:

Ζαμπέτω άμα έρθεις Αθήνα επειδή αναγκαστικά θα κατέβεις με το καραβι Πειραιά πες μου αν είναι να κανονίσουμε καφεδάκι(εκτός κ αν φτάσεις τίποτα ξημερώματα) :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δε γίνεται κάποια σας πρέπει να συναντήσω κ εγώ αι στο καλό πια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Tara, η αλοιφή, που λες, είναι όντως θαυματουργή, την έφτιαχνε ο ιερέας στο χωριό του άντρα μου (και τώρα ο γιος), και την έχω δοκιμάσει σε κάψιμο, δεν έχει αφήσει σημάδι..! Τα βασικά συστατικά ήταν κερί και ελαιόλαδο. Την πήγαν στο χημείο για ανάλυση κάποιοι από το χωριό και υπήρχε ένα συστατικό, που ούτε εκεί μπορούσαν να το βρουν...!! Προφανώς, κάποιο άγνωστο βότανο από το βουνό..

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...