Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια .Πολα βαλε φωτο να δουμε με μπομπονιερες ....να χαζεψω και εγω γιατι δεν εχω καταληξει ακομα!

Σημερα ηρθε το παιδι μου απο το σχολειο(το Νο 1)και μου ειπε οτι θα ειναι παραστατης την 25η Μαρτιου!Συγκινηθηκα πολυ .....το παιδακι μου!!!!

Επισης εχει πιαστει η δεξια πλατη μου και ποναω πολυ...δεν μπορω να κουνηθω!Μπορει και να εχω παθει ψυξη!:(Θελω ενα καλο μασαζ!!!!Εριχνα και ματιες για φορεμα για τη βαπτιση σε διαφορα sites!ακομα δεν ξερω τι να βαλω.Ελεγα να ραψω κατι αλλα μεχρι να το αποφασισω θα μου πει η μοδιστρα οτι δεν προλαβαινει!!!Προς το παρον παιρνω μονο ιδεες!!!Αυταααα!!!!Για πειτε τιποτα ....!!!!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα απο μια επισης αυπνη μανα

Ειχαμε ολονυχτια εχτες καθως εδω και λιγο καιρο ο Μαριος εκει που κοιμοταν μια χαρα στο κρεβατι του αρχισε να ξαναερχεται στο δικο μας ....

εχτες λοιπον μου ειπε να κολησω το παρκο διπλα στη κουνια του μπεμπη και να κοιμηθει εκει αλλα κατα τις 1 τη νυχτα αρχισε να φωναζει με αποτελεσμα να ξυπνησει το μωρο,ξανακοιμηθηκε ο Μαριος αλλα ξαγρυπνησε το μωρο το οποιο ειχε ορεξη για παιχνιδια .Κοιμηθηκε στις 3 το πρωι μαζι μας και μετα απο λιγο ακουσα να ανοιγει η πορτα μου και ερχεται ο Μαριος και να φωναζει παλι :''εσεις κοιμαστε ολοι μαζι και εγω μεσα μονος μου'' λεω στον αντρα μου δεν βγαινει ετσι πηγαινε μεσα με Μαριο και εγω εδω με το μωρο .Σημερα ηταν και η πρωτη ημερα στη δουλεια και σερνομουν...

τι στο καλο να κανω πια με τον Μαριο ????????

Μπιζελακι το Ξανθη ειναι το καλλιτεχνικο μου ξερεις : ΞΑΝΘΗ ΕΛΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ, σε λιγο και στο περιπτερο της γειτονιας σας !!!

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Συπεθερα οσον αφορα τη sister μου μια χαρα ,πηγε πηρε μια εβδομαδα απο τον ενατο και το μωρο ηταν 3.500 κιλα, εκανε επισκληριδιο και νιωθει καλα δεν πολυποναει και σημερα θα της εβγαζα ορους και οτι αλλο καλωδιο κουβαλαει επανω της

Το μωρο σε γενικες γραμμμες ειναι ησυχο μονο σημερα που μιλαγαμε κατι ακουσα σαν να κλαει κουταβακι και της λεω τι κανει ετσι ? και μου λεει το μωρο:confused: ωραια της λεω πετα του κανενα κοκαλο να ηρεμησει:mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

εγω δουλεια, αλλα απογοητευμενη μπερδεμενη και ολα τα περιπλοκα....

χθες εβαψα το μαλλι μου μονη μου στο σπιτι, ειμαι κατι αναμεσα σε αποτυχημενη ξανθια-κοκκινομαλα, δε πειραζει....

απο σημερα επισης θα το ραψω και γω το στομα μου στο φαγητο, για την ακριβια στο γλυκο γιατι φαγητο δε τρωω...

Ότι διορθώνεται δεν πρέπει να μας στεναχωρεί. Κι εγώ θέλω να πάω για ανταύγειες αλλά ο χρόνος έχει γίνει πολύτιμος και όποτε έχω ελεύθερο χρόνο λυπάμαι να τον ξοδεψω (ένα τρίωρο σίγουρα) στο κομμωτήριο.

Πάντως έχω παρατηρήσει εμείς οι δυο από τον καιρό της εγκυμοσύνης συμβαδίζουμε οικογενειακώς στις ιώσεις...

Μy tree ε??? Θα πάω και εκεί, αλλά γενικά βαριέμαι...:oops::oops::oops:

Σκεφτόμουν type center, τυπογραμμή και mastoras. Πείτε γνώμη οι γραφίστριες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμείς στη βάπτιση της Σοφίας διαλέξαμε πολύ γλυκές προσκλήσεις από ένα κατάστημα με τιμές χονδρικής (σε μια κάθετο στην οδό Κολοκοτρώνη στο Σύνταγμα) και στη συνέχεια τύπωσα το κείμενο πάνω τους στον εκτυπωτή μου.

Μαρη, δινω 4.500 ευρω το χρονο και μου δινουν 880 ευρω.

Τι ζηλευεις?

Την πολα που καθεται, πληρωνεται και της δινουν και αλλα 250 για σταθμο, τη ζηλευω κι εγω παντως:tongue:

δινω καπου 5500 το χρονο και δε παιρνω ουτε τα 880 να μην ζηλευω εστω και λιγο ???

Κι εγώ δίνω όσα και η Ειρήνη χωρίς σχολικό και επίσης δεν παίρνω τίποτα, δεν δίνουν όμως από όλες τις δουλειές επίδομα σταθμού.

Ο πυρετός της μικρής καλά κρατεί μια βδομάδα τώρα κι ο μπέμπης επίσης είναι συναχωμένος, ξενύχτι, γκρίνια κι όλα τα όμορφα. Αχ, πότε θα επιστρέψω στη δουλειά να ηρεμήσω πια...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλησπερα!!! που ειστε κοριτσια?

η κορη μου δεν θελει το κατσικι! αναγουλιαζει! σημερα δοκιμασα να της δωσω μονο πατατα με ρυζι αλλα ουτε αυτο της αρεσε! εχασε 200 γρ!:( τωρα ειναι 7.680. ο παιδιατρος ειπε οτι δεν μας πειραζει να μην βαζει αρκρι ομως να μη χανει! τι να κανω για να φαει? υπομονη ε?

απο φρουτα τρωει μονο μηλο+αχλαδι.πρωτη φορα σημερα την εφαγε ολη την φρουτοκρεμα!

Διαφημίσεις

[/font]

Ο πυρετός της μικρής καλά κρατεί μια βδομάδα τώρα κι ο μπέμπης επίσης είναι συναχωμένος' date=' ξενύχτι, γκρίνια κι όλα τα όμορφα. Αχ, πότε θα επιστρέψω στη δουλειά να ηρεμήσω πια...[/size']

περαστικα! αν δουλευες μαλλον θα'λεγες το αντιθετο! μακαρι να καθομουν σπιτι!:) παντως σιγουρα βοηθαει να αλλαζεις παραστασεις!

Γεια σας κοριτσια .Πολα βαλε φωτο να δουμε με μπομπονιερες ....να χαζεψω και εγω γιατι δεν εχω καταληξει ακομα!

Σημερα ηρθε το παιδι μου απο το σχολειο(το Νο 1)και μου ειπε οτι θα ειναι παραστατης την 25η Μαρτιου!Συγκινηθηκα πολυ .....το παιδακι μου!!!!

Επισης εχει πιαστει η δεξια πλατη μου και ποναω πολυ...δεν μπορω να κουνηθω!Μπορει και να εχω παθει ψυξη!:(Θελω ενα καλο μασαζ!!!!Εριχνα και ματιες για φορεμα για τη βαπτιση σε διαφορα sites!ακομα δεν ξερω τι να βαλω.Ελεγα να ραψω κατι αλλα μεχρι να το αποφασισω θα μου πει η μοδιστρα οτι δεν προλαβαινει!!!Προς το παρον παιρνω μονο ιδεες!!!Αυταααα!!!!Για πειτε τιποτα ....!!!!:cool:

Κυριακη μπραβο στον μικρο! θα εισαι πολυ περηφανη!!!!

μια ασχετη ερωτηση, αλλα οταν βαριεσαι και κανεις διαφορες σκεψεις, προκυπτουν και αποριες,

Με ποσα χρηματα παιρνατε τον μηνα?

στο τελος του μηνα που πληρωνομαστε καθομαστε και υπολογιζουμε τα εξοδα μας.τραπεζες (400 e)+λογαρισμοι(150-200e).και πως γινεται παντα να βγαινουμε εκτος προυπολογισμου?! π.χ. αυτον τον μηνα δωσαμε 200 ευρω στους γιατρους.50 στον γαστρεντερολογο,50 στον ορθοπαιδικο(ολα καλα,δεν θα χρειαστει να ξαναπαμε!) και 25 στον παιδιατρο. ε εγω αυτο δεν το υπολογιζα:?:rolleyes:

με λιγα λογια εμεις χρειαζομαστε περιπου 700 ευρω!

καλησπέρα κορίτσια!!!

χαθηκα!!!Ειμαι πτωμα απο τις δουλιτσες!!!!

Η Κυριακή μου ακόμη φαφούτα και μόνο γκρίνια!!!!

Αντε να βγαλει κανα δοντακι!!!

άσχετο, απο το παντζάρι να βάλω και ρίζα ήμόνο φύλλα?

είχα βάλει ξανά ρίζα αλλα δεν ξέρω αν κάνει...!!! της άρεσε...πάντως!!! την πασάλειψα καλα και έβγαλα πολύ ωραίες φωτογραφίες!!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

βρε κοριτσια ελεος!!!!

δεν προκειται να βγαλω ποτε ακρη με τους παιδιατρους και τη διατροφη!!!!!

για παραδειγμα ο δικος μου, μου εχει πει να βαζω ολα τα λαχανικα (εποχης μονο) εκτος απο σπανακι και παντζαρι, το οποιο θα βαλω μονο οταν κλεισει χρονο!!!

για το γιαουρτι παλι μου εχει πει να του δινω τα advance ή τετοιου τυπου τελος παντων, γιατι ειναι εμπλουτισμενα με σιδηρο και το γαλα τους ειναι τροποποιημενο ειδικα για βρεφη (οπως η σκονη που τους δινουμε) και οχι το απλο το οποιο το μονο που περιεχει ειναι ασβεστιο, λιπαρα και φρεσκο γαλα το οποιο δεν ενδεικνυται για βρεφη!!!

αν το μωρο μου ειπε θηλαζε, δεν θα ειχε αναγκη απο σιδηρο, οποτε δεν θα χρειαζοταν και τροφες οι οποιες να ειναι εμπλουτισμενες μ΄αυτο το στοιχειο!!!

εχω καταμπερδευτει...

μεγαλωσα δυο παιδια και αυτη τη στιγμη τα ΄χω ελαφρως χαμενα!!!

Επεξεργάστηκαν by lisa

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

επισης, ψαρι μονο οταν κλεισει τον 9ο οπως και το αυγο και αυτο μονο τον κροκο (σφιχτα βρασμενο) 3 φορες την εβδομαδα!!!

μελι απαγορευτικο μεχρι 12 μηνων... γιατι σε μικροτερα βρεφη ειναι τοξικο... κλπ κλπ...

καλα για ζαχαρη και αλατι δεν συζηταμε... εκει ειναι καθετος ΟΧΙ!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

επισης,

ενω αλλοι παιδιατροι, ειναι σχεδον καθετοι, να βγαινουν τα παιδια απο το δωματιο των γονιων για να μην πω απο την πρωτη μερα, εκεινος μου ειπε μετα το χρονο και υποστηριζει οτι οχι απλα ειναι λαθος να βαζουμε τα παιδια σ΄αλλο δωματιο, αλλα σκετη ανοησια, γιατι τα μωρακια εχουν αναγκη την παρουσια μας και ειδικοτερα της μαμας τους πρωτους δωδεκα μηνες της ζωης τους...

αυτο βεβαια το τηρησα γιατι και εγω το θελω και αισθανομαι πολυ καλυτερα που εχω το μωρο διπλα μου :)

αυτααααα

τα ειπα και ξεθυμανα... :rolleyes:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια ελεος!!!!

για παραδειγμα ο δικος μου, μου εχει πει να βαζω ολα τα λαχανικα (εποχης μονο) εκτος απο σπανακι και παντζαρι, το οποιο θα βαλω μονο οταν κλεισει χρονο!!!

για το γιαουρτι παλι μου εχει πει να του δινω τα advance ή τετοιου τυπου τελος παντων, γιατι ειναι εμπλουτισμενα με σιδηρο και το γαλα τους ειναι τροποποιημενο ειδικα για βρεφη (οπως η σκονη που τους δινουμε) και οχι το απλο το οποιο το μονο που περιεχει ειναι ασβεστιο, λιπαρα και φρεσκο γαλα το οποιο δεν ενδεικνυται για βρεφη!!!

αν το μωρο μου ειπε θηλαζε, δεν θα ειχε αναγκη απο σιδηρο, οποτε δεν θα χρειαζοταν και τροφες οι οποιες να ειναι εμπλουτισμενες μ΄αυτο το στοιχειο!!!

εχω καταμπερδευτει...

εμένα δεν μου είπε για το σπανάκι και το παντζάρι...και σπανάκι της βάζω σχεδόν κάθε φορά..όσο για το γιαούρτι μου είπε να κάνω την αρχή με τα κανονικά και αν δεν τα τρώει...που δεν τα τρωει ......τοτε να πάρω advance...απο το να μην τρωει καλόειναι και αυτό.μόνο για το ακτινίδιο μου είπε όχι μεχρι 12 μηνών όπως και αυγό και ψάρι και μέλι.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

εμένα δεν μου είπε για το σπανάκι και το παντζάρι...και σπανάκι της βάζω σχεδόν κάθε φορά..όσο για το γιαούρτι μου είπε να κάνω την αρχή με τα κανονικά και αν δεν τα τρώει...που δεν τα τρωει ......τοτε να πάρω advance...απο το να μην τρωει καλόειναι και αυτό.μόνο για το ακτινίδιο μου είπε όχι μεχρι 12 μηνών όπως και αυγό και ψάρι και μέλι.

ειδες?

αυτο λεω!

100 παιδιατροι, 100 διαφορετικες γνωμες!!!

για το γιαουρτι συγκεκριμενα εκανα λιγο φασαρια επειδη του εδινα κανονικο!!

μου λεει,

μ΄αυτη τη λογικη δωσ΄του απο τωρα και φρεσκο γαλα και οχι σκονη!!!!

δεν βγαζεις ακρη κοριτσι μου!!!

πλεον τηρω καποια που μου ειπε, και σε καποια αλλα, βασιζομαι στη διαισθηση μου και στην εμπειρια απο τ΄αλλα δυο παιδια μου!

βεβαια να φανταστεις πριν 15 και 12 χρονια, το αβγο το διναμε μελατο... τωρα σου λεει... να ειναι σφιχτα βρασμενο!!!!

οσο για το ακτινιδιο... εμενα μου το επιτρεπει ελευθερα, αρκει να μην το συνδιαζω και με πορτοκαλι...

Επεξεργάστηκαν by lisa

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα!!! που ειστε κοριτσια?

η κορη μου δεν θελει το κατσικι! αναγουλιαζει! σημερα δοκιμασα να της δωσω μονο πατατα με ρυζι αλλα ουτε αυτο της αρεσε! εχασε 200 γρ!:( τωρα ειναι 7.680. ο παιδιατρος ειπε οτι δεν μας πειραζει να μην βαζει αρκρι ομως να μη χανει! τι να κανω για να φαει? υπομονη ε?

απο φρουτα τρωει μονο μηλο+αχλαδι.πρωτη φορα σημερα την εφαγε ολη την φρουτοκρεμα!

Γενικά στα μωρά αρέσει ότι θα άρεσε και σε μας, αν δηλαδή αυτό που του δίνεις σου φαίνεται άγευστο έτσι θα φαίνεται και στο ίδιο, πρέπει να το νοστιμεύεις το φαγάκι, πχ. με λίγο σέλινο, ζωμό από κοτόπουλο, κοκ. Εγώ εφαρμόζω ένα γενικό κανόνα βάζω δηλαδή μια πατάτα κι ένα καρότο σε όποιο φαγητό μαγειρεύω και έπειτα το πιέζω με πιρούνι και του το δίνω. Αντί για το μαγειρικό αλάτι υπάρχει ένα βιολογικό αλάτι βοτάνων (από διάφορα λαχανικά) που δίνει πολύ νοστιμιά στο φαγητό.

βρε κοριτσια ελεος!!!!

εχω καταμπερδευτει...

Όντως πολύ μπέρδεμα όπως το λες. Γενικά όμως όλοι έχουν τους δικούς τους κανόνες, εμένα για παράδειγμα μου είχε πει το ακριβώς αντίθετο ένας φίλος παιδίατρος ότι επειδή θηλάζω δεν επαρκεί ο σίδηρος και πρέπει να παίρνει το μωρό συμπλήρωμα, δε βγάζεις άκρη... Ως προς τις τροφές νομίζω είναι επίσης σχετικό, βλέποντας και κάνοντας δηλαδή. Το δικό μου για παράδειγμα τον πειράζει το σπανάκι αλλά του δίνω ακτινίδιο...

επισης,

ενω αλλοι παιδιατροι, ειναι σχεδον καθετοι, να βγαινουν τα παιδια απο το δωματιο των γονιων για να μην πω απο την πρωτη μερα, εκεινος μου ειπε μετα το χρονο και υποστηριζει οτι οχι απλα ειναι λαθος να βαζουμε τα παιδια σ΄αλλο δωματιο, αλλα σκετη ανοησια, γιατι τα μωρακια εχουν αναγκη την παρουσια μας και ειδικοτερα της μαμας τους πρωτους δωδεκα μηνες της ζωης τους...

αυτο βεβαια το τηρησα γιατι και εγω το θελω και αισθανομαι πολυ καλυτερα που εχω το μωρο διπλα μου :)

αυτααααα

τα ειπα και ξεθυμανα... :rolleyes:

Κι εγώ πιστεύω ότι για πρακτικούς και συναισθηματικούς λόγους είναι καλό το βρέφος να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τη μητέρα, αλλά δεν υπάρχει απόλυτη συνταγή για όλα. Ο καθένας ακολουθεί αυτό που αισθάνεται να τον εξυπηρετεί και αυτό που του ταιριάζει πιο πολύ.

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

elle η μικρη εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα.ο γαστρεντερολογος μας ειπε να αρχισουμε με κατσικι+πατατα,ρυζι και την αλλη βδομαδα να βαλω καροτο.αλλα λαχανικα δεν μπορω να βαλω ακομα.

Τσααααα!!!Καλησπέρα!!!!Τι κάνετε;

Εμείς εδώ προσπαθούμε ο μικρός μες στη γκρίνια ετοιμαζόμαστε για δοντάκι,δεν θέλει να κάθεται πουθενά παρά μόνο να μπουσουλάει και να αλωνίζει το σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα και να παραφυλάω μην μου χτυπήσει!!

Credo εμείς ακόμα δεν τρώμε μεσημεριανό ποιος το πιστεύει κι όμως ναι μόλις του βάλω σαλιάρα χαλάει τον κόσμο μέχρι να δοκιμάσει αν είναι φρούτα έχει καλώς αν είναι φαγητό 3 κουταλιές και μετά τίποτα στο στήθος!!Πού θα πάει αυτό;Ο παιδίατρος είπε να τον ζορίσω αλλά κλαίει και δεν μπορώ!!:confused:

Τα βράδια ξυπνάει και κοιμόμαστε αγκαλιά στην κυριολεξία και που και που κάνει πιπίλα το στήθος μόνο στην αγκαλιά μου κοιμάται αν τον βάλω δίπλα ξυπνάει!!!:rolleyes:

Κανονίσαμε τη βάφτισή μας στις 24 Απριλίου την ημέρα της γιορτής μου μετά από κάτι αναποδιές(θα τα γράψω κάποια στιγμή)και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανέβω Αθήνα για τα προσκλητήρια και να ντύσω το θεικό κορμί μου(τρομάρα μου)!!!!:tongue:

Προσκλητήρια θα πάρω από τον Καβαλιέρο έχει πολύ όμορφα!!

Για να δούμε θα καταφέρω να δω καμία σας;:rolleyes:

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...