Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fatsaki πετυχημένο! :tongue::tongue::tongue:

Τι να της πω?? Τίποτα!!! δεν καταλαβαίνει κ μου λέει καλά κάτσε να δούμε εσύ τι θα κάνεις κ της λέω ότι εμένα η μάνα μου με αποκαλεί Χίτλερ γιατί είμαι κάθετη στο πότε κ τι δοκιμάζουμε από φαγητά στη μικρή! :rolleyes:

Εγώ που δεν θα στείλω τη μικρή παιδικό μπορώ να τα πάρω τα χρήματα να τα δίνω χαρτζιλίκι στη μάνα μου? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαρη, δινω 4.500 ευρω το χρονο και μου δινουν 880 ευρω.

Τι ζηλευεις?

Την πολα που καθεται, πληρωνεται και της δινουν και αλλα 250 για σταθμο, τη ζηλευω κι εγω παντως:tongue:

Χαχαχαχαχα!:tongue::tongue: Κάθομαι μεν, αλλά δεν πληρώνομαι (ανευ αποδοχών) και βέβαια δεν μου δίνουν και για τον παιδικό!!! Οταν με το καλό (ή το κακό) επιστρέψω......

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

κοριτσια βαριεμαι πολυ σημερα στη δουλεια, δε μπορω.... γενικα ειμαι καπως

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

μια ασχετη ερωτηση, αλλα οταν βαριεσαι και κανεις διαφορες σκεψεις, προκυπτουν και αποριες,

Με ποσα χρηματα παιρνατε τον μηνα?

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

μια ασχετη ερωτηση, αλλα οταν βαριεσαι και κανεις διαφορες σκεψεις, προκυπτουν και αποριες,

Με ποσα χρηματα παιρνατε τον μηνα?

Οταν βρεθουμε απο κοντα, ρωτα με να σου πω:tongue:

Φευγω λουλουδες, εχω ενημερωση γονεων στον παιδικο.

Να ενημερωθουμε για την προοδο των 3χρονων:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!

Η τράπεζα δίνει 250 ευρώ για τον παιδικό!!!

Υποτίθεται ότι από τη στιγμή που δεν έχει δικό της (που λόγω μεγέθους θα έπρεπε), σου πληρώνει "όλο" το ποσό...βέβαια είναι πολύ λογότερο από τα πραγματικά δίδακτρα!!

Κι εμενα ο αντρας μου επειδη η εταιρεια του ηταν παλια κομματι της Εμπορικης, και εχουν κρατησει τις παροχες, γι αυτο παιρνει 215 ευρω για παιδικο.

Εγω πρεπει να παρω στο ΙΚΑ να ρωτησω η στον εργοδοτη? Μπορουμε να παιρνουμε και οι δυο επιδομα?

4Rnfp3.png

Οταν βρεθουμε απο κοντα, ρωτα με να σου πω:tongue:

Φευγω λουλουδες, εχω ενημερωση γονεων στον παιδικο.

Να ενημερωθουμε για την προοδο των 3χρονων:rolleyes:

χαχαχαχα και εμεις αυριοοοο θα παρουμε το ελεγχο για δευτερο τριμηνο και καλα

4u4cp3.png aMppp3.png

ΑΑΑ, by the way, ηταν ωραιος ο παιδικος σημερα. Κατσαμε και κανα μισαωρο μεσα στην ταξη με τα παιδακια. Την εβλεπε ο δ/ντης και μου ελεγε, δεν θα εχει κανενα προβλημα προσαρμογης, της αρεσει. Καθοταν το κουτσουνακι, κοιταζε γυρω γυρω τα παιδακια, τις δασκαλες, λιγουρευοταν οτι παιχνιδι περναγε απο μπροστα της και ηταν σε μεγεθος που μπαινει στο στομα...

Αυτος κοστιζει 450 ευρω το μηνα. Το σχολικο δεν το χρεωνει. Εχει καλη φημη, και εχει μεταφερθει πριν κανα 2 χρονια απο το παλιο κτιριο, και οι εγκαταστασεις ειναι καινουργιες και ωραιες.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑ και κατι αλλο.

Εχω φτιαξει γυρω στα 8-9 δειγματα μπομπονιερας. Μ' επιασε οιστρος χτες το βραδυ. Να βαλω φωτος να μου πειτε τη γνωμη σας?

Εννοείται!!! Θέλω και εγώ να ρωτήσω για μπομπονιέρες!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε??το ξερω χαθηκα παλι αλλα δεν προλαβαινω τιποτα!!!ουτε να κοιμηθω!

βλεπω μιλατε για παιδικους ε?εμεις ακομα δουλευουμε εναλαξ με τον αντρα μου και ετσι δεν χρειαζετε ακομα.βγαζουμε δυο δοντακια κατω!αυριο εχουμε παιδιατρο και εμβολιακι.

ειρηνη τελειο το τικερακι της εγκυμοσυνης!!μου ελειψε!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Κι εμενα ο αντρας μου επειδη η εταιρεια του ηταν παλια κομματι της Εμπορικης, και εχουν κρατησει τις παροχες, γι αυτο παιρνει 215 ευρω για παιδικο.

Εγω πρεπει να παρω στο ΙΚΑ να ρωτησω η στον εργοδοτη? Μπορουμε να παιρνουμε και οι δυο επιδομα?

Nόμιμα οχι!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

a227.gif

τι νυστα ειναι αυτη σημερα ?!

Αννα, η κουμπαρα σου ειναι περιπτωσαρα!!

Εγω εδωσα σημερα του μπεμπη λιγο ψωμακι.

Το κρατησε κανα 3λεπτο στα χερακια του και το επεξεργαζοταν... πριν καλα καλα καταλαβω, το εβαλε στο στομα και καταλαβε οτι αυτο ειναι κατι που τρωγετε... εκοψε τη μιση φετα και την μπουκωσε ολη στο στομα!!!!

Με το ζορι καταφερα να του το βγαλω!!!

Με κοψοχολιασε!!!!!! :eek:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...