Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριαλένα κ η δικιά μου αν φάμε το βράδυ κ δεν έχει φάει ακόμα εκείνη το βραδυνό της λυσάει κ προσπαθεί να πιάσει ότι βλέπει μπροστά της....της έχουμε δώσει κ ψωμί με τζατζίκι κ ψωμάκι βουτηγμένο στη σαλάτα αλλά βασικά αγχωνόμαστε να φάμε γρήγορα να τα μαζέψουμε γιατί κάνει σα τρελό!!! :rolleyes: Οταν όμως είναι ταισμένη απλά αδιαφορεί ότι κ αν μας βλέπει να τρώμε....:tongue:

Πήγα οαεδ σήμερα να πάρω βεβαίωση για τη φορολογική δήλωση .... έκανα αίτηση κ μου είπαν από βδομάδα να πάω να τη πάρω....έχετε υπόψην όσες πήρατε κ συμπληρωματικό επίδομα(επίδομα λοχείας+συμπληρωματικό επίδομα οαεδ=πραγματικός μισθός που πέρνουμε) πρέπει να το αναφέρεται στην αίτηση για να σας βγάλουν κ γι'αυτά βεβαίωση! ;)

Εμένα την ώρα που τρώμε δεν έχει φάει βραδινό ακόμη οπότε ζητάει. Τρώει ψωμάκι, τυράκι, κανένα σαλατικό και από προχθές μακαρόνια με τα χέρια. Τουλάχιστον με το μακαρόνι της δίνω ένα και την απασχολεί σε όλη τη διάρκεια του γεύματος, απλά μετά την πάω κατευθείαν στο μπάνιο για απολύμανση έτσι που γίνεται!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάνει να φάει τυρί???????:rolleyes: Καλά εγώ ούτε ζυμαρικά της έχω δώσει ακόμα....εχουν αυγά η κάνω λάθος?????(δεν τρωω τίποτα από ζυμαρικά εγώ κ είμαι άσχετη):confused: Μου είπε τίποτα με αυγό ακόμα η γιατρός τουλάχιστον μέχρι αυτό το μήνα τώρα αυτή τη βδομάδα θα έχω νέες εντολές ! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κάνει να φάει τυρί???????:rolleyes: Καλά εγώ ούτε ζυμαρικά της έχω δώσει ακόμα....εχουν αυγά η κάνω λάθος?????(δεν τρωω τίποτα από ζυμαρικά εγώ κ είμαι άσχετη):confused: Μου είπε τίποτα με αυγό ακόμα η γιατρός τουλάχιστον μέχρι αυτό το μήνα τώρα αυτή τη βδομάδα θα έχω νέες εντολές ! :tongue:

Τυρί τριμμένο μου είπε ναι, κίτρινο δηλαδή. Όσο για αυγό όντως μου είπε όχι ακόμη αλλά τώρα ένα μακαρόνι δε νομίζω ότι είναι τραγικό:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλά ναι ένα μακαρόνι δεν έγινε κ κάτι απλά μου έκανε εντύπωση :tongue:

Ξέχασα να σας πω ότι η κόρη μου τώρα δεν θέλει ούτε το εβαπορέ....σήμερα θα πάω να της πάρω άλλο γάλα σε σκόνη που να μην το έχουμε πιει ακόμα θα τα δοκιμάσω όλα δεν παίζει...εντωμεταξύ κάνει με όλα το ίδιο πράγμα πίνει κ καμμία βδομάδα-10 μέρες ικανοποιητική ποσότητα κ μετά ούτε να το δει δεν θέλει :rolleyes::confused::confused::confused: Βαρέθηκα να πετάω γάλατα ρε γμτ....αααα κουπόνια libero μου στείλαν κ εμένα χθες αμα θέλει καμμία της τα στέλνω αφού συνήθως τα αφήνω στο ράφι του σουπερ μάρκετ μπας κ τα πάρει καμμία μανούλα! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ευχαριστώ Σοφία,

τι γιαουρτι να δωσω στον μικρό τι δίνετε εσείς?

Για τα προσκλητήρια δεν θα ήθελα να κάνω φωτογραφεία γιατί θα την κρατήσουν μόνο οι συγγενεις και οι άλλοι θα την πετάξουν,δεν θέλω ο καθένας να έχει φωτογραφεία του μωρού μου και να πεταχτεί ετσι και αλλιώς σε αυτους που θέλουμε δινουμε συνέχεια φωτο του μικρού, θα κανω κατι στα χρώματα τις βάφτισης γαλάζιο και λαχανί και αν βρω κατι με κορώνα επάνω γιατί θα έχουμε θέμα τον πρίγκιπα.Τώρα ψάχνω ποιηματακι να βρω και τέλος του μήνα θα παω να τα παραγγείλω

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Απο τυρια, μονο οτι δεν εχει αλατι, δηλαδη ανθοτυρο και μοτσαρελα. Τα περισσοτερα ζυμαρικα δεν εχουν αβγο. Οι χυλοπιτες εχουν ομως, οπως και ο τραχανας με γαλα.

Τυρί τριμμένο μου είπε ναι, κίτρινο δηλαδή. Όσο για αυγό όντως μου είπε όχι ακόμη αλλά τώρα ένα μακαρόνι δε νομίζω ότι είναι τραγικό:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αν καποιος ειναι αλλεργικος σε μια ουσια, και μονο να τη γευτει θα παθει ζημια.

age.png age.png

Τώρα ψάχνω ποιηματακι να βρω και τέλος του μήνα θα παω να τα παραγγείλω

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.alfawed.gr/texts_baptise.asp

http://www.wednet.gr/keimenavaptisis.htm

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλησπερα κοριτσια,

Ειμαι χαρουμενη, γιατι σημερα μαθαμε οτι ο αντρας μου, θα παιρνει 215 ευρω το μηνα επιδομα παιδικου σταθμου, οποτε και στην περιπτωση που τον παμε εκει με τα 600 ευρω, θα μας βγαινει αρκετα λιγοτερο, οποτε δεν τον απορριπτω (ευτυχως γιατι μου αρεσε πολυ).

Αυριο εχω ραντεβου με αλλους 2 να δω. Για τον ενα εχω ακουσει πολυ καλα σχολια, ελπιζω να ανταποκρινεται. Ειναι και διπλα στη δουλεια μου και θα με βολεψει πολυ.

Αυτα τα νεα μου

Φιλακια

Ολα τα ταμεια δινουν επιδομα παιδικου, να το ψαξετε και οι υπολοιπες.

Αυτο που ειναι διπλα στη δουλεια σου, να το κοιταξεις λιγο καλυτερα.

Θα νιωθεις λιγο πιο καλα.

Ρε κορίτσια χρησιμοποιεί καμία πάνες libero για να της στείλω κουπόνια? Μου στέλνουν συνέχεια και είναι κρίμα να τα πετάω γιατί εμείς δε χρησιμοποιούμε :)

Εγω χρησιμοποιω λιμπερο γιατι ο ντρουλης δε χωραει ευκολα στις υπολοιπες:rolleyes:

Ειναι πιο φαρδιες αυτες.

Καλημέρα!!! Καλημέρα!!!! Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι???? Το γοργονίδιο κάθε βράδυ που τρώμε οικογενειακώς κάθεται στο τραπέζι μαζί μας. Αν λοιπόν δεν τρώει κι εκείνη κάτι όση ώρα τρώμε μουγκρίζει μέχρι να της δώσουμε. Μ' αρέσει πολύ που μαθαίνει να κάθεται μαζί μας στο τραπέζι και να τρώμε όλοι μαζί αλλά αν τσιμπολογάει έτσι όλη την ώρα και μετά θηλάζει και το βραδινό κανονικά, μήπως μαθαίνει λάθος????? Επειδή εγώ είμαι πολύ λαίμαργη και λιχούδω και ταλαιπωρούμαι πολύ δε θέλω να μάθει λάθος......

Κανεις την καλυτερη δουλεια που εχεις το μωρο μαζι σου στο τραπεζι.

Παιρνει το πιο σωστο παραδειγμα με το να καθεται μαζι με τους γονεις της.

Μην ανησυχεις για παχος, αλλα καλο θα ηταν να της δινεται το καλο παραδειγμα τρωγοντας καλα πραγματα.

Καλημέρα κορίτσια εγω είμαι χάλια καταρροή και τρομερο πονοκέφαλο κυκλοφορώ με μάσκα μεσα στο σπίτι και με το οινόπμευμα στα χέρια.

Περαστικα!

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα μανούλες!!

Ξέρει καμία πότε θα φύγει αυτή η σκόνη από την Σαχάρα να βάλω κανένα πλυντήριο?????

Ζυμαρικά κι εγώ δίνω στην μικρή (αστράκι)..δεν έχουν αυγό μέσα,δώστε άφοβα...η δικιά μου την έχει καταβρεί με το ψωμί...όταν τρώμε βάζω 3 πιάτα (2 δικά μας κ 1 της μικρής) και μισό κιλό ψωμί!!!!Το φαγητό της ούτε να το φτύσει,το δικό μας το θέλει σαν τρελή (θα ρωτήσω σήμερα την παιδίατρο αν κάνει να τρώει από το δικό μας από τώρα) και όταν της κόβουμε την ψίχα από το ψωμί τρελαίνεται....κάνει και "μμμμμμ" και κουνάει το κεφάλι για να δείξει ότι της αρέσει.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Αν καποιος ειναι αλλεργικος σε μια ουσια, και μονο να τη γευτει θα παθει ζημια.

Πολύ σωστό αυτό :) Εννοείται ότι της δίνω πρώτα πολύ λίγο δοκιμαστικά από ότι είναι και αφού σιγουρευτώ ότι δεν τίθεται θέμα αλλεργίας της το ξαναδίνω.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κανεις την καλυτερη δουλεια που εχεις το μωρο μαζι σου στο τραπεζι.Παιρνει το πιο σωστο παραδειγμα με το να καθεται μαζι με τους γονεις της.Μην ανησυχεις για παχος, αλλα καλο θα ηταν να της δινεται το καλο παραδειγμα τρωγοντας καλα πραγματα.

Ναι αυτό το προσπαθώ η αλήθεια είναι. Κι εγώ αυτής της γνώμης είμαι ότι το βασικό είναι να μάθει να κάθεται μαζί μας και να τρώμε όλοι μαζί:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ουφ οποτε μιλάω με την κουμπάρα μου συγχίζομαι! :evil:

Δεν τρώει το μοσχάρι η κόρη της κ δοκίμασε μέσα κ της έβαλε πελτέ:confused: κ της έδωσε κ αυγοκομένα γιουβαρλάκια μπας κ το φάει:confused: 7,5 μηνών το μωρό!

Για να μην σας πω για το γιο της που από λιγότερο του ενός χρονού έτρωγε προφιτερόλ κ του έδινε κ γουλιές κρασί κ μπύρα γιατί ζήλευε που έβλέπε τους άλλους κ δεν άντεχε να τον βλέπει να κλαίει...:confused::confused::confused::confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

ναντινακι συλληπητηρια!!!κριμα ο ανθρωποσ ηταν και νεοτατοσ!!

Καλημέρα μανούλες!!

Ξέρει καμία πότε θα φύγει αυτή η σκόνη από την Σαχάρα να βάλω κανένα πλυντήριο?????

Ζυμαρικά κι εγώ δίνω στην μικρή (αστράκι)..δεν έχουν αυγό μέσα,δώστε άφοβα...η δικιά μου την έχει καταβρεί με το ψωμί...όταν τρώμε βάζω 3 πιάτα (2 δικά μας κ 1 της μικρής) και μισό κιλό ψωμί!!!!Το φαγητό της ούτε να το φτύσει,το δικό μας το θέλει σαν τρελή (θα ρωτήσω σήμερα την παιδίατρο αν κάνει να τρώει από το δικό μας από τώρα) και όταν της κόβουμε την ψίχα από το ψωμί τρελαίνεται....κάνει και "μμμμμμ" και κουνάει το κεφάλι για να δείξει ότι της αρέσει.....

τελεια εικονα ε???την φανταζομαι πλακα που θα εχει!!!!

ειρηνακι καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!αντε καλη αναρρωση τωρα και στισ δυο σασ!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...