Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να είστε καλά, κορίτσια, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα, πρώτη φορά είδα τον άντρα μου να κλαίει... :?

Τέλοσπάντων, Aννούλα, χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη χαζή στο φόρουμ....!! :mrgreen:

Χάρηκα πολύ με το δοντάκι....!! Τώρα, δηλαδή, θα ηρεμήσει; Από χθες δείχνει να πονάει πολύ.

Συλληπητηρια για το θειο σας... ζωη σε σας!!

Αυτα ειναι τ΄ασχημα... :cry:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά, μέσα στην όλη αναμπουμπούλα πέταξα και το κορυφαίο "..να ζήσουμε να τον χαιρόμαστε..".....!! :rolleyes::rolleyes::shock::shock:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Δεν ανοίγει κι αυτό το παιδί το στόμα του να δω, όλο σφραγίζει τα χείλη του τις τελευταίες μέρες, λες και θα του το κλέψω..!

Προσπάθησε να το δεις όταν θα σου γελάει... Εμένα άνοιγε μεν το στόμα, αλλά έβαζε μπροστά τη γλώσσα και δεν μπορούσα να δω... Τελικά ο επιμένων νικά που λένε και όχι μόνο το είδα, αλλά το έβγαλα και φωτό... :tongue::tongue::tongue:

Εμένα πριν σκάσει είχε 3-4 βράδυα που έπεφτε για ύπνο μόνο με 70ml γάλα και πολύ γκρίνια, αλλά τώρα έχει ψιλοηρεμήσει...

Συλληπητήρια... :(

Ο αντρας μου ειναι χειροτερα, δεν μπορει να μιλησει απο το βηχα.

Μου λεει να του παρω κατι δραστικο απο το φαρμακειο γιατι δεν αντεχει αλλο.

Υπαρχει καμια προταση γιατι δεν ξερω απ' αυτα

Κοίτα νομίζω ότι υπάρχουν σιρόπια αναλόγως τον βήχα. Άλλο σιρόπι παίρνεις όταν έχεις ξερόβηχα και άλλο όταν έχει και φλέματα... Περαστικά του!!!!

επισης πολυ ομορφο ειναι και το scrapbooking ειτε ηλεκτρονικο ειτε στο χερι.... για προσκλησεις ενοωω

Ναι είναι τέλειο, κάτι τέτοιο θα κάνω κι εγώ... Υποτίθεται πως έπρεπε ήδη να τα έχω φτιάξει, αλλά πουυυυ... Πιστεύω να τα τελειώσω μέσα στην εβδομάδα...

Ειμαι χαρουμενη, γιατι σημερα μαθαμε οτι ο αντρας μου, θα παιρνει 215 ευρω το μηνα επιδομα παιδικου σταθμου, οποτε και στην περιπτωση που τον παμε εκει με τα 600 ευρω, θα μας βγαινει αρκετα λιγοτερο, οποτε δεν τον απορριπτω (ευτυχως γιατι μου αρεσε πολυ).

Αυτό το δίνουν οι εργοδότες? Από που το ζητάς???

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλά, μέσα στην όλη αναμπουμπούλα πέταξα και το κορυφαίο "..να ζήσουμε να τον χαιρόμαστε..".....!! :rolleyes::rolleyes::shock::shock:

Mια άυπνη μάνα είσαι, δεν πειράζει!!:tongue::tongue:

Η άλλη άυπνη που εξαφανίστηκε πάλι???:mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ιουλια, δες εδω που γραφει ο παιδοχειρουργος κ.Μαρινοπουλος (απο Θεσσαλονικη) για τη φιμωση, και κατα ποσο πρεπει να κατεβαζουμε το πετσακι στα αγορακια.

Τι βασανιστηρια ειναι αυτα? Να τραυματιζουν τα μωρα και μετα να δινουν αλοιφη? Εγω αλλαξα παιδιατρο γι αυτο το λογο.

http://healthsites.in.gr/imarinopulos/page_GREEK_2.htm

Ειναι και συνεργατης στο parents, μπορεις να βρεις πολλα δικα του ποστ.

http://parents.org.gr/forum/member.php?u=11106

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Εκείνη του πρότεινε να φυτέψει ποπ κόρν που είναι και πιο ωραίο... Και όχι δεν σας δουλεύω, όντως ειπώθηκε... :rolleyes:
Καλά δεν υπάρχει!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Καλά που δεν του είπε να φυτέψει και μαλλί της γριάς!!!!!

χαχαχαχα από το στόμα μου το πήρες μαριλουδι. Να προσθέσω επίσης: κοκκοράκια γλυφιτζούρια και μηλαράκια

Εγινα για τριτη φορα θεια!!!!
Γουχουυυυυυυ συγχαρητήρια!!!
αχ εγω ποτε θα γινω θεια?:)?
Αχ κι εγώ αναρωτιέμαι και φως δεν βλέπω στον ορίζοντα...
Καλησπέρα

Ρε κορίτσια πόσες φορές τη μέρα τα κάνουν τα μπουμπούκια σας?

Περνάει τόσο γρήγορα τις φάσεις που από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζει. Πότε μέρα παραμέρα και πότε 3-4 φορές τη μέρα
:confused::confused::confused: και γιατί σε λέμε Ξανθή τόσο καιρό???????
Είναι κατάξανθη :tongue:
Επίσης να σας πω ότι μου αρέσουν κάποια προσκλητήρια γάμου και όχι βάπτισης, πειράζει???? όχι ε????:tongue::tongue::tongue:
Κοίτα και προσκλητήρια για πάρτυ :mrgreen:
gia σας κοριτσια, δε θυμαμαι καν αν μπηκα να σας πω οτι γυρισαμε σπιτι μας,

τι κανετε?

εγω δουλεια, αλλα απογοητευμενη μπερδεμενη και ολα τα περιπλοκα....

χθες εβαψα το μαλλι μου μονη μου στο σπιτι, ειμαι κατι αναμεσα σε αποτυχημενη ξανθια-κοκκινομαλα, δε πειραζει....

Πολλή μαυρίλα ρε φιλενάς! Τέλος επόμενης εβδομάδας θα ξελασκάρω, θα πάμε κόφι κοριτσόπουλα μόνο!
Μy tree ε??? Θα πάω και εκεί, αλλά γενικά βαριέμαι...:oops::oops::oops:

Σκεφτόμουν type center, τυπογραμμή και mastoras. Πείτε γνώμη οι γραφίστριες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όχι ρε, βρες ποια θες, φέρτη στην Ειρήνη ή στον άντρα και στη φτιάχνει ίδια ή παραλλαγή (και καλύτερη) και βρίσκουμε και τυπογραφείο (έχουμε) και σου έρχεται και φτηνότερα!
Ρε κορίτσια χρησιμοποιεί καμία πάνες libero για να της στείλω κουπόνια? Μου στέλνουν συνέχεια και είναι κρίμα να τα πετάω γιατί εμείς δε χρησιμοποιούμε :)
Φέρτα ρε κοπελιά τότενες στην επόμενη συνάντηση
Εντάξει κοπελιά κι εσύ... Τόση ώρα έλεγα τι να πω κι εγώ για την περίπτωση αλλά με πρόλαβες, αντί για συλλυπητήρια θέλω να πω "ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ" :cool:
Η άλλη άυπνη που εξαφανίστηκε πάλι???:mrgreen:
Εργάζεται σκληρά :rolleyes:

WN6Op3.png

2027701mw9gbtaejx.jpg

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις στη βαφτιση του Αντωνη φτιαξαμε τα προσκλητηρια μονοι μας. Φωτογραφια του με κειμενο ποιηματακι (εμπνευση του μπαμπα), σε εντονα χρωματα, απλα πραγματα δηλαδη.

Στη βαφτιση της Μαριαλενας, ανελαβε η ανιψια μου, οπου το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο, με στιχους παλι του μπαμπα φυσικα!

age.png age.png

καλημερα και απο μενα!!! :)

νυσταζω τρρρρομερα σημερα...

ο μπεμπης κοιμαται ακομα και ετσι ειχα την ευκαιρια να απολαυσω το καφεδακι μου στο μπαλκονι...

μπρρρρρρρ... ξεπαγιασα ομως :?

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχαμε ολονυχτια χθες...

κατα τις 1 παρα το βραδυ διαβασε ο αντρας μου στις ειδησεις στο ιντερνετ οτι την Πεμπτη δεν θα γινει καμια πτηση απο και προς Ελλαδα και επρεπε οποσδηποτε να ξυπνησουμε τον Αμερικανο συνεργατη μας να ψαξει να βρει πτηση για σημερα!!!!

να παιρνουμε στο κινητο, τιποτα

να του στελνουμε μηνυματα... τιποτα

τελικα προσπαθουσε η κοπελα στο ξενοδοχειο να μας συνδεσει και μετα απο μιση ωρα σηκωσε το τηλεφωνο!!

ειχε παρει χαπι να κοιμηθει και ηταν αναισθητος!!!

καλα, το ποσες φορες ακουσαμε τη λεξη f@ck δεν περιγραφεται!!!!!!!!!!

αποτελεσμα?

ξυπνησε και ο μπεμπης ο οποιος ειχε μετα τρελλα κεφια ως τις 4 το πρωι!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλημέρα!!!! Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι???? Το γοργονίδιο κάθε βράδυ που τρώμε οικογενειακώς κάθεται στο τραπέζι μαζί μας. Αν λοιπόν δεν τρώει κι εκείνη κάτι όση ώρα τρώμε μουγκρίζει μέχρι να της δώσουμε. Μ' αρέσει πολύ που μαθαίνει να κάθεται μαζί μας στο τραπέζι και να τρώμε όλοι μαζί αλλά αν τσιμπολογάει έτσι όλη την ώρα και μετά θηλάζει και το βραδινό κανονικά, μήπως μαθαίνει λάθος????? Επειδή εγώ είμαι πολύ λαίμαργη και λιχούδω και ταλαιπωρούμαι πολύ δε θέλω να μάθει λάθος......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριαλένα κ η δικιά μου αν φάμε το βράδυ κ δεν έχει φάει ακόμα εκείνη το βραδυνό της λυσάει κ προσπαθεί να πιάσει ότι βλέπει μπροστά της....της έχουμε δώσει κ ψωμί με τζατζίκι κ ψωμάκι βουτηγμένο στη σαλάτα αλλά βασικά αγχωνόμαστε να φάμε γρήγορα να τα μαζέψουμε γιατί κάνει σα τρελό!!! :rolleyes: Οταν όμως είναι ταισμένη απλά αδιαφορεί ότι κ αν μας βλέπει να τρώμε....:tongue:

Πήγα οαεδ σήμερα να πάρω βεβαίωση για τη φορολογική δήλωση .... έκανα αίτηση κ μου είπαν από βδομάδα να πάω να τη πάρω....έχετε υπόψην όσες πήρατε κ συμπληρωματικό επίδομα(επίδομα λοχείας+συμπληρωματικό επίδομα οαεδ=πραγματικός μισθός που πέρνουμε) πρέπει να το αναφέρεται στην αίτηση για να σας βγάλουν κ γι'αυτά βεβαίωση! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...