Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!!!!!

Οπως βλεπω συζητατε το μειζον προβλημα της διαιτας .....αφηστε τα ...δεν μπορω να μαζευτω .3 κιλα εχω χασει σε 50 μερες...οχι οτι την κανω αυστηρα...:confused:

Εχω μπει σε ρυθμους βαπτισης(ειδατε και στο φατσοβιβλιο εβαλα φωτο του προσκλητηριου).Τρεχω σαν τρελη αλλα καλα να παθω αφου δεν κανω μαζι με αλλους για τετοια πραγματα!Θελω να εχω την αποκλειστικοτητα!!!!:mrgreen:

Τελικα τραπεζι δεν θα κανουμε λογω του θανατου του θειου και ετσι θα βγω με τους κουμπαρους και τους γονεις μονο!Και μιας και συζητουσατε για το ποσες φορες τα κανουν τα μπεμπακια σας σας ενημερωνω και εγω οτι η δικια μου σημερα εχει ξεκ........στει .ειναι η 3η φορα που την αλλαζω.Αυτα παθαινουμε εμεις που θηλαζουμε!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κουριτσια αν θελετε καποια βοηθεια στα προσκλητηρια σας ευχαριστως να βοηθησω... καμια μακετουλα οτι θετε τελος παντων...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Βρε κορίτσια...να σας γράψω ένα πρόβλημα που έχω να μου πείτε κι εσείς τί ξέρετε???

Περίπου 1-2 μήνες μετά την γέννα το ένα μου στήθος άλλαξε μέγεθος (μίκρυνε) με αποτέλεσμα να έχω άνισα στήθη...το 1 είναι Νο3 και το άλλο Νο2!Στον θηλασμό δεν επηρεάστηκε και μάλιστα η μικρή προτιμάει το μικρότερο πολλές φορές ειδικά όταν θέλει να κοιμηθεί...αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα επανέλθει ποτέ το στήθος μου στα φυσιολογικά του ή θα μείνει για πάντα έτσι???Μήπως μετά από 2η εγκυμοσύνη έλθει στα ίσια του ή θα επιδεινωθεί το πρόβλημα???Ξέρει καμία???

Αυτο κανενας δεν μπορει να στο πει προκαταβολικα.

Θα το δεις στην πορεια οταν επανελθεις ορμονικα πληρως.

Καλησπέρα

Ρε κορίτσια πόσες φορές τη μέρα τα κάνουν τα μπουμπούκια σας?

Καποια περιοδο εκανε 1 την ημερα, μετα 1 στις δυο μερες και τωρα 3-4 την ημερα.

Ειναι πολυ νωρις για να στρωσει το πραγμα.

Koρίτσια γειά σας!!!

Ξανθούλα να σας ζήσει!!!!!!:-D:-D

Κας εγώ σου είπα συγχαρητήρια και για την τούρτα από Κaiser!!!!! Hταν πολύ καλή πάντως, με φράουλες και σαντιγύ :tongue::tongue::tongue:

Το πρωί ανέβηκα στη ζυγαριά...ήταν η ημέρα ζυγίσματος!!!Λοιπόν από 71.1 την προηγούμενη Τρίτη, σήμερα έδειξε 69.5. Αναπτερώθηκα λίγο και παρόλο που χάλασα τη δίαιτα Κυριακή - Δευτέρα, σήμερα θα την ξεκινήσω με πολύ καλή διάθεση...;)

Λίζα να πατε οπωσδήποτε!!!!! Είναι δίπλα, και τα παιδιά κάπου θα τα βολέψεις!!!!

Αχ κορίτσια, χθες ήμουν όλη την ημέρα στο λαπτοπ...ψάχνω κουφέτα, πουγκιά ωραία και διάφορα τέτοια για τις μπομπονιέρες...μήπως να αφήσω το διαδίκτυο και να πάω να κοιτάξω από κοντά?????:mrgreen::mrgreen:

Εγω μαρη μια κρεπα σπανακι εφαγα ολη κι ολη.

Αλλη καταβροχθισε τουρτες:tongue:

Συγχαρητηρια για τα κιλα, καλη συνεχεια:D

Εγω για προσκλητηρια θα παω και παλι στο my tree.Πρωτοτυπα.

Nadine συλληπητηρια.

Ο αντρας μου ειναι χειροτερα, δεν μπορει να μιλησει απο το βηχα.

Μου λεει να του παρω κατι δραστικο απο το φαρμακειο γιατι δεν αντεχει αλλο.

Υπαρχει καμια προταση γιατι δεν ξερω απ' αυτα?

Ειρηνη περαστικα και παλι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μπιζελάκι το ίδιο πράγμα είχα πάθει κ εγώ για όσο θήλασα τελοσπάντων κ βασικά ήταν πολύ μεγάλη η διαφορά μη σου πω κ 2 νούμερα ο άντρας μου είχε πάθει ένα σοκ για το αν θα μείνουν έτσι κ τελικά επανήλθε στο φυσιολογικό κανα μήνα αφού μου σταμάτησε το γάλα! :DΚ το μικρότερο είχε κ σχεδόν όλο το γάλα.... :rolleyes:

Η δικιά μου κάνει κακάκια 4 φορές τη μέρα.....:mrgreen:

Nadine συλληπητήρια....όσο πιο νέος τόσο πιο βαρύ το πένθος....:(

Και ναι αν γρατζουνάει έχετε δόντι....έτσι πίστευα κ εγώ ότι θα δω κατευθείαν ολόκλητο δόντι αλλά στη πορεία κατάλαβα πόσο χαζή ήμουν! :mrgreen:

Ειρήνη σιδερένια η κορούλα σου! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μαριλου δεκτα τα συγχαρητηρια, γιατι κανω μεγαλη προσπαθεια βρε παιδι μου.

Με το ρημαδι το θυρεοειδη, το θηλασμο και τη μοναξια στο σπιτι, καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να πεισω τον εαυτο μου να μην ορμηξει.

Χτες ειχα παει κι εγω στο ερικ καιζερ και για να καταλαβεις αυτοσυγκρατηση, πηρα μια κρεπα σπανακι και αποχωρησα με το κεφαλι ψηλα:tongue:

Mπραβο Κασσιανη! Τραβα γερα!

Καθομαι χτες να φτιαξω νηστισιμα σοκολατακια.

Οσες εχετε παιδακια πιο μεγαλα και σας ζητανε συνεχεια σοκολατα, σκεφτειτε αυτη τη συνταγη γιατι και τη λαχταρα τους ικανοποιουν και ειναι πολυ θρεπτικη.

Αναμιγνυουμε 250 γραμ λιωμενη μαυρη σοκολατα, 250 γραμ ταχινι, 50 γραμ μελι, 50 γραμ κονιακ. Τα ανακατευουμε απλα με σπατουλα και αυτο δενει πολυ. Πλαθουμε μπαλακια και αν θελουμε τα ρολαρουμε μεσα σε σουσαμι και μετα ψυγειο για να σφιξουν πολυ καλα.

Η γελοια νομιζα οτι θυμομουν σωστα απεξω τη συνταγη και εβαλα 250 γραμ μελι και παει και η μοριακη γαστρονομια και τα σοκολατακια και ολα.

ενας περιεργος στοκος εγινε:oops:

Ο γιος μου εχει γινει τοσο παραξενος, που δεν τρωει ουτε μαυρη σοκολατα, ουτε ταχινι, ουτε μελι! Ουτε και ο Φωτης. Ευτυχως, δε ζηταει γλυκα, και οταν θελησει, του δινω μπισκοτα digestive χωρις ζαχαρη, και βιολογικη σοκολατα γαλακτος. Επισης τρωει και κρεμες ανθος αραβοσιτου βανιλια. Και τουρτα!!! Αλλα μονο σε γενεθλια!

Η μαμα μου φτιαχνει σοκολατακια νηστισιμα με μαυρη σοκολατα και ξηρους καρπους (συνηθως αμυγδαλα).

Εγινα για τριτη φορα θεια!!!!

Να σας ζησει συμπεθερα!!!:-D Για γραψε λεπτομερειες!

Μωρε αλλος μπορει να το βλεπει γελοιο που κανω τετοια χαρα για 2 κιλα, ενω εχω τοσα να χασω.

Αλλα εγω ξερω ποσο δυσκολο μου ηταν με τοσο αργο μεταβολισμο, ατελειωτους θηλασμους και ενα καρο πειρασμους γυρω μου.

Καθε μερα θελω να μπω στο φιλιον και να τα αγορασω ολα...:|:oops:

Ειναι πολυ δυσκολο, ειδικα οταν δε γυμναζεσαι. Πηγαινοντας στο γυμναστηριο, δε σου κανει αισθηση να φας μετα, γιατι ιδρωνεις για να καψεις τις θερμιδες!

Με τη δουλεια ειχαμε καλες εξελιξεις, το προβλημα τακτοποιηθηκε σε μεγαλο βαθμο...

Πολυ ευχαριστο!

Α ναι!!!

Ο προμηθευτης μας απο Αμερικη μας εκανε το εξης δωρο για το γαμο...

Ενα διημερο μετα το γαμο σε σουιτα στον Αστερα της Βουλιαγμενης με ολα τα εξοδα πληρωμενα... διατροφη, σπα και οτι αλλο θελουμε!!!:)

Αχχχ!! Ωραιο ακουγεται, αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε να παμε... :?

Ποσο καιρο συζηταμε γι αυτο το σπα? Μην τολμησεις και δεν πας!

Στις 4 έχουμε κηδεία του θείου του άντρα μου, 49 χρονών, ακόμη να το χωνέψω.

Τα συλλυπητηρια μου.

Επίσης να σας πω ότι μου αρέσουν κάποια προσκλητήρια γάμου και όχι βάπτισης, πειράζει???? όχι ε????:tongue::tongue::tongue:

Π.χ

http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/PG016.jpg

http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/PG086.jpg

Σου κανει κακο εσενα το πολυ ιντερνετ! Για βαπτιση ετοιμαζεσαι, οχι για γαμο!:tongue:

gia σας κοριτσια, δε θυμαμαι καν αν μπηκα να σας πω οτι γυρισαμε σπιτι μας,

Καλη αναρρωση Ειρηνουλα και στις δυο σας!

Αυτα παθαινουμε εμεις που θηλαζουμε!!!!!

Δεν εχει σημασια. Και η δικια μου τα κανει συνηθως 3 φορες τη μερα!

Εγω πηρα τη Μαριαλενα και πηγαμε σουπερ μαρκετ. Αρχισε πλεον και πειραζει ολα τα πραγματα στα ραφια!

Κατοπιν γυμναστηριο, και τωρα σπιτι. Το απογευμα περιμενουμε τη νονα για καφεδακι!

age.png age.png

Μy tree ε??? Θα πάω και εκεί, αλλά γενικά βαριέμαι...:oops::oops::oops:

Σκεφτόμουν type center, τυπογραμμή και mastoras. Πείτε γνώμη οι γραφίστριες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειρηνούλα περαστικά σας, σιδερένιες και ευχαριστούμε πολύ για την πρόταση!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Pola... εγω επειδη ναι μεν ειχα ορεξη αλλα χρονο δεν ειχα για προσκλητηριο-μπομπονιερες... τα παρηγγειλα ολα απο το Ναρλη!

Εκανα καποιες επιλογες, μου στειλανε δειγματα και τα εκλεισα τελικα!

Τι ελεγα το πρωι?

Οτι θα κοψω τα... τσιμπολογηματα απο σημερα ?!

Θελω ν΄αγιασω και δεν μπορω η ερμη...:?

Επειδη δεν χρειαστηκε να μαγειρεψω σημερα δεν χρειαστηκε και ν΄ανοιξω καθολου το ψυγειο!!

Πηγα πριν ομως να βγαλω το γιαουρτακι του μπεμπη να ζεσταθει λιγο και ειδα την ΤΟΥΡΤΑ!!!!!!!!

Ε! Να την αφησω να παει χαμενη??? Τιμησα ενα κομματακι....

Δεεε φταιω εγω.... η τουρτα φταει :oops::oops:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ταρα... οντως το συζητουσαμε πολυ καιρο το θεμα... σπα αλλα μεταξυ αστειου και σοβαρου και τωρα μας το κανει ο ανθρωπος δωρο!!!!!!!!

Το σκεφτομαι απο δω, το σκεφτομαι απο εκει... αλλα δε βλεπω να τα καταφερουμε!!!

Θα εχουμε στο σπιτι γονεις μου και πεθερο (!@$^%&^&*($#) και δεν εχω εμπιστοσυνη 100% στη μαμα μου ειδικα μετα το εγκεφαλικο που περασε πριν δυο χρονια...

Φοβαμαι ειλικρινα να της εμπιστευτω το παιδι!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μy tree ε??? Θα πάω και εκεί, αλλά γενικά βαριέμαι...:oops::oops::oops:

Σκεφτόμουν type center, τυπογραμμή και mastoras. Πείτε γνώμη οι γραφίστριες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειρηνούλα περαστικά σας, σιδερένιες και ευχαριστούμε πολύ για την πρόταση!!!

Στειλε πμ με το πως εχεις φανταστει τα βαφτισια τα χρωματα τι εχεις κανει μεχρι τωρα και θα εμπνευστει και ο γραφιστας.

Θες απλο προσκλητηριο θες κατασκευη? τι ψαχνει η καθεμια σας?

Στον Κωνσταντινο 2007 ειχα κανει CD με τραγουδια για προσκληση.

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

επισης πολυ ομορφο ειναι και το scrapbooking ειτε ηλεκτρονικο ειτε στο χερι.... για προσκλησεις ενοωω

4u4cp3.png aMppp3.png

καλησπερα κοριτσια,

κι εγω δεν εχω ιδεα τι ειναι το scrapbooking για να πω την αληθεια. Εμενα τα προσκλητηρια θα μου τα φτιαξει η κολλητη μου που ειναι γραφιστρια, και τις μπομπονιερες λεω να επιχειρησω να τις φτιαξω μονη μου.

Ναντιν, συλληπητηρια. Να ειστε καλα να τον θυμαστε.

Ειμαι χαρουμενη, γιατι σημερα μαθαμε οτι ο αντρας μου, θα παιρνει 215 ευρω το μηνα επιδομα παιδικου σταθμου, οποτε και στην περιπτωση που τον παμε εκει με τα 600 ευρω, θα μας βγαινει αρκετα λιγοτερο, οποτε δεν τον απορριπτω (ευτυχως γιατι μου αρεσε πολυ).

Αυριο εχω ραντεβου με αλλους 2 να δω. Για τον ενα εχω ακουσει πολυ καλα σχολια, ελπιζω να ανταποκρινεται. Ειναι και διπλα στη δουλεια μου και θα με βολεψει πολυ.

Αυτα τα νεα μου

Φιλακια

4Rnfp3.png

Ρε κορίτσια χρησιμοποιεί καμία πάνες libero για να της στείλω κουπόνια? Μου στέλνουν συνέχεια και είναι κρίμα να τα πετάω γιατί εμείς δε χρησιμοποιούμε :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Να είστε καλά, κορίτσια, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα, πρώτη φορά είδα τον άντρα μου να κλαίει... :?

Τέλοσπάντων, Aννούλα, χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη χαζή στο φόρουμ....!! :mrgreen:

Χάρηκα πολύ με το δοντάκι....!! Τώρα, δηλαδή, θα ηρεμήσει; Από χθες δείχνει να πονάει πολύ.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...