Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λιζάκι δεν το συζητώ, θα μας μοιράσεις τα παιδιά και ΘΑ ΠΑΣ!!!!! Το δικαιούσαι και με το παραπάνω :) Και πολλά πολλά μπράβο για τη δουλειά!!!!!!

Να ΄σαι καλα κοριτσακι μου!!!! :)

Θα εχω τους γονεις μου εδω, 10 μερες πριν το γαμο... και ΑΝ τα καταφερει η μανα μου τοτε ισως και να παμε!!!

Βλεπεις μενουν ολοι Γερμανια και ο μπεμπης δεν τους γνωριζει... οποτε θα κανουμε ενα τεστ 10 μερες και βλεπουμε...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα

Ρε κορίτσια πόσες φορές τη μέρα τα κάνουν τα μπουμπούκια σας?

Εμένα από 2 μέχρι και 5 έχουμε φτάσει. Κατά μέσο όρο 2-3 πάντως:):):):) Ρουλάκι έλα πιάσαμε πάλι το αγαπημένο σου θέμα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμένα από 2 μέχρι και 5 έχουμε φτάσει. Κατά μέσο όρο 2-3 πάντως:):):):) Ρουλάκι έλα πιάσαμε πάλι το αγαπημένο σου θέμα!!!!

και μενα το ιδιο...

και τωρα που το αναφεραμε... παω να ξεσκατισω!!

τα εκανε ο κυριος!!! (για 3η φορα σημερα):|

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!ή μαλλον καλησπερα!!!!

εγω μαγειρεψα φασολακια γιαχνι και ξεχωρησα και μια μεριδουλα τησ αγγελικουλασ.

επισησ μολισ εφτιαξα χαλβα σιμιγδαλενιο,αυτοσ που ειναι νηστισιμοσ.την προηγουμενη εβδομαδα εφτιαξα φαρσαλλων αλλα πικριζε λιγο...

ελατε να σασ κερασω!!!!

Εγινα για τριτη φορα θεια!!!!

να σασ ζησει ξανθουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαρηκα παρα πολυ!!!!συγχαρητηρια!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Koρίτσια γειά σας!!!

Ξανθούλα να σας ζήσει!!!!!!:-D:-D

Κας εγώ σου είπα συγχαρητήρια και για την τούρτα από Κaiser!!!!! Hταν πολύ καλή πάντως, με φράουλες και σαντιγύ :tongue::tongue::tongue:

Το πρωί ανέβηκα στη ζυγαριά...ήταν η ημέρα ζυγίσματος!!!Λοιπόν από 71.1 την προηγούμενη Τρίτη, σήμερα έδειξε 69.5. Αναπτερώθηκα λίγο και παρόλο που χάλασα τη δίαιτα Κυριακή - Δευτέρα, σήμερα θα την ξεκινήσω με πολύ καλή διάθεση...;)

Λίζα να πατε οπωσδήποτε!!!!! Είναι δίπλα, και τα παιδιά κάπου θα τα βολέψεις!!!!

Αχ κορίτσια, χθες ήμουν όλη την ημέρα στο λαπτοπ...ψάχνω κουφέτα, πουγκιά ωραία και διάφορα τέτοια για τις μπομπονιέρες...μήπως να αφήσω το διαδίκτυο και να πάω να κοιτάξω από κοντά?????:mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια....!

Εδώ και 3-4 μερούλες τα ούλα του μικρού από κάτω, γρατσουνάνε σε ένα σημείο, αυτό σημαίνει ότι βγήκε το δόντι..?? Η Sofia μου άνοιξε τα μάτια, περίμενα να δω κανονικό δόντι, για να αναγγείλω τα ευχάριστα...!! Δεν ανοίγει κι αυτό το παιδί το στόμα του να δω, όλο σφραγίζει τα χείλη του τις τελευταίες μέρες, λες και θα του το κλέψω..!

Στις 4 έχουμε κηδεία του θείου του άντρα μου, 49 χρονών, ακόμη να το χωνέψω.

Φιλιά σε όλες..!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

gia σας κοριτσια, δε θυμαμαι καν αν μπηκα να σας πω οτι γυρισαμε σπιτι μας,

τι κανετε?

εγω δουλεια, αλλα απογοητευμενη μπερδεμενη και ολα τα περιπλοκα....

χθες εβαψα το μαλλι μου μονη μου στο σπιτι, ειμαι κατι αναμεσα σε αποτυχημενη ξανθια-κοκκινομαλα, δε πειραζει....

απο σημερα επισης θα το ραψω και γω το στομα μου στο φαγητο, για την ακριβια στο γλυκο γιατι φαγητο δε τρωω...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Πωλινάκι πες μου που θα πας για προσκλητήρια να έρθω:mrgreen: :mrgreen:

Κι εγώ τίποτα ακόμα δεν έχω κάνει!Και μάλλον δεν με βλέπω να την βαφτίζω στο χωριό. Πολλά τα έξοδα και πολύ ταλαιπωρία!:|

Τώρα είμαι και για μετακόμιση σιγά σιγά...χαμός!!!!!!:twisted::evil:το πούλησε ο ιδιοκτήτης το σπίτι που μένω και ο καινούριος το θέλει για ιδιοκατοίκηση.

Έχω στενοχωρηθεί πολύ με αυτό το θέμα!:cry:

Ξανθή να σας ζήσει το μωράκι!

NADINE συλληπητήρια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...