Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, οκ, τότε κάνεις διπλό κέλι μέσα στο κελί που θέλεις να γράψεις και μετά enter ή me to space. Επίσης πρέπει να κάνεις δεξί κλικ - μορφοποίηση κελιού - αναδίπλωση κειμένου για να στα πηγαίνει μόνο του από κάτω όπως γράφεις :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!!

Ξανθή,να σας ζήσει το μπεμπέ!!!!

Είμαστε όλοι οικογενειακώς συναχωμένοι....ξεκίνησε ο Κώστας με μπούκωμα κια συνάχι,κόλλησε εμένα κι έχω τον λαιμό μου και μπούκωμα και κάτι λίγο κόλλησε κ η μικρή και είχε μυξούλες χτες και προχτές,σήμερα την βλέπω λίγο καλύτερα....

Εμάς το μενού σήμερα έχει φασολάδα για τους μεγάλους και μοσχαράκι-γλυκοπατάτα-καροτάκι-κολοκυθάκι για την μικρή....όχι ότι θα φάει αλλά τέλος πάντων!

Όσον αφορά στα κιλά που λέγατε εγώ είμαι 1,63 και μέχρι προχτές 55 κιλά....από χτες είμαι 54...όλοι μου λένε ότι είμαι σαν να μην γέννησα και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου αλλά......η κοιλίτσα πότε θα φύγει επιτέλους??????Δεν είναι μεγάλη αλλά δεν είναι και πλάκα....ο άντρας μου λέει ότι είναι μια χαρά αλλά εγώ την βλέπω και εκνευρίζομαι....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Α, οκ, τότε κάνεις διπλό κέλι μέσα στο κελί που θέλεις να γράψεις και μετά enter ή me to space. Επίσης πρέπει να κάνεις δεξί κλικ - μορφοποίηση κελιού - αναδίπλωση κειμένου για να στα πηγαίνει μόνο του από κάτω όπως γράφεις :)

σ'ευχαριστώ πολύ.Θα κάνω τις δοκιμές μου αργότερα.

SI5Yp3.png

ξανθη να σας ζησειιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! αχ εγω ποτε θα γινω θεια?:)

μπιζελακι κ εγω θελω να φυγει η κοιλια! μ'εκνευριζει!

κοριτσια κ εγω τετοιο προγραμμα θα ακολουθησω.δηλ.φρουτα 11 κ φαγητο 2-3. κρεμα να δινω 6?

μαριλου και γκογκα να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!!!!!!!!!

γιναμε 8 μηνων..... μη πω παλι τι γρηγορα περναει ο καιρος...γινομαι κουραστικη!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Να τα χαιρόμαστε!!!!!!!

credo εγώ το απογευματινό της το δίνω 6.30 - 7 περίπου ανάλογα τι ώρα θα πεινάσει. Θα καταλάβεις και μόνη σου αν πεινάει θα στο δείξει :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια...να σας γράψω ένα πρόβλημα που έχω να μου πείτε κι εσείς τί ξέρετε???

Περίπου 1-2 μήνες μετά την γέννα το ένα μου στήθος άλλαξε μέγεθος (μίκρυνε) με αποτέλεσμα να έχω άνισα στήθη...το 1 είναι Νο3 και το άλλο Νο2!Στον θηλασμό δεν επηρεάστηκε και μάλιστα η μικρή προτιμάει το μικρότερο πολλές φορές ειδικά όταν θέλει να κοιμηθεί...αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα επανέλθει ποτέ το στήθος μου στα φυσιολογικά του ή θα μείνει για πάντα έτσι???Μήπως μετά από 2η εγκυμοσύνη έλθει στα ίσια του ή θα επιδεινωθεί το πρόβλημα???Ξέρει καμία???

MRIip3.png

xnmwp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

Ξανθη μου... να σας ζησει το νεο μελος της οικογενειας!!!! :)

Εγω απο σημερα αρχισα παλι διατροφη που σημαινει οτι... ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΜΑΤΑ!!!!

Αυτο ειναι το προβλημα μου!!! Οταν αρχιζω να τσιμπολογαω και να μην τρωω σωστα, η ζυγαρια... τραβαει την ανηφορα!!! :twisted:

Με τη δουλεια ειχαμε καλες εξελιξεις, το προβλημα τακτοποιηθηκε σε μεγαλο βαθμο...

Α ναι!!!

Ο προμηθευτης μας απο Αμερικη μας εκανε το εξης δωρο για το γαμο...

Ενα διημερο μετα το γαμο σε σουιτα στον Αστερα της Βουλιαγμενης με ολα τα εξοδα πληρωμενα... διατροφη, σπα και οτι αλλο θελουμε!!!:)

Αχχχ!! Ωραιο ακουγεται, αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε να παμε... :?

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...