Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ταρα... οντως ειναι πολυ επικινδυνα σ΄αυτη τη φαση τα μωρακια!!!

Εμενα κανει το ιδιο, αλλα ανασκελα!! Χτυπαει τα ποδια του με δυναμη και προχωραει προς τα πανω!!!!

Απο προχθες στο μεταξυ, δεν καθεται σε ημι-ξαπλωτη θεση ουτε στο καροτσι ουτε στο ρηλαξ... πιανεται με τα χερακια του στα πλαινα και σηκωνεται καθιστος απο μονος του :-))

Επισης εμενα που ειχε κοκκινιλες και ερεθισμους απο την πανα, μου εδωσε ο γιατρος ενα συνδιασμο απο δυο πουδρες για δυο μερες, απο τοτε δεν ξαναεμφανισε τιποτα!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!Περαστικα σε ολα τα μωρακια.

Σημερα κερναω τουρτα .Ο Μαριουλης μου γινεται τριων ετων.Εχθες τον ειχα παρει να διαλεξουμε τουρτα και τον ρωτησε η υπαλληλος ποσο χρονων ειναι .Και της ειπε 2....απο τωρα τα κρυβει.....!!:-)))

Δεν θα κανουμε μεγαλο παρτι.Μονο μια φιλη μου θα ερθει με τα παιδια της και οι ανηψιες μου.Οταν τελειωσουν το σχολειο θα τα μαζεψω ολα εδω .Θα βγαλω φωτο και θα σας στειλω στην μυστικοπαρεα στο fb.

1v0n7ypa5y9lur77.png

Αργ... να τον χαιρεσε!!! Πολυχρονος να ειναι!!!!!!!!! :-)

Τι σχεδιο τουρτας επελεξε???

Τα δικα μου, οταν εχουν γενεθλια... και τους λεω, παμε να διαλεξουμε καμια τουρτα... με κοιτανε με μισο ματι!!!

Αχ... ποσο γρηγορα περναει ο καιρος και μεγαλωνουν...

Ευτυχως εχουμε και το μπεμπη, και θα κανουμε παλι παρτυ γενελιων :-))

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ταρα... οντως ειναι πολυ επικινδυνα σ΄αυτη τη φαση τα μωρακια!!!

Εμενα κανει το ιδιο, αλλα ανασκελα!! Χτυπαει τα ποδια του με δυναμη και προχωραει προς τα πανω!!!!

Απο προχθες στο μεταξυ, δεν καθεται σε ημι-ξαπλωτη θεση ουτε στο καροτσι ουτε στο ρηλαξ... πιανεται με τα χερακια του στα πλαινα και σηκωνεται καθιστος απο μονος του :-))

Καλημέρα κορίτσια!!!! Κι εμάς η γοργονίτσα μια από τα ίδια, γυρνάει μπρούμυτα και αρχίζει τις βόλτες. ΣΤο ρηλάξ πάλι και σε ημι-ξαπλωτή θέση κάθεται μέχρι να βαρεθεί και μετά τσούπ πιάνεται και κάνει καθιστή το περισκόπιο! Το τι γέλιο κάνουμε με το Βασίλη που τη χαζεύουμε άλλο πράγμα:)

Καλημερα κοριτσια!Περαστικα σε ολα τα μωρακια. Σημερα κερναω τουρτα .Ο Μαριουλης μου γινεται τριων ετων.Εχθες τον ειχα παρει να διαλεξουμε τουρτα και τον ρωτησε η υπαλληλος ποσο χρονων ειναι .Και της ειπε 2....απο τωρα τα κρυβει.....!!:-)))

Δεν θα κανουμε μεγαλο παρτι.Μονο μια φιλη μου θα ερθει με τα παιδια της και οι ανηψιες μου.Οταν τελειωσουν το σχολειο θα τα μαζεψω ολα εδω .Θα βγαλω φωτο και θα σας στειλω στην μυστικοπαρεα στο fb.

Να σου ζήσει Κυριακούλα!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένος:) Ε, όχι και δε θα κάνετε μεγάλο πάρτυ, μόνο το δικά σου και τα ανήψια τόσα είναι, βάλε και της φίλης σου :):P Μια χαρά μαζεύτηκε το παρεάκι!!! Να περάσετε τέλεια!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Λιζα σε ευχαριστω πολυ.Ναι βεβαια και διαλεξε .Με αυτοκινητα θα ειναι ...τι αλλο ...ολο με αυτα παιζει....εχω γεμισει hotwheels μεσα στο σπιτι!Ερχεται ομως και η ωρα που θα γεμισω με μπαρμπι το σπιτι χι χι χι!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Μαριαλενα εχεις δικιο....μετραω....11 πιτσιρικια θα ειναι...γιατι η φιλη μου θα φερει και δυο ανηψια της που τα φιλοξενει για σημερα....και 3 τα δικα της ...χαμοςςςςςς!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κυριακή μου να τον χαίρεσαι...να ναι χιλιόχρονος κ γερός!

Λιζάκι τι 3 μέρες μου λες για τη γαστρεντερίτιδα? Ήμαστε στην 9η μέρα κ είναι σχεδόν όπως την πρώτη ... μακάρι βέβαια να είναι αυτό κ να περάσει εγώ φοβάμαι για χειρότερα....χθες την είχα ανοιχτή κ βόγκηξε όπως όταν ζορίζεται για να κάνει κακά κ έκανε τσίτσα! Άσε που φτάσαμε στις 7 κενώσεις....Πω πω περιμένω πως κ πως το απόγευμα να πάμε στη γιατρό....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Κυριακή πολύχρονος ο Μάριος να τον χαίρεσαι να είναι πάντα υγιείς.

Σήμερα κλείσαμε τον 5ο.

Τελικά κορίτσια στο τελευταίο γεύμα του έδωσα γάλα σε σκόνη και κοιμήθηκε και το μωρό κοιμηθήκαμε και εμείς!!!!!

Τώρα τυχαίο γεγονός ή όχι ο καιρός θα δείξει.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλημέρα κορίτσια,

Κυριακή πολύχρονος ο Μάριος να τον χαίρεσαι να είναι πάντα υγιείς.

Σήμερα κλείσαμε τον 5ο.

Τελικά κορίτσια στο τελευταίο γεύμα του έδωσα γάλα σε σκόνη και κοιμήθηκε και το μωρό κοιμηθήκαμε και εμείς!!!!!

Τώρα τυχαίο γεγονός ή όχι ο καιρός θα δείξει.

Μεγαλώσατε!!! Να ζήσετε!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα και περαστικα για να τους συμπεριλαβω ολους :)))

Ηρθε η παιδιατρος και διεγνωσε ιωση απο τα λαιμακια του. Δεν ειναι τιποτα μου ειπε. Κατι σταγονιτσες εγραψε για τρεις μερες. Για το ντεπον μου ειπε να το δινω απο 38 και πανω. Μαλλον ηθελε να τον δει πρωτα γιατι δεν ξερεις τι μπορει να ειναι. Απο ουρολοιμωξη μεχρι τη νεα γριπη. Παντως απ οτι καταλαβα εχουν χεστει στο ταληρο οι παιδιατροι αυτες τις μερες. Της τηλεφωνησα στις 8 παρα και της ειπα μηπως την ξυπνησα και μου ειπε οτι τα τηλεφωνα χτυπανε απο τις 6 το πρωι ενω χθες βραδυ γυρισε στις 10 στο σπιτι αφου μετα το ιατρειο αρχισε τις κατ οικον επισκεψεις.

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!

Αχ μωρε ο μικρούλης!!! Περαστικά σας! Εσύ κοπελιά έχεις σκεφτεί ότι αν κόψεις τον χαλίνο ίσος αλλάξει λίγο κ τη σεξουαλική σου ζωή???!!! Σορυ κιόλας αλλά έχω διεστραμμένο μυαλό κ εκεί πήγε κατευθείαν!!! :PpPPp

Ε τότε να τον κόψω να πάει στην ευχή!!! Χαχαχαχαχαχαχ

Αννούλα περαστικά στην μπουκίτσα!

Μπορεί να είναι βλακεία αυτό που θα πω, αλλά θα το πω γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Ένα από τα ανιψάκια μου είχε τρομερό πρόβλημα με το σύγκαμα όταν ήταν μωρό. Με τις κρέμες και τις αλοιφές δεν γινόταν τίποτα. Έτσι λοιπόν η γιαγιά της έβαζε καφέ και την άφηνε γυμνή. Επειδή όμως ήμουν μικρή τότε δεν θυμάμαι αν είχε αποτέλεσμα...

Υποφερω απο πλατη και μεση! Μιλαμε για απιστευτος πονος...

Σημερα το απογευμα θα παμε να δουμε για καινουριο στρωμα!! Αφου κοιμαμαι, και ξυπναω πιο κουρασμενη απ΄οτι οταν ξαπλωσα :-((

Βρε Λιζάκι κι εγώ τον τελευταίο καιρό κάθε πρωί που σηκώνομαι με πονάει η πλάτη μου... Νόμιζα πως ήταν επειδή πέφτω σαν τούβλο και κοιμάμαι χωρίς να αλλάξω καν πλευρό... Λες να φταίει το στρώμα, να το αλλάξω κι εγώ?

Σημερα κερναω τουρτα .Ο Μαριουλης μου γινεται τριων ετων.

Να τα εκατοστήσει!!!!!! Να τον χαίρεσαι και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!! :)

Ρουλάκι περαστικά και σε σας!

Ράνια να τα χιλιάσετε!!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κυριακή μου να τον χαίρεσαι...να ναι χιλιόχρονος κ γερός!

Λιζάκι τι 3 μέρες μου λες για τη γαστρεντερίτιδα? Ήμαστε στην 9η μέρα κ είναι σχεδόν όπως την πρώτη ... μακάρι βέβαια να είναι αυτό κ να περάσει εγώ φοβάμαι για χειρότερα....χθες την είχα ανοιχτή κ βόγκηξε όπως όταν ζορίζεται για να κάνει κακά κ έκανε τσίτσα! Άσε που φτάσαμε στις 7 κενώσεις....Πω πω περιμένω πως κ πως το απόγευμα να πάμε στη γιατρό....

Αννα αυτο σου ειπα και εγω!

Οτι η γαστρεντεριτιδα ΔΕΝ ειναι σαν καποιες αλλες ιωσεις που κανουν τον κυκλο τους σε τρεις μερες!!

Περαστικα στη μικρη... ευχομαι απο αυριο να εχουν στρωσει ολα!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λίζα βασικά ξέχασες να βάλεις το 'δεν' γι'αυτο κ ήταν λίγο 'περιεργη' η πρόταση αλλά οκ καταλαβα τώρα τι εννοούσες....πως κρίνουν όμως ότι είναι γαστρεντερίτιδα????? εμένα μου είχε πει χιλιαδυο ότι μπορεί να είναι αλλά βασικά ίωση πιστευει αλλα αν είναι κάτι άλλο πότε το ψάχνουμε?Μέτα τις 10 μέρες?μετά τις 2 εβδομάδες??Γιατί εγώ θα της την πάω τώρα με το ζόρι τηλεφωνικά έκρινε ότι δεν χρειάζεται να τη δει αλλά το κάνει για να ηρεμήσω κ εγώ....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Aννα... ναι σωστα!!! χαχαχα

Το βραδυ... υπολειτουργω...

Οσο για την παιδιατρο, μου κανει εντυπωση!!

Τι θα πει χιλιαδυο ?? Να πας να τη δει και να σου πει τι ακριβως πιστευει οτι ειναι και τι να κανεις!!!

Με κοντα 10 μερες τωρα το μωρο με διαρροια... επιβαλεται να παει σε γιατρο!!!

τωρα τελευταια εχω αρχισει και τα παιρνω πολυ αγρια με τους παιδιατρους!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...