Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα

Σημερα ο μπεμπης θα φαει γιουβαρελακια και εμεις μπριζολες

Πηγα σημερα στο ΙΚΑ γιατι οπως με ενημερωσαν δεν θα στειλουν τα αυτοκολητα για να τα βαλουμε εμεις στο βιβλιαριο αλλα πρεπει να παμε στο τοπικο παραρτημα για να τα θεωρησουν και ετσι εγινε και το δικο μου αλλα και των παιδιων

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

και εγω στο ικα το θεώρησα πήρα βεβαιωση ενσήμων και μου το θεώρησαν.

μου είπαν οτι πρεπει καθε μελος της οικογενεις να έχει ΑΜΚΑ και εβγαλα και τον μικρο αλλιως δεν γραφουν φαρμακα.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Κασσιανή μου επανέρχομαι στο θέμα για να σε ρωτήσω κάτι, το παιδί μήπως το λέγανε Πέτρο? Στο λέω γιατί μόλις έμαθα ότι ένας Πέτρος φίλος μου πολύ από την κατασκήνωση αυτοκτόνησε την πρηγούμενη εβδομάδα και έχω πάθει σοκ γιατί και ο δικός μας έτσι κούκλος 23 χρονών χωρίς κανένα πρόβλημα και μου φάνηκε περίεργη η σύμπτωση.......

Κορίτσια όπως καταλαβαίνετε είμαι σε δυνατό σοκ:cry::cry::cry::cry:

Δυστυχως προκειται για αλλο παιδι, Νικο τον ελεγαν.

Εμείς κλασσικά, πατάτα, κολοκύθι, καρότο + κοτόπουλο... ΔΕν με αφήνει ο γιατρός να του βάλω άλλα μέσα, και δεν ξέρω και γιατί... Δεν θα έχει βαρεθεί τόσο καιρό τα ίδια? Η μόνη αλαγή είναι το μοσχάρι-κοτόπουλο...

Μη δινεις μωρε κολοκυθι στο μωρο, ολο φαρμακο ειναι τετοια εποχη.

Βαλτου κανενα αλλο εποχης σπανακι, παντζαρι, πρασσο, σελινο, κουνουπιδι, μπροκολο κλπ.

ενα ενα βεβαια καθε φορα.

Εγινα για τριτη φορα θεια!!!!

Να σας ζησει!

Να δενετε τα μωρα στο καρεκλακι φαγητου.

Την πρωτη φορα που θα πεσουν δε θα σας εχουν ειδοποιησει απο πριν...

Κι εγω το τρεμω αυτο το καρεκλακι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα καμμια συζητηση δε με βολευει.

Ουτε για κιλα ουτε για ηλικια:rolleyes:

Μαριλου δεκτα τα συγχαρητηρια, γιατι κανω μεγαλη προσπαθεια βρε παιδι μου.

Με το ρημαδι το θυρεοειδη, το θηλασμο και τη μοναξια στο σπιτι, καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να πεισω τον εαυτο μου να μην ορμηξει.

Χτες ειχα παει κι εγω στο ερικ καιζερ και για να καταλαβεις αυτοσυγκρατηση, πηρα μια κρεπα σπανακι και αποχωρησα με το κεφαλι ψηλα:tongue:

Καθομαι χτες να φτιαξω νηστισιμα σοκολατακια.

Οσες εχετε παιδακια πιο μεγαλα και σας ζητανε συνεχεια σοκολατα, σκεφτειτε αυτη τη συνταγη γιατι και τη λαχταρα τους ικανοποιουν και ειναι πολυ θρεπτικη.

Αναμιγνυουμε 250 γραμ λιωμενη μαυρη σοκολατα, 250 γραμ ταχινι, 50 γραμ μελι, 50 γραμ κονιακ. Τα ανακατευουμε απλα με σπατουλα και αυτο δενει πολυ. Πλαθουμε μπαλακια και αν θελουμε τα ρολαρουμε μεσα σε σουσαμι και μετα ψυγειο για να σφιξουν πολυ καλα.

Η γελοια νομιζα οτι θυμομουν σωστα απεξω τη συνταγη και εβαλα 250 γραμ μελι και παει και η μοριακη γαστρονομια και τα σοκολατακια και ολα.

ενας περιεργος στοκος εγινε:oops:

yey2p2.png BN4cp2.png

Εννοείται δεκτά τα συγχαρητήρια, το συζητάς?!!??!!?! Χίλια μπράβο για την αυτοσυγκράτηση :) Για τη μικρή εσύ τη γνώμη έχεις για το ταχίνι, να της δώσω ή όχι ακόμη? Και αν ναι σε τι μορφή?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμενα καμμια συζητηση δε με βολευει.

Ουτε για κιλα ουτε για ηλικια

Μαριλου δεκτα τα συγχαρητηρια, γιατι κανω μεγαλη προσπαθεια βρε παιδι μου.

Με το ρημαδι το θυρεοειδη, το θηλασμο και τη μοναξια στο σπιτι, καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να πεισω τον εαυτο μου να μην ορμηξει.

Χτες ειχα παει κι εγω στο ερικ καιζερ και για να καταλαβεις αυτοσυγκρατηση, πηρα μια κρεπα σπανακι και αποχωρησα με το κεφαλι ψηλα:tongue:

Καθομαι χτες να φτιαξω νηστισιμα σοκολατακια.

Οσες εχετε παιδακια πιο μεγαλα και σας ζητανε συνεχεια σοκολατα, σκεφτειτε αυτη τη συνταγη γιατι και τη λαχταρα τους ικανοποιουν και ειναι πολυ θρεπτικη.

Αναμιγνυουμε 250 γραμ λιωμενη μαυρη σοκολατα, 250 γραμ ταχινι, 50 γραμ μελι, 50 γραμ κονιακ. Τα ανακατευουμε απλα με σπατουλα και αυτο δενει πολυ. Πλαθουμε μπαλακια και αν θελουμε τα ρολαρουμε μεσα σε σουσαμι και μετα ψυγειο για να σφιξουν πολυ καλα.

Η γελοια νομιζα οτι θυμομουν σωστα απεξω τη συνταγη και εβαλα 250 γραμ μελι και παει και η μοριακη γαστρονομια και τα σοκολατακια και ολα.

ενας περιεργος στοκος εγινε:oops:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εννοείται δεκτά τα συγχαρητήρια, το συζητάς?!!??!!?! Χίλια μπράβο για την αυτοσυγκράτηση :) Για τη μικρή εσύ τη γνώμη έχεις για το ταχίνι, να της δώσω ή όχι ακόμη? Και αν ναι σε τι μορφή?

Μωρε αλλος μπορει να το βλεπει γελοιο που κανω τετοια χαρα για 2 κιλα, ενω εχω τοσα να χασω.

Αλλα εγω ξερω ποσο δυσκολο μου ηταν με τοσο αργο μεταβολισμο, ατελειωτους θηλασμους και ενα καρο πειρασμους γυρω μου.

Καθε μερα θελω να μπω στο φιλιον και να τα αγορασω ολα...:|:oops:

Εγω θα περιμενα να παει 10 μηνων για το ταχινι.

Η νεα κατευθυνση της αμερ. παιδιατρικης ακαδημιας (των τελευταιων ετων δηλ) ειναι να μην εισαγονται μεν τροφες πριν τον 6ο, αλλα να μην καθυστερουν και μετα τον 12ο.

Συμφωνα με αυτους πχ ψαρι, κροκος αβγου και οι πιο "δυσκολες" τροφες πρεπει να δινονται μεταξυ 10ου και 12ου μηνα.

Το νοημα ειναι μεχρι το τελος του 1ου ετους να εχει δοκιμασει το μωρο απ' ολα, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων (μελι, ξηρους καρπους, αλατι, ζαχαρη)

yey2p2.png BN4cp2.png

Κορίτσια καλημέρα.Είπα κι'εγώ να φτιάξω το πρόγραμμα της μικρής σ'ενα excel για να μην της φτιάχνω κάθε φορά τα ίδια αφού τώρα μπορούμε να τα τρώμε όλα.Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε να μου πείτε γιατί μάλλον εχω ξεχάσει.Σε ενα κελί στο excel πως γράφουμε απο κάτω όταν θέλουμε γιατί πατάω το enter αλλα δεν κατεβαίνει,συνεχίζει και μου γράφει δίπλα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...