Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

1020681sb9r753fio.gif

Ιουλια, δες εδω που γραφει ο παιδοχειρουργος κ.Μαρινοπουλος (απο Θεσσαλονικη) για τη φιμωση, και κατα ποσο πρεπει να κατεβαζουμε το πετσακι στα αγορακια.

Τι βασανιστηρια ειναι αυτα? Να τραυματιζουν τα μωρα και μετα να δινουν αλοιφη? Εγω αλλαξα παιδιατρο γι αυτο το λογο.

http://healthsites.in.gr/imarinopulos/page_GREEK_2.htm

Ειναι και συνεργατης στο parents, μπορεις να βρεις πολλα δικα του ποστ.

http://parents.org.gr/forum/member.php?u=11106

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

παλι χιονιζει σημερα..... δεν θελω αλλο χειμωνα θελω την ανοιξη τωρα!!!!!!!!!!

για το πετσακι που λεγατε πιο πανω η δικια μου γιατρος μου ειπε στο μπανιο να το κατεβαζω λιγο λιγο για να ανοιξει σιγα σιγα και πρεπει να το πλενουμε εκεινο το σημειο γιατι μαζευει μικροβια

οταν θελαμε την να του κανουμε καλλιεργεια ουρων μου ειχε πει η γιατρος να πλυνω το πουλακι του δεν μου ειπε να το κατεβασω και να το πλυνω....μετα απο το μικροβιολογικο μας ειπαν οτι δεν το πλυναμε και μας ειπαν τι να κανουμε για να παρουμε σωστα τα ουρα

μαθαινουμε σιγα σιγα στα δευτερα παιδακια μας θα ειμαστε εξπερ...στα τριτα ντοκτορα!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!

κοριτσια τι θα μαγειρεψετε σημερα?

τι ωρα δινετε φρουτα και φαγητο? εγω φρουτα 10.να δινω φαγακι 1? 1.30?

καλημερα Λια!!!!!!!1

εμεις φρουτακι τρωμε κατα τις 11 και φαγητο 2με 2.30

για πες καμια ιδεα για φαγητο? αυτο σκεφτομουν τωρα τι να κανω???

τι λεει η Καβαλα? χιονιζει?

Διαφημίσεις

Εμένα το μενού της γοργονίτσας σήμερα έχει αγγινάρες αλά πολίτα :) Εμάς συνήθως τρώει κατά τις 11:30 - 12:00 τα φρούτα και κατά τις 15:00 μεσημεριανό. Αλλά όπως είπε και η Μαριάννα δεν την ξυπνάω ποτέ για φαγητό οπότε μερικές μέρες παίζει το πρόγραμμα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

ποντους θελω κ εγωωωωω.ειμαι 1.60 αλλα απο κιλα καλα.εγω εχω το αλλο! ΧΑΝΩ χωρις να το θελω! ειμαι 54 τωρα.εχασα 13 κιλα σε 9 μηνες.βεβαια βοηθησε ο θηλασμος και η διαιτα που κανω!

Χάνεις χωρίς να το θέλεις? Κοριτσάκι, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.... :tongue:

Nadine μου είναι θέμα παιδιάτρου σε ποια ηλικία και αν το κάνουν έχω ακούσει διαφορετικές απόψεις.

Πως θα βάλω και εγω να βγαίνει απο κάτω η ηλικία του μωρού τι πρέπει να κάνω?(αυτο με τα σχεδιακια λεω)

Για το πετσάκι εμένα ο παιδίατρος μου είπε να μην το πειράξω καθόλου και ότι προς το παρόν μόνο εκείνος θα το αναλάβει. Κάθε φορά που πάμε το τραβάει λίγο, αλλά μάλλον πολύ ελαφρά μιας και ο μικρός ποτέ δεν έκλαψε ή δυσανασχέτισε...

Ρίξε μια ματιά εδώ για να βάλεις το τικεράκι με την ηλικία του μωρού.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26648

Διάλεξε ένα από τα site που έχει, φτιάξε το τικεράκι σου όπως το θέλεις και στο τέλος θα σου δώσει μερικα link από τα οποία θα διαλέξεις ένα (αυτό που λέει πως δεν υποστηρίζει html θαρρώ είναι) το οποίο θα βάλεις στην υπογραφή σου.

Εδώ και 2 μέρες έχουμε σκάσει δοντάκι!!!! kicking.gif

Ακόμα βέβαια δεν έχει βγεί όλο, απλά γρατζουνάει... Πόσο κάνει να βγεί ολόκληρο τώρα που έχει σκάσει?

Επίσης έχω καινούρια ατάκα της κουνιάδας μου και σας συμβουλεύω πριν την διαβάσετε να καθίσετε...

Μιλώντας λοιπόν για τα τραγούδια της Eurovision, μου λέει: Εμένα μου αρέσει το τραγούδι του Περιβολάρη...

Και αν δεν καταλάβατε, ναι εννοούσε τον Πυροβολάκη... :lol::lol::lol:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μικρή μου θα φάει σήμερα κοτόπουλο-τραχανα-καρότο-πατάτα ;)

Εμείς τρώμε φρούτο κατα τις 11-11:30 κ φαγητό κατά τις 2-2:30....κοιμάται συνήθως 9:30-11 κ μετά 3:30-5 ....κοιμόταν κ το μεσημεριανό πριν αλλά τώρα προτιμά να παίζει...βλέπω σε λίγο καιρό να γίνεται πόλεμος για να κοιμηθεί το μεσημέρι....:rolleyes:

Σοφία πλάκα έχει η κουνιάδα σου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χθες με έπιασε κρίση το βράδυ κ έφτιαχνα κούκις μέχρι τις 11:30 δεν τα δοκίμασα φυσικά το βράδυ γιατί ήμουν πτώμα κ έπεσα για ύπνο....το πρωί όμως που έφαγα ένα με τον καφέ με παραδέχτηκα πάλι! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τον σεισμό τον καταλάβατε κορίτσια???? Πω πω ταράχτηκα πολύ γιατί προχθές το βράδυ σκευτόμουν ότι πρέπει να φτιάξω ένα τσάντάκι με είδη πρώτης ανάγκης για το παιδί σε περίπτωση που γίνει κανας δυνατός σεισμός!!! :?:?:?:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Ταρα μου αν ήξερα τον πόνο που θα του προκαλούσε δεν θα επέτρεπα με τίποτα στο γιατρό να το κάνει το μετάνιωσα αλλα δεν ήξερα είχα ακούσει διαφορα οτι καλα είναι να γίνει γιατι αργοτερα χρειάζεται χειρουργείο και τετοια κουλά εκλεγα χθες το βραδυ μαζι με το μικρο που τον εβλεπα ετσι πονούσε η ψυχή μου.Σήμερα είναι καλύτερα λίγο γκρινιαζε μόνο την ωρα που ήθλε να κανει τσίσα οχι όπως χθες.

Σήμερα θα φαμε κρεατάκι καρότο πατατούλα σέλινο και κολοκυθάκι.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

σοφια σιδερενιο το δοντακι σας!!!

αντε ενας ενας φευγετε απο το κλαμπ των φαφουτιδων......

καλα ε... το σκοτωσε το ονομα του ανθρωπου....η κουνιαδα σου!!

ουτε κι εγω τον ξυπναω για να φαει (ουτε κι αυτος εμενα χι! χι!)

ετσι αρκετες φορες χαλαει το προγραμμα του

Μαριλου εσεις τι θα φατε? Σοφια? καμια ιδεα?

Πότε έγινε σεισμός? Δεν πήρα τίποτα χαμπάρι!!!!

Όσο για την κουνιάδα, ναι δεν την φτάνει κανείς... Η αποθέωση ήταν όταν ο πεθερός μου είπε πως θα φυτέψει καλαμπόκι... Εκείνη του πρότεινε να φυτέψει ποπ κόρν που είναι και πιο ωραίο... Και όχι δεν σας δουλεύω, όντως ειπώθηκε... :rolleyes:

Πότε έγινε σεισμός? Δεν πήρα τίποτα χαμπάρι!!!!

Όσο για την κουνιάδα, ναι δεν την φτάνει κανείς... Η αποθέωση ήταν όταν ο πεθερός μου είπε πως θα φυτέψει καλαμπόκι... Εκείνη του πρότεινε να φυτέψει ποπ κόρν που είναι και πιο ωραίο... Και όχι δεν σας δουλεύω, όντως ειπώθηκε... :rolleyes:

Καλά δεν υπάρχει!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Καλά που δεν του είπε να φυτέψει και μαλλί της γριάς!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμείς κλασσικά, πατάτα, κολοκύθι, καρότο + κοτόπουλο... ΔΕν με αφήνει ο γιατρός να του βάλω άλλα μέσα, και δεν ξέρω και γιατί... Δεν θα έχει βαρεθεί τόσο καιρό τα ίδια? Η μόνη αλαγή είναι το μοσχάρι-κοτόπουλο...

Καλά δεν υπάρχει!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Καλά που δεν του είπε να φυτέψει και μαλλί της γριάς!!!!!

Ικανή την έχω!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...