Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα βλέπεις Αννούλα κι εγώ για τα κιλά την πάπια!!!!

Kαι εγώ....πάω κ στη διαιτολόγο τρομάρα μου!!!Χθες έφερε η νονά μια τούρτα απο Eric Kaiser, την τσακίσαμε μιλάμε....:tongue::tongue::tongue: Τέλος πάντων, κανά κιλό το έχω χάσει...

Κας συγχαρητήρια!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαι εγώ....πάω κ στη διαιτολόγο τρομάρα μου!!!Χθες έφερε η νονά μια τούρτα απο Eric Kaiser, την τσακίσαμε μιλάμε....:tongue::tongue::tongue: Τέλος πάντων, κανά κιλό το έχω χάσει...

Κας συγχαρητήρια!!!

τι????????

χανεις κιλα μ΄αυτη την τουρτα?????? :tongue::tongue:

αν ειναι να την τιμησω και εγω δεοντως!!!

Αννα... βαλτη εισαι ???

Εχουμε που εχουμε τον πονο με τα κιλα και το υψος μας...

μας θυμησες παλι την ηλικια ???????? :mad:

:tongue::-D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια η μικρή της Irene77 βγήκε από το νοσοκομείο??? Μέρες έχουμε να μάθουμε νέα:? Εκτός κ αν αναφέρθηκε κάτι κ δεν το πρόσεξα :?:?:?
Βγήκε, είναι καλύτερα, αναρρώνουν. Η Ειρήνη όμως ακόμα χάλια
Α καλά πιάσατε τα κιλά???? Δεν το ξαναγυρνάτε στην ηλικία που με βολεύει καλύτερα? :twisted::twisted::tongue::tongue:
Γυρίστε το στην ηλικία ναι, που δεν είναι και δικό μου το έγκλημα. Τα κιλά δεν με βολεύουν κι είναι και mea culpa!

Σκανάρισμα έριξα να δω τι λέτε, δεν διάβασα καλά λόγω πηξίματος.

Μαριλού οκ, έβαλα τον άντρα μου και μου τα έκανε νιανιά και κατάλαβα αυτά που έλεγες :cool:

Σας φιλώ στα λαιμούδια, χρόνια πολλά σε γυναίκες, εορτάζοντες-ουσες, επετειάζουσες κλπ

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εμεις αυτες τις ημερες εχουμε περασει λιγο "περιεργα"...

Τη δευτερα γυρνωντας στο σπιτι βρηκα τον αντρα μου σε πολυ κακη κατασταση.

Δυστυχως πεθανε ο κολλητος φιλος του γιου του, 23 χρονων παλικαρι, εξυπνος, ομορφος, πλουσιος, μορφωμενος, πολυ καλο και σοβαρο παιδι..

Γιατι τα λεω ολα αυτα?

Γιατι δυστυχως αυτοκτονησε:?

Κασσιανή μου επανέρχομαι στο θέμα για να σε ρωτήσω κάτι, το παιδί μήπως το λέγανε Πέτρο? Στο λέω γιατί μόλις έμαθα ότι ένας Πέτρος φίλος μου πολύ από την κατασκήνωση αυτοκτόνησε την πρηγούμενη εβδομάδα και έχω πάθει σοκ γιατί και ο δικός μας έτσι κούκλος 23 χρονών χωρίς κανένα πρόβλημα και μου φάνηκε περίεργη η σύμπτωση.......

Κορίτσια όπως καταλαβαίνετε είμαι σε δυνατό σοκ:cry::cry::cry::cry:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαζι με σενα Σοφακι, 29 Απριλιου. Εμενα θα ειναι 9 μηνων. Μενω στο Γερακα. Κι εγω εχω μια λιστα με παιδικους και πηγαινω και σε γυρω περιοχες κοντινες γιατι ειμαι στα συνορα με πατημα χαλανδριου και βριλησια. Εσυ πηγαινες με ραντεβου ή στο ασχετο? Εγω και στους 2 που εχω δει, πηγα στο ασχετο. Στον πρωτο που πηγα εφυγα με την αισθηση οτι μπορω να αφησω το παιδι μου εκει. Στον δευτερο ουτε να το συζηταω.

Εσυ ποσο νωριτερα θα το πας το παιδακι σου πριν γυρισεις στη δουλεια?

Α επισης, αν επιτρεπεται, ποσο σου ειπαν. Εμενα ο πρωτος που μου αρεσε μου ειπαν 600 ευρω το μηνα, χωρις σχολικο. Πανακριβα δεν ειναι?

Εγώ κοριτσάκι πήγαινα κανονικά με ραντεβού. Μόνο σε κανα δυό πήγα στο άσχετο κι αυτό γιατί τους βρήκαμε τυχαία στο δρόμο.

Λέω να τον πάω καμιά βδομάδα νωρίτερα και εννοείται λίγες ώρες στην αρχή... Εσύ?

600 ευρώ είναι πάρα πολλα βρε συ!!!! Οι τιμές που κοίταξα κυμαίνονται από 300 μέχρι 400 ευρώ. Αυτός που θα πάμε εμείς είναι 310 + 30 για σχολικό, 70 η εγγραφή, 70 δώρο Χριστουγέννων και 40 δώρο Πάσχα...

τώρα του δινω και καταλαβαίνει ολο λέω η τελευταία μέρα απο αυριο διαιτα αλλα πάλι τα ίδια

Μια από τα ίδια :tongue:

Κάτι άσχετο, το καρεκλάκι φαγητού είναι λίγο επικίνδυνο..?

Βλέπω το μικρό, όλο στριφογυρίζει, χρησιμοποιεί το κεφάλι του σα βαρίδι και γέρνει προς μία πλευρά, ελπίζω να είναι στέρεο....!!

Έχει σκάλες για το ύψος? Αν είναι να του το κατεβάσεις λίγο...

Α καλά πιάσατε τα κιλά???? Δεν το ξαναγυρνάτε στην ηλικία που με βολεύει καλύτερα? :twisted::twisted::tongue::tongue:

Ναι ναι κι εγώ συμφωνώ!!! :-D

Γυρισαμε απο την παιδιατρο.

Η μικρη ειναι 8250 και 68 ποντους. Παχουλο ειναι το πουλακι μου.

Εμένα κοντευεί τα 10 κιλά... :rolleyes:

εγω θα ξαναμπω αυριο που θα τελειωσει το θεμα με κιλα και ηλικιες

μπαιιιιιι8)8)8)8)8)8)8)8)8):cool:

Με τοο... :rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλησπέρα κορίτσια έχει καμια ώρα που γυρίσαμε απο τον παιδίατρο ο λουκουμακος μου είναι 10,700 και 76 πόντους ξεκιναμε αυγο - γιαουρτακι,

πολύ κλαμα ο μικρούλης μου του ανοιξε και το τσουτσουλακι μας ακουσε ολη η σαλονικη με προετοίμασε ο γιατρός οτι θα πονάει οταν θα θέλει να ουρίσει και μας έδωσε αλοιφή.

Κοριτσια το θέμα με τα κιλά πονάει ας αλλαξουμε κατηγορία 10 θελω να χάσω και το μυαλό μου όλο στα γλυκα είναι.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Κωνσταντινα, χθες το πρωι η ζυγαρια μου εδειχνε 75,5 (το βραδυ εφαγα τουρτα ομως!:mrgreen:).

Μπράβο, μπράβο....!!

Με το που σταμάτησα τη δίαιτα (74 κιλά) άρχισα τις...ατασθαλίες...!!

Μου δίνεις κουράγιο να ξαναρχίσω, έχεις πείσμα...!!

Κας συγχαρητήρια!!!

Ποιά τούρτα είναι αυτή, που χάνεις κιλά.....????

Θέλωωωωωω.....!!!!!

πολύ κλαμα ο μικρούλης μου του ανοιξε και το τσουτσουλακι μας ακουσε ολη η σαλονικη με προετοίμασε ο γιατρός οτι θα πονάει οταν θα θέλει να ουρίσει και μας έδωσε αλοιφή.

Σε ποιό μήνα το κάνουν αυτό...?? Εμένα μου είπε μέχρι ενός έτους να μην το κάνω τίποτα..:rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

kalhspera koritsia!!!

Ειρηνη με μπερδεψες το 96 απο το δημοτικο???

εγω το 96 απο το λυκειο...

ναι 96 δημοτικο και (να ηταν μηπωσ 95?δεν θυμαμαι..)και 2001 απο το λυκειο.

λιζάκι να τον χαίρεσαι! :-D:-D:-D:-D

Αρχίσαμε πάλι με τις ηλικίες αλλά όσες φορές κ να τα πούμε εγώ νοιώθω σα να ήμαστε όλες στην ίδια ηλικία... :rolleyes:

αυτο ξαναπεσ το αννουλα!!κι εγω ετσι ακριβωσ νιωθω!!!λοιπον κοριτσια,για να συνενοηθουμε....ειμαστε ολεσ γεννημενεσ το 1995 και παμε 3η γυμνασιου!!!οκ??????εχει καμια αντιρρηση???????:rolleyes::confused::confused:

Πονάει κ το κεφάλι μου τώρα κ πρέπει να περιμένω να βγάλουν κάτι τυροπιτάκια να κόψω ένα παλιοτιμολόγιο να σηκωθώ να ξεκουμπιστώ να πάω σπίτι! :(

τυροπιτακια???μμμ!!!!!οπωσ το γραφεσ νομιζα οτι θα γραφεσ οτι περιμενεισ να βγουν για να φασ κανενα!!!:tongue::tongue::tongue:μετα διαβασα το τιμολογιο...:rolleyes:

Ξεκίνα να γεμίζεις τάπερ Λιζάκι και πες να σου στείλουμε πμ τις διευθύνσεις :):):):):):) Καταλαβαίνω το σπάσιμο πέρα από την πλάκα..... Τουλάχιστον δε θα μαγειρέψεις την υπόλοιπη βδομάδα. Ας πάνε όλα καλά με τη δουλειά σας και χαλάλι το φαγητό έτσι δεν είναι?!!?!?!?!?

δικιο εχει η μαριλου μακαρι να πανε ολα τελεια με την δουλεια και χαλαλι και ο κοποσ και τα φαγητα!!!!

μακαρι να πανε ολα καλα... και ας μαγειρευα απο τις 7 το πρωι με την τσιμπλα στο ματι (@#$%^&&*^) :evil::evil:

και ειναι και πολλα ρε γμτ

κρεας χοιρινο εξοχικο στη γαστρα με πατατες στρογγυλες

σπετζοφαι, ρυζι με λαχανικα, τυροπιτα...

ευτυχως που δεν προλαβα να κοψω και τις σαλατες :?

για αυριο το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μαγειρεψω...

κοπελια!!!!!!!!!!!!!!!υπαρχουν και γκαστρωμενεσ εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::Pτι μου κανεσ τωρα!!!!και πειναω σαν λυκοσ!!!!!!

μακαρι να μπορουσα βρε κοριτσακι και το ξερεις οτι θα ερχομουν εδω αυριο γενναει η αδελφη μου και δεν θα μπορεσω να παω και θα περιμενω να παει σπιτι για να την δω:cry:

α με το καλο!ευχομαι να τησ πανε ολα πολυ πολυ καλα και αυριο να αποκτησεισ ενα υγιεστατο ανηψακι!!!!!!με το καλο!!!!περιμενουμε νεα!!

LIsa, αστο, έβαλα 3 κιλά από τα Χριστούγεννα....!!!! Είμαι 78 και μόλις έπαθα σοκ....!!!!

αποκλειεται!!!!!κ αν εισαι δεν σου φαινεται καθολου μα καθολου!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κορίτσια;)

Δεν μπόρεσα να πάρω μέρος στην συζήτηση που είχατε για τις ηλικίες γιατί πάλι διαβάζω...εμ, πως θα τελειώσω το δημοτικό χωρίς διάβασμα?...και ο μπαμπάς μου μου είπε ότι αν πάρω 10 θα μου πάρει ποδήλατο...:tongue::rolleyes:

Nadine, να τον δένεις στο κάθισμα για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο...

και το δικό του...:tongue:

Πάλι μιλάτε για κιλά?...και για ζάχαρο...τσ...τσ...τσ...πιπέρι...

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά με λίγο μειωμένη όρεξη για φαγητό. Επίσης σήμερα είναι γκρινιάρης...αρκετά...:mrgreen:

Καλησπέρα κορίτσια;)

Δεν μπόρεσα να πάρω μέρος στην συζήτηση που είχατε για τις ηλικίες γιατί πάλι διαβάζω...εμ, πως θα τελειώσω το δημοτικό χωρίς διάβασμα?...και ο μπαμπάς μου μου είπε ότι αν πάρω 10 θα μου πάρει ποδήλατο...:tongue::rolleyes:

Nadine, να τον δένεις στο κάθισμα για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο...

και το δικό του...:tongue:

Πάλι μιλάτε για κιλά?...και για ζάχαρο...τσ...τσ...τσ...πιπέρι...

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά με λίγο μειωμένη όρεξη για φαγητό. Επίσης σήμερα είναι γκρινιάρης...αρκετά...:mrgreen:

ε μαααα ακουσε ο πιτσι την κουβεντα μας για τα κιλα και λεει κατσε να βαλω λιγο φρενο απο τωρα να μην φτασω στη θεση τους....;);)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

α ρε κοριτσια πολυ γελιο εχετε!

εγω ειμαι με την ειρηνη,του 83!

ποντους θελω κ εγωωωωω.ειμαι 1.60 αλλα απο κιλα καλα.εγω εχω το αλλο! ΧΑΝΩ χωρις να το θελω! ειμαι 54 τωρα.εχασα 13 κιλα σε 9 μηνες.βεβαια βοηθησε ο θηλασμος και η διαιτα που κανω!

λιζακι να κανεις παρτυ στο σπιτι να φηγουν τα φαγητα!:tongue::tongue::tongue:

μαριλου πολυ δυσαρεστο το νεο!

Nadine μου είναι θέμα παιδιάτρου σε ποια ηλικία και αν το κάνουν έχω ακούσει διαφορετικές απόψεις.

Πως θα βάλω και εγω να βγαίνει απο κάτω η ηλικία του μωρού τι πρέπει να κάνω?(αυτο με τα σχεδιακια λεω)

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...