Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αστα Ρουλακι εγω εσυ η Μαριαννα, Λιζα ,Κας,Αναστασια και Πολα θα κανουμε το ''γριες του Parents ενωθειτε'' και εκει μπορουμε να γραφουμε για ματζουνια και ελιξιρια νεοτητας, θα αναλυουμε τις ιατρικες μας εξετασεις και θα συγκρινουμε το σακχαρο , χοληστερινη και τριγλυκεριδια:mrgreen:

Αυτα για σας συμπεθερα! Εγω θα παω με τη νεολαια! Χανω κιλα, γυμναζομαι, χορευω, πινω τις μπυρες μου, τι δουλεια εχω μ΄εσας?:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτα για σας συμπεθερα! Εγω θα παω με τη νεολαια! Χανω κιλα, γυμναζομαι, χορευω, πινω τις μπυρες μου, τι δουλεια εχω μ΄εσας?:tongue::tongue::tongue:

εγω απο τα παραπανω μονο χορευω και πινω μπυρες!!!!:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Κορίτσια άσχετο, έχω πάρει ταχίνι να δώσω στη μικρή αλλά δεν ξέρω πώς???? Το βάζετε στο φαγητό τους, σκέτο, πώς να της το δώσω για πείτε καμιά ιδέα :)

Ο γιατρος μας ειπε οχι ταχινι ως τον χρονο.

μακαρι να μπορουσα βρε κοριτσακι και το ξερεις οτι θα ερχομουν εδω αυριο γενναει η αδελφη μου και δεν θα μπορεσω να παω και θα περιμενω να παει σπιτι για να την δω:cry:

Η ωρα η καλη!!!

Γεια σας φιλεναδίτσες, καλή εβδομάδα!

Δε σας γράφω, έχω τα μικρούλια αρρωστούλια μέρες τώρα, την κόρη με πυρετό, πόνο στο αυτί, μπούκωμα, τον μπέμπη επίσης κρυωμένο με μπούκωμα και το ξενύχτι καλά κρατεί...

Περαστικα!

Και εγω πρέπει να ξεκινήσω διαιτα αλλα δεν το αποφασίζω.Στην εγκυμοσύνη είχα διαβητη και έκανα διατροφή μέχρι και τα φρούτα ζύγιζα και τώρα του δινω και καταλαβαίνει ολο λέω η τελευταία μέρα απο αυριο διαιτα αλλα πάλι τα ίδια.

Κι εγω το ιδιο περασα. Ξεκινησα ομως διατροφη πολυ συντομα μετα τον τοκετο. Εντολες διαβητολογου...

age.png age.png

Μαριαννάκι, πόσα κιλά είσαι τώρα; Προ ολίγου ανέβηκα στη ζυγαριά κι έπαθα ένα σοκ.....!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Μαριαννάκι, πόσα κιλά είσαι τώρα; Προ ολίγου ανέβηκα στη ζυγαριά κι έπαθα ένα σοκ.....!!!

γιατι ? ποσο εδειχνε ???

50 ή 51 ? :tongue:

εγω, περα απο την πλακα, πρεπει να εβαλα 2-3 κιλακια!!

απο το αγχος μου, μια για τη δουλεια, μια για το γαμο και τη βαπτιση, ολο τσιμπολογαω τις τελευταιες μερες!!!! :evil:

και ως γνωστο... το τσιμπολογημα ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

LIsa, αστο, έβαλα 3 κιλά από τα Χριστούγεννα....!!!! Είμαι 78 και μόλις έπαθα σοκ....!!!!

κατσε γιατι θα τρελλαθουμε!!!

στις φωτογραφιες σου δειχνεις πολυ αδυνατη !!!

εκτος και αν εχεις υψος 1.85!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kοριτσια σας εσκισα εγω τελειωσα το δημοτικο το 2001 το γυμ το 2005 και το λυκειο το 2008 χεχε !!!!

Ηθελα να ρωτησω 2 πραματα τι οντοκρεμα να παρω για το παιδι ??? η δεν χρειαζετε??

Και εχω παρει κατσικισιο γαλα φ4ρεσκο ολυμπος μπορω να του δωσω λιγο να δοκιμασει???? ειναι σχεδον 11 μηνων παρα 4 μερες???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Ναι, είμαι 1.82.

:shock::shock:

και το λες ετσι απλα ?!?!

ακου 1,82!!!!!!

εμ ετσι εξηγειται το οτι εισαι μια χαρα αδυνατη!!!

αν ημουν εγω 78 κιλα, δεν θα περπατουσα... θα κυλουσα!!!

σα μπαλα θα ημουν με το φοβερο υψος του 1,65!!!:lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...