Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

λιζάκι να τον χαίρεσαι! :-D:-D:-D:-D

Αρχίσαμε πάλι με τις ηλικίες αλλά όσες φορές κ να τα πούμε εγώ νοιώθω σα να ήμαστε όλες στην ίδια ηλικία... :rolleyes:

Πονάει κ το κεφάλι μου τώρα κ πρέπει να περιμένω να βγάλουν κάτι τυροπιτάκια να κόψω ένα παλιοτιμολόγιο να σηκωθώ να ξεκουμπιστώ να πάω σπίτι! :(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αστο καλυτερα ειχα πει στον αντρα μου οτι το βραδυ που θα ερθει ο Μαριος να μη βαλει το Star γιατι εχει τον Ντεννις και αλοιμονο μας , το προβλημα ειναι οτι ξεσηκωνει ιδεες και οταν ηρθε ο Μαριος πηγε απο μονος του στο δωματιο μου και εβαλε τη ταινια οποτε οτι εβλεπε το ηθελα και μας ελεγε και εγω θα το κανω αυτο και εκεινο, οποτε καταλαβαινεις ηδη πρωι πρωι ζηταγε σφεντονα:mrgreen:

Ειδικα το δικο σου το παιδι δεν πρεπει ΠΟΤΕ να τη δει αυτην την ταινια.

Γεματη ιδεες ειναι:tongue:

Κοριτσια καλησπερα,

μπηκα χωρις αιδω στην παρεα σας γιατι ειδα οτι ειστε μαμαδες Ιουνιου-Ιουλιου και σκεφτηκα οτι ειστε οι καταλληλοτερες να με συμβουλευσετε..Θα γεννησω κι εγω μεχρι 8 Ιουνιου 2010 και εχω την ακολουθη απορια:

-Τι φορμακια να παρω για το νεογεννητο και γενικα πως να το ντυνω τους καλοκαιρινους μηνες κυριως στην αρχη που θα ειναι ευαισθητουλι??Κοντομανικα??Αμανικα? μακρυμανικα??Στον υπνο και εξω??Σεντονακι??

Βοηθηστε οσο μπορειτε την αρχαρια:D:D

Καλα εκανες και μπηκες.

Εγω επειδη το πρωτο το ειχα κανει χειμωνα, μεχρι ειδικο θεμα ειχα ανοιξει ψαχνοντας τι στην ευχη φοραμε στα μωρα μεσα στο κατακαλοκαιρο:rolleyes:

Εχω να σου πω τα εξης:

Μην παρεις κανενα ρουχαλακι νο 0. Ολα για 3 μηνων να τα παρεις.

Μην παρεις πολλα, επειδη ειναι και πρωτο θα σου φερουν απειρα ρουχα.

Σε συμβουλευω λοιπον να αγορασεις μια 7αδα κοντομανικα φανελακια, 2 βαμβακερα μακρυμανικα φορμακια, 5 κοντομανικα φορμακια με μακρυ πατζακι και 1 κοντομανικο φορμακι με κοντο πατζακι.

Γενικα παιζει ρολο και τι ειδους καθημερινοτητα εχετε.

Θα το βγαζεις δηλ βολτα?

Μεσα στο σπιτι θα εχεις κλιματισμο ή θα υπαρχει ζεστη?

Απο ειδη υπνου σου χρειαζονται βαμβακερα σεντονακια και πικε κουβερτουλα.

Τα ρουχα που σου προτεινω παραπανω καλυπτουν ολες τις πιθανες συνθηκες.

Αν πχ εχεις κλιματισμο το μωρο δεν μπορει να ειναι ημιγυμνο, θα κρυωνει.

Αν εχεις πολυ ζεστη στο σπιτι, μπορει να το αφηνεις μονο με το φανελακι.

Παντως με τα παραπανω θα εισαι καλυμενη για ολα.

Ειναι και περιεργος ο καιρος πλεον.

Το μωρο θα το ελεγχεις στο σβερκακι του. Αν ειναι ζεστο και ιδρωμενο, θα αφαιρεις ρουχα.

Αν τα πατουσακια και τα χερακια ειναι κρυα, θα το ντυνεις.

Με το καλο:D

συγνωμη διαβασα καλα το '93 τελειωσες το ΔΗΜΟΤΙΚΟ?????

Κι εγω το διαβασα και ζαλιστηκα:rolleyes:

τοτε μπηκα στο πανεπιστημιο:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες για περαστικα.

Η ιωση του μικρου τελειωσε ευτυχως σε 2 ημερες,αφου τον νηστεψα κιολας.

Φαι μηδεν, μονο θηλασμος.

Τωρα του εχει μεινει συναχι.

Η Δεσποινα εχει και συναχι και βηχα, τη νυχτα ξυπνησε και ελεγε οτι την πονυσε το αυτι, εχω απελπιστει.

Ο αντρας μου ειχε κι αυτος πυρετο και βηχα.

Ολο το χειμωνα δεν παθαμε τιποτα, τωρα μας βρηκαν ολα.

Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν λεει και αληθεια, γιατι τις ημερες που ηταν αρρωστη και εμεινε στο σπιτι, ειδε οτι δε λειπουμε ολοι οπως νομιζε, οταν πηγαινει σχολειο και τωρα θελει να μενει κι αυτη στο σπιτι με τον μικρο.

Θελει και το σχολειο γιατι ειναι τα παιδακια και γενικως δεν ξερει τι θελει:rolleyes:

Το σαββατο την πηγα στο παιδικο μουσειο και εκανε μαθημα μαγειρικης.

Της αρεσε πολυ και ελπιζω να ξαναπαμε και αλλο σαββατο.

Και εκει ηταν πολυ ωραια και η βολτα στην πλακα και του μακρυγιαννη φανταστικη.

Ασε που πεφτεις και πανω σε γνωστα προσωπατα:tongue:

Πολυ μικρα στην ηλικια, οπως μαθαινω, αλλα πολυ συμπαθητικα:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Ξανθή μήπως θες εμείς οι μικρότερες να σε αποκαλούμε Κυρία Ξανθή?????? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Εμενα που με φωναζουν κυρια Κασσιανη οι μικροι του γραφειου και μου ρχεται μια σβησμαρα....:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια καλή εβδομάδα και εγω το 81 ειμαι γεννημένη.Σήμερα έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο.Αχ και γω επιστρέφω στη δουλεία μου την πιο αλλη Δευτέρα μετα απο 11 μήνες δεν θέλω να παω στεναχωριέμαι.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια άσχετο, έχω πάρει ταχίνι να δώσω στη μικρή αλλά δεν ξέρω πώς???? Το βάζετε στο φαγητό τους, σκέτο, πώς να της το δώσω για πείτε καμιά ιδέα :)

μμμ ταχινι!! ταχινοπιτα!!

βαζεις λιγο σε ενα πιατο λιγο νερακι το ανακατευεις να αραιωσει λιγη ζαχαρη ή μελι παιρνεις και μια φρατζολα ψωμι και γινεται χαμοςςςςς

αλλα για μωρο ε???

δεν ξερω:oops::oops::oops::oops:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Kασσιανη... περαστικα τους και εσυ κρατα γερα!!!

Αφου μερικες φορες σκεφτομαι οτι εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να "πεσουμε"

Οσο για τη μικρη, συνηθως η δικαιολογια για το "δεν θελω να παω σχολειο" ειναι και καλα πονος στην κοιλια!

Αν σου παραπονεθηκε για το αυτακι της καλο θα ηταν να το κοιταξεις... λογω οτι ειχε και αυτη καταρροη και συναχι :)

Παω παλι προς κουζινα μερια να τελειωσω κατι λιγα που εχουν μεινει...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!

ετοιμαζω απο το πρωι του κοσμου τα φαγητα και πριν απο λιγο με πηρε τηλ ο αντρας μου, να μου πει οτι δεν θα ερθουν τελικα για φαγητο γιατι θα βγουνε με τον πελατη (τους καλεσε εκεινος και ειναι δυσκολο να αρνηθουν)

θα ερθουν μονο το απογευματακι για καφε και γλυκο!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΟΥ ΛΕΤΕ?????????????????

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξεκίνα να γεμίζεις τάπερ Λιζάκι και πες να σου στείλουμε πμ τις διευθύνσεις :):):):):):) Καταλαβαίνω το σπάσιμο πέρα από την πλάκα..... Τουλάχιστον δε θα μαγειρέψεις την υπόλοιπη βδομάδα. Ας πάνε όλα καλά με τη δουλειά σας και χαλάλι το φαγητό έτσι δεν είναι?!!?!?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσιααααα....???

Ου ουουουουου.....????

Καλησπέραααα....!!!

Κι εγώ το '81 είμαι, πολλές δε μαζευτήκαμε τη ίδια χρονιά....?? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν, εμείς είμαστε πολύ καλά, δεν τον χορταίνω τον άτιμο το μπόμπιρα, μ' έχει ξετρελάνει το ζουζουνάκι μου......!!!! Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούριο και λιώνωωωωω....!!!! :D:D:D:D:D:D

Κατά τ' άλλα, προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να ξεκινήσει πάλι τη διατροφή (μιας και άρχισα Pliates), αλλά αυτή τη φορά δε μπορώ να το πάρω απόφαση με τίποτα, βαριέμαι.....!!!! Κάντε κάτι να με πείσετε, γιατί η ζυγαριά πήρε τον ανήφορο....!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...