Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια

Δεν ξερω τι γινεται στην Αθηνα αλλα εδω ο καιρος ειναι πολυ περιεργος , βρεχει πολυ αλλα ο ουρανος ειναι σαν κιτρινος ενα πραγμα δεν το εχω ξαναδει λες και ειναι 6 το απογευμα ...

Καλά εδώ να δεις που είναι μαύρη νύχτα!!!!!! Άσε που βρέχει λάσπη και είναι μια αηδία.... Κίτρινα παντού!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια

Δεν ξερω τι γινεται στην Αθηνα αλλα εδω ο καιρος ειναι πολυ περιεργος , βρεχει πολυ αλλα ο ουρανος ειναι σαν κιτρινος ενα πραγμα δεν το εχω ξαναδει λες και ειναι 6 το απογευμα ...

ναι ναι! κιτρινιλααααα!:?

490642q54dqlmg2c.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!Χρόνια μας πολλά!:)

Ολη μέρα σχεδόν έχω εγώ τη μικρή κοντά μου κ δεν μου χει χτυπήσει....λίγο να την αφήσω σε άλλα χέρια κ χτυπάει....τυχαίο να ναι ή δεν προσέχουν????:mad:

Αννα δεν ειναι θεμα προσοχης, ακομη και μπροστα να εισαι, θα πεσουν και θα χτυπησουν απειρες φορες, θα το δεις στην πορεια...

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολες! Σημερα εχει γενεθλια και η μαμα μου!

Περασαμε πολυ ομορφα στο παρτυ του Αντωνη χθες, το σπιτι βεβαια χαλια αλλα δεν πειραζει. Και του χρονου να΄μαστε καλα!

age.png age.png

Αχ μιας κ ανέφερες παλιούς δασκάλους μαριλού....βλέπει καμμία τη μουσική εκμπομπή της Γερμανού τη Κυριακή??? Δεν έχει 2 ειδικούς που φτιάχνουν τη λίστα???Ε ο ένας ο γοητευτικός γαλανομάτης ήταν ο μαθηματικός μου στο Λύκειο....Δραγουμάνος λέγεται! Όλες είχαν έρωτα μαζί του αυτός είχε αδυναμία σε μένα γιατί ήμουν η καλύτερη στο σχολείο(όπως έλεγε:P) στα μαθηματικά κ του έλυνα κάθε μέρα μια δύσκολη άσκηση κ έφευγα για το καπνιστήριο(τουαλέτες) :tongue::tongue::tongue:

credo η δικιά μου μετά το μπαμπαμπα τώρα άρχισε να λέει ντανταντα κ να δέρνει τον καναπέ! Καμμιά μάνα μου σίγουρα της το έμαθε! :rolleyes:

Α στέλνουμε κ φιλακια!!!!!!!!Μουτς! :oops::oops::oops::oops:

Κ εδώ κιτρινίλα κ καλά που βαρέθηκα χθες κ δεν βγήκα να πλύνω τέντες κ κάγκελα θα πάθαινα εγκεφαλικό σήμερα! :twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Που λέτε χθες την κράτησε ο μπαμπάς της κι εγώ πήγα στο reunion του δημοτικού, το 17ο στη σειρά παρακαλώ μιας και βρισκόμαστε κάθε χρόνο από το '93 που τελειώσαμε το δημοτικό και ήταν σούπερ!!!!

συγνωμη διαβασα καλα το '93 τελειωσες το ΔΗΜΟΤΙΚΟ?????

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

συγνωμη διαβασα καλα το '93 τελειωσες το ΔΗΜΟΤΙΚΟ?????

:) κ εγω αυτο θα ρωτουσα!

μαριαννα μου να χαιρεσαι τον γιοκα σου και τη μανουλα σου!!!

Διαφημίσεις

Κ εγώ το 93 νομίζω ότι το τελείωσα Μαριλού ποια χρονιά γεννήθηκες?

Εμείς πάντως παρόλο που έχουμε βρεθεί στο facebook σχεδόν όλοι οι συμμαθητές δεν έχουμε καταφέρει να οργανωθούμε για να βρεθούμε!:?

credo ε εσύ θα είσαι καλή στη παπαγαλία! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια και καλη εβδομαδα.

Πραγματι ΧΑΛΙΑ καιρος. Αφου ειμαι με τα φωτα ανοιχτα στο σπιτι. Σαν βραδυ ειναι. Μεχρι και η μικρη αργησε να ξυπνησει σημερα, μαλλον απο το σκοταδι που ειχε το δωματιο της.

Εμεις εχουμε σημερα να παμε παιδιατρο, αλλα ο αντρας μου δεν μπορει να ερθει λογω δουλειας και σκεφτομαι ετσι οπως ειναι ο καιρος, μηπως το αναβαλω για καμια αλλη μερα μεσα στην εβδομαδα γιατι εκει παντα παρκαρουμε μακρια, κι αν βρεχει δεν ξερω τι θα πρωτοκραταω.

4Rnfp3.png

Κ εγώ το 93 νομίζω ότι το τελείωσα Μαριλού ποια χρονιά γεννήθηκες? Εμείς πάντως παρόλο που έχουμε βρεθεί στο facebook σχεδόν όλοι οι συμμαθητές δεν έχουμε καταφέρει να οργανωθούμε για να βρεθούμε!:?

Αννούλα το '81, νομίζω μαζί είμαστε ε? Εμείς βρισκόμαστε κάθε χρόνο απλά φέτος μαζευτήκαμε πολλοί και ήταν σούπερ!!!:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...