Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι! Ο χαλινός είναι κάτι σαν ίνα που έχει η γλώσσα από κάτω. Ενώνει τη γλώσσα με τα ούλα κάπως. Εγώ π.χ. που έχω δεν μπορώ να βγάλω έξω πολύ τη γλώσσα μου. Κατά τ'άλλα δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Αλλά κάποια στιγμή λένε πως θα δημιουργήσει οπότε και πρέπει να κοπεί. Μην με περάσετε για φρικιό... αχαχαχαχαχαχ... Βέβαια του μπέμπη ήταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Της μαμάς μου της είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ομιλία. Ψεύδηζε κι έτσι της το κόψανε όταν ήταν μικρή. Τρελή ιστορία... Φανταστείτε τότε με τα μέσα εκείνης της εποχής... Η μαμά μου εν τωμεταξύ πολύ τσαντίλας και μόλις της το έκοψε ο γιατρός άρχισε να τον βρίζει... Πούθτη γιατρέ και τέτοια συνέχισε να ψευδίζει βρίζοντάς τον κι ο άνθρωπος να έχει κατουρηθεί στο γέλιο κι εκείνη να τα παίρνει πιο πολύ! αχαχαχαχαχ...

Αχ μωρε ο μικρούλης!!! Περαστικά σας! Εσύ κοπελιά έχεις σκεφτεί ότι αν κόψεις τον χαλίνο ίσος αλλάξει λίγο κ τη σεξουαλική σου ζωή???!!! Σορυ κιόλας αλλά έχω διεστραμμένο μυαλό κ εκεί πήγε κατευθείαν!!! :PpPPp

Ρουλάκι περαστικά σας κ εσάς!

Credo υπομονή ρε κορίτσι δεν μπορείς να κάνεις κ τίποτα δεν καταλαβαίνουν...κ η δικιά μου ξέρει ότι ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ο μπακλαβάς κ αυτό φέρνει!!!!

Η μπουκίτσα μου ήδη 5 φορές τα χει κάνει πάλι σήμερα μια από τα ίδια δηλαδή....το σύγκαμα χειροτερεύει ευτυχώς απλά είναι κοκκινο δεν έχει κάνει καμμιά πληγή....την πλένω και την αφήνω κανα μισάωρο ανοιχτή σε κάθε άλλαγμα κ της βάζω εναλαξ sudocream και bepanthol....υπάρχει κάτι άλλο να κάνω μπας κ το γλυτώσουμε?Αύριο θα πάμε στην παιδίατρο να δούμε τι θα γίνει.... :(((( Με έχει πάρει πολύ αποκάτω η κατάσταση αν κ αυτή είναι μες στη καλή χαρά εγώ φοβάμαι γιατί δεν είναι κ λίγο 8 μέρες να ναι έτσι το παιδί.....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!

Αννα μην αγχωνεσε...

Η γαστρεντεριτιδα ειναι μια ιωση που (δυστυχως) ειναι απο αυτες που κανουν τον κυκλο τους μεσα σε 3 μερες και περνανε!!

Ο γιος μου ο μεγαλος οταν ηταν 6 μηνων ειχε κολλησει γαστρεντεριτιδα και του κρατησε 10 μερες!!!

Βεβαια ηταν πιο "βαριας" μορφης απο της μπεμπας σου, αφου ειχε και εμμετους!!!!

Ρουλακι, περαστικα στον μικρουλη... αλλα δεν ηταν λιγο υπερβολικη η παιδιατρος με το ντεπον ???

Πανω απο 38 δινουμε ντεπον... ή αν εχει υπερβολικη γκρινια!!

Credo... ετσι ειναι συνηθως οι πεθερες οταν προκειται για τις νυφες...

Τις θεωρουνε υπερβολικες... ενω αν ειχε κατι αντιστοιχο η κορη τους πχ... ολα θα ηταν αυτονοητα!!!!

Σοφια... ευχομαι να μην ποναει πολυ ο μπεμπουλης!!!

Παντως μ΄εκανες και γελασα με την ιστορια της μαμας σου :-))

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

roulaki απ'τη μασχαλη μετρουσες την θερμοκρασια? εγω απο τον ποπο.

Ναι αλλα εμεις ειμαστε ανδρες και τον ποπο δεν τον πειραζουμε χαχαχα

Ρουλακι, περαστικα στον μικρουλη... αλλα δεν ηταν λιγο υπερβολικη η παιδιατρος με το ντεπον ???

Πανω απο 38 δινουμε ντεπον... ή αν εχει υπερβολικη γκρινια!!

Μπορει να φοβαται τη νεα γριπη και να θελει να δει αν πιανει το ντεπον. Καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε.

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

roulaki απ'τη μασχαλη μετρουσες την θερμοκρασια? εγω απο τον ποπο.

μπετυ κ εγω εχω ησυχασει και ουτε μου λειπει η ακατονομαστη!

μαριλου ειχες πονους?

Μέχρι που το ανακάλυψα καθόλου αλλά από το μεσημέρι και μετά μόλις κατέβηκε κανονική ροή, η κοιλιά μου με έχει πεθάνει!!!

Αννούλα άντε να δούμε αύριο που θα σας δει η γιατρός να είναι καλύτερα τα πράγματα. Ρουλάκι περαστικά σας!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ναι αλλα εμεις ειμαστε ανδρες και τον ποπο δεν τον πειραζουμε χαχαχα

Μπορει να φοβαται τη νεα γριπη και να θελει να δει αν πιανει το ντεπον. Καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε.

χιχιχιχιχ!!! θυμαμαι που ειμασταν ακομα εγκυουλες κ το ειχες αναφερει στον συζηγο τι απαντηση πηρες! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλο σας βραδυ!

Όλα τα κοριτσάκια πήγατε για ύπνο;

Και τώρα το απίστευτο εκεί που μιλάμε για τα δόντια που βγάζουν ή ενδέχεται να βγάλουν τα μπεμπάκια μας βγάζω κι εγώ το φρονιμίτη μήπως γι αυτό έχω γκρίνια και μου φταίνε όλα;

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Καλημερα κοριτσια

Δυστυχως ο πυρετος ανεβηκε μεσα στην νυχτα στο 38.5 και επιμενει. Επισης ειχε απιστευτη γκρινια και δαγκωνε συνεχεια τα χειλακια του και μουγκριζε. Μπορει να ειναι δοντι με τοσο πυρετο?

ziZip2.png BhAqp2.png

καλημερα κοριτσια!

Ρουλακι, να παρεις την παιδιατρο!

Συνηθως ο πυρετος ανω των 38,3... δεν αφορα ουτε δοντια, ουτε παρενεργεια απο εμβολιο... αλλα το πιθανοτερο καποια ιωση...

Περαστικα στον μικρουλη!

Μπετουλα... τι να κανω...

Υποφερω απο πλατη και μεση! Μιλαμε για απιστευτος πονος...

Σημερα το απογευμα θα παμε να δουμε για καινουριο στρωμα!! Αφου κοιμαμαι, και ξυπναω πιο κουρασμενη απ΄οτι οταν ξαπλωσα :-((

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα! Ρουλάκι περαστικά στον κούκλο σου. Αν δεν προηγήθηκε εμβόλιο, τότε ίσως είναι κάποια ίωση. Πάντως τα δόντια δεν κάνουν υψηλό πυρετό. Δεν έχει άλλα συμπτώματα?

Η Λίζα σωστά ανέφερε ότι πολύ ευκολα σου΄πε η παιδίατρος να δίνεις ντεπον. Από 3 παιδίατρους που εχω εμπειρία, στο 38,5 έλεγαν όλοι.

Η Μαριαλένα πλέον είναι επικίνδυνη σε κρεββάτι μόνη της. Γυρίζει μπρουμυτα, και χτυπώντας τα ποδαράκια της, βρίσκεται στην άκρη και μετά πάει να πεσει όρθια! Εντωμεταξύ με τις βιολογικές πάνες δεν έχω δει μεγάλη διαφορά στο κοκκίνισμα, συνεχίζω βέβαια με τις ίδιες, αλλά τωρα την καθαρίζω με βαμβάκι και χαμομήλι. Για να την αφήνω χωρίς πανα είναι δυσκολο, γιατι πρέπει να΄μαι εκεί, και με 2 παιδια δεν ειναι απλα τα πραγματα. Εκτος αν την αφηνω με πετσετα οση ωρα την ταϊζω, οπότε αν κανει τσίσα, θα τα κάνει πάνω μου!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...