Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eυχαριστώ πολύ κοριτσάρες μου...

Θα έρθει αύριο το πρωι η νονά της Κάρολ και θα το αποφασίσουμε...έτσι πιστεύω τουλάχιστον ;););)

Πήγα κομμωτήριο σήμερα και έκανα και ξανθές ανταύγειες...γυρίζω στις παλιές καλές εποχές σιγά σιγά. Το βράδυ θα πάμε για ένα ποτάκι με τον άντρα μου μετά από δεν θυμάμαι κ εγώ πόσο καιρό...θα έρθει η πεθερά μου για πρώτη φορά και ο θεός βοηθός!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!! Πωλινάκι με γειά το μαλλί και ελπίζω να περάσατε σούπερ με τον καλό σου χθες:)

Χριστίνα, ανακάλυψα χθες οτι ο Άντρας μου δουλεύει με τη μια κολλητή μου και μέλλουσα νονά γοργονιδίου και ότι η άλλη μου κολλητή σας εξυπηρέτησε στο ΙΑΣΩ και σας ξέρει επίσης!!! Όλο συμπτώσεις είμαστε τα δυό μας!!!!!!

Τα αρρωστάκια μας τι κάνουνε? Εχθές η γοργονίτσα πήγε την πρώτη της βόλτα με το ΜΕΤΡΟ, ανεβήκαμε στο θείο μου που μας είχε τραπέζι και επειδή Σάββατο βράδυ αν γυρίζαμε με το αυτοκίντηο στο Θησείο θα υποφέραμε, είπαμε να πάμε με το ΜΕΤΡΟ, πολύ ωραία ήταν η μικρή κοιτούσε γύρω γύρω όλο περιέργεια και εννοείται μίλαγε και γελούσε σε όλο τον κόσμο. Στο πήγαινε βέβαια γιατίσ το γυρισμό έσκασε στον ύπνο :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσια. :mrgreen:

Περαστικα στα αρρωστουλια. Ειχα προβλημα με τη συνδεση που ειναι τζαμπε (ασυρμαστο δικτυο του δημου :mrgreen:) και μαλλον κατι εκαναν και δεν επιανε, σημερα επιασε και ειπα να προλαβω να σας πω ενα γεια. Μπηκαμε κι εμεις στον 9ο με 8900 κιλα και 69 ποντους υψος. Πως περναει ο καιρος. Αν ειχα μεινει εγκυος την επομενη της γεννας τωρα θα ημουν στις μερες μου. :twisted: Εχουμε δυο δοντια, σερνομαστε στα πατωματα και λεμε ααααααααα οοοοοοοοοο ντανταντα τατατα μπαμπαμπα αυτα τα λιγα. :-D

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλημεραααααα

πωπω τι κρυο ειναι αυτο σημερα, εχτες λιαζομουν στη πλατεια και σημερα ουτε για τσιγαρο δεν βγαινω εγω.

Ο Γιαννακης μου εχει αρχισει τα περιεργα...βαραει μπουνιες στο κεφαλι του και οσο του λεω εγω μη κακο αυτος συνεχιζει , εχτες εχασε το στοχο και εδωσε μπουνια στο ματι του:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι νομίζω απλά δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους. Εμένα εχθές κουτουλούσε στο κεφαλάρι του κρεβατιού και μετά με κοιτούσε με το χαμόγελο της colgate Λες και είχε κάνει κατόρθωμα!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!

τι κανετε?εμεισ πριν λιγο γυρισαμε απο την εκκλησια και τωρα την εβαλα για υπνο !!τησ εδωσαν και να κραταει ενα παξιμαδακι και μολισ τησ το πηρα τσιριζε!!!!:tongue::tongue::tongue:ηθελε να κοιμηθει με αυτο!!!ωσ το τελοσ την ξεγελασα καπωσ κ το πηρα...:rolleyes:

Καλημερα κοριτσια. :mrgreen:

Περαστικα στα αρρωστουλια. Ειχα προβλημα με τη συνδεση που ειναι τζαμπε (ασυρμαστο δικτυο του δημου :mrgreen:) και μαλλον κατι εκαναν και δεν επιανε, σημερα επιασε και ειπα να προλαβω να σας πω ενα γεια. Μπηκαμε κι εμεις στον 9ο με 8900 κιλα και 69 ποντους υψος. Πως περναει ο καιρος. Αν ειχα μεινει εγκυος την επομενη της γεννας τωρα θα ημουν στις μερες μου. :twisted: Εχουμε δυο δοντια, σερνομαστε στα πατωματα και λεμε ααααααααα οοοοοοοοοο ντανταντα τατατα μπαμπαμπα αυτα τα λιγα. :-D

αυτο σκευτομουν ρουλακι προχτεσ που εκλεισε η δικια μου τουσ 9 μηνεσ...οτι θα ειχα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημεραααααα

πωπω τι κρυο ειναι αυτο σημερα, εχτες λιαζομουν στη πλατεια και σημερα ουτε για τσιγαρο δεν βγαινω εγω.

ωχ μαλλον εχω τισ εξαψεισ τησ εγκυμοσυνησ και δεν το καταλαβα!!!!!!γιατι πριν λιγο ελεγα οτι τελικα μουφα που ελεγαν για πολικο ψυχοσ κτλ...και με κοιτουσαν οι δικοι μου καλα καλα...:rolleyes::confused::confused:!!μαλλον δεν το πηρα ειδηση!!:tongue::tongue:και ειμαι και κρυουλιαρα να φανταστειτε...

ξανθη χτεσ ειδα τον ντενη τον τρομερο!!!!!!!!!!!!!!!το ειχε στο σταρ!!βεβαια δεν το ειδα ολο γιατι με πηρε ο υπνοσ στον καναπε!!!ξυπνησα κατα τισ 23.30 για το γαλα τησ μικρησ και ρωτουσα τον αντρα μου πωσ αλλαξε καναλι κ μου ειπε οτι τελειωσε(οχι εμενα θα περιμενε..χι χι)!!

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

277050at9m6ywvwz.gif

Ξέρεις ότι με έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι όσοι φοράνε σκούρο πράσινο έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης? αρκεί να έχουν αγοράσει αυτοί τα ρούχα τους και να μην είναι δώρο....:tongue:

Καλο! Και τι λεει αυτη η ερευνα για οσες φορανε μωβ?:tongue: Ονοματα δε λεμε...!:mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια ο καιρός τρελάθηκε το πρωί χιονιζε κατα τα αλλα μπήκαμε στην άνοιξη τι να πεις.

Εδω παντως εχει γεμισει ο τοπος λουλουδια!

Μαριάννα το οίδημα της συνονοματης;;;;

Αρχισε να υποχωρει σιγα σιγα απο χθες. Θα παρω σε λιγο τον γιατρο να τον ενημερωσω.

Πως ταιριάζουμε εμείς οι αταίριαστες δεν μπορώ να καταλάβω. Εμένα ξέρεις ότι είναι το μωβ αγαπημένο χρώμα αλλά το κυπαρισσί είναι δεύτερο αγαπημένο, ειδικά σε αξεσουάρ και πουλόβερ.

Διαβασες για την ερευνα εσυ γι αυτο το ανεφερες το κυπαρισσι ε?:tongue::tongue::tongue:

λιζακι πολυ ωραια φωτο

που τις βρισκεις?

Ναι Λιζακι! Κοντεψα να τυφλωθω απο το πολυ ροζ...!:tongue:

Ο Γιαννακης μου εχει αρχισει τα περιεργα...βαραει μπουνιες στο κεφαλι του και οσο του λεω εγω μη κακο αυτος συνεχιζει , εχτες εχασε το στοχο και εδωσε μπουνια στο ματι του:confused:

Συμπεθερα, ο μπεμπης βαδιζει στα χναρια του Μαριου!:mrgreen:

age.png age.png

Χριστίνα, ανακάλυψα χθες οτι ο Άντρας μου δουλεύει με τη μια κολλητή μου και μέλλουσα νονά γοργονιδίου και ότι η άλλη μου κολλητή σας εξυπηρέτησε στο ΙΑΣΩ και σας ξέρει επίσης!!! Όλο συμπτώσεις είμαστε τα δυό μας!!!!!!
Άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα γρι; Ανακάλυψες ότι ο άντρας σου δουλεύει με μια κολλητή σου και μέλλουσα νονά γοργόνας;

Κι η άλλη κολλητή εξυπηρέτησε εμένα στο ιασώ; Τι είναι, νοσοκόμα; Που με θυμόταν; :?

Καλο! Και τι λεει αυτη η ερευνα για οσες φορανε μωβ?:tongue: Ονοματα δε λεμε...!:mrgreen:

Διαβασες για την ερευνα εσυ γι αυτο το ανεφερες το κυπαρισσι ε?:tongue::tongue::tongue:

Ναι μαρή, την έρευνα είχα ανάγκη να επιβεβαιωθώ :tongue: Εσένα πάλι τι σε νοιάζει τι λέει για το μωβ, εεεεε;

Καλημέρα κόρες

Χτες σινεμαδάκι και παρκάρισμα μικρού στην πεθερούλα (είδαμε το νησί των καταραμένων, εγώ καλά πέρασα, ο άντρας το βαρέθηκε). Σήμερα θα πάμε σε μια στέγη ανηλίκων να πάρουμε 2 παιδάκια που ξέρουμε, θα πάμε όλοι μαζί και με μπραντ στο αλου φαν παρκ να δώσουμε κάτι πραγματάκια για το παιδάκι του παλληκαριού που σκοτώθηκε τις προάλλες στον βύρωνα (θυμάστε;) και μετά θα πάμε τα παιδάκια γκούντις για μαμ κι επιστροφή στη στέγη να κοιμηθούν. Γεμάτη παιδιά θα είναι η μέρα μας :mrgreen:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

ξανθη χτεσ ειδα τον ντενη τον τρομερο!!!!!!!!!!!!!!!το ειχε στο σταρ!!βεβαια δεν το ειδα ολο γιατι με πηρε ο υπνοσ στον καναπε!!!ξυπνησα κατα τισ 23.30 για το γαλα τησ μικρησ και ρωτουσα τον αντρα μου πωσ αλλαξε καναλι κ μου ειπε οτι τελειωσε(οχι εμενα θα περιμενε..χι χι)!!

αστο καλυτερα ειχα πει στον αντρα μου οτι το βραδυ που θα ερθει ο Μαριος να μη βαλει το Star γιατι εχει τον Ντεννις και αλοιμονο μας , το προβλημα ειναι οτι ξεσηκωνει ιδεες και οταν ηρθε ο Μαριος πηγε απο μονος του στο δωματιο μου και εβαλε τη ταινια οποτε οτι εβλεπε το ηθελα και μας ελεγε και εγω θα το κανω αυτο και εκεινο, οποτε καταλαβαινεις ηδη πρωι πρωι ζηταγε σφεντονα:mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κόρες

Χτες σινεμαδάκι και παρκάρισμα μικρού στην πεθερούλα (είδαμε το νησί των καταραμένων, εγώ καλά πέρασα, ο άντρας το βαρέθηκε). :mrgreen:

και εγω αυτο κατεβαζω τωρα να το δω το βραδυ

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

εμενα ρε κοριτσια, πηγε ο νονος της μικρης και το ειδε, και μου ειπε οτι θελανε να φυγουνε στη μεση της ταινιας. τοσο χαλα

εμενα το ειδε ο αντρας μου και του αρεσε πολυ , αλλωστε και εμενα μου αρεσουν αυτα τα εργα και ειδικα το συγκεκριμενο που το εχουν γυρισει σε στυλ δεκατιας 50 περιμενω πως και πως, κατεβασα και το wolfman να το δω και αυτο καποια στιγμη

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα γρι; Ανακάλυψες ότι ο άντρας σου δουλεύει με μια κολλητή σου και μέλλουσα νονά γοργόνας;

Κι η άλλη κολλητή εξυπηρέτησε εμένα στο ιασώ; Τι είναι, νοσοκόμα; Που με θυμόταν; :?:mrgreen:

Πώς να καταλάβεις έτσι που τα έγραψα, ο άντρας σου εννοούσα:P:p:p:p Και η άλλη μου η φίλη στο ΙΑΣΩ δουλεύει κάτω στις ληροφορίες στη MyClub!!! Μήπως τώρα έβγαλες άκρη?!??!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...