Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες..χάθηκα λίγο αλλά είχα την μανούλα μου εδώ και τα σεμινάρια και δεν μπήκα καθόλου να σας διαβάσω...Pola έχεις μπερδευτεί βλέπω..το λιλά δεν είναι πένθιμο βρε..είναι γλυκό χρώμα..εγώ παρήγγειλα προσκλήσεις και μπομπό σε διάφορα χρώματα από το χαμόγελο...κορίτσια βάλαμε μπρος για 2ο νινί!!!!η μικρή μου μεγαλώνει δοντάκι ακόμη δεν είδαμε ...αυτά τα νέα φιλάκια πολλά

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια;)

Το σκούρο μωβ ρε, όχι το λιλά (άσε που εμένα όλες οι αποχρώσεις μου αρέσουν... Ας έβαζαν για πένθιμο το μουσταρδί που είναι αηδία, το μωβ βρήκαν;;; )

Καλά δεν έχω χειρότερο από το μουσταρδί...:tongue:

Kαλημερα κοριτσια!

Το λιλα δεν εχει σχεση με το σκουρο μωβ που ειναι πενθιμο χρωμα. Μην τα μπερδευουμε! Και φυσικα κι εμενα μου αρεσουν ολες οι αποχρωσεις, αν και το αγαπημενο μου χρωμα, το οποιο δυστυχως σπανια το βρισκω σε ρουχα, ειναι το κυπαρισσι!

Ξέρεις ότι με έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι όσοι φοράνε σκούρο πράσινο έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης? αρκεί να έχουν αγοράσει αυτοί τα ρούχα τους και να μην είναι δώρο....:tongue:

Ο πιτσιποπάκος έκανε χτες το απόγευμα ένα εμετό....ρουκέτα....ακόμα πλένω τα πάντα στην κουζίνα...μέχρι και το χαλί...:confused:

Καλημέρα μανούλες!!! Είχα ένα Συνέδριο 2 μέρες τώρα και χάθηκα. Πωλινάκι κι εγώ το δεύτερο δαγκωτό ψηφίζω είναι τέλειο!!!! Πρωί πρωί κάναμε τη βόλτα μας με τη γοργονίτσα και απολαύσαμε τον πεζόδρομο ήσυχο και τώρα κρατάμε το μαγαζί του μπαμπά μου μιας και οι δικοί μου έφυγαν για ΣΚ:) Γυρισε και ο μπαμπάς μας χθες και είμαστε πανευτυχείς!!!

Κασσιανουλα περαστικά στο μπέμπη. Αννούλα πώς πάτε με το γάλα;;; Μαριάννα το οίδημα της συνονοματης;;;;

mantinop τι έγινε ήπιε μπόμπες ο πίτσι;;;

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!!

Πόλα κι εγώ το 2ο ψηφίζω....

Εμείς βγάζουμε το πρώτο μας δόντι από πάνω!!!Πολύ γκρίνια!!!!:cry:

Εγώ πήρα επιτέλους φόρεμα για την βάπτιση...όχι αυτό που ήθελα αλλά δεν πειράζει...Βασικά έψαχνα για κάτι λουλουδάτο,πολύχρωμο,ανοιξιάτικο....και τελικά κατέληξα με ένα καμία σχέση!!!!:rolleyes::confused:Θα το βάλω και θα σας βάλω φώτο να το δείτε να μου πείτε την γνώμη σας...Τελικά αποφάσισα να μην μαλώνω άλλο όσο αφορά στην βάπτιση και υποχώρησα οπότε και τραπέζι θα κάνουμε και όλα αυτά που ήθελα να αποφύγω....:evil::evil:Δεν πειράζει,αφού το όνομα του παιδιού ήταν δική μου επιλογή και υποχώρησε ο άντρας μου ας κάνει ότι θέλει...στο δεύτερο που δεν το γλιτώνω τελικά οτ όνομα της πεθεράς ή του πεθερού θα κάνω την βάπτιση όπως θέλω εγώ!!!!;);)

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κούκλες και κουκλάκια...!!!! :):):)

Mantinopaki, μήπως τον πείραξε κάτι που έφαγε; Ή η ποσότητα;

Staxiofiorina, εύχομαι να σας "κάτσει" γρήγορα το 2ο ζουζούνι...!!:-D

Pola, είναι και οι 2 συνδυασμοί χρωμάτων πανέμορφοι, εμείς απλά σου λέμε τη γνώμη μας..! Εσύ θα δεις τί ταιριάζει πιο πολύ στο ύφος της βάπτισης...!! ;)

Εμείς είμαστε λίγο συναχωμένοι μάνα+γιος, κατά τ' άλλα μια χαρά..!! :cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εχω τη γυναίκα κ κάνουμε δουλείες κ καταλαβαίνεται ένας χαμός επικρατεί!!!

Πολα εμένα μου άρεσε τρελά όμως το πρώτο είναι ασυνήθιστο....:-D

Κασσιανή περαστικά στον μικρούλη σου!!

Μαριάννα ελπίζω να έχει υποχωρήσει κάπως το οίδημα σήμερα!

Σταχιοφορίνα εύχομαι ένα σποράκι σύντομα!!! ;)

Μαριαλένα το ναν που είπε η γιατρός δεν το ήπιε κ αυτό οπότε συνεχίζουμε με εβαπορέ κ πίνει 200-240μλ!!! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

πολινακι και οι δυο συνδιασμοι ειναι πολυ ωραιοι αλλα ο δευτεροσ μ αρεσει περισσοτερο!!

σταχυ με το καλο!!!!!ευχομαι να σασ ελθει συντομα ενα δευτερο πανεμορφο κ υγιεστατο μωρακι!!!!!!

αννουλα καλεσ δουλειεσ!!!κι εμεισ το nan2 πινουμε!να σου πω και μια γνωμη?...βεβαια το ξερω οτι δεν ειναι τοσο σωστη αλλα...εχεισ δοκιμασει να τησ βαλεισ μεσα στο γαλα 2-3 μεζουρεσ ριζαλευρο ή κρεμα βανιλια???η δικια μου ενα διαστημα που δεν αγγιζε καθολου το γαλα αυτο εκανα και επιασε!!για τισ κρεμεσ τωρα οσον αφορα το παχοσ απο οτι θυμαμαι, δεν εχει και ιδιαιτερο προβλημα παχουσ η δικια σου οπωσ κ η δικια μου...απλα μια γνωμη ειπα ..

μπιζελακι ειχεσ κ εσυ θεμα με την πεθερα?πωσ το πηρε???

μαριαννακι πωσ παει το οιδημα?ευχομαι να αρχισε να υποχωρει!!

μαντυ περαστικακια στον πιτσι!!!κ σενα καλο κουραγιο να μαζεψεισ τα εμετα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

μπιζελακι ειχεσ κ εσυ θεμα με την πεθερα?πωσ το πηρε???

Δεν το ξέρει ακόμα!!!!!:-D:-D:-D

Πολύ θα ήθελα όμως να έβλεπα τα μούτρα της όταν το μάθει....:tongue:

Αφού πήρε τηλ την μαμά μου για να της πει συλληπητήρια για την γιαγιά μου και άρχισε να λέει για τον εγγονό της τον πρώτο διάφορες ιστορίες...για την δικιά μας μούγκα!!Λες και δεν υπάρχει...λες κι είχε η μάνα μου καημό να ακούει την πεθερά μου και τις ιστορίες της...Και χτες που υποτίθεται ότι πήρε για να μάθει νέα μας,ρώτησε ένα απλό "τί κάνει η μικρή" και μετά έπρηζε τον άντρα μου με τον εγγονό τον άλλον για καμιά ώρα...:evil:Δυστυχώς όμως στο 2ο παιδάκι δεν το γλιτώνω το όνομα...Τώρα Ιωάννα θα είναι??Ανδριαννή θα είναι???Άγνωστο...ο άντρας μου αποφασίζει..:cry::cry:

Εσύ πως τα πας με την εγκυμοσύνη??όλα καλά??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη το ναν το έτοιμο ρόφημα πήραμε εμείς κ δεν το ήπιε είναι λίγο καλύτερο από τη σκόνη αλλά δεν έπιασε....επίσης όσο έπινε σκόνη της είχα δοκιμάσει ρυζαλευρο βανίλια,φαριν λακτέ κ μπισκοτόκρεμα μεσα στο γάλα αλλά τίποτα....επίσης από γάλατα δοκιμάσαμε frisolac almiron nativa guigoz s-26 κ ελέυθερα λακτόζης κ κανένα δεν το ήθελε....η παιδίατρος λέει δεν είναι κ τόσο καλό το εβαπορέ αλλά προκειμένου να πίνει 70-120μλ μάξιμουμ νομίζω σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα εβαπορέ!!!!

Τώρα αύριο θα τη ζυγίσω να δω αν κάναμε τίποτα με μια εβδομάδα εβαπορε :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Το λιλα δεν εχει σχεση με το σκουρο μωβ που ειναι πενθιμο χρωμα. Μην τα μπερδευουμε! Και φυσικα κι εμενα μου αρεσουν ολες οι αποχρωσεις, αν και το αγαπημενο μου χρωμα, το οποιο δυστυχως σπανια το βρισκω σε ρουχα, ειναι το κυπαρισσι!
Πως ταιριάζουμε εμείς οι αταίριαστες δεν μπορώ να καταλάβω. Εμένα ξέρεις ότι είναι το μωβ αγαπημένο χρώμα αλλά το κυπαρισσί είναι δεύτερο αγαπημένο, ειδικά σε αξεσουάρ και πουλόβερ.

Νυστάζω σήμερις πάρα πολύ... Αρχίσαμε να ξυπνάμε πάλι το βράδυ για γάλα... Σήμερα σηκωθήκαμε 4μιση. Οπότε γυρνάω στο να του δίνω ένα έκτο γεύμα κοιμισμένος το βράδυ κατά τη μία, μπας και κοιμάμαι λίγο σερί ως το πρωί. Στο μεταξύ μέχρι τις 12 τα έκανε τρεις φορές κι επειδή χτες δεν έκανε καθόλου, σκυλοβρώμισαν. Κόντεψα να λιποθυμήσω την τελευταία φορά. Επίσης έχει μια μουρμούρα από τις 8 το πρωί, πήγε σερί μέχρι 10.30, έκανε διάλλειμα για να φάει και να κοιμηθεί λίγο και η μουρμούρα συνεχίζεται τώρα. Ούτε καφέ ακόμα δεν έχω πιει.

Οταν όμως κάνουμε το σάντουιτς παλαμάκια (μη δίνετε σημασία, δικής μας εφεύρεσης χαζομαρίτσα) πεθαίνει στα γέλια και μου έρχεται να λιώσω από ευτυχία :D

WN6Op3.png

Δεν το ξέρει ακόμα!!!!!:-D:-D:-D

Πολύ θα ήθελα όμως να έβλεπα τα μούτρα της όταν το μάθει....:tongue:

Αφού πήρε τηλ την μαμά μου για να της πει συλληπητήρια για την γιαγιά μου και άρχισε να λέει για τον εγγονό της τον πρώτο διάφορες ιστορίες...για την δικιά μας μούγκα!!Λες και δεν υπάρχει...λες κι είχε η μάνα μου καημό να ακούει την πεθερά μου και τις ιστορίες της...Και χτες που υποτίθεται ότι πήρε για να μάθει νέα μας,ρώτησε ένα απλό "τί κάνει η μικρή" και μετά έπρηζε τον άντρα μου με τον εγγονό τον άλλον για καμιά ώρα...:evil:Δυστυχώς όμως στο 2ο παιδάκι δεν το γλιτώνω το όνομα...Τώρα Ιωάννα θα είναι??Ανδριαννή θα είναι???Άγνωστο...ο άντρας μου αποφασίζει..:cry::cry:

Εσύ πως τα πας με την εγκυμοσύνη??όλα καλά??

μπιζελακι φανταζομαι τα μουτρα τησ οταν το μαθει!!!!!:tongue::tongue::tongue:παντωσ πολυ σπαστικο αυτο που κανει με το αλλο εγγονι...!!!τελοσ παντων!!

μια χαρα με την εγκυμοσυνη!!δοξα τω θεω παμε καλα!!

χτεσ πηγα κοριτσια και το ανακοινωσα και στην δουλεια!!!!:):tongue:

Ειρήνη το ναν το έτοιμο ρόφημα πήραμε εμείς κ δεν το ήπιε είναι λίγο καλύτερο από τη σκόνη αλλά δεν έπιασε....επίσης όσο έπινε σκόνη της είχα δοκιμάσει ρυζαλευρο βανίλια,φαριν λακτέ κ μπισκοτόκρεμα μεσα στο γάλα αλλά τίποτα....επίσης από γάλατα δοκιμάσαμε frisolac almiron nativa guigoz s-26 κ ελέυθερα λακτόζης κ κανένα δεν το ήθελε....η παιδίατρος λέει δεν είναι κ τόσο καλό το εβαπορέ αλλά προκειμένου να πίνει 70-120μλ μάξιμουμ νομίζω σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα εβαπορέ!!!!

Τώρα αύριο θα τη ζυγίσω να δω αν κάναμε τίποτα με μια εβδομάδα εβαπορε :tongue:

δηλαδη εσεισ εχετε δοκιμασει οτι γαλα υπαρχει στην αγορα!!τι να πω βρε αννουλα!!!!!και εχεισ κανει και ολουσ τουσ συνδιασμουσ (κρεμεσ,ριζαλευρο κτλ..)τι να πω βρε κοριτσι μου!!!!

η μητερα μου ,μου ειχε πει οτι ετσι καπωσ ημουν κ εγω...γυρω στην ηλικια των 6 μηνων <<δεν μου αρεσε>>πλεον το γαλα!!!και αναγκαστηκα μου εδινε εβαπορε...!!!

υπομονη!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα!!!!!!!!!!!!

Αννουλα να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!!!!!!!!!!

μηπως να δοκιμαζες το φρεσκο γαλα?

ισως ειναι καλυτερο απο το εβαπορε?

staxioforina χθες σε σκεφτομουν κι ελεγα που χαθηκε αυτο το κοριτσι???

αντε με το καλο το δευτερο γρηγορα να πιαστει το σπορακι!!!

χριστινακι κι εγω λιωνω οταν ξεκαρδιζεται τον κοιταω και λεω "πω πω τι ομορφο παιδι που εχω!!!" (ψωναρα μανα!!)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!

περαστικα στα μωρακια που ειναι αρρωστα!

Κασσιανη, σιγουρα θα κολλησε απο τη μικρη ο μπεμπης! Ευχομαι να κανει τον κυκλο του ενα τριημερο και να περασει... :)

Πολα.. μου αρεσουν και οι δυο επιλογες που εβαλες και ειδικα αν θελεις οπως ειπες τα παστελ χρωματα...

Εγω παλι ειμαι των εντονων χρωματων (εννοω σε στολισμο)

Πχ στο μπεμπη δεν ηθελα με τιποτα γαλιαζιο ή σιελ και εβαλα το τυρκουαζ που ειναι πολυ ζωντανο και χαρουμενο χρωμα...

Γι΄αυτο σου ειχα πει για το φουξια... :rolleyes:

1238-2.jpg

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...