Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

mantinop το μπεμπουλακι μου ειναι μια χαρα ιος ηταν και περασε απλα εμεις το περασαμε λιγο πιο βαρια

τωρα μας εχει μεινει ενε βηχαλακι που συνηθως το εχει οταν κοιμαται

και η ορεξη του εχει μειωθει

φρουτο και γαλα τρωει την μιση ποσοτητα που πρεπει

θα δουμε τι θα γινει και μ αυτο.....

σιδερενιο και το δοντακι σας

αντε βουρ για το αρνι ο φιλος πιτσιποπακος!!!!!

εμεις ακομη χαριζουμε φαφουτοχαμογελα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιας κ αναφέρθηκαν τα δόντια να κάνω μια χαζή(ίσος) ερώτηση που όλο ξεχνάω να τη κάνω στη γιατρό....δεν πρέπει να τους τα βουρτσίζουμε?????:shock::roll:

Εμείς αυγό ακόμα δεν τρώμε θα μας πει η γιατρός το πότε...μέλι δεν καίγομαι να της το δώσω γιατί κάνει πολύ άσχημη αλλεργία κ δεν με πειράζει να πάει κ 2 χρονών μη σας πω κ 5 για να φάει!

Επεξεργάστηκαν by anna_ath

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!

προχτεσ φαγαμε κ εμεισ την τουμπα μασ!!!επαθα μεγαλο σοκ!!καθομασταν στον καναπε μασ που ειναι γωνια και απο την μια μερια ο αντρασ μου ,απο την αλλη εγω κ στην μεση η αγγελικη...ενω λοιπον βρισκοταν μεσα μεσα καθιστη ξαφνικα μεσα στα ματια μασ αλλα χωρισ να συνειδητοποιησω ακομα πωσ εγινε ηλθε κατω!!!!!!κ μαλιστα με το κεφαλι!!!δεν θυμαμαι να εχω τρομαξει ετσι αλλη φορα...την αρπαξα κ ετρεχα πανω κατω να την ηρεμησω!!!μεχρι κ η κοιλια μου εσφιξε απο το σοκ!!

θυμομουν που διαβαζα εσασ με παρομοια περιστατικα κ να που το παθαμε κ εμεισ!!!

απορρω ομωσ ακομα πωσ εγινε μεσα στα ματια μασ!!!!

smouts με καταλαβεσ που σε εκανα add??και θα συμφωνησω με τα κοριτσια...εχεισ απιστευτο σωμα!!φτου φτου!!!και η μπουμπου σου ομωσ ειναι σκετη γλυκα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αχ τώρα που το λες το θυμάμαι αυτό.Το είχα ακούσει.Φοβόμουν που φοβόμουν τις αλλεργίες με το αυγό και το ψάρι οπότε τώρα αι με αυτό άσε δεν θα τις δώσω καθόλου μέλι μέχρι τον χρόνο.Και επειδή θα είναι και καλοκαίρι που θα χρονίσει θα το αφήσω απο Σεπτέμβριο καλύτερα.Σήμερα τις έδωσα λίγο κρόκο πρώτη φορά.Για να δούμε.Εσείς έχετε δώσει αυγό στα μικρά σας?

καλημερα

εγω οχι στον δεκατο μηνα θα αρχισουμε αυγο και μετα το ψαρι

Αναστασια σιδερενια τα δοντακια σας οπως το ειπες το Πασχα ο μικρος θα τραβαει πετσουλες:tongue:

Συμπεθερα μου ελπιζω να περασει το οιδημα γρηγορα, σκεφτεσαι να την πας ετσι και αλλιως σε παιδοχειρουργο να το δει?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα μανούλες!!

Ειρηνάκι,είδες για πότε πέφτουν τα άτιμα??!!Και πάντα με το κεφάλι,αφού δεν ξέρουν να κατέβουν αλλιώς....εγώ τώρα προσπαθώ να την μάθω να κατεβαίνει με τα πόδια!Λέτε να τα καταφέρω??Ελπίζω να μην χτύπησε η μικρή!!!

Αννούλα,κι εγώ είχα ρωτήσει την παιδίατρο για το βούρτσισμα των δοντιών και μου είχε πει ότι δεν χρειάζεται,αλλά εγώ συνέχεια διαβάζω ότι πρέπει από το πρώτο δόντι να τα περιποιείσαι οπότε θα πάω να αγοράσω αυτό: http://www.mothercare.com/Mothercare-3-piece-toothbrush-starter-set/dp/B001O1AUXG/sr=1-5/qid=1267778288/ref=sr_1_5/276-8086332-9654910?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=59826031&mcb=core

για να της τα βουρτσίζω...όλο λέω να πάρω τηλ κάποιον παιδοδοντίατρο να ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω!

Εμείς έχουμε παιδίατρο την Τετάρτη,αυγό ακόμα δεν ξεκινήσαμε (μάλλον θα μας πει από τον 10ο),μέλι καλύτερα να μην δώσετε ακόμα...αφήστε το μέχρι τον 1ο χρόνο τουλάχιστον...πάντως παρακολουθώντας την μικρή τώρα τελευταία παρατηρώ ότι δεν θέλει τα φαγητά της αλεσμένα....θέλει να τρώει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι τρώμε κι εμείς....και καλά τα λαχανικά και τα φρούτα που λιώνουν έτσι αλλά το κρέας και το κοτόπουλο και το μήλο π.χ. πως να της τα δώσω??Καμιά ιδέα???

Μαριάννα,ελπίζω να μην έχει τίποτα η μικρή και να της περάσει γρήγορα!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Να ζήσετε Μπιζελάκι!

Κ εμείς αύριο γινόμαστε 9 μηνών πότε μεγάλωσαν τόσο?:confused::mrgreen:

Κ εγώ κάτι τέτοιο το μικρό που μπαίνει στο δάχτυλο εχω στο νου μου να πάρω γιατί κάπου είχα διαβάσει όπως κ εσύ ότι από το πρώτο δόντι χρειάζονται περιποίηση αλλά η γιατρός δεν μου είπε τίποτα....θα την ρωτήσω πάντως την επόμενη εβδομάδα!

Ειρηνάκι ελπίζω να μη χτύπησε η μικρή κ να τρομαξε μόνο....θα σου πω εγώ πως έπεσε γιατί βλέπω τη δικιά μου τι κάνει...όπως είναι καθιστά σκύβουν μπροστά κ αν δεν έχει αρκετό χώρο ο καναπές τα χέρια τους βρίσκουν κενό κ πέφτουν....άπειρες φορές την έχω δει τη δικιά μου που ενώ κάθεται κάνει αυτό το πράγμα αλλά δεν μου χει πέσει ακόμα ευτυχως....τώρα βέβαια εχει βρει άλλο παιχνίδι...σκαρφαλώνει στον καναπέ κ στέκεται κ ύστερα πέφτει επίτηδες προς τα πίσω με το κώλο κ γελάει! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Να χαιροσαστε τα ζουζουνια σας.

Ειρηνη μου ναι, σε καταλαβα. Αυτη η λιστα με τα ψευδωνυμα ειναι θαυματουργη.

Αλλα νομιζω οτι υπερβαλουμε λιγο. Απλως εχω λεπτο σκαρι, δεν ειμαι και καμια θεα (αν και πολυ θα το ηθελα). Παρολα αυτα, σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και παλι.

4Rnfp3.png

Εμένα θα είναι 8 μηνών όταν τον πάω... Στις 22 Απριλίου αρχίζω δουλειά... Εσύ πότε ξεκινάς?

Σε ποιά περιοχή μένεις?

Γυρίσαμε σχεδόν όλους τους σταθμούς της γύρω περιοχής και είχαμε καταλήξει σε δυο.. Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις ευχαριστημένος όσο καλός και να είναι ο σταθμός... Εμείς ψάχναμε ένα σταθμό που να είναι ανοιχτός και τον Αύγουστο, μιας και έχω πρόβλημα με τη δουλειά και δεν μου δίνουν όλη την άδεια μου ποτέ. Επίσης δεν μπορώ να διαλέξω εγώ πότε θα την πάρω...

Κορίτσια, το τι είδαμε δεν περιγράφεται... Είδα μέχρι και σταθμό που δίνει φρουτόκρεμα ΣΚΟΝΗ! Αν είναι δυνατόν... Βέβαια μας είπαν πως αν θέλουμε φέρνουμε δικά μας φρούτα να του δίνουν φρέσκα, αλλά όπως και να χει σαν εικόνα δεν είναι ωραία... Ο σταθμός που θα καταλήξουμε μάλλον το μόνο που μου χτύπησε άσχημα είναι πως όταν μέσα στη μέρα θες να πας να δεις το παιδί σου δεν σε αφήνει να μπεις μέσα, αλλά το βλέπεις μέσω κάμερας. Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό βέβαια...

"Αγωγή και Φροντίδα" λέγεται ο σταθμός, έχει καμιά σας ακούσει κάτι?/QUOTE]

Δεν ξερω για το συγκεκριμενο σταθμο να σου πω.

Αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι να νιωσεις καλα μεσα σου οταν μπεις στο σταθμο. Το ενστικτο σου, τι σου λεει.

Το οτι τα βλεπεις μονο μεσω καμερας το καταλαβαινω, γιατι αν το παιδι σε δει, οσο καλα και να περναει, θα θελει να φυγει.

Επισης εμενα μου ειχε κανει κακη εντυπωση οταν πηγαινα σε σταθμους χωρις ραντεβου και μου απαγορευαν την εισοδο.

Ειχα ομως αδικο.

Αυτο ειναι το σωστο. Αλιμονο να επιτρεπουν στον καθε αγνωστο να μπαινει μεσα την ωρα που ειναι εκει τα παιδακια.

Μαζι με σενα Σοφακι, 29 Απριλιου. Εμενα θα ειναι 9 μηνων. Μενω στο Γερακα. Κι εγω εχω μια λιστα με παιδικους και πηγαινω και σε γυρω περιοχες κοντινες γιατι ειμαι στα συνορα με πατημα χαλανδριου και βριλησια. Εσυ πηγαινες με ραντεβου ή στο ασχετο? Εγω και στους 2 που εχω δει, πηγα στο ασχετο. Στον πρωτο που πηγα εφυγα με την αισθηση οτι μπορω να αφησω το παιδι μου εκει. Στον δευτερο ουτε να το συζηταω.

Εσυ ποσο νωριτερα θα το πας το παιδακι σου πριν γυρισεις στη δουλεια?

Α επισης, αν επιτρεπεται, ποσο σου ειπαν. Εμενα ο πρωτος που μου αρεσε μου ειπαν 600 ευρω το μηνα, χωρις σχολικο. Πανακριβα δεν ειναι?

600 χωρις σχολικο ειναι πανακριβο.

Η αισθηση αυτη που λες ειναι η πλεον σημαντικη.

Εγω ετσι επελεξα σταθμο και απο αλλες μαμαδες που ακουσα.

Στην ηλικια που ειναι τα παιδια δε θελουν πολυτελειες και φουμαρα.

Θελουν υπομονη και αγαπη.

Καλησπέρα κορίτσια για το θέμα βάφτιση εμεις δεν θα έχουμε τραπεζι μετα ,

η βάφτιση θα γινει Σάββατο απόγευμα γιατι θα έρθουν και απο μακριά αλλα τραπέζι θα κάνουμε την επόμενη εβδομαδα μετά την βάφτιση μόνο στους γονείς στα αδερφια μας και στη νονα με την οικογενειά της ,αυτοί που θα έρθουν απο μακρια είναι γυρω στα 6 άτομα και θα έρθουν απο το πρωι και θα παραγγειλω απέξω μεριδες φαγητο γιατι με τιποτα εκεινη την ημέρα να μαγειρέψω.Είχα σκεφτει και το catering εξω απο την εκκλησια αλλα πάλι κοστιζει μαλλον μονο κατι σε κοκταιλ θα προσφερω μαζί με το γλυκο και την μπομπονιέρα.

Μια χαρα ειναι κι αυτα. Δεν καταλαβα που το εχουμε βρει γραμμενο οτι για να βαφτισουμε ενα παιδι πρεπει να ξεπουληθουμε?

Κοριτσια εχω και αποψε αυπνιες............................. (3ο σερι βραδυ)

Τους αγριοκυκνους ειχα σκοπο να παω να τους δω, ειναι σιγουρο οτι δεν παιρνει μικροτερα?

Να μην παιρνεις ως δεδομενο αυτο που γραφουν πχ στις διαφημισεις τους.

Παρε τηλεφωνο και ρωτα.

Καλημερα,

Demykou εγω θα σου προτεινα το μελι να το καθυστερησεις οσο μπορεις. Τοσα ακουγονται, και συνηθως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.

Μπορει να εισαι η μονη εκτος απο εμας που ακουω να δινει Humana. Κι εμεις στο χρονο θα το αλλαξουμε μαλλον σε κατι τετοιο οπως κι εσεις.

Προς θεου οχι μελι πριν γινει ενος ετους και μετα μεχρι να γινει 3, μονο εγγυημενο και πεντακαθαρο μελι.

Η αλλαντιαση ειναι θανατηφορα για τοσο μικρα παιδια.

Μιας κ αναφέρθηκαν τα δόντια να κάνω μια χαζή(ίσος) ερώτηση που όλο ξεχνάω να τη κάνω στη γιατρό....δεν πρέπει να τους τα βουρτσίζουμε?????:shock::roll:!

Φυσικα και πρεπει να τα βουρτσιζουμε.

και δοντια να μην εχουν πρεπει να τους καθαριζουμε τα ουλα μετα απο τα γευματα.

Η με κατι ειδικα που υπαρχουν που εφαρμοζουν στο δαχτυλο της μαμας ή απλα με μια ελαφρως βρεγμενη γαζα.

Ουφ!!!

Εγω τωρα:

Ο μικρος ειναι αρρωστος και εγω θα σκασω απο στενοχωρια.

Ξυπνησε στις 5 το πρωι με 39 πυρετο:?

Το χρυσο μου εχει πολυ καλη διαθεση αλλα πολυ πυρετο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Να χαιροσαστε τα ζουζουνια σας.

Ειρηνη μου ναι, σε καταλαβα. Αυτη η λιστα με τα ψευδωνυμα ειναι θαυματουργη.

Αλλα νομιζω οτι υπερβαλουμε λιγο. Απλως εχω λεπτο σκαρι, δεν ειμαι και καμια θεα (αν και πολυ θα το ηθελα). Παρολα αυτα, σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και παλι.

Κουκλα εισαι και με πολυ ομορφο μωρουδακι.

Αυτα τα καλτσομποτακια τα ειχαμε παρει κι εμεις σε γαλαζιο:P

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

κασσιανη περαστικα στον μικρουλη σου

μηπως εχει ιωση σαν αυτη που περασε ο μπομπιρακος μου?

ετσι κι ο δικος μου 39 πυρετο αλλα η διαθεση του ηταν πολυ καλη

κοριτσια σημερα τα φρουτακια μας τα φαγαμε!!!!! κανονικα!!!

αντε να δουμε με το γαλατακι το απογευμα τι θα γινει???

Ελπιζω να ειναι μια ιωση και να φυγει εντος 3 ημερων γιατι αν ακουσω παλι για αντιβιωση θα γινει χαμος...:confused:

Περαστικά βρε Κας...Εύχομαι να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται!!

Καλημέρα!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ελπιζω να ειναι μια ιωση και να φυγει εντος 3 ημερων γιατι αν ακουσω παλι για αντιβιωση θα γινει χαμος...:confused:

εμεις τη ιωση την ειχαμε για 5 μερες την 6 μερα εκανε 38 πυρετο αλλα επεσε μονος του διχως ντεπονακι!!

την αντιβιωση στο παρα τσακ την γλιτωσαμε

να ναι καλα η γιατρος μας που φυσικα τον ειχε εξετασει και μας ελεγε υπομονη αλλη μια μερα ,αλλη μια μερα και φυσικα ειχε δικιο οταν μας ελεγε θα κανει τον κυκλο του και θα περασει!!!

Αποχωρω για το σπιτι.

Ευχομαι καλο σαββατοκυριακο σε ολες, περαστικα στους ασθενουντες και αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους για το π...α που μας περιμενει απο εδω και μπρος.

Μιλαμε οτι εχω τρελλο κεφι σημερα:rolleyes:

Ολο βλακειες λεω...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...