Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαζι με σενα Σοφακι, 29 Απριλιου. Εμενα θα ειναι 9 μηνων. Μενω στο Γερακα. Κι εγω εχω μια λιστα με παιδικους και πηγαινω και σε γυρω περιοχες κοντινες γιατι ειμαι στα συνορα με πατημα χαλανδριου και βριλησια. Εσυ πηγαινες με ραντεβου ή στο ασχετο? Εγω και στους 2 που εχω δει, πηγα στο ασχετο. Στον πρωτο που πηγα εφυγα με την αισθηση οτι μπορω να αφησω το παιδι μου εκει. Στον δευτερο ουτε να το συζηταω.

Εσυ ποσο νωριτερα θα το πας το παιδακι σου πριν γυρισεις στη δουλεια?

Α επισης, αν επιτρεπεται, ποσο σου ειπαν. Εμενα ο πρωτος που μου αρεσε μου ειπαν 600 ευρω το μηνα, χωρις σχολικο. Πανακριβα δεν ειναι?

Στους "Αγριόκυκνους" πήγες????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια...

ειμαι καπως καλυτερα και ευχομαι ως την ερχομενη Δευτερα να εχει λυθει εντελως το προβλημα που αντιμετωπισαμε στη δουλεια :)

θα σας διαβασω αυριο που ισως εχω παραπανω χρονο!!!

φιλια πολλα σε ολες και στα μπεμπουλινια !! :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξανθη το ειδα μονη φυσικα.........

ποτε μου δεν την συμπαθησα την Τζουλια αλλα τωρα το παρακανε

λιγο σεβασμο να ειχε στην οικογενεια της κριμααα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια για το θέμα βάφτιση εμεις δεν θα έχουμε τραπεζι μετα ,

η βάφτιση θα γινει Σάββατο απόγευμα γιατι θα έρθουν και απο μακριά αλλα τραπέζι θα κάνουμε την επόμενη εβδομαδα μετά την βάφτιση μόνο στους γονείς στα αδερφια μας και στη νονα με την οικογενειά της ,αυτοί που θα έρθουν απο μακρια είναι γυρω στα 6 άτομα και θα έρθουν απο το πρωι και θα παραγγειλω απέξω μεριδες φαγητο γιατι με τιποτα εκεινη την ημέρα να μαγειρέψω.Είχα σκεφτει και το catering εξω απο την εκκλησια αλλα πάλι κοστιζει μαλλον μονο κατι σε κοκταιλ θα προσφερω μαζί με το γλυκο και την μπομπονιέρα.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Άκυρο, άκυρο, δέχεται από 2 ετών και πάνω....

Κοριτσια εχω και αποψε αυπνιες............................. (3ο σερι βραδυ)

Τους αγριοκυκνους ειχα σκοπο να παω να τους δω, ειναι σιγουρο οτι δεν παιρνει μικροτερα?

Μου εδωσε ο γυναικολογος κατι χαπια sporanox για μια φλεγμονη που διαπιστωσαμε μετα το τεστ παπ και με πιασανε οι παρενεργειες που λεει, και χτες σερνομουν, ειχα ζαλαδες, ναυτιες, εκανα εμετο. Χαλιαααααα

Ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα

4Rnfp3.png

1574713gbnf5nkhbx.gif

Μου εδωσε ο γυναικολογος κατι χαπια sporanox για μια φλεγμονη που διαπιστωσαμε μετα το τεστ παπ και με πιασανε οι παρενεργειες που λεει, και χτες σερνομουν, ειχα ζαλαδες, ναυτιες, εκανα εμετο. Χαλιαααααα

Ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα

Τα εχω παρει κι εγω αυτα, αλλα δεν ειχα τιποτα. Κολπιτιδα ε? Ποσες μερες σου ειπε να τα παιρνεις?

Καλημερα κοριτσια.

Το οιδημα της Μαριαλενας δεν εχει υποχωρησει, αν και δεν υπαρχει κανενα συμπτωμα που να υποδηλωνει κατι αλλο. Το παιδι ειναι μια χαρα. Ο γιατρος ειπε να περιμενουμε ως την Κυριακη, και αν δεν υπαρχει βελτιωση να κανουμε υπερηχογραφημα και να τη δει παιδοχειρουργος.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια.

TARA περαστικά στην μικρούλα...

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και χτες έβγαλε άλλα 2 δόντια στην άνω γνάθο...;) τώρα έχουμε 4 συνολικά...βουρ για πασχαλινό αρνί...:tongue:

Βατραχάκι τι κάνει ο μικρός?

Καλημέρα κορίτσια.Εχθές είχαμε παιδίατρο.Είχε να δεί τη μικρή απο τον 7ο.Δεν είχαμε εμβόλιο,μόνο μετρήσεις.Είαμστε 70cm και 8,150kg.Πολύ καλά τη βρήκε ο γιατρός.Μιλήσαμε και για τη διατροφή της και του είπα οτι δεν της έχω δώσει ακόμα αβγό παρ'ότι μου είχε πει να το ξεκινήσω εδώ και μια βδομάδα αλλά επειδή φοβόμουν για τυχόν αλλεργία δεν της έδωσα και μου είπε αφού της έχεις δώσει ψάρι δεν θα της δώσεις αβγό?Και του είπα οτι απο σήμερα θα την αρχίσω.Μου είπε σιγά-σιγά μόνο τον κρόκο και σε λίγο καιρό όλο το αβγό.Απο τα άλλα φαγητά μου είπε οτι απο τώρα μπορεί να τρώει τα πάντα,ότι τρώμε κι'εμείς.Το γάλα δεν το αλλάξαμε.Μας είπε να παραμείνουμε στο humana 2 μέχρι τον 12ο που θα μας ξαναδεί και τότε θα αλλάξουμε να πάμε σε κάποιο άλλο τύπου Νεclac.Μετά στους 18 μήνες θα πάει πια στο φρέσκο.Αυτό που ξέχασα να τον ρωτήσω είναι οτι αφού μου είπε οτι μπορεί να τρώει τα πάντα τώρα τι θα γίνει αν θέλω να της δώσω πουρέ που είναι με φρέσκο γάλα ή φτιάξω παστίτσιο που η μπεσαμέλ είναι κι'αυτή με φρέσκο γάλα?Κατα τ'άλλα μας έδωσε εξετάσεις για λίγο πριν τον 12ο που θα την ξαναδεί,γεν αίματος ,γεν΄ούρων θα έχει εμβόλιο και θα κάνει και ένα μαντού το οποίο το έχει ο γιατρός μας είπε γιατί δεν το βρίσκουμε έξω.Μου είπε ακόμα οτι μπορώ να της δίνω μπισκοτάκια σιγα-σιγά αφού έχει ήδη 4 δοντάκια και το φαγητό ότι λιώνεται με το πιρούνι να της δίνω λιωμένο για να μάθει σιγά-σιγά.Το μόνο που μας έδωσε είναι να της δίνουμε απο τώρα κάθε μέρα στη φρουτόκρεμα της σίδηρο και φθόριο για τα δόντια της.Οταν κάνει τις εξετάσεις σε 3 μήνες και αναλόγως τα αποτελέματα θα τα κόψουμε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης ξέχασα να σας πω οτι τον ρώτησα και για το απογευματινό που σας έλεγα με τι να το αντικαταστήσω το γιαούρτι μιας και δεν τρώει κρέμες καθόλου.Μου είπε καλύτερα που δεν τρώει κρέμες γιατί παχαίνουν κάτι που ήξερα και μου είπε να δοκιμάσω διάφορα γιαουρτια βιολογικά άλλες μάρκες με διάφορες γεύσεις.Μου πρότεινε αυτά τα πίλινα να βγάζω την πέτσα και να της το δίνω αλλά επειδή είναι λίγο ξινό αυτό μου είπε οτι ίσως δεν το φάει.Τον ρώτησε ο άντρας μου για μέλι και μας είπε απο τον 10ο αλλά μεταξύ μας του είπε μπορείς και απο τώρα αρκεί το μέλι να είναι δικό σου και οχι του εμπορίου οπότε σκέφτηκα επειδή εμείς έχουμε καλό μέλι,είναι παραγωγός ο γαμπρός του άντρα μου στο Λεονίδιο και μας δίνει η αδερφή του πάντα καλό μέλι να κάνω απόπειρα και να το δοκιμάσω σε λίγο καιρό.Θα αφήσω να της δώσω στον 10ο καλύτερα για να είμαι και σίγουρη.Να δω πως θα τα πάμε με το αυγό πρώτα αυτό τον μήνα και απο τον επόμενο θα της δώσω.

SI5Yp3.png

Καλημερα,

Demykou εγω θα σου προτεινα το μελι να το καθυστερησεις οσο μπορεις. Τοσα ακουγονται, και συνηθως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.

Μπορει να εισαι η μονη εκτος απο εμας που ακουω να δινει Humana. Κι εμεις στο χρονο θα το αλλαξουμε μαλλον σε κατι τετοιο οπως κι εσεις.

4Rnfp3.png

Ο δικός μας ο παιδίατρος μου είπε ότι το μέλι στον πρώτο χρόνο απαγορεύεται αυστηρά. Πέρυσι είχε γίνει στην Πάτρα η ιστορία με το μωράκι που έπαθε αλλαντίαση από μέλι και το αντίδοτο ήρθε από την Αμερική με ειδική πτήση, αν θυμάστε είχε παρουσιαστεί και στις ειδήσεις.

Ο δικός μας ο παιδίατρος μου είπε ότι το μέλι στον πρώτο χρόνο απαγορεύεται αυστηρά. Πέρυσι είχε γίνει στην Πάτρα η ιστορία με το μωράκι που έπαθε αλλαντίαση από μέλι και το αντίδοτο ήρθε από την Αμερική με ειδική πτήση, αν θυμάστε είχε παρουσιαστεί και στις ειδήσεις.

Αχ τώρα που το λες το θυμάμαι αυτό.Το είχα ακούσει.Φοβόμουν που φοβόμουν τις αλλεργίες με το αυγό και το ψάρι οπότε τώρα αι με αυτό άσε δεν θα τις δώσω καθόλου μέλι μέχρι τον χρόνο.Και επειδή θα είναι και καλοκαίρι που θα χρονίσει θα το αφήσω απο Σεπτέμβριο καλύτερα.Σήμερα τις έδωσα λίγο κρόκο πρώτη φορά.Για να δούμε.Εσείς έχετε δώσει αυγό στα μικρά σας?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...