Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Στείλε μου πμ το τηλ γιατί πλησιαζει η γιορτή της κόρης μου κ το σκεφτόμουν αφού θα έχω καμμιά 40αρια άτομα κ δεν θέλω να βγω τελευταία στιγμή από τη κουζίνα!:rolleyes: Πάνε κ καμμιά ώρα εκτός Αθηνών γιατί σκεφτόμουν εξοχικό κ κήπο! :confused:

Λυπάμαι πολύ για το παλικάρι....κρίμα πραγματικά....να ρωτήσω τι του έλειπε κ αυτοκτόνησε???:?

Εμφανως τιποτα δεν του ελειπε.

Προφανως ομως ηταν πολυ ευαισθητος και μεσα του μαζευτηκαν πολλα.

Ο πατερας του που ποτε δεν τον εβλεπε, ο στρατος, η απορριψη της κοπελας του.

Δεν ξερεις τελικα πως αντιμετωπιζει ο καθενας τα πραγματα στη ζωη του.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμφανώς θα πιστευε κανείς ότι δεν του έλειπε όντως τίποτα γι'αυτό ρώτησα για ποιο λόγο γιατί δεν φτάνει κανείς εκεί εύκολα....αλλά φυσικά δεν πρέπει κανεις να φτάνει εκεί....οι ψυχολόγοι γι'αυτό υπάρχουν να στηρίξουν τέτοιες ψυχές....πολύ κρίμα που δεν πάλεψε κ αποφάσισε να τελειώσει τη ζωή του που μπορεί αύριο να του είχε τόσες ευχαριστες εκπλήξεις! :cry:

Κάποια στιγμή είχε κάνει απόπειρα ένα κορίτσι στο σχολείο μου(πήδηξε από την ταράτσα) γιατί δεν πήρε καλο βαθμό σε ένα τεστ...έζησε τελικά αλλά έχει κινητικά προβλήματα....μάλλον όμως έπιασε,κάπου εκεί στον αέρα που ήταν,το νόημα της ζωής κ πήρε τη ζωή στα χέρια της πέρασε στο Πανεπιστήμιο σπούδασε μετά ασχολήθηκε με το μακιγιαζ που ήταν το μεράκι της κ είναι ένα κορίτσι Καλομοίρα όπως της λέω με τρελή θετική ενέργεια!:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

κασσιανη λυπαμαι παρα πολυ!!!κριμα το παληκαρι!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια!

Δημητρα, οντως τα μικρα παιδακια δε χρεωνονται. Και συμφωνω μαζι σου οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και καλυτερα να χρησιμοποιησεις αυτα τα χρηματα για καπου που πραγματικα θα πιασουν τοπο. Κι εγω που εκανα ανοιχτο γαμο και 2 βαφτισεις, δε θα το ξανακανα. Στη βαφτιση της Μαριαλενας, 25 ατομα δεν ηρθαν και δε μπηκαν καν στον κοπο να ειδοποιησουν. Αυτο μεταφραζεται σε 1000 ευρω πεταμενα...!:evil::evil::evil:

Ηταν ανιψια και φιλοι του αντρα μου. Και στην οικογενεια του, ΟΚ δεν ανακατευομαι, αλλα του τα΄πα απ΄την καλη οταν ηθελε να παρει αυτους τους "φιλους" να ευχηθει σε γιορτες. Γιατι οχι μονο δε μας ειδοποιησαν, αλλα δε μπηκαν καν στον κοπο να παρουν ενα χαζοδωρακι και να ερθουν να ευχηθουν μια αλλη μερα...

τι να πω βρε μαριαννα?εδω εμενα στον γαμο δεν ηλθαν 2-3 και θυμαμαι οτι το σκευτομουν....φανταζομαι να μην ελθουν 25!!!καρτελακι που λεει αν δεν παρεβρεθουν να ενημερωσουν ειχεσ?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μαριαννα χρονια πολλα στον Αντωνακη σου, να τον χαιρεσαι:D

Αυτο που δεν απαντανε παντως, ειναι φοβερο...

Κι εμεις στο γαμο ειχαμε χρεωθει ενα καρο λεφτα απο μερικους τετοιους.

Και δεν ηταν μονο τα λεφτα, αλλα να ντυνομαι νυφη και να πρεπει να δωσω και οδηγιες πως να αλλαξουν καποια τραπεζια για να μην υπαρξουν κενα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Hello....!!!!

Κορίτσια, είναι δύσκολες εποχές, αφήστε τα τραπεζώματα, κι εμείς για τη βάπτιση μαζευτήκαμε καμια 20αριά στο σπίτι (γονείς-πεθερικά, οικογένεια νονάς, κουμπάροι γάμου) και περάσαμε τέλεια....!!! Θα πετάξετε ένα σωρό λεφτά και πάλι κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι...!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Κορίτσια η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο...δεν είναι καιρός για πολλά έξοδα...εκτός βέβαια εάν σου περισσεύουν, οπότε δεν το συζητάω...

Η Λίζα τί κάνει?? Είχατε κάποιο νέο της????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

κι εμας στο γαμο δεν ηρθαν 30 ατομα!!!!!!. Ευτυχως ειχαμε βαλει πιο χαμηλη εγγυηση και πληρωσαμε μονο τους 7. Αλλα τα ειχα παρει, και εγω δυστυχως ειχα πολλα αδεια τραπεζια. Τελος παντων. Και οσοι δεν ευχαριστηθουν, λιγο με νοιαζει. Απλα δεν θελω να περασω στα μουγκα τη βαφτιση του παιδιου μου, γι αυτο και ορισμενους αν και πρωτοι συγγενεις, δεν προκειται να τους καλεσω για να μην δω τα μουτρα τους. θα καλεσω μονο αυτους που ξερω οτι θα χαρουν με τη χαρα μας.

4Rnfp3.png

Γεια κι από εμένα!

Δεν έχω ιδέα τι συζητάτε τις τελευταίες μέρες. Δεν έχω μπει καθόλου.Είναι εδώ η αδερφή μου και όπως καταλαβαίνετε είμαστε όλο έξω ;) Εχθές είχαμε πάει για καφέ στο Φλοίσβο! Τι ωραία που ήταν.Είναι ωραία να μη δουλεύεις τελικά...

Σήμερα είμαστε για κομμωτήριο! Ειδικά εμένα μου χρειάζεται, δεν είναι μαλλί αυτό :?

Σήμερα γύρισα για δουλειά και δεν έχω και πολύ όρεξη όπως καταλαβαίνετε :rolleyes:

Το μπουμπούκι είναι μια χαρά και μας ξετρελαίνει.

Την Δευτέρα γέννησε και μια πολύ καλή μου φίλη. Αγοράκι! Πήγα και το είδα εχθές και θυμήθηκα τα δικά μου! Τι καλό που ήταν :)

Εύχομαι να είστε όλες καλά και θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα πάλι...Πολλα φιλιά:-D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Eιρηνη, ηταν ανιψια και φιλοι του Φωτη, καλεσμενοι και στα προηγουμενα μυστηρια, μερικοι μας την ειχαν ξανακανει, και γνωριζαν πολυ καλα τι οικονομικες συνεννοησεις γινονται σε τετοιες φασεις. Το περιεργο, γι αυτο ωρες ωρες δεν καταλαβαινω τους αντρες, ειναι οτι τον Φωτη τον ενοιαξε που επιασε βροχη και δεν το καναμε στον κηπο...:rolleyes:

Οντως Κασσιανη, αυτο που ειπες...να ντυνεσαι νυφη και να φτιαχνεις μεχρι τελευταια στιγμη τη λιστα για να μην υπαρχουν κενα!

Η Λιζα καλα ειναι, περασαν ενα μεγαλο σοκ στη δουλεια, κοντεψαν να παθουν πολυ μεγαλη ζημια, αλλα πανε καλυτερα τα πραγματα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

ειδα τωρα στο youtube την εκπομπη που εκαναν εχτες στο ραδιο αρβυλα με το βιντεο της julias πωπω ρομπα αλλα και αυτη σωστη επαγγελματιας.....

γεια σας κοριτσια!!!

ξανθη πως το ειδες το βιντεο? εγω τωρα μπηκα και λεει removed

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ωχ σοφια, κι εγω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι, ψαχνω παιδικους. εχω κανει μια λιστα, εχω δει ηδη εναν, αυριο αλλον και παει λεγοντας. Ποσο θα ειναι ο μικρος οταν τον πας?

Εμένα θα είναι 8 μηνών όταν τον πάω... Στις 22 Απριλίου αρχίζω δουλειά... Εσύ πότε ξεκινάς?

Σε ποιά περιοχή μένεις?

Γυρίσαμε σχεδόν όλους τους σταθμούς της γύρω περιοχής και είχαμε καταλήξει σε δυο.. Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις ευχαριστημένος όσο καλός και να είναι ο σταθμός... Εμείς ψάχναμε ένα σταθμό που να είναι ανοιχτός και τον Αύγουστο, μιας και έχω πρόβλημα με τη δουλειά και δεν μου δίνουν όλη την άδεια μου ποτέ. Επίσης δεν μπορώ να διαλέξω εγώ πότε θα την πάρω...

Κορίτσια, το τι είδαμε δεν περιγράφεται... Είδα μέχρι και σταθμό που δίνει φρουτόκρεμα ΣΚΟΝΗ! Αν είναι δυνατόν... Βέβαια μας είπαν πως αν θέλουμε φέρνουμε δικά μας φρούτα να του δίνουν φρέσκα, αλλά όπως και να χει σαν εικόνα δεν είναι ωραία... Ο σταθμός που θα καταλήξουμε μάλλον το μόνο που μου χτύπησε άσχημα είναι πως όταν μέσα στη μέρα θες να πας να δεις το παιδί σου δεν σε αφήνει να μπεις μέσα, αλλά το βλέπεις μέσω κάμερας. Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό βέβαια...

"Αγωγή και Φροντίδα" λέγεται ο σταθμός, έχει καμιά σας ακούσει κάτι?

Καλημερα κοριτσια.

Ειρηνη, περαστικα στη μπεμπουλα. Ευχομαι να βγειτε συντομα απ΄το νοσοκομειο, να μπορεσεις να αναρρωσεις κι εσυ.

Εμεις ειχαμε τρεχαματα χθες. Το απογευμα βλεπω στο κεφαλι της μικρης ενα μεγαλο εξογκωμα, το οποιο ηταν μαλακο. Πηγαμε στον γιατρο, και μας ειπε οτι ηταν οιδημα απο τα πεσιματα που εφαγε πριν λιγες μερες. Δε γνωριζα οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο αφου περασουν μερες απο το χτυπημα, και το μυαλο μου πηγαινε σε λιπωμα. Ο αντρας μου ειχε τρομοκρατηθει, δε μπορουσε να συνελθει ολο το βραδυ. Τελικα μας εδωσε ενα ομοιοπαθητικο φαρμακο, και ευτυχως βρηκαμε κοντα μας φαρμακειο που εφημερευε με ομοιοπαθητικα. Θα ξαναπαρω τον γιατρο το βραδακι, και ισως χρειαστει να την ξαναδει.

Σημερα εχει παλι μυξες! Αμαν πια! Πολυ ευαισθησια αυτο το παιδι, θα΄χει τα δικα μου ρινικα προβληματα προφανως.

Ο Αντωνης μου εχει γενεθλια σημερα, και οπως και η Κασσιανη, ειμαι πολυ συγκινημενη και δεν πιστευω πως περασε τοσος καιρος! Εμεις θα τα γιορτασουμε την Κυριακη, μετα το γηπεδο βεβαιως βεβαιως...!!!:rolleyes:

Περαστικά στην μικρή και να χαίρεσαι τον Αντώνη κοριτσάκι!!!!!

Εμεις για τη βαπτιση σκεφτομαστε ανοιχτή στην εκκλησια, καθως εχουμε αρκετα μεγαλο κυκλο και οι δυο, και μετα επειδή ειμαστε απο τους προνομιουχους και το σπιτι μας διαθετει κήπο, να περιορισουμε τον κοσμο, σε συγγενεις και πολυ κολλητους φιλους και να κανουμε ενα κοκτειλ παρτυ με catering (στο ορθιο με finger food). Και με εναν πειρατή-κλοουν για τα παιδια. Νομιζω οτι θα μας κοστισει αρκετα πιο φτηνα. Τι λετε? Εχετε χρησιμοποιησει κανενα catering να μου προτεινετε?

Θα είναι πολύ όμορφα έτσι όπως το σκέφτεσαι... Μακάρι να είχα κι εγώ χώρο να το κάνω...

Εμφανως τιποτα δεν του ελειπε.

Προφανως ομως ηταν πολυ ευαισθητος και μεσα του μαζευτηκαν πολλα.

Ο πατερας του που ποτε δεν τον εβλεπε, ο στρατος, η απορριψη της κοπελας του.

Δεν ξερεις τελικα πως αντιμετωπιζει ο καθενας τα πραγματα στη ζωη του.

Κορίτσια όταν ακούω τέτοια περιστατικά ειλικρινά λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους... Είχα γνωστό που πήγε κι έπεσε από τον 8ο όροφο... Κανείς δεν ξέρει γιατί το έκανε και απορώ πως μπορούν να κάνουν τέτοιο κακό στον εαυτό τους...

ειδα τωρα στο youtube την εκπομπη που εκαναν εχτες στο ραδιο αρβυλα με το βιντεο της julias πωπω ρομπα αλλα και αυτη σωστη επαγγελματιας.....

Ε βέβαια, είναι επαγγελματίας το κορίτσι, ξέρει τη δουλειά της... αχαχαχαχ...

- Ποιός είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής της Τζούλιας?

- Ο Σαμπάνης....

:tongue::tongue::twisted::twisted::lol::lol:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

γεια σας κοριτσια!!!

ξανθη πως το ειδες το βιντεο? εγω τωρα μπηκα και λεει removed

πατας ραδιο αρβυλα τζουλια αλεξανδρατου και σου βγαζει το βιντεακι με τα νεα οικονομικα μετρα και τη τζουλια

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Εμένα θα είναι 8 μηνών όταν τον πάω... Στις 22 Απριλίου αρχίζω δουλειά... Εσύ πότε ξεκινάς?

Σε ποιά περιοχή μένεις?

Γυρίσαμε σχεδόν όλους τους σταθμούς της γύρω περιοχής και είχαμε καταλήξει σε δυο.. Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις ευχαριστημένος όσο καλός και να είναι ο σταθμός... Εμείς ψάχναμε ένα σταθμό που να είναι ανοιχτός και τον Αύγουστο, μιας και έχω πρόβλημα με τη δουλειά και δεν μου δίνουν όλη την άδεια μου ποτέ. Επίσης δεν μπορώ να διαλέξω εγώ πότε θα την πάρω...

Μαζι με σενα Σοφακι, 29 Απριλιου. Εμενα θα ειναι 9 μηνων. Μενω στο Γερακα. Κι εγω εχω μια λιστα με παιδικους και πηγαινω και σε γυρω περιοχες κοντινες γιατι ειμαι στα συνορα με πατημα χαλανδριου και βριλησια. Εσυ πηγαινες με ραντεβου ή στο ασχετο? Εγω και στους 2 που εχω δει, πηγα στο ασχετο. Στον πρωτο που πηγα εφυγα με την αισθηση οτι μπορω να αφησω το παιδι μου εκει. Στον δευτερο ουτε να το συζηταω.

Εσυ ποσο νωριτερα θα το πας το παιδακι σου πριν γυρισεις στη δουλεια?

Α επισης, αν επιτρεπεται, ποσο σου ειπαν. Εμενα ο πρωτος που μου αρεσε μου ειπαν 600 ευρω το μηνα, χωρις σχολικο. Πανακριβα δεν ειναι?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...