Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.Κι'εμείς για τη βάπτιση τελικά το ακυρώσαμε το τραπέζι που είχαμε κλείσει.Βγαίνουν πολλά τα λεφτά αφού μας είχε πει 35 ευρώ το άτομο και χωρίς κανένα ιδιαίτερο μενού.Και τα άτομα μας έβγαιναν γύρω στα 120.Εντωμεταξύ οταν τον πήρα να τον ρωτήσω για τα παιδάκια πως τα χρεώνει μου είπε κανονικά εκτός απο τα πολύ μωρά που θα είναι αγκαλιά και δεν χρεώνονται,αλλά σε όσους το είπα μου είπαν οτι κανονικά δεν θα έπρεπε να τα χρεώσει γιατί αφενός τα μικρά παιδάκια δεν πρόκειται να φάνε όλο αυτό το μενού και αφετέρου μου είπαν οτι στα παιδάκια κάνουν ενα παιδικό γεύμα με διάφορα και χρεώνεται διαφορετικά.Τι να πεις ο κεθένας όπως κάνει στο μαγαζί του.Θα κάναμε κάποιο catering αλλά πήρα την εκκλησία και μου είπαν οτι έχουν γάμο μετά τη βάπτιση μας στις 9 οπότε και αυτό δεν γίνεται κι'έτσι άκυρο το τραπέζι.Θα πάμε κάπου μετά οι 2 οικογένειες και η νονά.Πάντως δεν έχεις και πολλες επιλογές απο μαγαζιά απ'ότι είδα στην Αρτέμιδα.Δεν πειράζει,κάναμε τραπέζι στο γάμο μας.Τώρα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα πολύ,κι'εχουμε πολλά έξοδα.Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είμαστε για ανοίγματα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1639306blk13mosfp.gif

Καλημερα κοριτσια!

Δημητρα, οντως τα μικρα παιδακια δε χρεωνονται. Και συμφωνω μαζι σου οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και καλυτερα να χρησιμοποιησεις αυτα τα χρηματα για καπου που πραγματικα θα πιασουν τοπο. Κι εγω που εκανα ανοιχτο γαμο και 2 βαφτισεις, δε θα το ξανακανα. Στη βαφτιση της Μαριαλενας, 25 ατομα δεν ηρθαν και δε μπηκαν καν στον κοπο να ειδοποιησουν. Αυτο μεταφραζεται σε 1000 ευρω πεταμενα...!:evil::evil::evil:

Ηταν ανιψια και φιλοι του αντρα μου. Και στην οικογενεια του, ΟΚ δεν ανακατευομαι, αλλα του τα΄πα απ΄την καλη οταν ηθελε να παρει αυτους τους "φιλους" να ευχηθει σε γιορτες. Γιατι οχι μονο δε μας ειδοποιησαν, αλλα δε μπηκαν καν στον κοπο να παρουν ενα χαζοδωρακι και να ερθουν να ευχηθουν μια αλλη μερα...

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είχα πάει στο ίκα το πρωί...επειδή δεν το είχα προσέξει τα βιβλιάρια των παιδιών πρέπει να τα ανανεώνουμε λήξαν 28/2 (εγώ πίστευα ότι αφού ανανεώθηκε το δικό μου κ η μικρή είναι προστατευόμενο μέλος ανανεώνεται αυτόματα....αλλά στην Ελλάδα ζούμε) κ ενώ πήγα να δηλώσω τη βάπτιση μου είπαν ότι έληξε κ το ανανεώνουμε! :rolleyes: Επίσης για τα επιδοματα κυοφορίας,λοχείας και τοκετού καθώς είναι αφορολόγητα δεν βγάζουν βεβαίωση κ αν θέλετε τα δηλώνεται στα αφορολογητα εισοδήματα με το ταμειακό παραστατικό που τα εισπράξατε! Για το επίδομαι καισαρικής όμως κορίτσια όσες καταθέσατε τα τιμολόγια θα πάτε να πάρετε βεβαίωση για το ποσό που εισπράξατε κ το υπόλοιπο μπαίνει στις ιατρικές δαπάνες κ έχετε έκπτωση φόρου!

Αυτά τα ολίγα......

Η παιδίατρος που μιλήσαμε στο τηλ πάλι μου είπε να πάρω άλλο γάλα καθώς το εβαπορέ δεν είναι κ τόσο καλό κ μου είπε να πάρω το ναν2 αλλά χθες δεν το καλόφαγε θα το δοκιμάσω 2 μέρες κ αν δεν θα επιστρέψουμε στο εβαπορέ που έπινε 200-220 ..... εντωμεταξύ ήταν να μη μάθει να σηκώνεται η κόρη που μόλις της βάζω στον καναπέ πιάνεται κ σηκώνεται όρθια κ εχθές έκανε κ πλάγια βηματάκια για να πιάσει το τηλεκοντρόλ! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είχα πάει στο ίκα το πρωί...επειδή δεν το είχα προσέξει τα βιβλιάρια των παιδιών πρέπει να τα ανανεώνουμε λήξαν 28/2 (εγώ πίστευα ότι αφού ανανεώθηκε το δικό μου κ η μικρή είναι προστατευόμενο μέλος ανανεώνεται αυτόματα....αλλά στην Ελλάδα ζούμε) κ ενώ πήγα να δηλώσω τη βάπτιση μου είπαν ότι έληξε κ το ανανεώνουμε! :rolleyes: Επίσης για τα επιδοματα κυοφορίας,λοχείας και τοκετού καθώς είναι αφορολόγητα δεν βγάζουν βεβαίωση κ αν θέλετε τα δηλώνεται στα αφορολογητα εισοδήματα με το ταμειακό παραστατικό που τα εισπράξατε! Για το επίδομαι καισαρικής όμως κορίτσια όσες καταθέσατε τα τιμολόγια θα πάτε να πάρετε βεβαίωση για το ποσό που εισπράξατε κ το υπόλοιπο μπαίνει στις ιατρικές δαπάνες κ έχετε έκπτωση φόρου!

Αυτά τα ολίγα......

! :P

Καλημερα μπορει να εχουν ληξει αλλα εισαι ασφαλισμενος μεχρι 28/02/2011

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ξανθή της κόρης μου ήταν μέχρι 28/02/2010 αν χρειαζόταν να πάω στο γιατρό τη μικρή δεν θα το δεχόντουσαν μου είπαν κ τους λέω παρόλο που την ασφαλίζω εγώ κ είναι ανανεωμένο μέχρι το 2011 κ μου είπαν ναι!!!:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.

Αργ7 πηγα χτες και τη βρηκα τη λιστα

Ξανθη μου, νομιζω εισαι ασφαλισμενη μεχρι τελος φεβρουαριου του 10. ΑΦου τα χαρτακια ειναι τα περσινα που σε καλυπτουν για το 2009-2010. Ετσι νομιζω τουλαχιστον.

Εμεις για τη βαπτιση σκεφτομαστε ανοιχτή στην εκκλησια, καθως εχουμε αρκετα μεγαλο κυκλο και οι δυο, και μετα επειδή ειμαστε απο τους προνομιουχους και το σπιτι μας διαθετει κήπο, να περιορισουμε τον κοσμο, σε συγγενεις και πολυ κολλητους φιλους και να κανουμε ενα κοκτειλ παρτυ με catering (στο ορθιο με finger food). Και με εναν πειρατή-κλοουν για τα παιδια. Νομιζω οτι θα μας κοστισει αρκετα πιο φτηνα. Τι λετε? Εχετε χρησιμοποιησει κανενα catering να μου προτεινετε?

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια.

Εμεις για τη βαπτιση σκεφτομαστε ανοιχτή στην εκκλησια, καθως εχουμε αρκετα μεγαλο κυκλο και οι δυο, και μετα επειδή ειμαστε απο τους προνομιουχους και το σπιτι μας διαθετει κήπο, να περιορισουμε τον κοσμο, σε συγγενεις και πολυ κολλητους φιλους και να κανουμε ενα κοκτειλ παρτυ με catering (στο ορθιο με finger food). Και με εναν πειρατή-κλοουν για τα παιδια. Νομιζω οτι θα μας κοστισει αρκετα πιο φτηνα. Τι λετε? Εχετε χρησιμοποιησει κανενα catering να μου προτεινετε?

Δεν ξερω ποσο πιο φθηνα θα σου κοστισει, αλλα δε νομιζω οτι ειναι και πολυ καλη φαση να ειναι ορθιοι οι καλεσμενοι. Εγω μπορω να σου δωσω τηλεφωνο για catering. Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι.

age.png age.png

καλημερα κοριτσακια και απο εμενα

Συμπεθερα μου περαστικα στη Μαριλενα μας και να χαιρεσαι τον Αντωνακη σου

Ειρηνακι μου επισης περαστικα στη μπουμπου

και εμεις μια απο τα ιδια ολο βηχα και πολυ μπουκωμα ο μπεμπης

Κασσιανη σου εχω νεα , εσυ δεν ηθελες να ειναι η Δεσποινα λιγο πιο ζηωρη?????

Ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου με τον Μαριο αφου εχτες το βραδυ που ηρθε σπιτι τον εγδυσα στον μπανιο και να μπανιαριστει και ειδα σε ολο του σωμα τσιμπηματα λες και ειχε παθει ανεμοβλογια , μου ηρθε κολπος , ο λεγαμενος ειχε περασει απο το συρματοπλεγμα στην αυλη του γειτονα οπου εχει ενα σκυλο με το σκυλοσπιτι και ο Μαριος μπηκε μαζι με το σκυλο στο σκυλοσπιτο και καθοταν και το αποτελεσμα ηταν να του κανουν επιδρομη οι ψυλλοι , απο το πρωι τα εσχω πεταξει ολα εξω , ψεκασα και πεταξα τα ρουχα του , εχω φρικαρει και εχω πονοκεφαλο .....δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικο.....

Νομιζω οτι θα την πληρωσω με τον μικρο κι εγω.

Φαινεται να ειναι πολυ ζωηρος και σκανταλιαρης.

Τι να σου πω...

Εχεις χιλια δικια.

Καλημέρα!!

Μαριάννα να χαίρεσαι τον Αντωνάκη σου!!!Πολύχρονος!!!!

Αχχχ....τα νεύρα μου δεν είναι και πολύ καλά....έχουμε τώρα 3 μήνες που "ξεκινήσαμε" στερεές τροφές και ακόμα δεν τρώει.....Δεν ξέρω τί να κάνω....έχω απελπιστεί....βαρέθηκα να μαγειρεύω 3 φορές την ημέρα κάθε μέρα και να το πετάω αφού έχω δώσει μάχη με την μικρή να φάει.....δεν αντέχω άλλο.....θα σαλτάρω....κουράστηκα...

Έχω δοκιμάσει τα πάντα...να την ξεγελάμε,να την αφήσω να πεινάσει,να την ταίσει ο άντρας μου,να τα μαγειρεύω με 1500 διαφορετικούς τρόπους (βράσιμο,σχάρα,φούρνο,ατμό κλπ κλπ)....Πραγματικά τα νεύρα μου είναι κρόσια,δεν είμαι και πολύ της υπομονής!!

Εμενα ηταν τοσο ευκολη η δεσποινα στο φαγητο, που οταν ειδα το μικρο να μην τρωει τιποτα, τρελλαθηκα.

Πηγα με τα νερα του, δεν τον πιεσα και τωρα πλεον τρωει κανονικα.

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Βλεπω οτι με κανετε add στο facebook, απανταω αλλα δεν ξερω ποιες ειστε μωρε. Χαιρομαι παντως που μπαινω κι εγω σιγα σιγα στην παρεουλα σας.

Υπαρχει ενα θεμα στη σελιδα που αντιστοιχει τα ψευδωνυμα με τα ονοματα.

Koρίτσια καλησπέρα!!

Τη βοήθειά σας θέλω παρακαλώ...Εχω σταματήσει εδώ και περίπου 20 μέρες τη βραδυνή άντληση, και βγάζω γάλα μόνο το πρωί γύρω στα 150 ml. Από σήμερα σκέφτηκα να αντλώ μέρα παρά μέρα μήπως και σταματήσει κάποια στιγμή...σωστά τα λέω?????

Κατά τ' άλλα το Καρόλι είναι λίιιιιιγο γκρινιάρικο, μάλλον βγάζει τα επάνω δοντάκια, αλλά θα το ξεπεράσουμε κι' αυτό ;););)

Μια χαρα τα λες.

Καλημερα κοριτσια.

Αργ7 πηγα χτες και τη βρηκα τη λιστα

Ξανθη μου, νομιζω εισαι ασφαλισμενη μεχρι τελος φεβρουαριου του 10. ΑΦου τα χαρτακια ειναι τα περσινα που σε καλυπτουν για το 2009-2010. Ετσι νομιζω τουλαχιστον.

Εχω να σου προτεινω αριστο κετερινγκ και νομιζω οτι η ιδεα σου ειναι παρα πολυ ωραια.

Θα εχεις φυσικα καρεκλες γιατι καποιος μπορει να θελει να καθισει.

Το ιδιο ακριβο δεν ειναι σε καμμια περιπτωση με εστιατοριο.

Εγω σε παρτυ της δεσποινας εχω παρει μενου με 12 ευρω το ατομο και εμειναν ολοι εκπληκτοι με την ποσοτητα αλλα κυριως με την ποιοτητα του φαγητου.

Η τιμη στα κετερινγκ ανεβαινει πολυ αν ζητησεις και ποτα, καρεκλες, τραπεζια, σερβιτορους κλπ.

Τα ποτα να τα παρεις μονη σου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις αυτες τις ημερες εχουμε περασει λιγο "περιεργα"...

Τη δευτερα γυρνωντας στο σπιτι βρηκα τον αντρα μου σε πολυ κακη κατασταση.

Δυστυχως πεθανε ο κολλητος φιλος του γιου του, 23 χρονων παλικαρι, εξυπνος, ομορφος, πλουσιος, μορφωμενος, πολυ καλο και σοβαρο παιδι..

Γιατι τα λεω ολα αυτα?

Γιατι δυστυχως αυτοκτονησε:?

Την τριτη λοιπον εμεινα στο σπιτι με το μωρο για να μπορεσει ο αντρας μου να παει στην κηδεια.

Γυρισε το απογευμα και βγηκαμε εξω για φαγητο για να συνελθει λιγο και να μην τον βλεπει και η δεσποινα ετσι.

Εχθες παλι δεν ηρθα στο γραφειο. Ειμαι πολυ μπουκωμενη αλλα κυριως ηθελα να μεινω με τα παιδια και τον Αγγελο.

Κοιμηθηκαμε και οταν ξυπνησαμε πηγαμε και πηραμε τη δεσποινα απο τον παιδικο και πηγαμε στη βαρκιζα για ουζακι και θαλασσινα.

Ειχε ηλιο και ηταν πολυ ωραια για ολους μας.

Η δεσποινα αφου εμεινε στο σπιτι περι τις 10 ημερες που ηταν αρρωστη, τωρα δε θελει να πηγαινει σχολειο.

Θελει να μενει στο σπιτι με το μωρο, την κα Μαρια, τον μπαμπα.

Εχουμε πολυ κλαμα καθε πρωι και εχει και πολυ γκρινια στο σχολειο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Smouts αν δεις τι μου εφεραν με 12 ευρω το ατομο, θα παθαινες πλακα.

Γιατι τα πηρα κατευθειαν απο το κετερινγκ.

Η ποιοτητα δε φοβερη, αφου το κετερινγκ που παιρνω εγω ειναι ενος πολυ καλου γαλλου σεφ.

Μου ειχε φτιαξει και τουρτα για τη δεσποινα και ομολογω οτι ηταν η νοστιμοτερη τουρτα που εχω φαει ποτε.

Εχω φαει σε παιδοτοπο απο κετερινγκ με την ιδια τιμη και το φαγητο ηταν απαραδεκτο, καθως ηταν αξιας πολυ λιγοτερης, γιατι βγαζουν κερδος και απο τον παιδοτοπο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Smouts αν δεις τι μου εφεραν με 12 ευρω το ατομο, θα παθαινες πλακα.

Γιατι τα πηρα κατευθειαν απο το κετερινγκ.

Η ποιοτητα δε φοβερη, αφου το κετερινγκ που παιρνω εγω ειναι ενος πολυ καλου γαλλου σεφ.

Μου ειχε φτιαξει και τουρτα για τη δεσποινα και ομολογω οτι ηταν η νοστιμοτερη τουρτα που εχω φαει ποτε.

Εχω φαει σε παιδοτοπο απο κετερινγκ με την ιδια τιμη και το φαγητο ηταν απαραδεκτο, καθως ηταν αξιας πολυ λιγοτερης, γιατι βγαζουν κερδος και απο τον παιδοτοπο.

Στείλε μου πμ το τηλ γιατί πλησιαζει η γιορτή της κόρης μου κ το σκεφτόμουν αφού θα έχω καμμιά 40αρια άτομα κ δεν θέλω να βγω τελευταία στιγμή από τη κουζίνα!:rolleyes: Πάνε κ καμμιά ώρα εκτός Αθηνών γιατί σκεφτόμουν εξοχικό κ κήπο! :confused:

Λυπάμαι πολύ για το παλικάρι....κρίμα πραγματικά....να ρωτήσω τι του έλειπε κ αυτοκτόνησε???:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...