Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ τα της Ζωούλας μου που μεγαλώνει γρήγορα....τη Κυριακή βγάλαμε κ το πρώτο πάνω δόντι κ σήμερα το δεύτερο οπότε το Πάσχα θα τσακίσουμε κατσικάκι! :tongue: Χθες εντωμεταξύ πιάστηκε από το κάλυμα του καναπέ κ σηκώθηκε μόνη της όρθια....είμαι σίγουρη πάντως ότι μόλις αρχίσει να περπατάει θα σταματήσω να σας γράφω αφού είναι το υπερκινητική που δεν νομίζω να στέκεται πουθενά κ θα την κυνηγάω από πίσω! :rolleyes:

Σε βλέπω να ξεμεσιάζεσαι σαν εμένα!!!Το αγαπημένο παιχνίδι της μικρής εδώ και μαι βδομάδα είναι να φεύγει σφαιράτη μποσουλώντας προς όλες τις κατευθύνσεις ή να την κρατάω απ'τα χέρια και να περπατάει σ'όλο το σπίτι!!!!Αγαπημένα της η μπαλκονόπορτα που αν την δει ανοιχτή ξεπορτίζει αμέσως στην βεράντα και η μπαλκονόπορτα της κουζίνας όπου δίπλα έχω τα καλάθια με τα λαχανικά!Δεν κάθεται στιγμή!!!!!Είτε θα είναι όρθια στο τραπεζι και θα παίζει είτε θα αλωνίζει όλο το σπίτι...Φυσιοθεραπευτή θέλω μετά!!!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Το οιδημα της Μαριαλενας παραμενει ως εχει, συνεχιζουμε το φαρμακο για 2 μερες ακομα, και μετα βλεπουμε.

Βρε Μαριάννα,για να καταλάβω,είναι σαν καρούμπαλο????:confused:

Και δημιουργήθηκε από τις πτώσεις????

Ελπίζω να περάει γρήγορα και να μην ξαναβγεί!!!!:)

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

Σας παρακαλώ τα φώτα σας.

Χτες το παιδί μου από το μεσημέρι και μετά ξυπνάει με απαρηγόρητο κλάμα που δεν μπορούμε να το συνεφέρουμε με τίποτα. Το βράδυ ξανά τα ίδια κοιμόταν και ξύπναγε με κλάμα.

Κλάμα με δάκρυα τουλάχιστον για 5-7 λεπτά συνεχόμενα!! Θα πάμε στο γιατρό το απόγευμα μήπως επειδή την προηγούμενη εβδομάδα ήταν συναχωμένος μην τυχόν και έχει μαζέψει υγρό στα αυτάκια του. Λέτε να είναι αυτό????

Έχετε παρόμοια εμπειρία???

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!

αχ βρε ξανθουλα μου χιλια κουραγια!!!τι να πω!!!!μιλαμε ο μαριοσ τον ντενη τον τρομερο τον εχει κανει σκονη!!!τιποτα δεν ειναι μπροστα του!!!χε χε!!!

μαντινοπακι καλοριζικη η νεα θεσουλα!!!!!!!!μπραβο σου!!!

σμουτσ παω στο φατσομπουκ να σε βρω!!!!!

βατραχακι κανενα νεο του μπεμπη σου?ειναι καλυτερα??

κανενα νεο και απο την μπεμπα τησ ειρηνησ ειχαμε???

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

αχ βρε ξανθουλα μου χιλια κουραγια!!!τι να πω!!!!μιλαμε ο μαριοσ τον ντενη τον τρομερο τον εχει κανει σκονη!!!τιποτα δεν ειναι μπροστα του!!!χε χε!!!

???

αγαπη μου ο Ντενης ειναι πιο μικρος κατσε θα δει και η συμπεθερα τη γλυκσ

Αυτη τη στιγμη εχω τον μπεμπη στη στρατα και μπηκε και ο Μαριος στη δευτερη που εχουμε και κανουν στο μπαλκονι τα συγκρουομενα:mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

αγαπη μου ο Ντενης ειναι πιο μικρος κατσε θα δει και η συμπεθερα τη γλυκσ

Αυτη τη στιγμη εχω τον μπεμπη στη στρατα και μπηκε και ο Μαριος στη δευτερη που εχουμε και κανουν στο μπαλκονι τα συγκρουομενα:mrgreen:

ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΥΣΑ ΤΟΝ ΝΤΕΝΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ!!!ENNOυσα τον κανονικο ΝΤΕΝΗ που ειναι στα παιδικα!!!!!!!!!!!!!!!!το διαβαζα τοση ωρα αυτο που γραψεσ κ προσπαθουσα να καταλαβω για πιον ντενη λεσ εσυ (ειπεσ συμπεθερα και καταλαβα τησ μαριαννασ!!;))

εχω δει μαλιστα και 2 ταινιεσ με αυτον και γι αυτο ειπα οτι τον εχει κανει σκονη..!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρες πολλές πολλές σε μανούλες και μωράκια....!!!! :D:D:D

Mantinopaki, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, πολύ χάρηκα....!!!

Μαριάννα, να χαίρεσαι τον Αντωνάκη....!!!

Περαστικά σε όσα μωράκια είναι άρρωστα..!

Εμείς, δόξα τω θεώ, μια χαρά είμαστε, τρώμε καλά (με λίγη δυσκολία τα φρουτάκια), χ@ζουμε το σύμπαν με αποτέλεσμα ένα σύγκαμα να μη λέει να εξαφανιστεί, γελάμε ασύστολα και στριφογυρίζουμε ολημερίς...!!

Δόντι ακόμη να φανεί, πού θα πάει, θα σκάσει....!!! 8)8):cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημερα

π πυρετουλης μας εφυγε και ευχομαι να μην ξαναρθειιιιι!!!!!!!!!! μια χαρα ειναι ο μπεμπουλης μου!!!

βεβαια δεν τρωει οπως ετρωγε πριν

τρωει την μιση ποσοτητα απο τα φρουτακια κι αυτο κανω τον καραγκιοζη για να ανοιξη το στοματακι του... που θα παει θα επανελθει κι αυτο στα φυσιολογικα του!!

ομως τσιμπλιαζουν τα ματακια του το πρωι οταν ξυπνησε το ενα το ματακι του δεν μπορουσε να το ανοιξει απο την τσιμπλα

το καθαρισα με βαμβακι και νερακι

κι εγω δεν ξανακανα πυρετο μονο ο λαιμος μου ποναει λιγο και εχω και λιγο μπουκωμα

μου ηρθε σημερα και η ακατονομαστη αστα να πανε....

αλλα αφου το παιδακι μου ειναι καλα ολα τα υπολοιπα θα γινουν!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Σας παρακαλώ τα φώτα σας.

Χτες το παιδί μου από το μεσημέρι και μετά ξυπνάει με απαρηγόρητο κλάμα που δεν μπορούμε να το συνεφέρουμε με τίποτα. Το βράδυ ξανά τα ίδια κοιμόταν και ξύπναγε με κλάμα.

Κλάμα με δάκρυα τουλάχιστον για 5-7 λεπτά συνεχόμενα!! Θα πάμε στο γιατρό το απόγευμα μήπως επειδή την προηγούμενη εβδομάδα ήταν συναχωμένος μην τυχόν και έχει μαζέψει υγρό στα αυτάκια του. Λέτε να είναι αυτό????

Έχετε παρόμοια εμπειρία???

Ράνια, εμένα το έκανε αυτό κατά περιόδους κάθε βράδυ. Ο γιατρός είπε ότι όταν πέφτει για ύπνο, επειδή έχει ησυχία και δεν είναι σε κίνηση νιώθει πιο έντονα τον πόνο και κλαίει. Στα δόντια το έριξε. Στα ανύπαρκτα ως τώρα βέβαια δόντια. Έχει 2 μέρες που ηρέμησε και κοιμάται πάντως το βράδυ. Δεν ξέρω αν βοηθάω, αλλά μπορεί να είναι διάφορες αιτίες. Για να δούμε τι θα πει κι ο ντόκτορας σας
κανενα νεο και απο την μπεμπα τησ ειρηνησ ειχαμε???
Την πήρα το πρωί. Σέρνεται κι αυτή ακόμα, είναι κρυωμένη. Η μικρή πάει καλύτερα, δεν έχει πυρετό και κοιμάται τα βράδια. Ακόμα όμως με ορό γιατί δεν καλοτρώει και δεν ρισκάρουν να της τον βγάλουν προς το παρόν...

2η μέρα που ούτε μεταμεσονύκτιο γάλα ήπιε ο μπραντης ούτε ξύπνησε ενδιάμεσα, στις 8 απευθείας για γάλα! :-D

WN6Op3.png

μπραβο Χριστινακι ετσι ηρεμα βραδια να εχετε!!!

το πηγες το αγορι στις κουνιες και τον κουρασες τον καημενο ισως γι αυτο κοιμαται ηρεμα;);););)

2η μέρα που ούτε μεταμεσονύκτιο γάλα ήπιε ο μπραντης ούτε ξύπνησε ενδιάμεσα, στις 8 απευθείας για γάλα! :-D

Παρομοίως, έχουμε ηρεμήσει αρκετά....!! Όντως, συμβαδίζουν τα δικά μας..! Του βάζω στο βραδινό γαλατάκι χαμομήλι-τίλιο-γλυκάνισο και ανακουφίζεται...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Παρομοίως, έχουμε ηρεμήσει αρκετά....!! Όντως, συμβαδίζουν τα δικά μας..! Του βάζω στο βραδινό γαλατάκι χαμομήλι-τίλιο-γλυκάνισο και ανακουφίζεται...!!
Έχω να βάλω από εποχή κολικών, καλά που το θυμήθηκες, θα ρίξω γλυκάνισο (άμα βάλω χαμομήλι, χέζει που χέζει νερό, θα μου λερώσει όλο το σπίτι)

Βατράχι, τώρα τον βγάζω κάθε μέρα. Χτες τον πήγα στον Γερμανό κι αγόρασε ένα ασύρματο τηλ και μετά πήγαμε στην πλατεία και χάζευε περιστέρια (αυτό το περιστεροπαρατηρητής του έχει βγει έντονα τελευταία)

WN6Op3.png

και ασυρματο ο μπραντιςςςς αντε την επομενη φορα να του παρεις και κινητο χιχιχιχιχ!!!!!!!

πες κανα υπαλληλο στο γερμανο να σου δωσει κανα ψευτικο που εχουν στην βιτρινα και δεν χρησιμοποιουν πια

εμεις στη δουλεια οτι ψευτικα ειχαμε τα διναμε σε παιδακια

αυριο που θα βγουμε βολτιτσα κι εμεις θα περασουμε απο την wind να ζητιανεψουμε κανα κινητο γιατι ο μπεμπουλης σαν τρελος κανει οταν βλεπει τα κινητα μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...