Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα.

Είχα ένα απάισιο ΣΚ.Με έφαγε και η κλεισούρα στο σπίτι με δουλειές και σαν να μην έφτανε όλο αυτό το βράδυ είχα και επισκέψεις...Γιαγιά, παππούς, η άλλη γιαγιά και ,μετά ένα ζευγάρι ξάδελφος του άντρα μου με τη γυναίκα του που οι τελευταίοι καθήσανε ως τις 12:30 το βράδυ. Η μπέμπα να κλαίει και να μην μπορεί να κοιμηθεί με τόση φασαρία, εγώ να είμαι μέσα έξω στο δωμάτιο, να σερβίρω κιόλας και...ας μη συνεχίσω καλύτερα, χάλια!Το πρωί της Κυριακής τρύπησε ο θερμοσίφωνας και δεν είχα καθόλου ζεστό νερό. Και το μωρό το έκανα μπάνιο με τις κατσαρόλες. Τριτοκοσμικές καταστάσεις! Τα νεύρα μου!

Άλλο θέμα...

Εμείς ξεκινάμε την Τετάρτη ριζάλευρο. Η αναλογία ποια είναι γιατί έχω ξεχάσει τι μου είπε η παιδίατρος?

καλε , ωραιεσ επισκεψεισ(τισ τελευταιεσ εννοω...να μασ τισ στειλεισ κ απο εδω.....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Μαριαλένα, καλή αρχή, και εύχομαι να έχεις εύκολη προσαρμογή!

καλημερα και απο μενα και καλη εβδομαδα.Μαριαλενα, καλη αρχη :-)

Καλημέρα κορίτσια και από μένα, καλή εβδομάδα,

Μαριαλένα με το καλό η πρώτη μέρα στη δουλεία να μας πεις πως νιώθεις μακριά από την γοργονίτσα σου σήμερα

καλημερα και καλη μασ εβδομαδα!!!!!!

καλη αρχη μαριλλου!!!!!κ κουραγιο!!

I am back:) Γειά σας κορίτσια!!!! Λοιπόν ήταν μια χαρά ούτε που το κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα και κατάφερα να πάρω μόνο 2φορές τηλέφωνο να δω τι γίνεται όσο έλειπα!!!Τη σκεφτόμουν βέβαια όλη την ώρα αλλά ήταν πολύ ωραία που ασχολήθηκα με κάτι άλλο. Με το που γύρισα μόλις είχε ξυπνήσει και ήταν ώρα για ρυζάλευρο (4η μέρα), το οποίο καθάρισε όλο το μπολάκι με χαρακτηριστική άνεση και χαρά!!!! Μιλάμε μόλις με είδε ότι γύρισα γυάλισε η μουρίτσα της, ρε κορίτσια τρελλάθηκα με το χαμόγελο που μου έσκασε!!!

Εμείς ξεκινάμε την Τετάρτη ριζάλευρο. Η αναλογία ποια είναι γιατί έχω ξεχάσει τι μου είπε η παιδίατρος?

Εμένα μου είπε σε 60 ml νερό 2 με 2,5 μεζούρες ρυζάλευρο

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Μαριλένα μια χαρά μπράβο! 6 ωρο έχεις τώρα?

Αννούλα περαστικά στη μπεμπούλα!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε και κόψαμε τον χαλινό... Ο μπέμπης έκλαψε λιγάκι, αλλά μετά που τον πήρα αγκαλίτσα ηρέμησε και δάγκωνε με μανία το χέρι μου που του κρατούσα τη γάζα (έτσι παλιομαμά που άφησες να με πονέσουνε γκρρρρρ) :P Κάποια στιγμή πρέπει να τον κόψω κι εγώ (από μένα το κληρονόμησε το καμάρι μου, κι εγώ από την μαμά μου!), αλλά ψιλοφοβάμαι... Άλλοι λένε πως θα χρειαστεί ολόκληρο χειρουργείο Ο_ο και άλλοι πως δεν είναι τίποτα.... Άντε βγάλε άκρη!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Εμείς σήμερα πήγαμε και κόψαμε τον χαλινό... Ο μπέμπης έκλαψε λιγάκι, αλλά μετά που τον πήρα αγκαλίτσα ηρέμησε και δάγκωνε με μανία το χέρι μου που του κρατούσα τη γάζα !

καλησπερα κοριτσια. περαστικα στο μικρο σου! Ο χαλινος τι ειναι; Εμας ο παιδιατρος μας ειπε να βαζουμε για ενα μηνα (πολυ καιρος δεν ειναι;) κρεμα elocon για την φιμωση του μικρου αλλα εγω θα βαλω μια βδομαδα τωρα και μια βδομαδα πριν την επομενη επισκεψη στο γιατρο. Και κατι ακομα μιας και πιο πανω ειδα που το αναφεραται. Ο παιδιατρος μεχρι να κλεισει ο μικρος τον 6ο ειπε αποστειρωση αλλα απο τον αλλο μηνα θα αρχισουμε στερεες; Η αποστειρωση σε συνδυασμο με πιατα κουταλια και οτι αλλο χρειαζεται πως γινεται;; Μηπως αποστειρωνω μονο μπιμπερο και κουταλι,γνωριζει καποια;

BdN1p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Μαριλένα μια χαρά μπράβο! 6 ωρο έχεις τώρα?

Αννούλα περαστικά στη μπεμπούλα!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε και κόψαμε τον χαλινό... Ο μπέμπης έκλαψε λιγάκι, αλλά μετά που τον πήρα αγκαλίτσα ηρέμησε και δάγκωνε με μανία το χέρι μου που του κρατούσα τη γάζα (έτσι παλιομαμά που άφησες να με πονέσουνε γκρρρρρ) :P Κάποια στιγμή πρέπει να τον κόψω κι εγώ (από μένα το κληρονόμησε το καμάρι μου, κι εγώ από την μαμά μου!), αλλά ψιλοφοβάμαι... Άλλοι λένε πως θα χρειαστεί ολόκληρο χειρουργείο Ο_ο και άλλοι πως δεν είναι τίποτα.... Άντε βγάλε άκρη!

Περαστικά κι ένα γλυκό φιλί από τη γοργονίτσα για τον πονεμένο αλλά γενναίο αλητάκο :)

Ναι 6ωρο έχω για ένα χρόνο και μετά για 6 μήνες 7ωρο.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι! Ο χαλινός είναι κάτι σαν ίνα που έχει η γλώσσα από κάτω. Ενώνει τη γλώσσα με τα ούλα κάπως. Εγώ π.χ. που έχω δεν μπορώ να βγάλω έξω πολύ τη γλώσσα μου. Κατά τ'άλλα δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Αλλά κάποια στιγμή λένε πως θα δημιουργήσει οπότε και πρέπει να κοπεί. Μην με περάσετε για φρικιό... αχαχαχαχαχαχ... Βέβαια του μπέμπη ήταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Της μαμάς μου της είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ομιλία. Ψεύδηζε κι έτσι της το κόψανε όταν ήταν μικρή. Τρελή ιστορία... Φανταστείτε τότε με τα μέσα εκείνης της εποχής... Η μαμά μου εν τωμεταξύ πολύ τσαντίλας και μόλις της το έκοψε ο γιατρός άρχισε να τον βρίζει... Πούθτη γιατρέ και τέτοια συνέχισε να ψευδίζει βρίζοντάς τον κι ο άνθρωπος να έχει κατουρηθεί στο γέλιο κι εκείνη να τα παίρνει πιο πολύ! αχαχαχαχαχ...

Περαστικά κι ένα γλυκό φιλί από τη γοργονίτσα για τον πονεμένο αλλά γενναίο αλητάκο :)

Ναι 6ωρο έχω για ένα χρόνο και μετά για 6 μήνες 7ωρο.

Ευχαριστούμε, ήδη τώρα νιώθουμε καλύτερα!!! ;)

Μια χαρά το 6ωρο, προσαρμόζεσαι και ευκολότερα!

Μας είπε ο γιατρός για κανά δυό μέρες να μην πίνει ζεστό γάλα.. Να δω τώρα τι θα κάνω που του αρέσει ζεστό... Πίνει τη μισή ποσότητα τώρα, του το ζεσταίνω πολύ λίγο... :(

γεια σε ολους και καλη βδομαδα!!! διαβασα μονο την τελευταια σελιδα κει βρηκα χρονο να σας γραψω.δεν μπορω να πω οτι ειμαι στο ποδι οοολη μερα και δεν προλαβαινω(τι να πουν και οι πολυτεκνες!)αλλα να...μια το ενα μια το ααλο και δεν καθομαι να σας γραψω.

κ εγω ημουν χαλια αυτες τις μερες.δεν ξερω το λογο...σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.μου περασε.

η μικρη ξαναεμφανισε αιματακι.την πεμπτη εφαγα κατι φρυγανιες σπιτικες.απο τοτε εχει αιμα.πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε να την παρακολουθησω κ βλεπουμε.ειμαι πολυ στενοχωριμενη.πανω που ελεγα οτι ειμαστε ενταξει.σαν να μη μου εφταναν ολα αυτα που εχω στο μυαλο μου εχω και τον αντρα μου!να σας το πω να βγει απο μεσα μου! στην πεθερα μου δεν ειπα οτι η μικρη εχει αλεργια στα γαλακτοκομικα οποτε δεν τρωω τιποτα.ο λογος?στη εγκυμοσυνη οταν της ελεγα οτι δεν μπορω να φαω κρεας γιατι με ανακατευει,με κοιτουσε παραξενα και καθε φορα μου ελεγε πρεπει να φας,ειναι καλο! δεν ετρωγα γλυκα,"γιατι?! σιγα!εγω στον γιο μου ετρωγα τα παντα!" ε μια δυο ειχα βαρεθει! της ελεγα οτι δεν μπορω τα πικαντικα κ αυτη εφερνε πικαντικα! οποτε ειπα τωρα να μη της πω τιποτα μη πει οτι ειμαι και περιεργη.γενικοτερα αποφευγω να της λεω τα δικα μου γιατι δεν με καταλαβαινει.

χτες λοιπον μας εφερε κρεπες.ο αντρουλης μου μου λεει"νιωθω οτι κοροιδευουμε τη μαμα".οτι δηλαδη μας φερνει γλυκα και δεν ξερει οτι εγω δεν τα τρωω.κοριτσια τον καταλαβαινω αλλα τι να κανω? δεν μπορω αλλο.δεν ειναι κακια,οχι,αλλα δεν με καταλαβαινει.θεωρει οτι αυτο που λεει εκεινη ειναι σωστο και θελει με καλο παντα τροπο να μου το περασει!μου λεει τι κανουν οι αλλες νυφες(ξαδελφες) και με κουραζει.τεσπα,του ειπα να της το πει ο ιδιος.νιωθω ασχημα αλλα εχω κουραστει! δεν ειναι η κακια πεθερα αλλα λεει και κανει πραγματα που με πειραζουν.οποτε για να ειμαι εγω καλα αποφασισα να μην λεω πολλα.

σας κουρασα αλλα ξαλαφρωσα!τα εγραψα γρηγορα,αν γραφω ακαταλαβιστικα συγχωρεστε με.

Και δε σας είπα και το άλλο, εκτός που γύρισα γραφείο σήμερα, με θυμήθηκε και η ακατανόμαστη περίοδος και μου ήρθε!!! Στο γάλα βέβαια δεν είδα καμια διαφορά τράβηξα το πρωί να αφήσω στη μικρή, τράβηξα όταν γύρισα και την τάισα και μια χαρά. Άντε να δω τώρα θα με θυμάται τακτικά ή τυχαίο ήταν?!?!? χιχιχιχιιχ :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσια.

Σημερα ξυπνησαμε με πυρετακο 37.3-37.5 πανω κατω γιατι δεν καθεται να του βαλω και θερμομετρο. Τελικα πηρα ενα μετωπου αλλα απ οτι ξερω δειχνει λιγο πιο κατω απο το κανονικο και μ αυτο εχει 37.2. Πηρα την γιατρο και μου ειπε να δινω ντεπον καθε 4 ωρες και αν περασει απο 38 να την ξαναπαρω τηλεφωνο για να δουμε τι θα κανουμε. Αρχισαν τα βασανακια....

Εμενα η ακατονομαστη ακομα αγνοειται.....

Επεξεργάστηκαν by roulaki71

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.

Σημερα ξυπνησαμε με πυρετακο 37.3-37.5 πανω κατω γιατι δεν καθεται να του βαλω και θερμομετρο. Τελικα πηρα ενα μετωπου αλλα απ οτι ξερω δειχνει λιγο πιο κατω απο το κανονικο και μ αυτο εχει 37.2. Πηρα την γιατρο και μου ειπε να δινω ντεπον καθε 4 ωρες και αν περασει απο 38 να την ξαναπαρω τηλεφωνο για να δουμε τι θα κανουμε. Αρχισαν τα βασανακια....QUOTE]

Περαστικα στον μικρο σου. Γιατι δεν του περνεις το θερμομετρο της chicco; Και εγω αυτο πηρα οταν εμαθα οτι καταργησαν αυτα με τον υδραργυρο και ειναι ταχυστο, εχω και ενα της OMRON αλλα ειναι της ταλαιπωριας, κανει 2 λεπτα.

m4ril0u καλη αρχη και καλη δυναμη...τουλαχιστον εσυ τυχερουλα βγαινεις απο το σπιτι.

BdN1p3.png

Μια χαρα ειναι το θερμομετρο, μετραει σε 3 δευτ. και ειναι ελβετικο της microlife. 60 ευρωπουλα εσκασα.

http://www.microlife.com/products/fever/1second/fr-100/

Αυτο ειναι. Απλα η θερμοκρασια μετωπου ειναι λιγο πιο χαμηλη απο της μασχαλης οποτε δεν ξερεις ποσο πραγματικα εχει. Τουλαχιστον ξερεις αν επεσε. Πριν λιγο τον μετρησα μετα το ντεπον και ειχε 36.5 απο 37.2 αρα το ντεπον εκανε δουλεια.

ziZip2.png BhAqp2.png

Γεια σας κοριτσια.

Σημερα ξυπνησαμε με πυρετακο 37.3-37.5 πανω κατω γιατι δεν καθεται να του βαλω και θερμομετρο. Τελικα πηρα ενα μετωπου αλλα απ οτι ξερω δειχνει λιγο πιο κατω απο το κανονικο και μ αυτο εχει 37.2. Πηρα την γιατρο και μου ειπε να δινω ντεπον καθε 4 ωρες και αν περασει απο 38 να την ξαναπαρω τηλεφωνο για να δουμε τι θα κανουμε. Αρχισαν τα βασανακια....

Εμενα η ακατονομαστη ακομα αγνοειται.....

Τι έπαθε το κουκλάκι μωρέ;Εμένα έχει ένα μπουκωματάκι το μπουγατσάκι μου και στενοχωριέμαι πάρα πολύ με πιάνει υστερία όταν βλέπω τα μεγάλα να τον πλησιάζουν αλλά τι να κάνω που είμαστε σε ένα σπίτι κι εμένα αγνοείται αλλά έχω ησυχάσει,δεν με πειράζει καθόλου!!

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Και το δικο μου ρουφαει τη μυτουλα που και που αλλα δεν νομιζω να ειναι απο εκει. Αντιθετα εχει φαει τα χερια του. Μαλιστα τα δαγκωνει τοσο δυνατα που μετα κλαιει ο μπουμπουνας.

ziZip2.png BhAqp2.png

roulaki απ'τη μασχαλη μετρουσες την θερμοκρασια? εγω απο τον ποπο.

μπετυ κ εγω εχω ησυχασει και ουτε μου λειπει η ακατονομαστη!

μαριλου ειχες πονους?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...