Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια.

Σημερα μπηκα κι εγω στο group του facebook (Αννα ευχαριστω), και ειδα και καποιες κοπελες σε φωτογραφιες. Εβαλα κι εγω τρεις του μωρου μου για να σας το συστησω.

Σημερα πηγα σε εναν παιδικο σταθμο που σκεφτομουν ως εναν απο τους υποψηφιους για τη μικρη και ηταν χαλιαααααααααα. Γι αυτο ειναι και τοσο οικονομικος μαλλον. Και ομως ειχε ενα σωρο παιδακια. Κριμα και ηταν διπλα στο σπιτι μου και θα με βολευε πολυ.

Την ειδα τη μικρουλα και ειναι μια κουκλα να την χαιρεσαι Γιωτα!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ξανθή....μου θύμησες που στην εφηβεία μου είχε φέρει από το στρατό κοριούς ο αδελφός μου κ είχαν κάνει φωλιά κάτω από το κρεβάτι μου.....δράμα....όσο σκέφτομαι τι δουλειές έχει να κανεις για να καθαρίσει ο τόπος μου έρχεται κ εμένα εγκεφαλικο!:rolleyes: Πρέπει πάντως να τον κάνεις να καταλάβει ότι αυτό που έκανε ήταν πολύ χαζό ωστε να μην το ξανακάνει....βάλτον να βοηθήσει κ αυτός σε όλο το πανικό που προκάλεσε! :oops: Εντωμεταξύ fucicort εμένα μου βάζει η δερματολόγος μετά τον καθαρισμό κ μου έχει πει ότι είναι πολύ βαριά αλοιφή(κορτιζόνη νομίζω έχει) κ μου την είχε κόψει κ στην εγκυμοσύνη γιατί προκαλεί παραμορφώσεις....μήπως να του έδινες μόνο το αντισταμινικό??? Αυτό είναι πιο ελαφρύ κ το χα πάρει στην εγκυμοσύνη! :confused: Λέω εγώ τώρα.....

smouts καλως μας ήρθες κ στο φατσοβιβλίο.....ξετρελάθηκα με τις φωτό σας από το baby swimming! :D

Αργ κατσικάκι γάλακτος ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

TARA χρόνια πολλά στο αντράκι σου, γερός και τυχερός να είναι στην ζωή του...:)

Ξανθή στείλε τον Μάριο Πάτρα...θα περάσουμε φίνα...φοβερός τυπάκος...:):):) κάτι σαν τον μικρό εξερευνητή μου θυμίζει...

Ειρήνη με το καλό η αυχενική. Εμένα δεν μου είχε βρει το φύλο του πιτσιποπάκου γιατί μάλλον δεν είχε βγάλει ακόμα τσουτσουνάκι...:tongue: δύο εβδομάδες μετά το είδαμε και φυσικά...χοροπήδαγα πάνω στο ιατρικό κρεβάτι από την χαρά μου...θυμάμαι και την φάτσα του άντρα μου όταν το είπε ο γιατρός...δύο μέρες έκανα να κοιμηθώ από την χαρά μου...το ξέρω ότι είναι ντροπή στην ηλικία μου να έχω και προτιμήσεις φύλου αλλά εγώ είχα...:oops::oops::oops:

Σήμερα κορίτσια το πρωί ξαναορκίστηκα σε νέα θέση στο δημόσιο...αυτή την φορά επιτέλους στην Πάτρα...και πάλι από την αρχή διαδικασίες για έγκριση άδειας ανατροφής...δεν πειράζει χαλάλι...θα ευχαριστηθώ και το μωράκι μου...πάντως αυτή ήταν από την αρχή η θέση των ονείρων μου αλλά η προκήρυξη αυτή βγήκε τελευταία...γι' αυτό αναγκάζομαι σε παραιτήσεις και ορκομωσίες...τώρα τέλος...

Μπράβο Μαντινοπάκι καλή αρχή!!!!! Αχ, κορίτσια εμείς από σήμερα μέχρι την Παρασκευή το βράδυ είμαστε home alone με τη γοργονίτσα, ο Βασίλης έχει πάει Αγγλία για εκπαίδευση. Τώρα καθόμαστε παρέα στο διπλό, έχει πιαστεί από το κεφαλάρι και αναβοσβήνει το φως της κρεβατοκάμαρας και χασκογελάει κάθε φορά που τα καταφέρνει!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Σήμερα κορίτσια το πρωί ξαναορκίστηκα σε νέα θέση στο δημόσιο...αυτή την φορά επιτέλους στην Πάτρα...και πάλι από την αρχή διαδικασίες για έγκριση άδειας ανατροφής...δεν πειράζει χαλάλι...θα ευχαριστηθώ και το μωράκι μου...πάντως αυτή ήταν από την αρχή η θέση των ονείρων μου αλλά η προκήρυξη αυτή βγήκε τελευταία...γι' αυτό αναγκάζομαι σε παραιτήσεις και ορκομωσίες...τώρα τέλος...
Συγχαρητήρια, χαίρομαι που απέκτησες αυτό που πραγματικά επιθυμούσες!
Εντωμεταξύ fucicort εμένα μου βάζει η δερματολόγος μετά τον καθαρισμό κ μου έχει πει ότι είναι πολύ βαριά αλοιφή(κορτιζόνη νομίζω έχει) κ μου την είχε κόψει κ στην εγκυμοσύνη γιατί προκαλεί παραμορφώσεις....μήπως να του έδινες μόνο το αντισταμινικό??? Αυτό είναι πιο ελαφρύ κ το χα πάρει στην εγκυμοσύνη! :confused: Λέω εγώ τώρα.....
Fucidin κάνει ίδια δουλειά και δεν έχει κορτιζόνη. Ρώτα τον ντοκ

WN6Op3.png

1739408s09dd4ylvw.gif

Καλημερα κοριτσια! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Συμπεθερα καλη δυναμη σου ευχομαι. Μεγαλουργησε ο Μαριος αυτη τη φορα! Τι να κανεις ομως, παιδια ειναι, και πολλα θα παθουμε απο δω και περα!

Μαντινοπακι, συγχαρητηρια για τη νεα σου θεση!

Το οιδημα της Μαριαλενας παραμενει ως εχει, συνεχιζουμε το φαρμακο για 2 μερες ακομα, και μετα βλεπουμε.

Ο Αντωνης πηγε παιδικη χαρα με τη γιαγια του χθες, οι φιλοι του του τραγουδησαν για τα γενεθλια του, αλλα αυτος αταραχος! Περιμενει την Κυριακη που θα σβησει κερακια και θα παρει δωρα! Επισης, ευγενεστατος, ευχοταν σε ολους Χρονια Πολλα και Καλη Πρωτοχρονια!!!:mrgreen:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαντινοπ συγχαρητήρια για τη νέα σου θέση!!!:-D

Τα νεύρα μου στη δουλειά....το μόνο που θα σας πω είναι ότι μέχρι τέλος Απριλίου πρέπει να χω φτιάξει κάποιες καταστάσεις με εισφορές σε ένα επικουρικό ταμείο από το 2002 εως το 2009 δεν τα κατέθετε τόσα χρόνια το αφεντικό κ τα θυμήθηκε τώρα κ μιλάμε για χιλιάδες τιμολόγια που πρέπει να δω!!!! :evil: Επίσης φεύγει την Παρασκευή για Παρίσι κ ακόμα δεν μου χει πει αν θα με χρειαστεί να έρθω το Σάββατο για δουλειά....εγώ θα φταίω αν του πω όχι που θα μου το πει σίγουρα τελευταία στιγμή???

Το Σάββατο εντωμεταξύ κανονίζουμε γυναικοπαρέα για μπουζούκια κ ελπίζω να μην πάνε όλα στραβά!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κ τα της Ζωούλας μου που μεγαλώνει γρήγορα....τη Κυριακή βγάλαμε κ το πρώτο πάνω δόντι κ σήμερα το δεύτερο οπότε το Πάσχα θα τσακίσουμε κατσικάκι! :tongue: Χθες εντωμεταξύ πιάστηκε από το κάλυμα του καναπέ κ σηκώθηκε μόνη της όρθια....είμαι σίγουρη πάντως ότι μόλις αρχίσει να περπατάει θα σταματήσω να σας γράφω αφού είναι το υπερκινητική που δεν νομίζω να στέκεται πουθενά κ θα την κυνηγάω από πίσω! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:) Μαριάννα μια χαρά ο Αντώνης, σου λέει γιορτή είναι χαρά έχουμε ας κοτσάρουμε και μια Πρωτοχρονιά να μας βρίσκεται!!!! Ξανθή, περαστικά σας τι να πω με το παιδί σου?!?!?! Ζιζάνιο, Ζιζάνιο!!!! χιχιχιχιιχχιχιχιιχιχιχιχιχι Καμιά καλή ατάκα δε συνόδευε το κατόρθωμα?

Η γοργονίτσα σήμερα θα φάει τραχανά. Βρήκα επιτέλους αυτόν χωρίς αυγά με λαχανικά και θα της τον κάνουμε σήμερα να δοκιμάσει. Όχι ότι έχω αμφιβολία αν θα τον φάει αφού μέχρι στιγμής ό,τι και να της δώσω να δοκιμάσει το τσακίζει αλύπητα!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια:) Μαριάννα μια χαρά ο Αντώνης, σου λέει γιορτή είναι χαρά έχουμε ας κοτσάρουμε και μια Πρωτοχρονιά να μας βρίσκεται!!!! Ξανθή, περαστικά σας τι να πω με το παιδί σου?!?!?! Ζιζάνιο, Ζιζάνιο!!!! χιχιχιχιιχχιχιχιιχιχιχιχιχι Καμιά καλή ατάκα δε συνόδευε το κατόρθωμα?

!

ε βεβαια σιγα μην δεν ελεγε , πηρε τη καραμπινα του και ετοιμαστηκε να φυγει του λεω που πας και μου απαντησε να σκοτωσω αυτα τα παλαβα τα μαμουνια που με εκαναν ετσι.....:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...