Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!επιτελουσ ανοιξη!!!!!!

μαριαννακι περαστικα στην μαριλενα!!ευχομαι να περασει γρηγορα!!

επισησ να χαιρεσαι τον αντωνακι σου!!!να τα εκατοστησει και να τον καμαρωνετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!

αννουλα ζωη σε σασ!!!!!!τι να πω..επιδημια επεσε?

αχ ειρηνούλα τρέχω σάν τον βέγγο.... αναρωτιέμαι τί θα γίνει αν αυξηθεί η δουλειά...... :? ο μικρός μια χαρα μεγαλώνει....

Εσύ είσαι καλά? Μου είπαν και τα κορίτσια οτι περιμένεις μπεμπέ πάλι. Με το καλό σου εύχομαι... :D

φιλάκια πολλά

σε ευχαριστω πολυ πολυ ευακι!!!!ναι το περιμενουμε πωσ κ πωσ!!!!!

Γειά σας κορίτσια;)

Ειρήνη περαστικά στην μικρή και εύχομαι γρήγορα να γυρίσει πίσω στο σπίτι σας:)

Ειρήνη μικρή τι κάνεις? όλα καλά με το μωράκι στην κοιλιά? η Αγγελικούλα καλά είναι? να της δώσεις φιλακια από τον πιτσιποπάκο.

:tongue:

μια χαρα μαντινοπακι!!!!!αυτον τον μηνα εχουμε και την αυχενικη!ελπιζω ολα να μασ πανε καλα!!

η αγγελικουλα ολο και συνερχεται..

σημερα εδωσα και την τελευταια αντιβιωση(με πολλη βαρια καρδια την εδωσα αλλα ειναι που δεν πρεπει να κανει ωτιτιδεσ..)

ειρηνακι μεγαλωνει και το μπεμπακι σας! προσεχεις καθολου η συνεχιζεις κανονικα τις δουλειες?

credo μου οσο κ αν θελω να προσεξω ειναι δυσκολο...απο την μια εχω την αγγελικουλα που θελει σηκωματα κ απο την αλλη κανω καποιεσ δουλειεσ αλλα πιο προσεχτηκα...

πωλινακι καλωσηλθατε!!!!!!!!!!!!!!!περιμενουμε εντυπωσεισ!!!!!!

αχ βρε αννουλα φανταζομαι το αγχοσ σου με το φαγητο!!!η γιατροσ δεν ειπε τιποτα τον προηγουμενο μηνα που δεν πηρε βαροσ?τουλαχιστον μακαρι η Χρυσουλιτσα σου να πιασει εστω το νουλακ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια ειδατε το τικερακι μου??????μπηκα στον τριτο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανονικα στισ 5 εχω αλλαγη μηνα αλλα αφου μπηκε τωρα δεν με χαλαει!!!πιστευω να εχουμε ξεπερασει τον κινδυνο ε?αχ 3η εγκυμοσυνη και το αγχοσ αντι να μειωνεται ,πολλαπλασιαζεται!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσακια και απο εμενα

Συμπεθερα μου περαστικα στη Μαριλενα μας και να χαιρεσαι τον Αντωνακη σου

Ειρηνακι μου επισης περαστικα στη μπουμπου

και εμεις μια απο τα ιδια ολο βηχα και πολυ μπουκωμα ο μπεμπης

Κασσιανη σου εχω νεα , εσυ δεν ηθελες να ειναι η Δεσποινα λιγο πιο ζηωρη?????

Ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου με τον Μαριο αφου εχτες το βραδυ που ηρθε σπιτι τον εγδυσα στον μπανιο και να μπανιαριστει και ειδα σε ολο του σωμα τσιμπηματα λες και ειχε παθει ανεμοβλογια , μου ηρθε κολπος , ο λεγαμενος ειχε περασει απο το συρματοπλεγμα στην αυλη του γειτονα οπου εχει ενα σκυλο με το σκυλοσπιτι και ο Μαριος μπηκε μαζι με το σκυλο στο σκυλοσπιτο και καθοταν και το αποτελεσμα ηταν να του κανουν επιδρομη οι ψυλλοι , απο το πρωι τα εσχω πεταξει ολα εξω , ψεκασα και πεταξα τα ρουχα του , εχω φρικαρει και εχω πονοκεφαλο .....δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικο.....

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημερα!!

τα νεα μας, την Κυριακη αφου ο μπεμπουλης εκανε 39.5 πηγαμε ξανα στο νοσοκομειο καναμε εξετασεις μεχρι και ακτινογραφια καναμε αλλα δεν ειχε τιποτα τον εξετασαν 2-3 γιατροι και μας ειπαν οτι ειναι ιος απλα περναει πιο δυσκολα

μας δωσαν αντιβιωση και κατι σκονακια γιατι εχει και λιγο βηχα

το ιδιο βραδυ δεν του δωσα την αντιβιωση περιμενα την επομενη μερα που πηγαμε και στην γιατρο μας ειδε τις εξετασεις

ολα καλα και φαινεται η ιωση να περναει γιατι χθες το απογευμα εκανε πυρετο 38 αλλα συγχρονος ιδρωνε κι ολας και δεν του δωσα ντεπον κι ετσι επεσε...μεχρι τωρα ειναι χωρις πυρετο και δεν πιστευω να ξανακανει

γλιτωσαμε και την αντιβιωση!!!!!!!!!

τωρα ομως κολλησα κι εγω.....απο χθες ειμαι χαλια ειχα 38 πυρετο και δημερα ποναει ολο μου το σωμα και ο λαιμος μου.......

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

ειρηνακι εγκυουλα!!!!!!!!!!!!! ποτε κι ολας μπηκες στον τριτο???

σαν νερο περναει αυτος ο χρονοςςς!!!!

σε κανα μηνα θα εχουμε και καμια κλοτσια απο το μπεμπε ε?

εγω οταν ειχα μπει στον τριτο την ημερα που εκανα την αυχενικη μου ειπε και το φυλλο του μωρου

εσεις θα το δειτε λες?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ειρηνακι εγκυουλα!!!!!!!!!!!!! ποτε κι ολας μπηκες στον τριτο???

σαν νερο περναει αυτος ο χρονοςςς!!!!

σε κανα μηνα θα εχουμε και καμια κλοτσια απο το μπεμπε ε?

εγω οταν ειχα μπει στον τριτο την ημερα που εκανα την αυχενικη μου ειπε και το φυλλο του μωρου

εσεις θα το δειτε λες?

βατραχακι περαστικακια σασ!!!τοσο για τον μικρουλη αλλα και για σενα!!ελπιζω να μην διαρκεσει οσο του μικρου!!!!!για το φυλλο στισ δυο προηγουμενεσ εγκυμοσυνεσ που ηταν κοριτσια δεν μου το ειπαν...αλλα απο οτι εχω διαβασει εαν ειναι αγορι φαινεται γιατι ξεχωριζει αυτο που προεξεχει:tongue::tongue:αλλα στα κοριτσια κραταν και μια επιφυλαξη κ δεν λενε...

θα δειξει!!!παντωσ ειλικρινα δεν με πειραζει καθολου μα καθολου οτι και να ειναι!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!

Μαριάννα να χαίρεσαι τον Αντωνάκη σου!!!Πολύχρονος!!!!

Αχχχ....τα νεύρα μου δεν είναι και πολύ καλά....έχουμε τώρα 3 μήνες που "ξεκινήσαμε" στερεές τροφές και ακόμα δεν τρώει.....Δεν ξέρω τί να κάνω....έχω απελπιστεί....βαρέθηκα να μαγειρεύω 3 φορές την ημέρα κάθε μέρα και να το πετάω αφού έχω δώσει μάχη με την μικρή να φάει.....δεν αντέχω άλλο.....θα σαλτάρω....κουράστηκα...

Έχω δοκιμάσει τα πάντα...να την ξεγελάμε,να την αφήσω να πεινάσει,να την ταίσει ο άντρας μου,να τα μαγειρεύω με 1500 διαφορετικούς τρόπους (βράσιμο,σχάρα,φούρνο,ατμό κλπ κλπ)....Πραγματικά τα νεύρα μου είναι κρόσια,δεν είμαι και πολύ της υπομονής!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Γεια σας κοριτσακι.

Ειρηνουλα και Βατραχακι περστικα στα μωρακια σας.

Καλο μην κιολας!

Μαριαννα να σου ζησει το ζουζουνι σου!

Εχθες πηγαμε στον παιδιατρο και μας βρηκε μια χαρα.εκανε και ο Μαριος ενα εμβολιο και μας ακουσε ολο το Αργος

Ρωτησα και το γιατρο για το θηλασμο και οτι δεν πινει αλλο γαλα,και αυτος γελασε και μου ειπε καλα κανει το παιδι!Μου ειπε χαρακτηριστικα οτι και αυτος αν ηταν να τρωει κατσικακι γαλακτος δεν θα ηθελε τις φακες(το κατσικακι γαλακτος ειμαι εγω?)(πολυ μου αρεσε το κοπλιμαν!!!!):rolleyes::)

Μας ειπε οχι γιαουρτι ακομα (εγω της ειχα δωσει )και επισης οχι αυγο οχι ψαρι.Σημερα θα της δωσω τραχανα για πρωτη φορα!Ακομα επειδη με τις ετοιμες κρεμες δεν τα παμε καλα ,μονο φαι τρωει,μου ειπε οτι μπορω να της δινω και μεσημερι και απογευμα!χαρας ευαγγελια για τη μικρη!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Περαστικά σε όλα τα μωράκια.

Εμείς τρέχουμε ευχάριστα όμως για την βάπτιση μας που θα γίνει στις 25 Απριλίου.

Μαριάννα περαστικά στην ζουζού σου και πολύχρονος γερός κα δυνατός ο Αντωνάκη σας.

Φιλία σε όλες. :lol:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

ο Μαριος μπηκε μαζι με το σκυλο στο σκυλοσπιτο και καθοταν και το αποτελεσμα ηταν να του κανουν επιδρομη οι ψυλλοι , απο το πρωι τα εσχω πεταξει ολα εξω , ψεκασα και πεταξα τα ρουχα του , εχω φρικαρει και εχω πονοκεφαλο .....δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικο.....
Kατ'αρχάς περαστικά σε μαμάδες και μωρά. Κατά δεύτερον Ξανθή την έχω πατήσει έτσι κι έπλυνα όοοοολα τα σκεπάσματα κι όοοολα τα ρούχα μου σε καυτά νερά, είναι δράμα η κατάσταση! Ελπίζω να μην έχεις άλλα ντράβαλα. Ρώτα τον δερματολόγο για κρέμα, έχει πολλή φαγούρα το τσίμπημα ψύλλου!

WN6Op3.png

Γεια σας κοριτσια.

Σημερα μπηκα κι εγω στο group του facebook (Αννα ευχαριστω), και ειδα και καποιες κοπελες σε φωτογραφιες. Εβαλα κι εγω τρεις του μωρου μου για να σας το συστησω.

Σημερα πηγα σε εναν παιδικο σταθμο που σκεφτομουν ως εναν απο τους υποψηφιους για τη μικρη και ηταν χαλιαααααααααα. Γι αυτο ειναι και τοσο οικονομικος μαλλον. Και ομως ειχε ενα σωρο παιδακια. Κριμα και ηταν διπλα στο σπιτι μου και θα με βολευε πολυ.

4Rnfp3.png

Kατ'αρχάς περαστικά σε μαμάδες και μωρά. Κατά δεύτερον Ξανθή την έχω πατήσει έτσι κι έπλυνα όοοοολα τα σκεπάσματα κι όοοολα τα ρούχα μου σε καυτά νερά, είναι δράμα η κατάσταση! Ελπίζω να μην έχεις άλλα ντράβαλα. Ρώτα τον δερματολόγο για κρέμα, έχει πολλή φαγούρα το τσίμπημα ψύλλου!

ασε γιατι ειμαι στα προθυρα να τον βαλσαμωσω :evil:, ψεκασα το δωματιο του και επλυνα κουβερτες,οσο για κρεμες μου ειπε ο παιδιατρος fusicort Και αντισταμινικο aerious , μπανιο με Betadine και να του βαζω και τοπικα για να μαραθουν :?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...