Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Εμείς αύριο θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε παιδικούς σταθμούς... Η αλήθεια είναι πως έχω αγχωθεί λίγο για το αν θα διαλέξουμε τον καταλληλότερο... :(

ωχ σοφια, κι εγω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι, ψαχνω παιδικους. εχω κανει μια λιστα, εχω δει ηδη εναν, αυριο αλλον και παει λεγοντας. Ποσο θα ειναι ο μικρος οταν τον πας?

4Rnfp3.png

Γειά σας κορίτσια;)

Ειρήνη περαστικά στην μικρή και εύχομαι γρήγορα να γυρίσει πίσω στο σπίτι σας:)

Ειρήνη μικρή τι κάνεις? όλα καλά με το μωράκι στην κοιλιά? η Αγγελικούλα καλά είναι? να της δώσεις φιλακια από τον πιτσιποπάκο.

Nadine τυχερούλα καλώς ήλθες πίσω ελπίζω να ξεκουράστηκες:)

Χριστίνα ο μπράντυ ξεβούλωσε? περαστικά...

Άννα πριν κάνεις δοκιμή με το νέο γάλα δεν ρωτάς πάλι την γιατρό? ψιλοφοβάμαι τα πειράματα...μακάρι να φάει η μικρή και να ανάβει στις καμπύλες. Τώρα πόσα κιλά είναι?

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και εχει εξελιχτεί σε μεγάλο...μαμάκια...και εγώ το καταχαίρομαι...:tongue::tongue::tongue:...από μπουσούλημα μηδέν...από κολύμπι δέκα...:tongue:

Τον έβαλα στο πάτωμα στο σαλόνι πάνω στο χαλί έβαλα μια κουβέρτα και περίμενα....περίμενα...περίμενα...του έβαλα και δολώματα διάφορα παιχνίδια και το τηλεκοντρόλ που είναι το πιο αγαπημένο του...και περίμενα...περίμενα....ώσπου να αρχίσει να μπουσουλάει αυτός εγώ θα αρχίσω να χρησιμοποιώ μπαστούνι...:tongue:

Πολα μιλησες με τον ταπετσερη?

Oχι ακόμη, χθες γυρίσαμε από Αμστερνταμ. Ήρθε και η ειδοποίηση του ταχυδρομείου για τις ταπετσαρίες σήμερα και θέλω να σκεφτώ εάν θα βάλω και στο παιδικό. Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα να τον καλέσω.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια και καλο μηνα!

δεν ξερω απο που ν'αρχισω! κατ'αρχας περαστικα στην ειρηνη!

εμεις αυριο παμε ξανθη στον γαστρεντερολογο.σημερα στο τηλεφωνο μου ειπε οτι οι αιματολογικες βγηκαν αρνητικες.δεν καταλαβα αν αυτο σημαινει οτι το μωρο τελικα δεν εχει αλλεργια γιατι καπου στο φορουμ διαβασα οτι οι εξετασεις αυτες δεν ειναι αξιοπιστες.θα δουμε...

πωλα welcome back to reality! :tongue:γεμισες τις μπαταριες σου?

ειρηνακι μεγαλωνει και το μπεμπακι σας! προσεχεις καθολου η συνεχιζεις κανονικα τις δουλειες?

credo, δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα μια φιλη μου που το μωρακι της εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα, την πηγε σε ειδικο αλλεργιολογο για να δει τι αλλες αλλεργιες μπορει να εχει. Εμεινε πολυ ευχαριστημενη. Αν σε ενδιαφερει, πες μου να μαθω στοιχεια

4Rnfp3.png

Γειά σας κορίτσια;)

Ειρήνη περαστικά στην μικρή και εύχομαι γρήγορα να γυρίσει πίσω στο σπίτι σας:)

Ειρήνη μικρή τι κάνεις? όλα καλά με το μωράκι στην κοιλιά? η Αγγελικούλα καλά είναι? να της δώσεις φιλακια από τον πιτσιποπάκο.

Nadine τυχερούλα καλώς ήλθες πίσω ελπίζω να ξεκουράστηκες:)

Χριστίνα ο μπράντυ ξεβούλωσε? περαστικά...

Άννα πριν κάνεις δοκιμή με το νέο γάλα δεν ρωτάς πάλι την γιατρό? ψιλοφοβάμαι τα πειράματα...μακάρι να φάει η μικρή και να ανάβει στις καμπύλες. Τώρα πόσα κιλά είναι?

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και εχει εξελιχτεί σε μεγάλο...μαμάκια...και εγώ το καταχαίρομαι...:tongue::tongue::tongue:...από μπουσούλημα μηδέν...από κολύμπι δέκα...:tongue:

Τον έβαλα στο πάτωμα στο σαλόνι πάνω στο χαλί έβαλα μια κουβέρτα και περίμενα....περίμενα...περίμενα...του έβαλα και δολώματα διάφορα παιχνίδια και το τηλεκοντρόλ που είναι το πιο αγαπημένο του...και περίμενα...περίμενα....ώσπου να αρχίσει να μπουσουλάει αυτός εγώ θα αρχίσω να χρησιμοποιώ μπαστούνι...:tongue:

κ η δικια μου κολυμπουσε στην αρχη!μετα αρχισε να μπουσουλαει αλλα προς τα πισω!:P

Και εμείς είχαμε το ίδιο πρόβλημα όσο θήλαζα που δέν ήθελε τα μπιμπερό. Το λύσαμε με το μπιμπερό της Nuby το σιλικονάτο. Εχει θηλή που μοιάζει με το στήθος και είναι μαλακό ώστε την ώρα που ταίζεις το μωρό πιέζοντάς το ρίχνει γάλα και έτσι αναγκάζεται και καταπίνει. Δοκίμασέ το και εγώ είχα αλλάξει αρκετά μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό. Μετά βέβαια απο 1 εβδομάδα το έμαθε και έπαιρνε όποιο μπιμπερό του έδινα.

evip,τρεξιμο ε? με τον καιρο θα το συνηθισεις και θα μπεις σ'ενα προγραμμα(λεμε τωρα).εμεις εχουμε ποτηρακι nuby.πολυ βολικο,το συνηθισε αμεσως!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Δεν είδα και πολύ καλα νέα από μια γρήγορη ματιά που έριξα. Περαστικά κοριτσάκια μου!!!

Εγώ έχω λίγο χάσει τη μπάλα!Έχει έρθει η αδερφή μου με την οικογένεια και γίνεται ένα αλαλούμ, αλλά καλά περνάμε δεν μπορώ να πω;)Είναι μόνο λίγο κουραστικό με τόσα άτομα στο σπίτι!Τις επόμενες 2 μέρες έχω άδεια ευτυχώς. Το φατσάκι είναι πολύ μαμακιας (θυληκός!) τελικά αφού θέλει να είναι συνέχεια κολλημένη πάνω μου! Μάλλον είδε πολύ κόσμο και φοβήθηκε λίγο, αλλα που θα πάει θα συνηθίσει:|

Αυτά και πάω για ύπνο γιατί τα΄χω παίξει!Καλό βράδυ!Φιλιάαααααααα:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

2131917lvzrko4zqw.gif

Καλημερα κοριτσια.

Ειρηνη, περαστικα στη μπεμπουλα. Ευχομαι να βγειτε συντομα απ΄το νοσοκομειο, να μπορεσεις να αναρρωσεις κι εσυ.

Εμεις ειχαμε τρεχαματα χθες. Το απογευμα βλεπω στο κεφαλι της μικρης ενα μεγαλο εξογκωμα, το οποιο ηταν μαλακο. Πηγαμε στον γιατρο, και μας ειπε οτι ηταν οιδημα απο τα πεσιματα που εφαγε πριν λιγες μερες. Δε γνωριζα οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο αφου περασουν μερες απο το χτυπημα, και το μυαλο μου πηγαινε σε λιπωμα. Ο αντρας μου ειχε τρομοκρατηθει, δε μπορουσε να συνελθει ολο το βραδυ. Τελικα μας εδωσε ενα ομοιοπαθητικο φαρμακο, και ευτυχως βρηκαμε κοντα μας φαρμακειο που εφημερευε με ομοιοπαθητικα. Θα ξαναπαρω τον γιατρο το βραδακι, και ισως χρειαστει να την ξαναδει.

Σημερα εχει παλι μυξες! Αμαν πια! Πολυ ευαισθησια αυτο το παιδι, θα΄χει τα δικα μου ρινικα προβληματα προφανως.

Ο Αντωνης μου εχει γενεθλια σημερα, και οπως και η Κασσιανη, ειμαι πολυ συγκινημενη και δεν πιστευω πως περασε τοσος καιρος! Εμεις θα τα γιορτασουμε την Κυριακη, μετα το γηπεδο βεβαιως βεβαιως...!!!:rolleyes:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πω πω ρε Μαριάννα περαστικά στη Μαριαλένα!!! Ελπίζω να υποχωρήσει γρήγορα....κοιτα να δεις ρε παιδί μου πρέπει να τα ψαχουλέυουμε συνέχεια :rolleyes:

Να χαίρεσαι κ τον γιόκα σου να γίνει ένας μεγάλος κ τρανός άντρας ! :-D

Εγώ τελικά έδωσα εβαπορέ στη Ζωούλα μου....χθες ήπιε μόνο 130 το πρωί όμως ήπιε 210 κ χωρίς δράματα όπως με τα άλλα γάλατα....για να δούμε πως θα πάει μακάρι Παναγιά μου να λυθεί το προβλημά μας! :D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Μαριαννάκι περαστικά στη συνονόματη και να χαίρεσαι και το αντράκι σου!!!! Πολύχρονος, γερός κι ευτυχισμένος :)

Εμείς ήσυχα χθες, family dinner όπως κάθε Δευτέρα βράδυ και η γοργονίτσα να χαλάει τον κόσμο για φαγητό από το τραπέζι. Μ' αρέσει πολύ που κάθεται μαζί μας και βλέπεις ότι μόλις καταλάβει ότι ετοιμάζουμε τραπέζι και καθόμαστε όλοι μαζί, φωτίζει η μουρίτσα της!!!!!

Αννούλα, άντε θα βρείτε κόλπο κι εσείς μη σκας. Στη γιατρό πήγατε ή σήμερα θα πάτε?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...