Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ακόμα με ορό είναι η μικρή γιατί δεν τρώει. Είναι εξαντλημένη, παίρνει αντιβίωση και της κάνουν εισπνοές. Πάντως έπεσε ο πυρετός. Η Ειρήνη επίσης άρρωστη, σέρνεται η δόλια :|

ωχ περαστικα τουσ και στισ δυο!!!!αν μιλησεισ μαζι τουσ να πεισ τησ ειρηνησ τισ ευχεσ μασ και με το καλο να βγουν!!!!!

ευακι τι κανεισ???σε χασαμε!!!το μπεμπακι?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια....

Τα περαστικά μας στην Ειρήνη και την μικρούλα της!!!!Τί γίνετε,βρε κορίτσια???Πολλές ιώσεις!!!

Εμείς χτες φάγαμε την πρώτη μας τούμπα!!Από τον καναπέ!!Καθόταν η μικρή με τον πατέρα της στον 3θέσιο κι εγώ στον 2θέσιο κ ξαφνικά ακούω ένα γκντουπ και κλάμα....είχε πέσει και βρέθηκε ανάσκελα...το τί τρομάρα πήρα δεν περιγράφεται!!!!Τρέμανε τα πόδια μου για καμιά ώρα μετά...η μικρή έκλαψε αρκετά αλλά μάλλον πιο πολύ τρόμαξε παρά χτύπησε....και του έχω πει 1.000.000 φορές να μην την αφήνει από τα μάτια του...πόσο δύσκολο είναι πια????Μετλα βέβαια τον παρηγόρησα κι αυτόν γιατί είναι και Καρκινάκι και πολύ πολύ ευαίσθητος και είχε καταστεναχωρεθεί αλλά....είπαμε...ΠΡΟΣΟΧΗ!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

irene is here

μονη της βεβαια ηρθα υποτιθεται να κοιμηθω δε μπορω ομως και μαγειρευω για τους αντρες /...

η μικρη κοιμηθηκε υσηχα το βραδυ καλυτερα και απ το σπιτι απ τις 11-6,30 σερι

ηρθε γιατρος το πρωι και το αποτελεσμα ειναι οτι αν δεν φυγουν ολα αυτα που εχουν μαζευτει μεσα της και δεν την αφηνουν να αναπνευσει καλα και να φαει με αποτελεσμα να βηχοι πολυ και να εχει τοσες μυξες δεν φευγουμε απο εκει....

Επισης αν δειτε κανα δελτιο ειδησεων με μανα που στραγγαλισε νοσοκομες θα ειμαι εγω.... κοινως 1 στις 2 ειναι χαλια και απαισιες.

Πυρετο δε εχουμε πια τουλαχιστον περασε αυτο...

οι εξετασεις ειναι τσιμπημενες λογω της λοιμωξης...

και θα τις ελατωσουν τον ορο μηπως κια φαει λιγο γαλλα....

Διπλα μας ειναι ενα ακομα μπραντζελινο κουκλακι με ακριβως την ιδια ηλικια και ακριβως το ιδιο προβλημα οπως και τα περισοτερα εκει μεσα.....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ειρηνάκι μου τι να πώ,περαστικά σας και γρήγορα!!!!! Εσύ συνήλθες καθόλου τουλάχιστον?!?!? Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ η μικρούλα σου ε?!?!?!?! Άντε να συνέλθει γρήγορα......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πρωτα απ' ολα περαστικα στη μπεμπα της Ειρηνης.

Καλημέρα!!!! Δε βγάλαμε μωρέ πιάσαμε την κουβέντα και ξεχαστήκαμε. Αλλά ήταν πολύ ωραία και ναι την επόμενη φορά να έρθετε πιο πολλές :) !!!!

Εγω ειχα κουβαλησει και τη μηχανη για να βγαλω, αλλα μ' αφηνει η πολυλογια μου???

Καλημέρα κορίτσια....

Τα περαστικά μας στην Ειρήνη και την μικρούλα της!!!!Τί γίνετε,βρε κορίτσια???Πολλές ιώσεις!!!

Εμείς χτες φάγαμε την πρώτη μας τούμπα!!Από τον καναπέ!!Καθόταν η μικρή με τον πατέρα της στον 3θέσιο κι εγώ στον 2θέσιο κ ξαφνικά ακούω ένα γκντουπ και κλάμα....είχε πέσει και βρέθηκε ανάσκελα...το τί τρομάρα πήρα δεν περιγράφεται!!!!Τρέμανε τα πόδια μου για καμιά ώρα μετά...η μικρή έκλαψε αρκετά αλλά μάλλον πιο πολύ τρόμαξε παρά χτύπησε....και του έχω πει 1.000.000 φορές να μην την αφήνει από τα μάτια του...πόσο δύσκολο είναι πια????Μετλα βέβαια τον παρηγόρησα κι αυτόν γιατί είναι και Καρκινάκι και πολύ πολύ ευαίσθητος και είχε καταστεναχωρεθεί αλλά....είπαμε...ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Εμενα παντως και τα δυο παιδια μονο μπροστα στα ματια μου εχουν πεσει:rolleyes:

Ο γιος μου με εχει ξυπνια απο τις 5.30 το πρωι, οπου χοροπηδουσε επανω στην κοιλια μου σαν να εκανε αλογακι.

Επιπλεον ξαφνικα εχω ενα μπουκωμα τρομερο, δεν μπορω να παρω ανασα.

Ελπιζω να μην κολλησει ο μικρος και κανουμε κι εμεις παρεα στην Ειρηνη...

Επιτελους η διαιτα απεδωσε αυτην την εβδομαδα και εχασα ΕΝΑ κιλο...:rolleyes:

Αλλα ολο φαγητο ονειρευομαι:?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια για το κιλό, δε με φίλαγες λίγο παραπάνω προχθές μπας και κολλήσω κι εγώ!!!!!

Όσο για το πρωινό ξύπνημα κι εμένα το γοργονίδιο σήμερα από τις 6 με σήκωσε και κουτουλάω:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα.

Ειχα μερες να μπω να διαβασω και δεν ηξερα οτι κανονιζετε συναντηση, να ερχομουν κι εγω μια βολτιτσα.

Εμενα η μπεμπα σημερα 9η μερα με μυξες (πολυ λιγοτερες ευτυχως), ουτε κολυμβητηριο την πηγα το Σαββατο ουτε τιποτα. Μονο κουνιες.

Ειναι ετοιμη να μπουσουλησει. Νομιζω ειναι θεμα ημερων.

Περαστικα σε ολα τα μωρακια και λισακι καλα ξεμπερδευματα ευχομαι.

4Rnfp3.png

ωχ περαστικα τουσ και στισ δυο!!!!αν μιλησεισ μαζι τουσ να πεισ τησ ειρηνησ τισ ευχεσ μασ και με το καλο να βγουν!!!!!

ευακι τι κανεισ???σε χασαμε!!!το μπεμπακι?

αχ ειρηνούλα τρέχω σάν τον βέγγο.... αναρωτιέμαι τί θα γίνει αν αυξηθεί η δουλειά...... :? ο μικρός μια χαρα μεγαλώνει....

Εσύ είσαι καλά? Μου είπαν και τα κορίτσια οτι περιμένεις μπεμπέ πάλι. Με το καλό σου εύχομαι... :D

φιλάκια πολλά

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα.

Ειχα μερες να μπω να διαβασω και δεν ηξερα οτι κανονιζετε συναντηση, να ερχομουν κι εγω μια βολτιτσα.

Εμενα η μπεμπα σημερα 9η μερα με μυξες (πολυ λιγοτερες ευτυχως), ουτε κολυμβητηριο την πηγα το Σαββατο ουτε τιποτα. Μονο κουνιες.

Ειναι ετοιμη να μπουσουλησει. Νομιζω ειναι θεμα ημερων.

Περαστικα σε ολα τα μωρακια και λισακι καλα ξεμπερδευματα ευχομαι.

Γινεται απο αλλου το κανονισμα του ραντεβου.

Δεν ξερω τη διαδικασια, η Αννα μαλλον πρεπει να σου στειλει καποιο μηνυμα.

Μιλατε καλε οι υπολοιπες, δεν ξερω πως γινεται.

αχ ειρηνούλα τρέχω σάν τον βέγγο.... αναρωτιέμαι τί θα γίνει αν αυξηθεί η δουλειά...... :? ο μικρός μια χαρα μεγαλώνει....

Εσύ είσαι καλά? Μου είπαν και τα κορίτσια οτι περιμένεις μπεμπέ πάλι. Με το καλό σου εύχομαι... :D

φιλάκια πολλά

Σου εστειλα πμ

Μπορεις να μου πεις τα στοιχεια του γιατρου που λεγαμε το σαββατο?

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ήταν ένα γεμάτο σουκού αλλά όχι ευχάριστα γεμάτο!

Καταρχάς Ειρήνη εύχομαι περαστικά γρήγορα στη μικρή :cry:

Ειρηνάκι Νο2 το γκαστρωμένο να ζήσετε κ όλα καλά θα πάνε κ με το σποράκι σου μην ανησυχείς καθόλου!;)

Τα νέα μας....

Το Σάββατο ανοιξαμε ένα σωρό δουλειές εν όψη γενικής καθαριότητας κ ενώ με πόναγε όλη τη βδομάδα η μέση μου το Σάββατο ταβλιάστηκα εντελώς!:( Σήμερα με ξαναθυμήθηκε εντωμεταξύ κ το στομάχι!:confused:

Χθες χάσαμε ακόμα κάποιον από την οικογένεια του άντρα μου αυτή τη φορά(της κηδείας το κάγκελο γίνεται) τον πρώτο ξάδελφο του πεθερού μου 62 χρονών κ ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση γιατί είχε πάει με τον αδελφό του πεθερού μου(ο οποιος έχει κ ψυχολογικά προλήματα) να ποτίσουν ένα κτήμα στο Κορωπί κ πέθανε κ ξαδελφός του μέσα στο αμάξι....εντωμεταξύ δεν τον παραλάμβανε το ασθενοφορο κ περιμένανε ποσες ώρες τη νεκροφόρα κ ο ανθρωπος πεθαμένος μέσα στο αμάξι κ ένας πανικος με τα τηλέφωνα!:rolleyes:

Η μεγαλύτερη μου όμως στεναχωρια κ άγχος είναι της μικρής η οποία για δεύτερο μήνα αντί να πάρει βάρος έχασε 100γρ. στην αρχή του μήνα κ τώρα έχει πάρει τα 60 πίσω!......Την άλλη εβδομάδα θα μας δει η παιδίατρος που θα ήμαστε 9 μηνών κ αν έχει το ίδιο βάρος με τον προηγούμενο μήνα πέφτει κ άλλο στην καμπύλη.....δεν τρώει βέβαια γάλα με τίποτα εδώ κ 2 εβδομάδες....πήρα να δοκιμάσω εβαπορέ χωρίς να ρωτήσω τη γιατρό γιατί συνέχεια μου λέει να επιμείνω με το σκόνη.....τι να κάνω ρε κορίτσια??????????? :? Αγελαδινό φρέσκο μου χει πει μετά το χρόνο αλλά για το εβαπορέ έχω ακούσει κ σε άλλα παιδάκια που το δίνουν.....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα που τη ρώτησα τι να κάνω που αρνείται το μπουκάλι με το δικό μου όταν λείπω μου είχε πει να δοκιμάσω και με Nulac αλλά ούτε αυτό το ήπιε. Τώρα απλώς όταν δε θέλει γάλα, τρώει γιαούρτι ή κουάκερ. Αλλά αυτό σε μας γίνεται μόνο αν χρειαστεί να λείψω δεν έχει θέμα με το γάλα γενικά, όταν είμαι εδώ θηλάζει κανονικά οπότε δεν ξέρω τι να σου πω. Συζήτα το και με τη γιατρό και βλέπεις.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμένα που τη ρώτησα τι να κάνω που αρνείται το μπουκάλι με το δικό μου όταν λείπω μου είχε πει να δοκιμάσω και με Nulac αλλά ούτε αυτό το ήπιε. Τώρα απλώς όταν δε θέλει γάλα, τρώει γιαούρτι ή κουάκερ. Αλλά αυτό σε μας γίνεται μόνο αν χρειαστεί να λείψω δεν έχει θέμα με το γάλα γενικά, όταν είμαι εδώ θηλάζει κανονικά οπότε δεν ξέρω τι να σου πω. Συζήτα το και με τη γιατρό και βλέπεις.

Και εμείς είχαμε το ίδιο πρόβλημα όσο θήλαζα που δέν ήθελε τα μπιμπερό. Το λύσαμε με το μπιμπερό της Nuby το σιλικονάτο. Εχει θηλή που μοιάζει με το στήθος και είναι μαλακό ώστε την ώρα που ταίζεις το μωρό πιέζοντάς το ρίχνει γάλα και έτσι αναγκάζεται και καταπίνει. Δοκίμασέ το και εγώ είχα αλλάξει αρκετά μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό. Μετά βέβαια απο 1 εβδομάδα το έμαθε και έπαιρνε όποιο μπιμπερό του έδινα.

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Μα το αστείο είναι ότι μέχρι τον 6ο όποτε της άφηνα δικό μου γάλα το έπινε με ότι μπιμπερό και να ήταν δεν έιχε ποτέ πρόβλημα. Απ' όταν άρχισε να θηλάζει μόνο πρωί και βράδυ, τότε σταμάτησε να θέλει μπιμπερό. Δεν πειράζει όμως γιατί έχει αρχίσει να συνηθίζει το ποτηράκι οπότε θα της το δίνουμε σε ποτηράκι όταν λείπω πια.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Εμείς αύριο θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε παιδικούς σταθμούς... Η αλήθεια είναι πως έχω αγχωθεί λίγο για το αν θα διαλέξουμε τον καταλληλότερο... :(

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...