Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tι έγινε ρε Λιζάκι; Σε ψάχναμε κι όλας!

Μαριλού κι εμείς, να έρχεσαι! Τι λέγαμε ότι δεν έχουν κρυώσει ακόμα τα δικά μας; Τίγκα στη μύξα ο δικός μου τώρα...

Βατράχι περαστικά

Παιδιά κι η irene77 έκανε εισαγωγή την μικρή σήμερα, ιογενής λοίμωξη, με αντιβίωση και ορό το παιδάκι...

Σας φιλώ, πάω να ταινιαστώ

WN6Op3.png

Καλημέρα περαστικά στα άρρωστα μωράκια ,

ήθελα να ρωτήσω τα μικρά οταν τα αφήνετε κατω τι βάζετε για να μην χτυπήσουν?μαξιλάρια υποθέτω λεω σιγά σιγά να τον αφήνω κάτω αλλά φοβαμαι μη χτυπήσει.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα. Εγώ της απλωνω ένα πάπλωμα και γύρω γύρω μαξιλάρια και είναι μια χαρά. Βέβαια μην περιμένεις να μην πέσει καθόλου, αλλά κι αυτό στο πρόγραμμα είναι!!!!! Χριστινάκι τι λέγαμε για τις τσιρίδες;;; Ε από σήμερα, το ξανάρχισε τσίτα τα ντεσιμπέλ:) Πολύ πλάκα!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

τι κανετε?πωσ τα περασατε χτεσ?φανταζομαι πολυ ωραια!!!!

ειρηνακι πολλα πολλα περαστικα στην κορουλα σου!!!ευχομαι να μην ειναι κατι το πολυ σοβαρο...

συντομα να βγειτε!!!!!

λιζακι ανησυχησαμε πολυ με τα λεγομενα σου!!ελπιζω ολα να φτιαξουν!!!δεν ξερω τι εχεισ αλλα θα σου ελεγα να μην χανεισ την αισιοδοξια σου!!!!!

χριστινακι περαστικακια και στον μπραντυ!!!να δεισ που χτεσ που ησουν για καφε με τα κοριτσια εκεινοσ το σκασε και πηγε μπαροτσαρκα!!!

σημερα γιναμε και 9 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μεθαυριο πρωτα ο θεοσ γινετε το νινι μασ 9 εβδομαδων!!!!!!αχ αντε να περναει ο καιροσ να φευγουμε σιγα σιγα απο τον πολυ κινδυνο...

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Koριτσια καλησπερα!!!

Ειμαι πολυ ΗΛΙΘΙΑ... που δεν διευκρινησα κατι!!

Δεν αφορα λογους υγειας, αλλα ετυχε μια στραβη... για ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΗ ομως μιλαμε που αφορα τη δουλεια μας!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη βδομαδα γιατι διαφορετικα τα πραγματα ειναι πολυ σκουρα...

Απο αυριο, το πιθανοτερο ειναι να ειμαι στο γραφειο με ή χωρις το μπεμπη (αν καταφερει να τον κρατησει η νονα του) και θα εχω πολυ τρεξιμο!!!!!

Περαστικα ξανα σε ολα τα μωρουλακια!!!

Φιλια πολλα!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, κορίτσια....!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Καλό μήνα και καλή άνοιξη....!!!!!

Πώς τα περάσατε χθες στη συνάντηση...??

Εμείς πήγαμε στο Μέτσοβο ήταν ΤΕΛΕΙΑ.....!!!!

Ηρεμήσαμε, κοιμηθήκαμε, παίξαμε με το χιονι (σαν τα 5χρονα ένα πράμα...!!),φάγαμε το καταπέτασμα και φέραμε τις βόλτες μας.....!!!

Θέλω να ξαναπάωωωωω.....!!!! :D:D:D:D:D:D:D

2078886tzz8103gqe.gif

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

1222501cb7oyd77v2.jpg

Καλημερα! Καλο μηνα!

Στη συναντηση περασαμε πολυ ομορφα για αλλη μια φορα, και χαρηκα κι εγω που γνωρισα τη Μαριαλενα!

Χθες βολταραμε κι εμεις ολη μερα. Το πρωι ειχαμε το μνημοσυνο του πεθερου μου, μετα καφε ολοι στον κουνιαδο μου, και μετα ολοι για φαγητο στη θαλασσα! Ηταν πολυ ωραια!

age.png age.png

Θα κάνω τα πάντα να έρθω κι εγώ στη συνάντηση του Μαρτίου, θέλω να σας γνωρίσω κι από κοντά....!!! Καμιά φωτογραφία βγάλατε...???

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα!!!! Δε βγάλαμε μωρέ πιάσαμε την κουβέντα και ξεχαστήκαμε. Αλλά ήταν πολύ ωραία και ναι την επόμενη φορά να έρθετε πιο πολλές :)

Αχ βάλαμε στη γοργονίτσα μαρτάκι το πρωί και έχει πολύ πλάκα στο στρουμπουλοχεράκι της, θα σας βάλω φωτό στο γκρουπάκι μας να δείτε!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε???

Εμείς μια χαρούλα... Ο μπέμπης πλέον δεν κάθεται λεπτό ξάπλα, όλο γυρίζει γύρω γύρω...

Προχτές είχανε έρθειστο σπίτι κάτι φίλοι που έχουν 2 αγοράκια. Το ένα 2 χρονών και το άλλο 9 μηνών... Περιττό να πω πως ο μπέμπης τον έφαγε κανονικά τον μικρό, μιας και έμοιαζε 2 μήνες μεγαλύτερος κι όχι μικρότερος (κάτι λένε για μια κουκουβάγια, αλλά εγώ φυσικά δεν ξέρω τίποτα... :tongue:) Λοιπόν που λέτε εμείς ήμαστε τελείως απροετοίμαστοι για ένα παιδακι 2 χρονών μέσα στο σπίτι, οπότε έγινε χαμός... Άνοιγε όλα τα ντουλάπια και κάποια στιγμή βρήκε μια μηχανή ξυρίσματος μύτης και ήθελε να κουρέψει τον μπέμπη... Στο τσάκ τον γλιτώσαμε και μόνη απώλεια μια μικρή τουφίτσα. Πάλι καλά που δεν ήτανε ξυριστική... :? Απορώ κορίτσια εσείς με 2 και 3,4 παιδάκια πως τα βγάζετε πέρα... Ειλικρινά... Τέσσαρα άτομα, 3 παιδιά και μας φάγανε... Βασικά ο μπέμπης ήταν κύριος και ο λιγότερο ταραξίας... :-D Μόλις φύγανε το σπίτι έμοιαζε στην κυριολεξία βομβαρδισμένο... Οπότε λέω του Γιάννη, κάτσε μάζεψε εσύ, γιατί εγώ πρέπει να μπανιαρίσω, ταίσω, νταχταρίσω τον μπέμπη, κι έτσι τη γλίτωσα... :twisted:

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια!!!!! Και φυσικά κουράγιο στις μανούλες!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλημερα κοριτσια!!!!!καλη εβδομαδα σε ολεσ μασ...ειδικα στα αρρωστα μπεμπακια και στο λιζακι!!ευχομαι ολα να πανε καλα!!!α και καλο μηνα!!!!

βαλαμε κ εμεισ μαρτη...βεβαια εχουμε κ ενα κολικακι στο στρουμπουλο χερακι κ δεν φαινεται πολυ!!χα χα!!!

κανενα νεα απο την μπεμπα τησ ειρηνησ?

ναντινακι παντα τετοια!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

1086244bxjhrt1u51.gif

Καλό μήνα!

Σας έχασα το Σάββατο, όμως τώρα που ανοιξιάζει μπορούμε κι ενδιάμεσα να βρεθούμε ένα Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί με τα μικρούλια...

Η Μάνη ήταν ωραιότατη, ανοιξιάτικη και η κούραση βέβαια αναλογη. Η εκδρομή περιλάμβανε και περιπάτους σε όμορφα μονοπάτια πάνω σε βράχια μέσα στη φύση, δίπλα στη θάλασσα, τον μπέμπη τον πέρναμε μέχρις ενός σημείου (στο μέλλον θα προμηθευτούμε ένα μάρσιππο, σακίδιο πλάτης για να μας ακολουθεί παντού), έπειτα έμενε με τον μπαμπά ενώ εγώ συνέχιζα με τη Σοφία. Πήραμε και βραβείο οι δυό μας καθώς ήμασταν από εκείνους που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό προορισμό ενός φάρου στην άκρη ενός βράχου με υπέροχη θέα. Ο ξενώνας, το φαγητό ωραιότατα, παραδοσιακά, όλα με πολύ προσοχή επιλεγμένα ώστε να διακρίνονται από μεράκι κι αυθεντικότητα. Σας δίνω τη σχετική ιστοσελίδα, http://periigites.gr/, για παρόμοιες εξορμήσεις ...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Κοριτσια καλημέρα και καλό μήνα,

χάρηκα πολύ που σας γνώρισα το Σάββατο και εύχομαι να έχω χρόνο να συζητώ μαζί σας περισσότερο και στα φόρουμ αλλά χλωμό το βλέπω γιατι ΠΗΗΗΗΗΗΗΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :-(:sad:

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Θα κάνω τα πάντα να έρθω κι εγώ στη συνάντηση του Μαρτίου, θέλω να σας γνωρίσω κι από κοντά....!!! Καμιά φωτογραφία βγάλατε...???
Ουχί, το ξεχάσαμε. Μπράβο που πέρασες καλά, το βασικότερο για μένα: που κοιμήθηκες!
Μόλις φύγανε το σπίτι έμοιαζε στην κυριολεξία βομβαρδισμένο...
Εμένα γιατί είναι μονίμως έτσι κι ακόμα δεν έχει αρχίσει τα περπατήματα ο μικρός;; Το νέο του χούι είναι να σκίζει σε πολλά κομματάκια τα περιοδικά. Κάθεται με τις ώρες ήσυχος, αρκεί να σκίζει :rolleyes:
κανενα νεα απο την μπεμπα τησ ειρηνησ?
Ακόμα με ορό είναι η μικρή γιατί δεν τρώει. Είναι εξαντλημένη, παίρνει αντιβίωση και της κάνουν εισπνοές. Πάντως έπεσε ο πυρετός. Η Ειρήνη επίσης άρρωστη, σέρνεται η δόλια :|
Κοριτσια καλημέρα και καλό μήνα,

χάρηκα πολύ που σας γνώρισα το Σάββατο και εύχομαι να έχω χρόνο να συζητώ μαζί σας περισσότερο και στα φόρουμ αλλά χλωμό το βλέπω γιατι ΠΗΗΗΗΗΗΗΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :-(:sad:

Δεν πειράζει Ευάκι, ας έρχεσαι στις συναντήσεις, θα σου λέμε εμείς το ρεζουμέ!

Elle ωραία περάσατε κι εσείς βλέπω, μπράβο! Εμείς παρότι μπουκωμένος, τον πήγαμε στο άλσος στις κούνιες χτες. Γύρισε με ροδαλά μαγουλάκια το πιπινάκι μας, μάλλον του έκανε καλό, το μπούκωμα έχει υποχωρήσει πολύ.

Καλό μήνα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...