Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο τις 5 που ο μικρουλης μου εκανε πυρετο μεχρι τωρα ειναι απυρετοςςςςςς

κατα τις 7 που κοιμηθηκε οταν ξυπνησε ηταν μουσκεμα στον ιδρωτα....τον αλλαξα παιξαμε και τωρα κοιμαται ηρεμος!!!

ευτυχως

και ελπιζω ο ιος να εχει κανει τον κυκλο του και αυριο να ειναι καλα το κουκλι μου

ευχομαι ενα καλο βραδυ σε ολους και τα αρρωστα μωρακια να γινουν γρηγορα καλα

φατσακι με το καλο να ερθει η αδερφουλα σου και να περασετε πολυ πολυ ωραια!!!!

αχ ποσο θα θελα να ειχα κι εγω μια αδερφουλα...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Βρε τι είναι κι αυτές οι τσιρίδες... Στα καλά καθούμενα με κουφαίνει, τρομερά ντεσιμπέλ! Κάθε μέρα όμως, δεν ξεχνιόμαστε! Τσιρίζουν συχνά τα δικά σας; Ο Μπραντ μερικές φορές το κάνει μέχρι να του κοπεί η ανάσα, να πονέσει ο λαιμός του και να κοκκινήσει σαν πατζάρι :lol:

οσο μποι τους λειπει το εχουν σε τσιριδα;););)

και ο δικος μου τα ιδια κανει

φλυαρια τον πιανει οταν αρχιζει να μασουλαει κατι του αρεσουν πολυ οι ζωνες απο το καρεκλακι φαγητου και απο το ριλαξ...

1999219tzg1ndyelh.gif

Καλημερα κοριτσια! Απολαμβανετε το σαββατιατικο χουζουρι?:tongue:

credo, για καφε θα παμε, αλλα μερικες μερικες, πινουν και καμια μπυριτσα μετα...!;)

Πώς ειναι τα αρρωστα μωρα μας?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Ναι ρε παιδιά κι εδώ ρίχνει καρέκλες κι έλεγα να πάμε μια βόλτα στον πεζόδρομο μέχρι να γυρίσει ο μπαμπάς μας που έχει πάει να δώσει αίμα. Τώρα την έπεσε η γοργονίτσα κι έκατσα κι εγώ να πιώ το καφεδάκι μου:) Θα έρθει και μια φίλη μου τώρα να μας δει οπότε θα περάσει εύκολα η ώρα μέχρι το απόγευμα :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

κ εδω βρεχει! το απογευμα θα παρω την αδελφη μου κ θα παμε τζαμπο!!!!! καιρο εχουμε να παμε! ο μπαμπας μας εχει μια δουλιτσα κ ετσι θα παμε με τη θεια! κοριτσια να ρωτησω...μασαζ κανετε στα μωρακια σας? εγω οχι:confused:

Καλημέρα κορίτσια.

Εδώ έχει πότε ήλιο πότε συννεφιά και φοβάμαι ότι πάει για βροχή....

Ο πιτσιποπάκος βγάζει τρομερές τσιρίδες....όποτε του θυμηθεί...επίσης παίζει μουσική και χορεύει στην στράτα του...:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!

βατραχακι τι κανει ο μικρουλησ σου?ευχομαι να ειναι καλυτερα!!!

ξανθη εχω λυθει στα γελια!!εσυ καθε μερα θα ζεισ σε ενα ανεκδοτο!!!!

σημερα ειναι η συναντηση νομιζω ε?καλα να περασετε κοριτσια!!!!!πιειτε και ενα καπουτσινο και για εμασ!!!!!!!ντεκαφεϊνε!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Hello girls!!!

πως παει ετοιμαζεστε οι Αθηναιες για τη συναντηση;Καλα να περασετε και...ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ!!!

Γειά σαες κορτισάκια!!!!! Αχ, έκανα μια αυτοκινητάδα το απόγευμα μετά τη δουλειά με τη γοργονίτσα το καταευχαριστηθήκασμε. Έρχεται ο αδερφός μου από Αγγλία και έχουμε οικογενειακό τραπέζι, οπότε πήγαμε να φέρουμε τη γιαγιά και τον παππού μου από το Λαγονήσι για την υποδοχή :) Η θάλασσα σε όλη τη διαδρομή ήταν λάδι και ο ήίος έλαμπε και είχαμε και ραδιόφωνο τσίτα και τραγουδούσαμε παρέα!!!! Τώρα περιμένω τον αδερφούλη μου με ανυπομονησία, μου έλειψε!!!!! Και μου είπε ότι σήκωσε όλα τα mothercare για την ανηψιά του!!!!

Περαστικιά σε όλα τα άρρωστα μπεμπάκια μας και Μπετούλα να τα χιλιάσετε!!!!

Με το καλο να τον δεχτεις κοριτσακι!
Καλημέρα κορίτσια...που λέει ο λόγος...:rolleyes:

Είμαι απίστευτα νευριασμένη με τον άντρα μου....δεν φτάνει που γύρισε σπίτι 10:30 το βράδυ(σχολάει στις 9 αλλά πήγε να κάνει φτιάξει κάτι στον υπολογιστή ενός φίλου του) με τη φασαρία του μου ξύπνησε τη μικρή κ δεν κοιμόταν με τίποτα κ όταν στις 11:30 είπα πάω για ύπνο κάτσε κ κοίμησε την αφού την ξύπνησες μου την έφερε στο κρεβάτι κ μου λέει κ εγώ νυστάζω :mad: Ε σηκώθηκα κ έφυγα από το κρεβάτι κ κοιμήθηκα στο σαλόνι στον καναπέ....αν κ έπρεπε να έχω διώξει αυτόν από το κρεβάτι κ μάλιστα με κλωτσιές! :mad:

Α! δεν παιζω...αυτος ειναι που θελει και δευτερο παιδι στο καπακι;

οσο μποι τους λειπει το εχουν σε τσιριδα;););)

και ο δικος μου τα ιδια κανει

φλυαρια τον πιανει οταν αρχιζει να μασουλαει κατι του αρεσουν πολυ οι ζωνες απο το καρεκλακι φαγητου και απο το ριλαξ...

Αχ!και σε μας αρεσουν αυτα!!!:lol:

1v0n7ypa5y9lur77.png

γεια σαςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!

αντε κοριτσια καλα να περασετε σημερα και θελουμε φωτο εεεεε!!!!! να βλεπουμε τι ωραια που περνατε και να ζηλεψουμε....

λοιπον ο γιοκας μου εχθες το βραδυ ανεβασε παλι 40 πυρετο... κατα τις 1 το βραδυ

μπανιο ντεπον και ο καημενος ψηνοταν εκανε 2 ωρες να δροσισει λιγο το προσωπακι του

γενικα ηταν μια συσκολη νυχτα εχθες ειχε γκρινια το αγορακι μου

σημερα επειδη συνεχισε ο πυρετος τηλ στη γιατρο να την ρωτησω αν ειναι να παρουμε την αντβιωση και της ειπα οτι γεμισε και κοκκινιλες

και μου λεει ενω εχει πυρετο εχει κ κοκκινιλες?

να τον πατε στο νοσοκομειο.συμφωνα με την γιατρο μας αυτος ο ιος εχει 3 μερες πυρετο και την τεταρτη πρεπει να ειναι χωρις πυρετο αλλα θα βγαλει κοκκινιλες που απο μονες θα φυγουν

πηγαμε κι εμεις στο νοσοκομειο αλλα τελικα δεν ειχε τιποτε με μια εξεταση που τον κανανε με το σαλιο ειναι αυτος ο ιος αυριο δεν πρεπει να εχει πυρετο αν εχει τοτε εισαγωγη στο νοσοκομειο

ελπιζω να ειναι καλα αυριο το πουλακι μου

καθε μερα αυτο γραφω και καθε φορα που του δινω ντεπον λεω οτι ειναι η τελευταια

και μας ειπε να μην δεχομαστε κοσμο στο σπιτι και ειδικα παιδακια γιατι θα κολλησουν

εχθες που πηγαμε στο γιατρο πριν απο μας ηταν μεσα η νυφη μου με τον ανιψιο μου τον μικρο και οταν τους ειδαμε πηρα αγκαλια τον μικρο αχχχχ ελπιζω να μην τον κολησα..........

καλησπερα κοριτσια...

δεν θα σας πω τα δικα μου, γιατι ειλικρινα δεν ειμαι στα... πολυ καλα μου!!!

τελος παντων!!!

Βατραχακι... περαστικα στον μικρουλη, αλλα σε παρακαλω να προσεχεις!!!

ειναι λιγο δυσκολο να εχει ιωση με τοσο υψηλο πυρετο και ριγη (τρεμουλες οπως εγραψες πιο πανω)

τα ριγη στον πυρετο σημαινουν... λοιμωξη!

μου θυμησες ακριβως την εικονα του μπεμπη πριν λιγες εβδομαδες με την ουραλοιμωξη!!!

ευχομαι ολα καλα να ειναι απο αυριο!!!

δεν ξερω ποτε και αν θα καταφερω ξανα να συμμετεχω στις συζητησεις...

εχουν προκυψει πολλα τις τελευταιες δυο μερες, που το μονο που δεν μου μενει ειναι χρονος!!!

να εισαστε ολες καλα και εσεις και τα μωρακια σας!!!!

φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...