Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλλον εμας θα μας στρωσει !!! και τουλαχιστον εμενα με φοβαται και λιγο τον πατερα του τον εχει χ......νο αφου εχτες διναμε μαχη με τον μπαμπα του για να παρει την αντιβιωση και του φωναξε ο Βασιλης και τον απειλησε οτι αν δεν την παρει θα παμε στο νοσοκομειο και γυρισε ο Μαριος απαθεστατος και του ειπε :εσυ Βασιλακη μη μιλας , ωχ μου λεει ο αντρας μου μας βλεπω σε λιγα χρονια να τρωμε χαστουκια και καλα εγω αντεχω εσενα λυπαμαι:confused:

Καλόοοοοοοοοοοοο :lol:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Μην ξαναπάς στην ακροθαλασσιά μ'αυτή την περιβολή! Είσαι πολύ οφ!

jessy θα ερθω για ιδιαιτερα !!! και καλα τωρα το εμαθα στην παραλια μονο με λευκο tshirt, σουτιεν φοραμε απο μεσα?:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ρε συμπεθερα, να΄σαι καλα! Μολις αραξα και καθησα να διαβασω τι γραψατε απο το πρωι, και κοντεψα να κατουρηθω απ΄τα γελια!!!:lol::lol::lol:

Εγω λοιπον τον εχω γνωρισει τον Μαριο, και φαινεται πολυ σοβαρος! Αλλα με τις ατακες που πεταει, μου θυμιζει το χιουμορ του Ορεστη Μακρη!

Η αλλη απο κει με τα μωβ, η Λουκριτια Βοργια, αμεσως να μετατρεψει το σκηνικο στην παραλια σε ροζ σκανδαλο!:tongue::tongue::tongue:

Τι ειπα? Οτι τωρα καθησα? Μολις ξυπνησε η κορη μου...:rolleyes:

age.png age.png

Ρε συμπεθερα, να΄σαι καλα! Μολις αραξα και καθησα να διαβασω τι γραψατε απο το πρωι, και κοντεψα να κατουρηθω απ΄τα γελια!!!:lol::lol::lol:

Εγω λοιπον τον εχω γνωρισει τον Μαριο, και φαινεται πολυ σοβαρος! Αλλα με τις ατακες που πεταει, μου θυμιζει το χιουμορ του Ορεστη Μακρη!

Η αλλη απο κει με τα μωβ, η Λουκριτια Βοργια, αμεσως να μετατρεψει το σκηνικο στην παραλια σε ροζ σκανδαλο!:tongue::tongue::tongue:

Τι ειπα? Οτι τωρα καθησα? Μολις ξυπνησε η κορη μου...:rolleyes:

στην πρωτη συναντηση που εχει παντα ειναι σοβαρος μετα ομως του δινει και καταλαβαινει

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

jessy θα ερθω για ιδιαιτερα !!! και καλα τωρα το εμαθα στην παραλια μονο με λευκο tshirt, σουτιεν φοραμε απο μεσα?:tongue:
Τώρα είναι ερώτηση αυτή; :rolleyes:

Σκασμός Αντωνάκη (χωρίς το μου). Σλαπ σλαπ!

WN6Op3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!

τα νεα μας ειναι καλυτερα απο εχθες που περασαμε ενα δυσκολο απογευμα ο μικρος μου κανε 40.3 πυρετο...........τα παιξα!

και τα ξημερωματα ειχε ανυσηχια τον επιασε ριγος ο καημενουλης μου ετρεμα σαν το φυλο....

σημερα πηγαμε στη γιατρο και μας ειπε ολα καλα ειναι ιος να περιμενουμε ακομη σημερα και αν αυριο συνεχισει ετσι ο πυρετος υψηλος τοτε να του δωσουμε αντιβιωση

και οι εξετασεις ουρων ειναι καθαρες

ελπιζω σημερα να ειναι η τελευταια μερααα

παντως μου φυγε ενα βαρος που τον ειδε η γιατρος

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μαριλου με το καλο να ρθει ο αδερφος σου!!!!!!!

τυχερη η γοργονιτσα που θα παρει τα δωρακια απο τον θειο!!!

Ξανθη ο γιος σου ολα τα λεφτα να τον χαιρεσαι!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλησπέρα

Κι εγώ περιμένω την αδερφή μου την Κυριακή!:D Μαζί της φυσικά όλη η οικογένεια! Θα καθήσει μια εβδομάδα περίπου. Περιττο να σας πω ότι κι αυτή(όπως ο αδερφός της Marilu) έχει ξεσηκώσει όλο το mothercare. Με τη διαφορά ότι εκείνη δουλεύει σε αυτό. Φανταζομαι τι θα κουβαλήσει πάλι!:tongue:Μέχρι καλσόν με φρου φρου στον πωπό είπε!:o

Τώρα η μπεμπα κοιμάται και πίνω ένα καφεδάκι. Να δούμε για πόσο.

Μαριάννα πως έκανε ο δικός εχθές με τον ΠΑΟ? Ρωτάω γιατί εχθές εδώ ο δικός μου εκανε κερκίδα μόνος του. Η μικρή τον κοίταζε καλά καλά:confused: Πολύ πλάκα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Βρε τι είναι κι αυτές οι τσιρίδες... Στα καλά καθούμενα με κουφαίνει, τρομερά ντεσιμπέλ! Κάθε μέρα όμως, δεν ξεχνιόμαστε! Τσιρίζουν συχνά τα δικά σας; Ο Μπραντ μερικές φορές το κάνει μέχρι να του κοπεί η ανάσα, να πονέσει ο λαιμός του και να κοκκινήσει σαν πατζάρι :lol:

WN6Op3.png

Καλησπέρα

Κι εγώ περιμένω την αδερφή μου την Κυριακή!:D Μαζί της φυσικά όλη η οικογένεια! Θα καθήσει μια εβδομάδα περίπου. Περιττο να σας πω ότι κι αυτή(όπως ο αδερφός της Marilu) έχει ξεσηκώσει όλο το mothercare. Με τη διαφορά ότι εκείνη δουλεύει σε αυτό. Φανταζομαι τι θα κουβαλήσει πάλι!:tongue:Μέχρι καλσόν με φρου φρου στον πωπό είπε!:o

Τώρα η μπεμπα κοιμάται και πίνω ένα καφεδάκι. Να δούμε για πόσο.

Καλως να την δεχτεις! Αυτα τα φρου φρου που εγω δεν ηξερα οτι πανε στον πωπο και τα εβαζα μπροστα...!!!:tongue:

Μαριάννα πως έκανε ο δικός εχθές με τον ΠΑΟ? Ρωτάω γιατί εχθές εδώ ο δικός μου εκανε κερκίδα μόνος του. Η μικρή τον κοίταζε καλά καλά:confused: Πολύ πλάκα!

Α καλα! Τον ακουσαν ολα τα Μεσογεια! Ηθελε να παει και στο αεροδρομιο τα χαραματα...:confused:

Βρε τι είναι κι αυτές οι τσιρίδες... Στα καλά καθούμενα με κουφαίνει, τρομερά ντεσιμπέλ! Κάθε μέρα όμως, δεν ξεχνιόμαστε! Τσιρίζουν συχνά τα δικά σας; Ο Μπραντ μερικές φορές το κάνει μέχρι να του κοπεί η ανάσα, να πονέσει ο λαιμός του και να κοκκινήσει σαν πατζάρι :lol:

Ευτυχως, δεν εχουμε τετοια τερτιπια! Ουτε και ο Αντωνης ειχε.

Η δικια μου σημερα χορευε στο καρεκλακι του φαγητου... Ετοιμαζα τη φρουτοκρεμα και εβαλα τον gummy bear, και κουνιοταν μπρος πισω και χαζογελαγε!:lol:

age.png age.png

Εμένα το έκανε πριν κάνα μήνα, τώρα απλά την πιάνει ακτάσχετη φλυαρία και έχει πολύ πλάκα!!!!
Πριν ένα μήνα+ ξεκίνησε αλλά το λατρεύει! Στα διαλλείματα πιάνει το μπλα μπλα, αλλά θα ρίξουμε μια τσιρίδα για να εκτονωθούμε! Δίδυμος...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...