Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ε και τι, ντράπηκες τους γλάρους; :lol:

re σταματηστε θαμε περασουν για χαζη στο γραφειο απ τα γελια..

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα γελαω γιατι θυμηθηκα τον Μαριο ο οποιος ηρθε μια μερα και με ρωτησε ποτε θα ερθει το χαρτι που θα λεει οτι θα παει φανταρος και του λεω καλυτερα να μην ερθει γιατι θα κλαιμε ολοι μαζι και μου λεει γιατι θα κλαις αφου θα ειναι ωραια θα τραγουδαω ''εχει σημα καμπανα'' και θα σε παιρνω να μου λες πως γινονται τα γεμιστα, γελασα και του ειπα οτι ο στρατος δεν ειναι ετσι και οτι εκει θα πρεπει να κανει δουλειες και να καθαριζεις και μου λεει αν ερθει αυτο το χαρτι πες οτι δεν ειμαι εδω:tongue::tongue:
εγω τι να πω που γινομαι μονιμως ρεζιλι μαζι του , δεν τολμω να τον παω πουθενα , τη περασμενη παρασκευη πηγα και τον πηρα απο το σχολειο και πηγαμε στις κουνιες λιγο να παιξει και εγω εκατσα σε ενα καφε εκει για να τον βλεπω παραγγειλα καφε και αυτος εγινε πρασινος απο τη ζηλεια του γιατι του αρεσει πολυ ο καφες οποτε αρχιζε και με εβριζε τελειως συμπτωματικα ηρθε και μια φιλη και εκατσε μαζι μας οποτε τον ειδε συννεφιασμενο και τον ρωτησε τι εχει και της ειπε τα παρακατω επι λεξη: η μαμα δεν ειναι καλη ειναι κακη γυναικα γιατι παιρνει ολα τα λεφτα γιαυτην για να παιρνει πραγματα και τωρα εμεις δεν εχουμε λεφτα να κοιτα πηρε καφε και εγω ο καυμενος εχω πεθανει απο τη πεινα (εγω να πεσω να πεθανω) και συνεχιζει αυτος ακαθεκτος να μου επιτιθεται οποτε σηκωνομαι και του λεω η πας τωρα μεσα στις κουνιες να παιξεις ή φευγουμε ,πηγαινει αυτος μεσα και γυρναει σε ολο το κοσμο και μου φωναζε ''τη πανακωλα μου , αντε μη σου δωσω καμμια ξυλια στο κωλο'' και θα δεις τι θα παθεις στο νοσοκομειο θα πας να σου κανει και ο γιατρος μια ενεση και απο πανω :confused:, οχι πειτε εσεις θα ξαναπηγαινατε για καφε?????:rolleyes:
ακομα και εκει ρεζιλι θα με κανει το καναμε μια φορα τετοια εποχη και επεσε στη θαλασσα:confused:
Εσυ γελας αλλα για φαντασου τι τραβαω εγω που δεν σεβεται τιποτα !!!!

την ιδια μερα με το σκηνικο στις κουνιες το πηγα το απογευμα στο σπιτι μιας φιλης για να παιξει ε! λεω ποσο ρεζιλι μπορει να γινουμε μεσα σε ενα σπιτι γυρισε λοιπον ο λεγαμενος και ειπε στη μανα της κοπελας 60 χρονων γυναικα ''Γκολφω τι εχεις να φαμε? '' ποιος ο Μαριος που ειμαστε απο πισω του με ενα κουταλι και τον κανουμε χρυσο να φαει πηγε σε ξενο σπιτι και ζητησε φαγητο , παλι ρεζιλι εγινα:(

Γελάω μεν αλλά καταλαβαίνω και το ζόρι σου. Πάντως πραγματικά ο μικρός πρέπει να είναι πανέξυπνος οπότε μη σκας για τα υπόλοιπα θα στρώσει!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

και την ειπε και ΓΚΟΛΦΩ ουτε καν ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΛΦΩ

Τουλάχιστον τη λέγανε Γκόλφω, για φαντάσου να τη λέγανε Ελένη π.χ. και να την έλεγε Γκόλφω!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γελάω μεν αλλά καταλαβαίνω και το ζόρι σου. Πάντως πραγματικά ο μικρός πρέπει να είναι πανέξυπνος οπότε μη σκας για τα υπόλοιπα θα στρώσει!!!!!

μαλλον εμας θα μας στρωσει !!! και τουλαχιστον εμενα με φοβαται και λιγο τον πατερα του τον εχει χ......νο αφου εχτες διναμε μαχη με τον μπαμπα του για να παρει την αντιβιωση και του φωναξε ο Βασιλης και τον απειλησε οτι αν δεν την παρει θα παμε στο νοσοκομειο και γυρισε ο Μαριος απαθεστατος και του ειπε :εσυ Βασιλακη μη μιλας , ωχ μου λεει ο αντρας μου μας βλεπω σε λιγα χρονια να τρωμε χαστουκια και καλα εγω αντεχω εσενα λυπαμαι:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Τι να πω εγώ τώρα?!?!?!? Υπομονή κοριτσάκι. Θύμισε μου πόσο είναι? Μήπως άμα πάει σχολείο στρώσει λίγο?

τον Απριλιο γινεται 4 παει στον παιδικο και το κουφο ειναι οτι στο σχολειο του μου δινουν συγχαρητηρια γιαυτον λες και ειναι αλλο παιδι τι στο καλο στο δρομο για το σπιτι μεταλλασεται?:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ε και τι, ντράπηκες τους γλάρους; :lol:
τον Απριλιο γινεται 4 παει στον παιδικο και το κουφο ειναι οτι στο σχολειο του μου δινουν συγχαρητηρια γιαυτον λες και ειναι αλλο παιδι τι στο καλο στο δρομο για το σπιτι μεταλλασεται?:rolleyes:

Eπειδη ξανθουλα εχω ενα αντιγραφο του δικου σου να σου λυσω την απορια του σχολειου, επειδη μου την ελυσε ο ιδιος, : εγω μαμα εχω αποφασισει να ειμαι καλο παιδι μονο στο σχολειο οχι στο σπιτι......

4u4cp3.png aMppp3.png

Eπειδη ξανθουλα εχω ενα αντιγραφο του δικου σου να σου λυσω την απορια του σχολειου, επειδη μου την ελυσε ο ιδιος, : εγω μαμα εχω αποφασισει να ειμαι καλο παιδι μονο στο σχολειο οχι στο σπιτι......

χαχα στο ιδιο καζανι βραζουμε:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

οχι αγαπη μου το κοσμο που μαζευτηκε στο λιμανι για να δει το θεαμα τον Μαριο βρεγμενο που βγηκε σαν τσουχτρα απο μεσα με οτι φυκι ειχε η θαλασσα κολλημενο επανω του και εμενα φυσικα που μπηκα μεσα να τον βγαλω ξερεις τι ειναι να αναβλυζει το παγωμενο νερο μεσα απο τη μπαλαρινα και τον Μαριο στη κοσμαρα του λες και δεν εγινε τιποτα:rolleyes:
Τουλάχιστον φόραγες λευκό t-shirt; :cool:

Πες της και το άλλο με τη δουλειά

WN6Op3.png

Τουλάχιστον φόραγες λευκό t-shirt; :cool:

Πες της και το άλλο με τη δουλειά

Αχχ δηλωση μετα απο παραμονη του στο σπιτι λογω ιωσης και δικης μου παραμονης σπιτι λογω απεργιας και πυρετουμικρης:

Μαμα δε θελω να δουλευεις, να καθεσαι σπιτι, και τι να κανω σπιτι κωνσταντινε? να πλενεις αυτα που θα τρωμε και θα πινουμε εμεις..... κι να με περιμενεις να γυρναω απ το σχολειο...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Αχχ δηλωση μετα απο παραμονη του στο σπιτι λογω ιωσης και δικης μου παραμονης σπιτι λογω απεργιας και πυρετουμικρης:

Μαμα δε θελω να δουλευεις, να καθεσαι σπιτι, και τι να κανω σπιτι κωνσταντινε? να πλενεις αυτα που θα τρωμε και θα πινουμε εμεις..... κι να με περιμενεις να γυρναω απ το σχολειο...

χαχα εμενα σημερα μου ειπε το αλλο :

Μαριος: δωσε μου 50 ευρω

Εγω τι να τα κανεις

Μ : Να παρω μπλουζα στη Λαρα (εχουμε και τον καημο μας)

Ε: δεν εχω

Μ : Να πας στη τραπεζα να βγαλεις

Ε: τι το περασες η τραπεζα εμενα περιμενει να μου δινει λεφτα ?

Μ: Να πας να παρεις το μισθο σου (που εμαθε και τον μισθο ενας Θεος ξερει)

Ε: αφου δεν δουλευω τωρα , δεν πληρωνομαι δεν εχω μισθο

Μ: E! να πας να δουλεψεις τι καθεσαι ολη μερα και δεν πας για δουλεια , να πας και να μου φερεις και 50 αυρω να παρω τη μπλουζα στη Λαρα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Δακρυσα λεμε απο τα γελια!!!!

Εχω ξεφτιλιστει εδω περα!

Θα ερθω στον αγ. κωνσταντινο μονο για να τον δω.

Δεν ετυχε σ' εμενα αυτο το φυντανι να ψοφαμε παρεα ολη μερα.

Η δεσποινα εμενα ειναι τοσο σοβαρη που σπαει κοκκαλα.

Ακομα και πλακα να κανει, το κανει με πολυ σοβαρο υφος.

Μα ιδια ο πατερας της....:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Δακρυσα λεμε απο τα γελια!!!!

Εχω ξεφτιλιστει εδω περα!

Θα ερθω στον αγ. κωνσταντινο μονο για να τον δω.

Δεν ετυχε σ' εμενα αυτο το φυντανι να ψοφαμε παρεα ολη μερα.

Η δεσποινα εμενα ειναι τοσο σοβαρη που σπαει κοκκαλα.

Ακομα και πλακα να κανει, το κανει με πολυ σοβαρο υφος.

Μα ιδια ο πατερας της....:rolleyes:

αφου περνας που περνας για Βολο κανε μια σταση παρε τη δοση σου και συνεχισε και αν σου αρεσει μπορω να σου στελνω βιντεακια χωρις συνδρομη:cool:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...