Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειααααα!!!!

μπιζελακι συλλυπητηρια και απο μενα...

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια μας!

κοριτσια αδιαθετησα! απο χτες,εχω ομως λιγο αιμα και δεν ποναω καθολου! μακαρι να ειναι ετσι.

εγω εστρωσα μια κουβερτα στο χαλι κ την εχω κατω με τα παιχνιδια της και παιζουμε.μπουσουλαει με την οπισθεν! αααα!ξυπνησε!σας αφηνω!

Ξανθή είναι φαινόμενο ο γιος σου!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

μας εχει τρελανει με αυτα που λεει αφου απορω και εγω που τα σκεφτεται αλλα γενικως ειναι δυσκολο παιδι-κακομαθημενος και ανυπακουος θελει παντα να εχει τη τελευταια λεξη :cool:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

μας εχει τρελανει με αυτα που λεει αφου απορω και εγω που τα σκεφτεται αλλα γενικως ειναι δυσκολο παιδι-κακομαθημενος και ανυπακουος θελει παντα να εχει τη τελευταια λεξη :cool:

Γι αυτο ειναι και πανεξυπνος.

Συνηθως αυτα πανε πακετο:D

Τι να σου πω? Ρεζιλευτηκα παλι απο τα γελια!!!:P

yey2p2.png BN4cp2.png

εγω τι να πω που γινομαι μονιμως ρεζιλι μαζι του , δεν τολμω να τον παω πουθενα , τη περασμενη παρασκευη πηγα και τον πηρα απο το σχολειο και πηγαμε στις κουνιες λιγο να παιξει και εγω εκατσα σε ενα καφε εκει για να τον βλεπω παραγγειλα καφε και αυτος εγινε πρασινος απο τη ζηλεια του γιατι του αρεσει πολυ ο καφες οποτε αρχιζε και με εβριζε τελειως συμπτωματικα ηρθε και μια φιλη και εκατσε μαζι μας οποτε τον ειδε συννεφιασμενο και τον ρωτησε τι εχει και της ειπε τα παρακατω επι λεξη: η μαμα δεν ειναι καλη ειναι κακη γυναικα γιατι παιρνει ολα τα λεφτα γιαυτην για να παιρνει πραγματα και τωρα εμεις δεν εχουμε λεφτα να κοιτα πηρε καφε και εγω ο καυμενος εχω πεθανει απο τη πεινα (εγω να πεσω να πεθανω) και συνεχιζει αυτος ακαθεκτος να μου επιτιθεται οποτε σηκωνομαι και του λεω η πας τωρα μεσα στις κουνιες να παιξεις ή φευγουμε ,πηγαινει αυτος μεσα και γυρναει σε ολο το κοσμο και μου φωναζε ''τη πανακωλα μου , αντε μη σου δωσω καμμια ξυλια στο κωλο'' και θα δεις τι θα παθεις στο νοσοκομειο θα πας να σου κανει και ο γιατρος μια ενεση και απο πανω :confused:, οχι πειτε εσεις θα ξαναπηγαινατε για καφε?????:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

εγω τι να πω που γινομαι μονιμως ρεζιλι μαζι του , δεν τολμω να τον παω πουθενα , τη περασμενη παρασκευη πηγα και τον πηρα απο το σχολειο και πηγαμε στις κουνιες λιγο να παιξει και εγω εκατσα σε ενα καφε εκει για να τον βλεπω παραγγειλα καφε και αυτος εγινε πρασινος απο τη ζηλεια του γιατι του αρεσει πολυ ο καφες οποτε αρχιζε και με εβριζε τελειως συμπτωματικα ηρθε και μια φιλη και εκατσε μαζι μας οποτε τον ειδε συννεφιασμενο και τον ρωτησε τι εχει και της ειπε τα παρακατω επι λεξη: η μαμα δεν ειναι καλη ειναι κακη γυναικα γιατι παιρνει ολα τα λεφτα γιαυτην για να παιρνει πραγματα και τωρα εμεις δεν εχουμε λεφτα να κοιτα πηρε καφε και εγω ο καυμενος εχω πεθανει απο τη πεινα (εγω να πεσω να πεθανω) και συνεχιζει αυτος ακαθεκτος να μου επιτιθεται οποτε σηκωνομαι και του λεω η πας τωρα μεσα στις κουνιες να παιξεις ή φευγουμε ,πηγαινει αυτος μεσα και γυρναει σε ολο το κοσμο και μου φωναζε ''τη πανακωλα μου , αντε μη σου δωσω καμμια ξυλια στο κωλο'' και θα δεις τι θα παθεις στο νοσοκομειο θα πας να σου κανει και ο γιατρος μια ενεση και απο πανω :confused:, οχι πειτε εσεις θα ξαναπηγαινατε για καφε?????:rolleyes:
Υπάρχει κι ο καφές περιπτέρου, διάλεξε (γλυκός-μέτριος), πάρε κι ένα νεράκι κι απομονωθείτε σε καμιά παραλία μόνο με γλάρους :lol:

WN6Op3.png

Υπάρχει κι ο καφές περιπτέρου, διάλεξε (γλυκός-μέτριος), πάρε κι ένα νεράκι κι απομονωθείτε σε καμιά παραλία μόνο με γλάρους :lol:

ακομα και εκει ρεζιλι θα με κανει το καναμε μια φορα τετοια εποχη και επεσε στη θαλασσα:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Θα ξαναπηγαινα και θα εκοβα και εισιτηριο:tongue::tongue::tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:

μιλαμε οτι ελιωσα στο γελιο!!!

Εσυ γελας αλλα για φαντασου τι τραβαω εγω που δεν σεβεται τιποτα !!!!

την ιδια μερα με το σκηνικο στις κουνιες το πηγα το απογευμα στο σπιτι μιας φιλης για να παιξει ε! λεω ποσο ρεζιλι μπορει να γινουμε μεσα σε ενα σπιτι γυρισε λοιπον ο λεγαμενος και ειπε στη μανα της κοπελας 60 χρονων γυναικα ''Γκολφω τι εχεις να φαμε? '' ποιος ο Μαριος που ειμαστε απο πισω του με ενα κουταλι και τον κανουμε χρυσο να φαει πηγε σε ξενο σπιτι και ζητησε φαγητο , παλι ρεζιλι εγινα:(

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Mιλαμε εχω πεθανει απο τα γελιαααααααααααααααα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ε και τι, ντράπηκες τους γλάρους; :lol:

οχι αγαπη μου το κοσμο που μαζευτηκε στο λιμανι για να δει το θεαμα τον Μαριο βρεγμενο που βγηκε σαν τσουχτρα απο μεσα με οτι φυκι ειχε η θαλασσα κολλημενο επανω του και εμενα φυσικα που μπηκα μεσα να τον βγαλω ξερεις τι ειναι να αναβλυζει το παγωμενο νερο μεσα απο τη μπαλαρινα και τον Μαριο στη κοσμαρα του λες και δεν εγινε τιποτα:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...