Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα και εγω κατω προσπαθω να τον εχω αλλα οταν με βλεπει κλαει και θελει να τον παρω οποτε κρυβομαι και τον παρατηρω , απο εχτες αρχισε να μπουσουλαει αλλα δεν ξερει να καθεται μετα παλι πισω οποτε αρχιζει το ερπειν κουραζεται και κλαιει , στο παρκο δεν καθεται με τιποτα οποτε τον εχω λιγο στη περπατουρα και μετα στο καροτσι.

Συμπεθερα αχρειαστο να ειναι αλλα αν χρειαστεις τιποτα απο το Παιδων Πεντελης εχουμε γιατρο-αναισθησιολογο εκει που εξυπηρετει οτι και να θελεις

Ειπατε για θαλασσα και παραλιακη και νοσταλγησα το σπιτακι μου μαλλον το αλλο ΠΣΚ θα ερθουμε να παρω τη δοση μου γιατι δεν λεει αλλο

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κουριτσια, ηρθα δουλεια αν και ειμαι πολυ χαλια, με ενοχλει πολυ ο λαιμος μου και απιστευτα βουλωμενα τα αυτια μου, η μικρη παλι δυσκολη νυχτα αλλα τουλαχιστον ειχε απο 37.5-38 μετα το 39.2 που χτυπησε νωρις το βραδυ, τωρα το πρωι ειναι με 36.5 ελπιζω να μην ανεβει ξανα, βεβαια εχει πολυ μυξααααα, ο μεγαλος εχει βαρεσει ενεσεις τοσες μερες εκτος σχολειου... του λεω ντυσου να σε παω για λιγο μεχρι να γυρισω απ την δουλεια και δε ηθελεεεε εχει γουστο να κανει παλι τον δυσκολο μετα απο τοσους μηνες....

Ειρηνη πειραιωτισα, δεν ξερω για αυριοο μαλον θα απουσιασω αν και δε θελω γιατι δε μπορω να αφησω την μανα μου παλι με τα αρρωστα μου εχει βαρεσει ενεσεις η καυμενη και ειναι και αυτη χαλια, επισης και να ερθω δε θα σας ακουωωωωωωωω, και ηθελα πολυ να γνωρισω την μαριλου :(,

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια...Σας ευχαριστώ όλες σας για τα συλληπητήριά σας...να είστε καλά....

Περαστικά και πολλά φιλάκια στα άρρωστα μωράκια μας....Επιδημία έπεσε,βρε παιδιά??

Ειρηνάκι,πως πέρασε ο καιρός!!!!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά....

Χτες εμείς ταλαιπωρηθήκαμε λίγο..ξεκινήσαμε να πάμε στο χωριό μου για την κηδεία κ επειδή μας έχουν κλείσει τα Τέμπη αναγκαστήκαμε να πάμε από γύρω (Αγιόκαμπο κλπ) και αντί για 30-40 λεπτά που είναι η διαδρομή κάναμε 1,30-2,00 ώρες να πάμε....φυσικά δεν προλάβαμε την λειτουργία στην εκκλησία και την αποχαιρετήσαμε στο νεκροταφείο...Το μοναδικό άγχος που είχα για την διαδρομή ήταν η μικρή μιας και δεν της αρέσει να κάθεται στο καρεκλάκι αλλά ευτυχώς και στο πήγαινε και στον γυρισμό κοιμήθηκε!Γυρίσαμε σπίτι χώμα από την κούραση....Ας αλλάξουμε θέμα....

Εγώ την μικρή την βάζω ανάλογα το δωμάτιο που βρίσκομαι...στο σαλόνι της έχουμε φτιάξει έναν παιδότοπο (θα τραβήξω φώτο να σας βάλω),στην κουζίνα στο καρεκλάκι της και αν χρειαστεί να κάνει πιπί η μαμά στο πάρκο...όταν παίζουμε την αφήνω να κάνει ότι θέλει,όρθια,να περπατάει,να μπουσουυλάει....τα πάντα...ξεμεσιάστηκα η γυναίκα!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κάτω δεν τον έχω βάλει ποτέ γιατί φοβάμαι έτσι κι αλλιώς ακόμα δεν μπουσουλάει:tongue:

κάτω επειδή δεν μπουσουλάει ακόμα δεν τον βάζω,όταν κοιμάτε κάνω τις υπόλοιπες δουλειές οταν δεν κοιμαται παίζουμε στον καναπέ ή στο κρεβάτι.

Πως θα μαθουν να μπουσουλανε αν δεν τα βαλετε κατω?;) Και αν φοβαστε τωρα που δεν μπουσουλανε, τι θα κανετε οταν θ΄αρχισουν να αλωνιζουν ολο το σπιτι?:lol:

Τι να της βάλω μέσα για να τρώει το γιαούρτι ρε γμτ? Η γιατρός είπε ότι φρούτα τρώει το πρωί, δε λέει πάλι το απόγευμα!

Λιγο θα βαλεις βρε Μαρακι! Ισα να γλυκανει το γιαουρτι!

Συμπεθερα αχρειαστο να ειναι αλλα αν χρειαστεις τιποτα απο το Παιδων Πεντελης εχουμε γιατρο-αναισθησιολογο εκει που εξυπηρετει οτι και να θελεις

Ευχαριστω συμπεθερα, οπως ειπες, αχρειαστος να΄ναι!

Ειπατε για θαλασσα και παραλιακη και νοσταλγησα το σπιτακι μου μαλλον το αλλο ΠΣΚ θα ερθουμε να παρω τη δοση μου γιατι δεν λεει αλλο

Κριμα, να ηταν καλα τα παιδια, θα ερχοσουν αυτο το σκ!

age.png age.png

Λοιπον, σας εχω κουιζ. Προκειται για εργασια που ζητηθηκε σε παιδακι της πεμπτης δημοτικου.

Να βρει ποσα ειναι τα κρατη και τα μελη της Ευρωπης και ποσο εχουν αυξηθει το 2010 τα κρατη και τα μελη.

Εγω δε βγαζω νοημα, προφανως εννοει Ευρωπαικη ενωση? Για βοηθειστε!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα με τον όρο ευρώπη μάλλον εννοουν τα όρια της σαν ήπειρο....δεν είναι όλα τα κράτη όμως που την αποτελούν μέλη της Ευρωπαική ένωσης....ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω... :rolleyes:

Κ αν βάζουν τέτοιες εργασίες στην πέμπτη δημοτικού στο λύκειο τι βάζουν???? Πω πω τι έχουμε να τραβηξουμεεεε !

Επεξεργάστηκαν by anna_ath

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαι φυσικα ποτε δε θα μαθεις αν εγινε καλα απο την αντιβιωση, ή απλα ήταν μια ιωση εμπυρετη που εκανε τον κυκλο της...:rolleyes:

Α μπραβο!:confused:

Kαλησπέρα!!!!Κασσιανή μου περαστικά στο Δεσποινάκι!!Μαριαννάκι η μικρή εξερευνήτρια έκανε την πρώτη τουμπίτσα ε;Ευτυχώς που δεν χτύπησε!!

Σήμερα με το φαγητό μια από τα ίδια δεν τρώει δεν τρώει...τέλος πάντων τι να τον κάνω τον άτιμο που δεν δέχεται και ζόρισμα κι αν μου κάνει και απεγκλωβιστεί έτσι όπως τον κρατάω βουτάει το κουτάλι κι άστα να πάνε...θα τρώω ξύλο μεθαύριο μου φαίνεται!!

Κι εμενα ετσι θηριο ειναι ο μικρος..

γεια σας!!!!!!!!!

τι κανετε?

εμεις τωρα ειμαστε λιγο καλυτερα

ο μικρουλης μου και τα ξημερωματα ανεβασε 39 πυρετο και τον πηρα μαζι μου στο κρεββατι γιατι ειχε γκρινια...ο καημενος στριφογυρνουσε

το πρωι ξανα τα ιδια

τηλ στην παιδιατρο και μου ειπε να κανουμε εξετασεις ουρων και αν συνεχισει ο πυρετος αυριο θα παμε να μας δει

ευτυχως ο πυρετος δεν ανεβηκε ξανα και η γενικη ουρων μας τα εδειξε ολα καλα αυριο θα δουμε και την καλλιεργεια

ειχε γελιο με το σακουλακι στο πουλακι του:tongue::tongue::tongue::tongue:

και τελικα μου κατουρησε και τον καναπε:-(:-(:-(:-(:-(

δεν πειραζει ασ ειναι το μωρακι μου καλα και ποιος τον χ....ει τον καναπε:rolleyes::rolleyes:

Αφου δεν ηταν ουρολοιμωξη, μην ανησυχεις

Εμείς κι εμείς τελικά το Σάββατο;

Κι εγω!

Θα με απολαυσεις αγαπημενη χωρις πολλες παρεμβολες!!!:tongue::tongue::tongue:

Θα παρεμβληθω εγω, να μιλαω και συνεχεια, να δειτε!!!:tongue:

Πφφφφ πάλι δίπλα μου θα κάτσεις; :P

Ειπαμε, εγω!

κοριτσια sos ο μπεμπουλης εχει 39,9

του δωσα ντεπον και προσπαθω να του βαλω στο μετωπο ενα βρεγμ πανι με νερο και ξυδι

αλλα δεν το θελει το τραβαει....

μπανιο του εκανα το πρωι

τι αλλο να κανω??????

αυριο με τις εξετασεις θα παμε παιδιατρο

Το γραφω για να το ξερετε αλλη φορα.

Την κομπρεσα θα τη βαζετε και στις μασχαλες και στις πατουσες και θα τα κανετε ντους επι δεκαλεπτο με θερμοκρασια νερου περιπου οσο ο πυρετος.

Είμαι όλη την ημέρα στο πόδι, αλλά νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά και δεν θα ξεχάσουμε κάτι...Πήγα και στη διαιτολόγο το απόγευμα, τα μισά κατάλαβα από αυτά που μου είπε, λόγω κούρασης, αλλά θα ξεκινήσω από Δευτέρα και βλέπουμε...

Κοριτσάκια να περάσετε πολύ ωραία το Σάββατο, θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα!!:D:D:D

Φιλιά πολλά!

Ο,τι και να πει η διαιτολογος, αμα δεν το ραψουμε μονες μας...:P

Καλημέρα...

Βατραχάκι περαστικά!!!Ελπίζω να έπεσε ο πυρετός και να μην ξανανέβει.....

Εμείς σήμερα,κορίτσια μου,δεν ξυπνήσαμε καλά....στις 8.30 το πρωί πήρε τηλ ο πατέρας μου για να μας ενημερώσει ότι η γιαγιά μου τελικά δεν άντεξε άλλο και πέθανε νωρίς το πρωί...ακόμα δεν το έχω πιστέψει...μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν θα την ξαναδώ...και έχω βάρος γιατί ήταν να πάμε χτες να την δούμε αλλά επειδή μαλώναμε με τον Κώστα τελικά δεν πήγαμε....

Συλληπητηρια.

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ πώς ξημερωθήκατε? Τι κάνει ο μπουσουλίτσας??? Κας το Δεσποινάκι?

Πολυ καλα, πηγε και σχολειο σημερα.

Με τόσο ψηλό πυρετό και σου είπε να μην τον δεί ούτε σήμερα???? Εντύπωση μου κάνει...

Για μωρο ανω των 6 μηνων δε θεωρειται και τιποτα φοβερο.

Θα παθεις και θα μαθεις κι εσυ:D

Καλέ κορασίδες... του βάζω το βράδυ του μπραντ τις baby dry pampers 4-9 κιλά. Προχτές τον βρήκα μούσκεμα το πρωί. Ξημερώματα σήμερα κατά τις 4 έκλαιγε, είχε βραχεί πάλι... Τον αλλάζω και ξανακοιμάται. Στις 7 παρά σηκώνομαι για γάλα, πάλι μούσκεμα ήταν... Αλλάζω νούμερο μάλλον ε;

Εμ???:tongue:

καλησπερα κοριτσια!!

τωρα μου συστησε και 2 γιατρουσ για την αυχενικη!!!!(ειδατε πωσ περναει ο καιροσ?????)τον κουρτη και τον Λιβανο.εχει καμια σασ εμπειρια απο κανεναν?μου ειπε οτι ειναι απο τουσ τοπ μεσα στην ελλαδα!!αυτα!!!

Εγω σου συστηνω τη Σουκα και τον Παπαπαναγιωτου οι οποιοι εξεταζουν ειτε στο Εμβρυο στο Κολωνακι ειτε στο Λητω.

Κορυφαιοι και οι δυο και εκπαιδευμενοι διπλα στον γιατρο που εφηυρε την αυχενικη.

kαι εμεις τωρα εχουμε 39,2 δεν μπορω αλλο.... μεχρι ποτε?

Ρε κοριτσια αν χρειαστει να το πατε νοσοκομειο που θα τρεξετε (κουφια η ωρα) σε ποιο θα το πατε? παιδων? η ιδιωτικο ? μητερα?ιασω?

Παιδων η πρωτη επιλογη και μετα μητερα.

Λοιπον, σας εχω κουιζ. Προκειται για εργασια που ζητηθηκε σε παιδακι της πεμπτης δημοτικου.

Να βρει ποσα ειναι τα κρατη και τα μελη της Ευρωπης και ποσο εχουν αυξηθει το 2010 τα κρατη και τα μελη.

Εγω δε βγαζω νοημα, προφανως εννοει Ευρωπαικη ενωση? Για βοηθειστε!

Προφανως εννοει την Ευρωπαικη Ενωση.

Μονο ομως τα κρατη - μελη ή και τα συνδεδεμενα?

Να σε μπερδεψω λιγο ακομη.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μαριάννα με τον όρο ευρώπη μάλλον εννοουν τα όρια της σαν ήπειρο....δεν είναι όλα τα κράτη όμως που την αποτελούν μέλη της Ευρωπαική ένωσης....ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω... :rolleyes:

Κι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Σωστες ειναι οι εντυπωσεις σας:D

Αλλο η ηπειρος, αλλο η ενωση και αλλο τα συνδεδεμενα κρατη.

Τι εννοει ο ποιητης?

Και γιατι στην 5η δημοτικου?

Τι πανεπιστημιο πρεπει να εχεις τελειωσει για να διαβασεις ενα παιδι δημοτικου?:confused:

yey2p2.png BN4cp2.png

αντε μπετυ παρε μια καμερα αποθανατιζε στιγμες διασημων!

κοριτσια τελικα με το ικα τι κανουμε? περιμενουμε να χρονισουν? εγω οπως σας ειπα ξεκιναω ιουνιο.μαλλον θα παω να ρωτησω αυριο αλλα μιας και εχουμε ειδικους στην παρεα...;)

ρανια εξηγησε μου σε παρακαλω εγω που πηρα το 6μηνο και θα κατσω μαρτιο-μαιο χωρις να πληρωνομαι,δικαιουμε τιποτα? ειμαι τελειως γκαγκα σ'αυτες τις δουλειες!

Καλημέρα κορίτσια,

Credo συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση αλλά πολύ δουλεία και καθόλου χρόνος.

Όπως σας είπα η ισχύει του νόμου αρχίζει μετά και την άδεια λοχίας μας δηλαδή αφού όλες λίγο πολύ γεννήσαμε Ιούνιο Ιούλιο η άδεια λοχίας μας τέλειωσε Αύγουστο Σεπτέμβριο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε ότι χρήματα πήρες από τότε και μέχρι σήμερα (την άδεια σου το δώρο Χριστουγέννων σου κτλ ) έχουν γίνει οι επιπλέον κρατήσεις και για αυτές θα πάρεις χρήματα πείσω από τα ΙΚΑ με αίτηση που θα κάνεις στο ΙΚΑ του εργοδότη σου. Για τις μελλοντικές σου αμοιβές μέχρι και την λήξη αυτής δηλαδή ένα χρόνο μετά (όχι από την γέννηση του παιδιού αλλά από την λήξη της άδειας λοχίας σου) υπάρχουν δύο τρόποι.

Α) Να σου γίνονται λιγότερες κρατήσεις από τον εργοδότη σου (δηλαδή να παίρνεις περισσότερα χρήματα στο χέρι κάθε μήνα ) ή

Β) Να σου γίνουν κανονικά οι κρατήσεις από τον εργοδότη σου και να τα πάρεις τα επιστρεφόμενα με την αίτηση σου στο ΙΚΑ.

Σε άδειες άνευ αποδοχών εννοείτε δεν μας γίνεται καμιά επιστροφή!!

Ελπίζω να βοήθησα και για ότι άλλο πάλι εδώ είμαστε.

Χριστίνα να σε ρωτήσω αν έχω καταλάβει σωστά ασχολείσαι με λογιστικά προγράμματα?? Αν ναι σε παρακαλώ πες μου.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!

με πηρε η αδελφουλα μου τηλεφωνο και τελικα θα γεννησει με καισαρικη στις 17/03 και αυτο λογω φλεγμονης στη μεση, εχει ηδη προβλημα στη μεση της και την επιασε και τωρα οξεια οσφυαλγια αν επιδεινωθει η κατασταση ισως να της το παρουν νωριτερα

με το καλο ξανθουλα!!!!ευχομαι να τησ πανε ολα πολυ καλα!!!!!απο οτι ειχεσ πει και πιο παλια πρεπει να ταλαιπωρηθηκε αρκετα η καημενη,ε?να μην στεναχωριεται και τα ωραια ερχονται!!!!!!:D

καλησπερα!!

ο μπουσουλιτας μου ανεβασε παλι ενα 39.5 το απογευμα με πονσταν και μπανιο επεσε στους 37.5;-):wink::lol::lol::lol: λιγο να ηρεμησει το πουλακι μου

τα αποτελεσματα απο την καλλιεργεια πηγαν στραφει γιατι μας ειδοποιησαν οτι δεν εγινε σωστα η ληψη των ουρων με το σακουλακι το κρατησαμε πολυ ωρα? δεν του κατεβασα το πουλακι οταν τον επλυνα για να καθαρισει? και μας εβγαλε λιγη ουρολοιμωξη

ξανα δωσαμε ουρα το μεσημερι και υπομονη μεχρι αυριο για τα αποτελεσματα.........

ευχομαι καλα αποτελεσματα βατραχακι!!!!μακαρι να μην ειναι καμια ουρολιμωξη και απλα να ειχε ιωσουλα...

Γειά σαες κορτισάκια!!!!! Αχ, έκανα μια αυτοκινητάδα το απόγευμα μετά τη δουλειά με τη γοργονίτσα το καταευχαριστηθήκασμε. Έρχεται ο αδερφός μου από Αγγλία και έχουμε οικογενειακό τραπέζι, οπότε πήγαμε να φέρουμε τη γιαγιά και τον παππού μου από το Λαγονήσι για την υποδοχή :) Η θάλασσα σε όλη τη διαδρομή ήταν λάδι και ο ήίος έλαμπε και είχαμε και ραδιόφωνο τσίτα και τραγουδούσαμε παρέα!!!! Τώρα περιμένω τον αδερφούλη μου με ανυπομονησία, μου έλειψε!!!!! Και μου είπε ότι σήκωσε όλα τα mothercare για την ανηψιά του!!!!

Περαστικιά σε όλα τα άρρωστα μπεμπάκια μας και Μπετούλα να τα χιλιάσετε!!!!

με το καλο να τον δεχτειτε!!!!!!!

Στης μαμάς μου προς το παρόν είναι στο καρότσι, αγκαλιά, ή στο κρεββάτι μαζί με τη μαμά μου. Στο σπίτι μας κάθεται στο καρεκλάκι του όσο κάνω δουλειές και μετά την αράζουμε στο κρεββάτι και παίζουμε

Υπ'όψιν ότι δεν εφημερεύει πάντα όμως

ναι αλλα απο οτι ξερω εαν δεν εφημερευει το πεντελησ ,εφημερευει το αγλαια κυριακου...ετσι μασ ειχαν πει οταν πηγαμε για το αυτακι τησ μικρησ..

Καλημερούδια!!!! Αχ, τι καλά που είναι Παρασκευή σήμερα και αύριο Σάββατο:P:p:p:p:p:p:p

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ πώς είναι ο μπουσουλίτσας? Ειρήνες και οι δύο τα μπεμπάκια?!?!? Γενικώς τα αρρωστάκια μας συνήλθαν?!?!?!?!?

η αγγελικουλα ολο και καλυτερα...βεβαια το μπουκωμα ,συναχι και ο βηχασ παραμενουν αλλα σε καλυτερη φαση...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χριστίνα να σε ρωτήσω αν έχω καταλάβει σωστά ασχολείσαι με λογιστικά προγράμματα?? Αν ναι σε παρακαλώ πες μου.
Οui madame :D Θες βοήθεια σε κάτι;

Καλημερούδια σας πουλιά, ο μπραντης άψογος το βράδυ, αποκοιμήθηκε κλασσικά στο κρεββάτι μου, τον πήρα αγκαλιά κι έδωσα 210μλ κατά τη 1 και τσουπ κρεββατάκι, μια νιαου νιαου πιπίλα έκανε στις 5μισι και 6 για γάλα, κατά τα άλλα ξεράθηκε! Έχει μάλλον ανοίξει η στομάχα του αλλά επειδή με μιας δε μπορεί να φάει πολύ, πήγαμε στα 6 γεύματα... Ας είναι, ας ψηλώσει να ομορφύνει κι άλλο να γίνει καλό παλλικάρι κι εγώ θα κοιμηθώ αφού πάει φαντάρος :lol:

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

... Ας είναι, ας ψηλώσει να ομορφύνει κι άλλο να γίνει καλό παλλικάρι κι εγώ θα κοιμηθώ αφού πάει φαντάρος :lol:

χαχα γελαω γιατι θυμηθηκα τον Μαριο ο οποιος ηρθε μια μερα και με ρωτησε ποτε θα ερθει το χαρτι που θα λεει οτι θα παει φανταρος και του λεω καλυτερα να μην ερθει γιατι θα κλαιμε ολοι μαζι και μου λεει γιατι θα κλαις αφου θα ειναι ωραια θα τραγουδαω ''εχει σημα καμπανα'' και θα σε παιρνω να μου λες πως γινονται τα γεμιστα, γελασα και του ειπα οτι ο στρατος δεν ειναι ετσι και οτι εκει θα πρεπει να κανει δουλειες και να καθαριζεις και μου λεει αν ερθει αυτο το χαρτι πες οτι δεν ειμαι εδω:tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

χαχα γελαω γιατι θυμηθηκα τον Μαριο ο οποιος ηρθε μια μερα και με ρωτησε ποτε θα ερθει το χαρτι που θα λεει οτι θα παει φανταρος και του λεω καλυτερα να μην ερθει γιατι θα κλαιμε ολοι μαζι και μου λεει γιατι θα κλαις αφου θα ειναι ωραια θα τραγουδαω ''εχει σημα καμπανα'' και θα σε παιρνω να μου λες πως γινονται τα γεμιστα, γελασα και του ειπα οτι ο στρατος δεν ειναι ετσι και οτι εκει θα πρεπει να κανει δουλειες και να καθαριζεις και μου λεει αν ερθει αυτο το χαρτι πες οτι δεν ειμαι εδω:tongue::tongue:
αχαχαχαχαχαχα έχω πέσει και κυλιέμαι στα πατώματααααααααα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...