Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

το εμβολιο ειναι το rotatec και το αναφερει στις παρενεργειες αλλα εκτος αυτου εαν ρωτησεις και το γιατρο θα σου πει οτι για ενα δεκαημερο θα δεις αλλαγες στα κακακια του.

Για ποια ασθένεια είναι αυτό??? Εγώ τα κάνω στο ίκα κ δεν ξέρω ποια είναι η ονομασία τους παρά μόνο για ποια ασθένεια ..... !

Λιζάκι κ εγώ αυτό διάβασα που μπήκα κ έψαξα λίγο στον γούγλη για τις βλέννες.....όπως κ να χει σημερα παίρνω τη παιδίατρο να ρθει να το δει το παιδί γιατί έχουμε πάλι πολλές μυξούλες κ ένα βηχαλάκι που δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή ψεύτικο!

Εντωμεταξύ μας έχει παρουσιαστεί κ κυνόδοντας δεν έχει σκάσει ακόμα αλλά φαίνεται το δόντι κ έχει τρελαθεί στον πόνο....κοινώς περνάει μεγάλη ταλαιπωρεία η μπουκίτσα μου :(((

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα να έχουμε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μ΄αρεσει που απο συνηθεια, μπαινω να γραψω με τον επεξεργαστη κειμενου!!!

(θυμωμενη φατσουλα)

και ο μπεμπης με τα δοντια εχει πολυ ανησυχια αλλα δε... φανηκε ακομα τιποτα...

επισης διαβασα, οτι η οδοντοφυια, προκαλει διαρροια ή και ελαχιστη αυξηση της θερμοκρασιας... 37,5...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ποια ασθένεια είναι αυτό??? Εγώ τα κάνω στο ίκα κ δεν ξέρω ποια είναι η ονομασία τους παρά μόνο για ποια ασθένεια ..... !

Είναι για λίγες μορφές γαστρεντερίτιδας.

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη μασ εβδομαδα!!!!!!

Κοριτσάρες καλημέρα!!!!! Φεύγω για γραφείο:) Άντε να δούμε πώς θα πάει η πρώτη μέρα σήμερα. Θα τα πούμε αργότερα κάποια στιγμή!!!!! Φιλιά στα μπεμπάκια

καλη αρχη μαριλλου!!!!!κ κουραγιο!!

τεστ υπογραφης!!!

κυριακη μου γιατι δεν βαζεισ υπογραφεσ με ολα τα παιδακια σου?συν αυτα που εχεισ προσωρινα??????το φανταζεσαι?

Aκριβως. Και φυσικα δε χρειαζεται να ειναι αποστειρωμενο.

α δηλαδη το νερακι που τουσ δινουμε , να μην το βραζουμε πλεον?

εσεισ κοριτσια συνεχιζετε την αποστειρωση?το ξερω οτι δεν εχει νοημα πλεον αφου συνεχεια τα χερια τησ στο στομα ειναι κ επισησ αφου ειμαστε στισ στερεεσ τροφεσ αλλα την συνεχιζω..

Λιζάκι κ εγώ αυτό διάβασα που μπήκα κ έψαξα λίγο στον γούγλη για τις βλέννες.....όπως κ να χει σημερα παίρνω τη παιδίατρο να ρθει να το δει το παιδί γιατί έχουμε πάλι πολλές μυξούλες κ ένα βηχαλάκι που δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή ψεύτικο!

Εντωμεταξύ μας έχει παρουσιαστεί κ κυνόδοντας δεν έχει σκάσει ακόμα αλλά φαίνεται το δόντι κ έχει τρελαθεί στον πόνο....κοινώς περνάει μεγάλη ταλαιπωρεία η μπουκίτσα μου :(((

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα να έχουμε!

περαστικακια στην μικρη μπουκιτσα!!!!!!!!αντε και κοντευει και η βαπτιση σασ , ε?με το καλο!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ρε κορίτσια, η αποστείρωση σταματάει όταν αρχίζουν οι στερεές τροφές!!! Τι νόημα έχει? Αποστειρώνετε και πιάτα, κουτάλια, ρυζάλευρα φρούτα κλπ?

Οχι τιποτα απο αυτα ομως συνεχιζουμε την αποστειρωση στα μπιμπερο?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ναι και εγω απορησα με τον κυνοδοντα...

μηπως εννοεις τους κοπτηρες ??? γιατι συνηθως αυτοι βγαινουν πρωτοι... (οι κατω και μετα οι επανω... )

Αν δεν είναι ο κυνόδοντας είναι ο τελευταίος κοπτήρας πως να το υπολογίσω η άμοιρη η μάνα εγώ σε εκείνο το σημείο που το βλέπω μου φαίνεται ότι εγώ έχω τον κυνόδοντα...θα μας πει η παιδίατρος μάλλον...

Ειρήνη ναι κοντεύει η βάπτιση κ γι'αυτό με πιάνει υστερία με το παιδί....δεν θέλω να είναι ούτε άρρωστο ούτε συγκαμένο!!!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμείς, μόλις μπήκε στον 5ο μήνα, σταματήσαμε την αποστείρωση, αν και στερεές τροφές θα αρχίσουμε σε 2 εβδομάδες. Τα μπιμπερό τα γεμίζω με βραστό νερό, απαλό απορρυπαντικό και ξύδι, τις πιπίλες σ΄ένα λεκανάκι το ίδιο, μουλιάζουν, και όταν κρυώσει το νερό τα ξεπλένω.

age.png age.png

Διαφημίσεις

kαλημέρα κουριτσια,,, δε μπορω να γραψω πλεον καθομαι και σας διαβαζω και μετα δε μπορω να γραψω τιποτα... ειμαι κομματιαααα σωματικα η μεση μου με πεθαινει στον πονο...

Θα νομιζεται οτι εγκατελειψα την παρεα , σας διαβαζω ολες και μετα....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Περαστικά Άννα στην μικρούλα σου.

Ο πιτσιποπάκος είναι καλά και εξακολουθεί να τρώει ανά 3 ώρες μέρα-νύχτα...

Εμείς θα αρχίσουμε στερεές τροφές αφού κλείσει και τον 6ο μήνα, δηλαδή αμέσως μετά τα Χριστούγεννα...μέχρι τότε γαλατάκι και φυσικά αποστείρωση.

Καλημέρα κι από μένα.

Είχα ένα απάισιο ΣΚ.Με έφαγε και η κλεισούρα στο σπίτι με δουλειές και σαν να μην έφτανε όλο αυτό το βράδυ είχα και επισκέψεις...Γιαγιά, παππούς, η άλλη γιαγιά και ,μετά ένα ζευγάρι ξάδελφος του άντρα μου με τη γυναίκα του που οι τελευταίοι καθήσανε ως τις 12:30 το βράδυ. Η μπέμπα να κλαίει και να μην μπορεί να κοιμηθεί με τόση φασαρία, εγώ να είμαι μέσα έξω στο δωμάτιο, να σερβίρω κιόλας και...ας μη συνεχίσω καλύτερα, χάλια!Το πρωί της Κυριακής τρύπησε ο θερμοσίφωνας και δεν είχα καθόλου ζεστό νερό. Και το μωρό το έκανα μπάνιο με τις κατσαρόλες. Τριτοκοσμικές καταστάσεις! Τα νεύρα μου!

Άλλο θέμα...

Εμείς ξεκινάμε την Τετάρτη ριζάλευρο. Η αναλογία ποια είναι γιατί έχω ξεχάσει τι μου είπε η παιδίατρος?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ερώτηση για όσες δουλεύουν κι έχουν ΙΚΑ!

Επίδομα παιδιού δικαιούμαστε ?Εννοώ να μπει στη μισθοδοσία μας κάθε μήνα, όπως έχει μπει το επίδομα γάμου κ.ο.κ. Στον άντρα μου το βάλανε σε εμένα όχι!

Μήπως πάνε να μου το φάνε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ερώτηση για όσες δουλεύουν κι έχουν ΙΚΑ!

Επίδομα παιδιού δικαιούμαστε ?Εννοώ να μπει στη μισθοδοσία μας κάθε μήνα, όπως έχει μπει το επίδομα γάμου κ.ο.κ. Στον άντρα μου το βάλανε σε εμένα όχι!

Μήπως πάνε να μου το φάνε?

Είναι αναλόγως τι ορίζει η σύμβαση εργασίας σου άλλοι το παίρνουν από τον εργοδότη κ άλλοι από τον οαεδ κ το βασικό παίρνεις παραπάνω από τον βασικό μισθό που ορίζει η σύμβασή σου???Γιατί εκεί συνήθως δεν το δίνουν καθόλου οι εργοδότες κ δεν μπορείς να το απαιτήσεις!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...