Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σαες κορτισάκια!!!!! Αχ, έκανα μια αυτοκινητάδα το απόγευμα μετά τη δουλειά με τη γοργονίτσα το καταευχαριστηθήκασμε. Έρχεται ο αδερφός μου από Αγγλία και έχουμε οικογενειακό τραπέζι, οπότε πήγαμε να φέρουμε τη γιαγιά και τον παππού μου από το Λαγονήσι για την υποδοχή :) Η θάλασσα σε όλη τη διαδρομή ήταν λάδι και ο ήίος έλαμπε και είχαμε και ραδιόφωνο τσίτα και τραγουδούσαμε παρέα!!!! Τώρα περιμένω τον αδερφούλη μου με ανυπομονησία, μου έλειψε!!!!! Και μου είπε ότι σήκωσε όλα τα mothercare για την ανηψιά του!!!!

Περαστικιά σε όλα τα άρρωστα μπεμπάκια μας και Μπετούλα να τα χιλιάσετε!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Marilou καλως να τον δεχτείς! :D

Ειρήνη η Πειραώτισα....έχω ακούσει οτι είναι παααρα πολύ καλο το νέο παιδιατρικό Τζάνειο που φτιάξανε!;)

Βατραχάκι καλά δεν το συζυτάμε καν να έρθω εκεί κ να μη σε δω....το καλοκαίρι θα έρθω τώρα το πότε ακριβώς δεν ξέρω....θα έχουμε γάμο-βάπτιση αλλά το πότε δεν έχουν αποφασίσει ακόμα :confused: Οπως κ να χει θα ανέβουμε όπως κάθε χρόνο μια βόλτα κ μπορεί να το συνδυάσουμε κ με τον κοινωνικό τουρισμό στο καπάκι να πάμε προς θαλασσα κ να μείνουμε πολλές μέρες στη περιοχή!:lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

kαι εμεις τωρα εχουμε 39,2 δεν μπορω αλλο.... μεχρι ποτε?

Ρε κοριτσια αν χρειαστει να το πατε νοσοκομειο που θα τρεξετε (κουφια η ωρα) σε ποιο θα το πατε? παιδων? η ιδιωτικο ? μητερα?ιασω?

Στο παιδων Πεντελης, αχρειαστο να΄ναι.

συμπεθερα πολυ δραστηρια η νυφη

να σας ρωησω κατι ολη την ημερα τα μωρα που τα βαζετε ? κατω ,παρκο,καροτσι?

Κατω φυσικα. Ποτε δεν τα εβαλα στο παρκο.

Μαριαννάκι τι να πω αυτό το άγχος το έχω κι εγώ όταν τη βάζω στη μέση του κρεβατιού μου. Ελπίζω να μη χτύπησε πολύ!!!

Ευτυχως εχουν ελαστικοτητα τα μωρα!:lol: Καλως να δεχτεις το αδερφακι σου!

age.png age.png

Διαφημίσεις

να σας ρωησω κατι ολη την ημερα τα μωρα που τα βαζετε ? κατω ,παρκο,καροτσι?
Στης μαμάς μου προς το παρόν είναι στο καρότσι, αγκαλιά, ή στο κρεββάτι μαζί με τη μαμά μου. Στο σπίτι μας κάθεται στο καρεκλάκι του όσο κάνω δουλειές και μετά την αράζουμε στο κρεββάτι και παίζουμε
Στο παιδων Πεντελης, αχρειαστο να΄ναι.
Υπ'όψιν ότι δεν εφημερεύει πάντα όμως

WN6Op3.png

2182652a9mw8xs57n.gif

Xριστινα να αφηνεις το παιδι κατω, να αρχισει να μπουσουλαει. Αν δεν εχει ελευθερια χωρου, αν δεν εχει κινητρο να εξερευνησει, πώς θα το κανει?

Καλημερα σας! Πολυ χαιρομαι που αυριο ειναι Σαββατο, σας το΄πα?;):lol:

age.png age.png

Καλημερούδια!!!! Αχ, τι καλά που είναι Παρασκευή σήμερα και αύριο Σάββατο:P:p:p:p:p:p:p

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ πώς είναι ο μπουσουλίτσας? Ειρήνες και οι δύο τα μπεμπάκια?!?!? Γενικώς τα αρρωστάκια μας συνήλθαν?!?!?!?!?

Χριστίνα κι εγώ τις πιο πολλές ώρες κάτω την έχω να έχει άπλα να ψάχνει γύρω γύρω κι έχει πολλή πλάκα!!! Στο πάρκο τη βάζω αν είμαι μόνη μου στο σπίτι και θέλω να πάω 2 λεπτά τουαλέτα ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς κάτω ή στο καρεκλάκι της και μου κάνει παρέα :tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα, ακόμα δεν έχει φάει τα φρούτα γύρω στις 11, να δω σήμερα τι θα κάνει...:tongue:

Εγώ τον βάζω σε πάρκο, στο κάθισμα φαγητού, στο ριλάξ, στην περπατούρα και στην κούνια για να παίξει...κάποιες φορές και μαζί μου στο κρεβάτι...ανάλογα τα κέφια του και σε ποιό δωμάτιο είμαι. Κάτω δεν τον έχω βάλει ποτέ γιατί φοβάμαι έτσι κι αλλιώς ακόμα δεν μπουσουλάει:tongue:

Βατραχάκι τι κάνει ο μικρούλης?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...που λέει ο λόγος...:rolleyes:

Είμαι απίστευτα νευριασμένη με τον άντρα μου....δεν φτάνει που γύρισε σπίτι 10:30 το βράδυ(σχολάει στις 9 αλλά πήγε να κάνει φτιάξει κάτι στον υπολογιστή ενός φίλου του) με τη φασαρία του μου ξύπνησε τη μικρή κ δεν κοιμόταν με τίποτα κ όταν στις 11:30 είπα πάω για ύπνο κάτσε κ κοίμησε την αφού την ξύπνησες μου την έφερε στο κρεβάτι κ μου λέει κ εγώ νυστάζω :mad: Ε σηκώθηκα κ έφυγα από το κρεβάτι κ κοιμήθηκα στο σαλόνι στον καναπέ....αν κ έπρεπε να έχω διώξει αυτόν από το κρεβάτι κ μάλιστα με κλωτσιές! :mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εγώ τον μικρό τον έχω στο καρότσι και σε καθε δωμάτιο που πάω το έχω μαζί μου ή στο πάρκο(κανενα μησάωρο παραπάνω δεν θέλει στο παρκο) μεχρι να συμμαζεψω το σπιτι ή να μαγειρέψω ,κάτω επειδή δεν μπουσουλάει ακόμα δεν τον βάζω,όταν κοιμάτε κάνω τις υπόλοιπες δουλειές οταν δεν κοιμαται παίζουμε στον καναπέ ή στο κρεβάτι.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα...πολλά νεύρα βλέπω Αννούλα, κάλμα!!!Αυριο όλα θα τα έχεις ξεχάσει ;)

πήγαμε κι εμείς εχθές παιδίατρο. Μας άκουσε όλο το Περιστέρι από το κλάμμα που έριξε το φατσάκι μου. Έκανε 2 εμβόλια μαζί.Είμαστε 68,5cm & 8600kg. Μεγάλωσε μωρέ το μωράκι μου. Όλα καλά μας είπε!

Από σήμερα ξεκινάμε γιαουρτάκια, κοτόπουλο, ζυμαρικά, τραχανά, αυγό κρόκο μέρα παρά μέρα και ριζόγαλο αν θέλουμε!Πάντως εχθές της έδωσα λίγο πρόβειο γιαουρτάκι και από την 1η κουταλιά πήγε να κάνει εμετό. Της έδωσα μετά αγελαδινό και έφαγε 3 κουταλιές μόνο. Σήμερα θα προσπαθήσουμε πάλι. Εύχομαι να μην μου μοιάσει και δεν τρώει γαλακτοκομικά :rolleyes: Τι να της βάλω μέσα για να τρώει το γιαούρτι ρε γμτ? Η γιατρός είπε ότι φρούτα τρώει το πρωί, δε λέει πάλι το απόγευμα!

Καλά η μάνα μου πήρε ''φωτιά'' σήμερα,της ετοιμάζει τραχανά. Άλλο που δεν θέλει:-)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εγώ την βάζω να κάθεται λίγο στο καρεκλάκι.Από αυριο που θα κάνω γενική...θα της στρώνω κάτι κάτω στο χαλί και θα την αφήνω στο πάτωμα, μπας και μπουσουλήσει, αν και την βλέπω κατευθείαν για περπάτημα αυτή :tongue:Σοβαρά τώρα τον κώλο της δεν τον βάζει κάτω, θέλει να είναι όλο όρθια. Η γιατρός λέει να την βάζουμε στη στράτα να κινείται.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...